Gość: koliber IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.03, 13:08 W "Rowerze Błażeja" prezenterka ma kolczyk we brwi i w brodzie, że o 2 tatuażach nie wspomnę. TO TAKIE WZORY MA LANSOWAĆ PUBLICZNA TELEWIZJA? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sikorsky Re: Rower Błażeja-skandal IP: 195.245.213.* 11.08.03, 14:22 Faktycznie - chamstwo! Tyle pięknych habitów i czepców zakonnych można przecież kupić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: Rower Błażeja-skandal IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.03, 20:40 Tu nie chodzi o skrajności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczypior Re: Rower Błażeja-skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.03, 14:27 Ty koliber naprawde jesteś chorym człowiekiem. Spierdalaj na to swoje smitne forum "Radio". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: Rower Błażeja-skandal IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.03, 20:39 Ty szczypiorze jesteś chamem. Pisać mogę gdzie mi się podoba. Każdy może sobie wsadzić kolczyka gdzie chce, ale nie musi przy tym prowadzić programu w TV (jeszcze dla młodzieży). Nie mam nic przeciwko gościom (muzykom, artystom) którzy mogą się ubierać jak chcą. Ale publiczna TV powinna mieć jakieś wzorce. A ta panienka jedyne co ma do zaproponowania to kawałki żelaza. To ona jest chora. Jak dla mnie to niech sobie jeszcze przekłuje parę innych części ciała (może się jeszcze czymś zarazi przy okazji)(jej prawo, to wolny kraj) tylko niech nie prowadzi programu w TV. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar i kolczyk w piczce IP: *.skorosze.2a.pl 11.08.03, 16:31 Gość portalu: koliber napisał(a): > W "Rowerze Błażeja" prezenterka ma kolczyk we brwi i w brodzie, że o 2 > tatuażach nie wspomnę. > TO TAKIE WZORY MA LANSOWAĆ PUBLICZNA TELEWIZJA? a konkretnie w łechtaczce. Na zewnętzrnych wargach sromowych ma wytatuowane ZĘBY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: i kolczyk w piczce IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.03, 20:41 Pomysł dobry ale do magazynu erotycznego. Każda rzecz, każdy palant i każda kretynka powinni znać swoje miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
agoniapl Re: Rower Błażeja-skandal 15.08.03, 11:58 program ten to zbiór pedałow i lesbijek ochyda Odpowiedz Link Zgłoś
agoniapl Re: Rower Błażeja-skandal 15.08.03, 13:20 ech ciekawe czy ten program wróci od września Odpowiedz Link Zgłoś
agoniapl Re: Rower Błażeja-skandal 16.08.03, 12:34 a jak podeje serwis www.bigbrother.pl to własnie trwa casting gejów do tego programu osobiscie go przeprowadza Slawomi Zieliński, szef TVP 1...... Odpowiedz Link Zgłoś
chuje_precz Nie prowokuj, człowieku, zaściankowej nagonki 16.08.03, 23:04 Zastanów się co piszesz. Minęły bezpowrotnie czasy, kiedy jedna ideologia mogła dyktować młodzieży co ma nosić, jak się ubierać, jak się kochać. Teraz młodzież jest świadoma swego prawa do wyboru i korzysta z niego. Telewizja publiczna nie będzie narzucać "jedynie słusznego" (w domyśle rzymskokatolickiego) sposobu bycia młodzieży. Takie posty, jak Pański świadczą o mentalności zacofanego fornala - niestety, duża jeszcze część społeczeństwa żyje w mentalnym Ciemnogrodzie - i nie zauważa że świat w XXI wieku jest trochę inny niż w mrokach inkwizycyjnego średniowiecza. Nikt nie ma prawa się wtrącać w wybory światopoglądowe młodzieży - skończyły się czasy przymusowej indoktrynacji Kościoła katoloickiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Trochę zdrowego rozsądku IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.03, 00:26 To nie ma nic wspólnego ze światopoglądem (szczególnie religijnym). Wolność też musi mieć jakieś granice. Oczywiście każdy pełnoletni może sobie nabić ćwieki gdzie chce, ale nie powinien wówczas móc pracować w TV (szczególnie publicznej). A co to za ideologia, jeśli jakaś kretynka, która nie może niczym zaimponować ani się wyróżnić jeśli chodzi o stronę duchową czy intelektualną) "wypirsinguje się" gdzie popadnie. Owszem u Glacy to nie przeszkadza, bo to pasuje do image'u i ideologii. I każdy kto przekłuwa sobie coś więcej poza nosem, uszami, pępkiem czy łechtaczką zdrowy nie jest, chyba, że jest artystą. No jeszcze jest body-modelling- to dopiero kretyni. Hedonizm za wszelką cenę. Chęć wyróżnienia się, gdy nie ma się nic do zaprezentowania i niczego (poza tatuażem czy kawałkami metalu) się sobą nie reprezentuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber PS IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.03, 00:27 Gdzie widziałeś u mnie katolicki światopogląd. Tak samo byłbym przeciwny przymusowi watykańskiej ruletki czy zakazowi antykoncepcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matkapolka Re: Rower Błażeja-skandal IP: *.ld.euro-net.pl 17.08.03, 07:57 Masz rację!!! Moja córka wygląda jak zakolczykowana krowa. Na szczęście tvp nie ogląda, bo by spuchła z dumy, że jest taka na czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
agoniapl Re: Rower Błażeja-skandal 17.08.03, 23:17 to program, ktory lkazdy powinnie ogladac ;) Odpowiedz Link Zgłoś