tralala29 14.12.07, 13:31 W poniedzialek bedzie. razem z Elzbieta Zapendowska:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gonitwa Re: Gleba u Szymona 14.12.07, 15:10 A u Kuby w niedzielę Roofi i Bosa. :0 Odpowiedz Link Zgłoś
tralala29 Re: Gleba u Szymona 14.12.07, 16:34 gonitwa napisała: > A u Kuby w niedzielę Roofi i Bosa. :0 Osobiscie wole Glebe..:-P Odpowiedz Link Zgłoś
gonitwa Re: Gleba u Szymona 14.12.07, 18:49 Domyśliłam się. ;) Ja tam wolę Rafała i Anię, ale nie chciałam zakładać kolejnego tematu więc podpięłam się tutaj. Wybaczysz? :P Odpowiedz Link Zgłoś
tralala29 Re: Gleba u Szymona 14.12.07, 23:09 gonitwa napisała: > Domyśliłam się. ;) > Ja tam wolę Rafała i Anię, ale nie chciałam zakładać kolejnego tematu więc > podpięłam się tutaj. Wybaczysz? :P Alez oczywiscie:-) Ja ich tez lubie, zwlaszcza Rafala:-)Co nie zmienia faktu, ze ....:-) Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Gleba u Szymona 15.12.07, 01:13 > Ja tam wolę Rafała i Anię Się dołączam do klubu. :) I czekam na Kubę, już dwa tygodnie nie miałam ochoty go oglądać, a tu nareszcie ktoś fajny będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
olu87 Re: Gleba u Szymona 14.12.07, 20:51 no, skoro Maciek będzie - obejrzę z pewnością :) Drugi gość również pozytywny, zatem w tym tygodniu nie będę musiała rezygnować z obejrzenia programu z powodu obecności w nim kogoś, kogo oglądać bez zażenowania nie sposób; jak to miało miejsce w SMS tydzień temu :] Odpowiedz Link Zgłoś
tralala29 Re: Gleba u Szymona 14.12.07, 23:10 olu87 napisała: > no, skoro Maciek będzie - obejrzę z pewnością :) Drugi gość również pozytywny, > zatem w tym tygodniu nie będę musiała rezygnować z obejrzenia programu z powodu > obecności w nim kogoś, kogo oglądać bez zażenowania nie sposób; jak to miało > miejsce w SMS tydzień temu :] Dody nie trawie, ale warto bylo obejrzec odcinek dla Adamczyka udajacego zula. A scislej, dla Adamczyka , ktory odegral role zula.:- ) Odpowiedz Link Zgłoś
gryfny Re: Gleba u Szymona 16.12.07, 00:27 Kiedy podprowadzi ta idee? www.schlag-den-raab.de/ rozumiem ruchomy podest nie majatek,OK,pora na milion zlotych Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Gleba u Szymona 17.12.07, 16:35 az sie nie moge doczekac dzisiejszego odcinka, powinno byc fajnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
milka323 Re: Gleba u Szymona 17.12.07, 22:29 No i było całkiem fajnie. A Gleba jak zwykle sympatyczny ;D. O dziwo chyba pierwszy raz rozsmieszył mnie zenujący zart prowadzacego ;P. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Gleba u Szymona 17.12.07, 22:59 Gleba po raz kolejny super! az zaczynam zalowac ze juz zajety:))) Odpowiedz Link Zgłoś
milka323 Re: Gleba u Szymona 17.12.07, 23:03 ja_a napisała: > Gleba fajny. RwT jakies takie...:-( Jak dla mnie RwT były smieszne na poczatku. Teraz gdy się zaczynają, odchodzę od telewizora. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Gleba u Szymona 18.12.07, 00:19 niezłe,najlepsze były rozmowy w tłoku-toku,jestem dziewczyną,ktorą kręcą tiry :D. ĘĄ też był niezły,nawet wyrafinowany. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Gleba u Szymona 18.12.07, 09:38 super bylo:) bardzo mi sie podobalo:) Odpowiedz Link Zgłoś
gryfny Re: Gleba u Szymona 19.12.07, 17:44 paulinaa napisała: > super bylo:) bardzo mi sie podobalo:) wspolczuje Odpowiedz Link Zgłoś