Dodaj do ulubionych

product placement w Zmiennikach

09.08.03, 19:17
Tak oglądam mój ulubiony serial i myślę sobie - dlaczego zarówno Jacek
Żydkiewicz jak i Marian Koniuszko cały czas chodzą w koszulkach z wielkim
napisem Levi's jeans? Ja rozumiem, ze chodzi o lata 80 i koszulki pasują do
ich dżinsowych kurteczek (!!!), ale może producenci zawarli jakąs umowę z
Levi'sem?
Obserwuj wątek
    • Gość: jacek01g Re: product placement w Zmiennikach IP: *.chello.pl 09.08.03, 20:39
      > Tak oglądam mój ulubiony serial i myślę sobie - dlaczego zarówno Jacek
      > Żydkiewicz jak i Marian Koniuszko cały czas chodzą w koszulkach z wielkim
      > napisem Levi's jeans? Ja rozumiem, ze chodzi o lata 80 i koszulki pasują do
      > ich dżinsowych kurteczek (!!!), ale może producenci zawarli jakąs umowę z
      > Levi'sem?

A dlaczego jeżdżą duzymi fiatami? Czy FSO placila wtedy za reklamę?
      • Gość: papapat Re: product placement w Zmiennikach IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 09.08.03, 22:07
        chyba wtedy modny byl levis
      • mock Re: product placement w Zmiennikach 09.08.03, 22:56
        Fiaty były pewnie na wyposażeniu wpt. natomiast mnie jest tak, ze ludzie całe
        życie chodzą w jednej podkoszulce i nie jest tak, ze wszyscy w latach 80.
        chodzili tylko w koszulkach levi's. a już tym bardziej w filmie, gdzie reżyser
        może sobie korzystać dowolnie z kostiumów jakich tylko chce. i własnie dlatego
        o to pytam.
        oczywiście jesli byla jakas umowa to zwyczajnie doagdali sie- dajemy wam dżinsy
        dla aktorów, a oni w nich chodzą eksponując nazwę. a moze po prostu kostiumolog
        kupil dżinsy na bazarze? to byloby rownie zabawne.
        • Gość: szczypior Re: product placement w Zmiennikach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.03, 00:06
          Skoro to Twój ulubiony serial to powinieneś wiedzieć że do tej nie wszyscy w
          Polsce wiedza jak się wymawia nazwę Levi's. A wtedy kto miał koszulkę lewisa to
          był pawdziwym europejczykiem.
          • Gość: leon Re: product placement w Zmiennikach IP: *.olawa.sdi.tpnet.pl 10.08.03, 18:03
            Ta koszulka ma tyle wspólnego z oryginalnym produktem Levi’sa, co.........
            sam sobie dopowiedz.W tamtych czasach nasi ,,prywaciarze’’ potrafili
            wyprodukować każdy oryginał sam taką miałem .Kampania reklamowa Levi’a w
            Polsce lat 80-siątych ........
            Pozdrawiam
            • david.locke Re: product placement w Zmiennikach 11.08.03, 13:44
              oj ale sie usmialem. Ech ta dzisiejsza mlodziez ;) W owych czasach oryginalne
              levisy mozna bylo dostac albo w Pewexie (dla mlodych - to taki skle gdzie mozna
              bylo kupic za walute - ktorej oficjalnie nie powinno sie posiadac w domu czyli
              USD) albo na bazarze w Rembertowie - tam bylo mozna dosctac wszystko - w
              sklepach byl glownie ocet i puste polki ;)

Poza tym w tym kraju w latah 80 na pewno nie bylo product placement.
    • agoniapl Re: product placement w Zmiennikach 15.08.03, 11:57
      fajny serial szkoda, że tak malo odcinków
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka