Dodaj do ulubionych

sławni żydzi w show biznesie i politycy

IP: *.chello.pl 04.08.03, 17:37
polanski, mazowiecki to wiadomo kto jeszcze zobaczymy czy wasza wyobrażnia
jest równie duża jak w przypadku pedałów.
Obserwuj wątek
    • Gość: max Re: sławni żydzi w show biznesie i polityce IP: *.chello.pl 04.08.03, 17:39
      pytam tylko o Polaków
      • Gość: jołasia Re: sławni żydzi w show biznesie i polityce IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.08.03, 18:48
        wszyscy geje to zydzi-zobacz opdpowiedni post:)
        • Gość: jacek01g a każdy pijak to złodziej IP: *.stereo.pl 31.08.03, 23:58
    • Gość: cosinus Re: sławni żydzi w show biznesie i politycy IP: *.am.lodz.pl 05.08.03, 12:19
      Czy chodzi ci o żydów, czyli wyznawców religii mojżeszowej, czy o Żydów, czyli
      członków narodu żydowskiego? I do czego ci to potrzebne?
      • Gość: krysek Re: sławni żydzi w show biznesie i politycy IP: 81.210.53.* 05.08.03, 14:44
        Elżbieta Zającówna
        Natalia Kukulska
        Kajah
        Stanisława Ryster
        • Gość: verte Kukulska nie jest żydówką. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.03, 15:00
          Gość portalu: krysek napisał(a):

> Natalia Kukulska

Kukulska nie jest żydówką.Zdaje się jej ojciec był żydem a matka nie.
          A zydostwo właśnie dzieciczy się po matce nie inaczej.Tak to jest już
          sprytnie wymyślone no i jest 100% pewność takiego żydostwa.
          • default Re: Kukulska nie jest żydówką. 05.08.03, 16:14
            Gość portalu: verte napisał(a):

> A zydostwo właśnie dzieciczy się po matce nie inaczej.Tak to jest już
            > sprytnie wymyślone no i jest 100% pewność takiego żydostwa.

Niesamowite! Nie miałam o tym pojęcia! A po kim się dziedziczy np. eskimostwo?
            Napisz, to bardzo ciekawa teoria.
            • Gość: verte Re: Kukulska nie jest żydówką. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.03, 16:22
              default napisała:

>
              > Niesamowite! Nie miałam o tym pojęcia! A po kim się dziedziczy np.
              eskimostwo?
              > Napisz, to bardzo ciekawa teoria.

No to się już dowiedziałeś.Nie są to moje wymyślone teorie tylko sami żydzi tak
              przyjmują.Poza tym nie mam nic do żydów jeśli ktoś próbowałby tak uważać.
              • Gość: ddd Re: Kukulska IP: *.pai.net.pl / 10.10.0.* 05.08.03, 16:52
                Ja też nic nie mam.

A nazwisko prawdziwe Anny JAntar (notabene jednej z moich niegdyś ulubionych)
                brzmi Szmeterling.
                • Gość: krysek Re: Kukulska IP: 81.210.53.* 05.08.03, 17:10
                  Właśnie ortodyksyjni Zydzi uważają, że żydostwo dziedziczy się po matce, a
                  mama Kukulskiej była Zydówką, co oczywiście ani jednej ani drugiej nie
                  umniejsza, to jedynie fakt.
            • Gość: lola Re: Kukulska nie jest żydówką. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.03, 17:56
              default napisała:

> Gość portalu: verte napisał(a):
              >
              > > A zydostwo właśnie dzieciczy się po matce nie inaczej.Tak to jest już
              > > sprytnie wymyślone no i jest 100% pewność takiego żydostwa.
              >
              > Niesamowite! Nie miałam o tym pojęcia! A po kim się dziedziczy np.
              eskimostwo?
              > Napisz, to bardzo ciekawa teoria.
              To nie jest ciekawa teoria tylko prawdziwa zasada, spytac zydów. Matka dziecka
              jest pewna, ojciec mniej, dlatego zydostwo dziedziczy sie po matce. Aby zostac
              obywatelem Izraela musisz udowadniac pochodzenie matki własnie
          • Gość: lola Re: Kukulska nie jest żydówką. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.03, 17:54
            Gość portalu: verte napisał(a):

> Gość portalu: krysek napisał(a):
            >
            > > Natalia Kukulska
            >
            >
            > Kukulska nie jest żydówką.Zdaje się jej ojciec był żydem a matka nie.
            > A zydostwo właśnie dzieciczy się po matce nie inaczej.Tak to jest już
            > sprytnie wymyślone no i jest 100% pewność takiego żydostwa.

Pomyłka, bo to własnie jej matka Anna Jantar była żydówka, co zreszta od razu
            widac, zydówka jest babcia Natali, mama Anny.
    • Gość: lola Re: sławni żydzi w show biznesie i politycy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.03, 18:03
      pierwsze co na mysl przychodza: Janusz Weiss, Jerzy Urban,
    • Gość: gok Re: sławni żydzi w show biznesie i politycy IP: 81.210.53.* 05.08.03, 18:47
      np. Najsztub, z czym się nie kryje
    • Gość: figurski Re: sławni żydzi w show biznesie i politycy IP: *.chello.pl 05.08.03, 19:54
      Czejarek i Chajzer to fundamentalni żydzi!!!!!!!!!
    • Gość: sieja Re: sławni żydzi w show biznesie i politycy IP: 81.210.53.* 06.08.03, 10:57
      Marcin Meller z Agenta
    • Gość: bar Re: sławni żydzi w show biznesie i politycy IP: *.e-wroc.com 31.08.03, 00:24
      Passent, Miszczak, Najsztub.
      • Gość: fiuta Re: sławni żydzi w show biznesie i politycy IP: 81.15.156.* 31.08.03, 10:25
        jak się czyta to forum, to ...
        pedały już były, teraz Żydzi. no to jeszcze zostali nam
        cykliści!
        ja bym proponował "sławnych mądrych".
        ciekawe, czy dałoby się taką listę w ogóle stworzyć?
        • Gość: @mullerdechiara.co Re: sławni żydzi w show biznesie i politycy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.03, 17:00
          Gość portalu: fiuta napisał(a):

> jak się czyta to forum, to ...
          > pedały już były, teraz Żydzi. no to jeszcze zostali nam
          > cykliści!
          > ja bym proponował "sławnych mądrych".
          > ciekawe, czy dałoby się taką listę w ogóle stworzyć?

nie mozemy wiedziec?

nie chcesz nie czytaj!

a kajah nie jest z parchow ale z cyganow tak na marginesie...
          • Gość: fiuta Re: sławni żydzi w show biznesie i politycy IP: *.rtk.net.pl 31.08.03, 18:06
            Gość portalu: @mullerdechiara.co napisał(a):

nie mozemy wiedziec? nie chcesz nie czytaj!
            a kajah nie jest z parchow ale z cyganow tak na marginesie...

no tak... "z parchów"
            potrzeba takiej wiedzy i taki język dokładnie określają poziom człowieka.
            niestety, nikomu nie można zabronić funkcjonowania na poziomie najgorszego prymitywu. można tylko przekonywać. co próbuję czynić...
    • Gość: KAMA Re: sławni żydzi w show biznesie i politycy IP: *.chello.pl 31.08.03, 21:07
      Wszyscy u władzy to żydzi, masoni i cykliści! I to wszystko ich wina, a
      Balcerowicz musi odejść!!!!!!!!!!
    • Gość: Wars Re: sławni żydzi w show biznesie i politycy IP: 217.153.45.* 01.09.03, 14:32
      Koziołek Matołek
      Myszka Miki
      i Pies Pluto
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka