11.08.03, 14:06
Wczoraj ze zdziwieniem zobaczyłem w Programie TV, że zamiast LOKATORÓW jest
serial SĄSIEDZI - czyli wersja LOKATORÓW, ale poszerzona o Genę i jej męża..
Od kiedy to 'coś' jest zapodawane w TV i czy kręci się to tylko wokół
Bogackich, rodzinki Milusia i Geny z mężem???
Tak przy okazji to poziom humoru jeszcze bardziej denny niż w LOKATORACH :))
Obserwuj wątek
    • the_dzidka Re: SĄSIEDZI 11.08.03, 14:38
      > Wczoraj ze zdziwieniem zobaczyłem w Programie TV, że zamiast LOKATORÓW jest
      > serial SĄSIEDZI - czyli wersja LOKATORÓW,

Lokatorzy zostali rozdzieleni na dwa odrębne seriale: Starzy "Lokatorzy" sa
      kręceni na podstawie "Man About The House", i opowiadają o mieszkańcach willi
      Pana Romana. "Sąsiedzi" to Bogaccy z Cwałami (plus dochodząco Gena z Rysiem i
      Kuba), na podstawie... "I LOve Lucy" z lat 50-tych!!!! Zapowiadał to któryś
      przedwakacyjny odcinek, w którym Beata Tyszkiewicz (tak!! To wtedy ona
      występowała!!) przypominała co ciekawsze kawałki z zycia Bogackich i młodych.
      Podczas wakacji powtórzono, zwyczajem naszej kochanej TV, stare odcinki, a
      teraz będą i "Sasiedzi" i "Lokatorzy". Jeden nurt rozmył sie na dwa :-)
      • sonny07 Re: SĄSIEDZI 11.08.03, 14:44
        Dzięki za rozświetlenie tematu. Wczoraj odniosłem takie wrażenie, że Gena&Rysiu
        będą na stałe razem z resztą.. Z dwojga złego wolę jednak te odcinki z młodymi,
        czyli LOKATORÓW, chociaż Kuba ze swoim zamiłowaniem do gorzałki jest OK ;)),
        ale ten Milowicz.. grrrrr!
        • the_dzidka Re: SĄSIEDZI 11.08.03, 15:13

> ale ten Milowicz.. grrrrr!

Jest obrzydliwy, a wczoraj mialam sen erotyczny z nim w roli głównej!!!!
          Wprawdzie zaczęło się, że podszedł do mnie w tramwaju i zażądał okazania biletu
          do kontroli, ale dalej to juz było tradycyjnie... fuj!!! :)
          • sonny07 Re: SĄSIEDZI 11.08.03, 15:33
            Podrywka 'na kanara', hje hje! No nie, ale tak serio to sen erotyczny z
            Milowiczem w roli głównej to musiało być koszmarne.. Ten jego napuchnięty,
            ośliniony pyszczek... grrrrr!
            pzdr!
            • Gość: eroll Re: SĄSIEDZI IP: *.chello.pl 11.08.03, 16:02
              mnie tam Milowicz zawsze będzie się kojarzył z Bolcem "coco jumbo i do przodu"
              co to za imię Gena??????
              • sonny07 Re: SĄSIEDZI 12.08.03, 09:31
                Gena to taki skrót od Genowefy. :)) Można wypowiadać Gjena albo Gena :))
                • the_dzidka Re: SĄSIEDZI 12.08.03, 11:12
                  sonny07 napisał:

> Gena to taki skrót od Genowefy. :))

... ewentualnie Eugenii :)
                  • sonny07 Re: SĄSIEDZI 12.08.03, 11:17
                    no tak, racja.. A wczoraj LOKATORZY całkiem, całkiem byli.. ZABRAŁAS SERCE
                    MOJE, ZABRAŁAŚ MOJE.. :)))
                    • the_dzidka Re: SĄSIEDZI 12.08.03, 11:23
                      sonny07 napisał:

> no tak, racja.. A wczoraj LOKATORZY całkiem, całkiem byli.. ZABRAŁAS SERCE
                      > MOJE, ZABRAŁAŚ MOJE.. :)))

A pewnie. A ta Wiesia to taka przyjemna, apetyczna kobietka! Co ci faceci, oczu
                      nie mają? W porównaniu z tym wieszakiem od sałatki z tuńczyka - sam miodek!!
            • Gość: Dzidka Re: SĄSIEDZI IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.08.03, 17:51
              Blond knurek!! Podobno zresztą mniemanie o sobie ma odwrotnie proporcjonalne do
              talentu :)
              • Gość: max Re: SĄSIEDZI IP: *.chello.pl 12.08.03, 14:24
                jak on mógł pozbyć się tej laski i zostać z tą babą
          • Gość: józefka Re: SĄSIEDZI IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.03, 15:35
            a mnie się w podobnej sytuacji śnił ostatnio Ibisz. to chyba jeszcze gorsze ;-
            )))
            • the_dzidka Re: SĄSIEDZI 13.08.03, 08:43
              Gość portalu: józefka napisał(a):

> a mnie się w podobnej sytuacji śnił ostatnio Ibisz. to chyba jeszcze gorsze ;-
              > )))

O, tego bym nie przeżyła :-))
    • the_dzidka "Mania Prześladowcza" 13.08.03, 08:45
      Nie no, wczorajszy odcinek był tak denny, że zaczynam się zastanawiać, czy nie
      zahacza o granice starannie sterowanego absurdalizmu :)
      Co to włąsciwie było z tym strzelaniem? Patrycja panikowała, że Cezary do niej
      strzelał, ale kula przeszła obok... czyli co, wyciągnął tę sztuczną giwerę czy
      jak? :) Umknął mi ten fragmencik...
      • sonny07 Re: 'Mania Prześladowcza' 13.08.03, 08:56
        Wczorajszy odcinek?? wystarczy tylko napisać NO COMMENTS!!! Lewińska robi z
        siebie w tym serialu takiego głupa, że szkoda pisać!!! A taka fajna kobitka z
        niej..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka