Dodaj do ulubionych

PSYCHIATRYK ABSOLUTNY!!!

IP: 10.0.4.* / *.atj.pl 08.06.01, 23:38
Ludzie! Przecież to tawarzystwo nadaje się do psychatryka. I to o obostrzonym
rygorze!!! Zadałem sobie dużo trudu aby obejrzeć jakieś 5 minut tego chłamu i
poraziło mnie!!!
Czy to są dorośli ludzie? Najpierw jakaś baba gada do ściany, że jej szkoda
kogoś, prosi jakiegośfaceta, który gada do niej zza ściany i to di tego
zniekształconym głosem, żeby kogoś nie wyrzucać, po czym ryczy!

Inna scena: inna baba gada do tej samej ściany (i tego samego faceta), że
wolałaby być wskazana niż wskazywać i też ryczy.

Kolejna scena: Jeszcze inna baba jest zła i smutna, bo wielki brat zabrał jej
papierosy. I ona to mówi ZUPEŁNIE POWAŻNIE!!!! ZABRAŁ JEJ PAPIEROSY!!!!!!
WIELKI BRAT!!!!!!!!!!!!!!

Albo: chodzi facet po spacerniaku (Sękocin to, czy Wronki?) i jest mu źle. Łazi
godzinę (tak powiedział ktoś z offu) i głos z offu mówi, że stracił
przyjaciela, więc jest smutny. (jakby to był przyjaciel, a nie szuja o
zaniżonej samoocenie, to solidarnie wyszdłby razem z przyjacielem)

Słowem ci państwo, którzy tam urzędują nadają sie do natychmiastowej
konsultacji psychiatrycznej. Bo co, jak nie brak piątej (a nawet czwartej i
trzeciej) klepki może spowodować, że dwanaście (chyba) osób robi z siebie
kompletnych kretynów przed milionami (niestety) kretynów nawet nie otrzymując
za to zapłaty?

Mozna dużo mówić o kondycji społeczeństw w których miało szansę wyrosnąć takie
wynaturzenie, można wiele mówić o poziomie aspiracji intelektualnych
uczestników tej imprezy, ale faktem jest, że zdrowi na umyśle to oni nie są.
Zastanawiam się jaka siła mogłaby mi kazać traktować z pobożnym namaszczeniem
jakiegoś faceta, który gada do mnie zza ściany i jeszcze każe mi coś robić
(albo czegoś nie robić). Nie mówiąc już o gestapowsko-ubeckim denuncjowaniu
rzekomych "przyjaciół".
Myślę, że mój krytyczny (oględnie mówiąc) stosunek do tego typu wytworów
chorych na kasę zboczeńców karmionych psychopatycznymi żądzami tkwiącymi w
żądnej sensacji tłuszczy bierze się stąd, że mam szczęście należeć do tej
nielicznej niestety mniejszościowej grupki, która wie że Wielki Brat to nie
jest żaden palant gadający zza ściany, a jedna ze straszliwszych metafor
literackich minonego stulecia. Należę również do tej nielicznej grupy, która
wie z jakiej książki pochodzi Wielki Brat, kto ją napisał. Powiem więcej:
jestem wśród tej wąskiej elity, która książkę tę czytała. I każdy, czyja
wrażliwość wykracza poza okrzyki "ja pierdzielę", "kurde", musi z niesmakiem
przyjąć fakt, ze taką metaforą posłużono się w takim programie. Zupełnie ją
wypaczając. Bo można dyskutować, czy masowa kultura ćwierćinteligentów nie
staje się powoli nowym Wielkim Bratem
Obserwuj wątek
    • Gość: dido Re: PSYCHIATRYK ABSOLUTNY!!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.01, 11:19
      Po przeczytaniu twoich postów moja dignoza jest taka: Drapko to Ty potrzebujesz
      psychoanalityka. Jesteś totalnie nudna i Twoje posty są na poziomie I kl LO.
      • Gość: Drapka Re: PSYCHIATRYK ABSOLUTNY!!! IP: 10.0.4.* / *.atj.pl 09.06.01, 12:37
        No właśnie o tym pisałem. O dyktaturz ćwierćinteligentów, dla których większym
        autorytetem od profesorów czy pisarzy, czy wielkich artystów są buraki z obory,
        którym się udało mieć swoje 5 minut w telewizji.
        I mnie przeraża, że muszę żyć w społeczeństwie, które masowo zachwyca się
        czymś, co jest totalnym śmieciem dla głąbów.
        • Gość: pixi Re: PSYCHIATRYK ABSOLUTNY!!! IP: *.toya.net.pl 09.06.01, 13:08
          Drapka - nic prostszego wyjedź na bezludną wyspę !!!!!!!!!
        • Gość: dido Re: PSYCHIATRYK ABSOLUTNY!!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.01, 18:32
          pozostaje Ci wyjechać z kraju ...baw się dobrze wśród inteligentów takich jak
          ty nudnych ...
        • Gość: ona Re: PSYCHIATRYK ABSOLUTNY!!! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 11.06.01, 13:27
          Gość portalu: Drapka napisał(a):

> No właśnie o tym pisałem. O dyktaturz ćwierćinteligentów, dla których większym
          > autorytetem od profesorów czy pisarzy, czy wielkich artystów są buraki z obory,
          >
          > którym się udało mieć swoje 5 minut w telewizji.
          > I mnie przeraża, że muszę żyć w społeczeństwie, które masowo zachwyca się
          > czymś, co jest totalnym śmieciem dla głąbów.

to sie wyprowadz do Australii, tam jest duzo przestrzeni, male zaludnienie i
          bedziesz mogl sobie poszczcekac razem z pieskami dingo!...
    • Gość: Ania Re: PSYCHIATRYK ABSOLUTNY!!! IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 09.06.01, 22:07
      Pojawiasz się drogi drapko na tym forum kilkakrotnie i za każdym razem z jakąś
      kontrowersją. A to wyzywasz wszystkich myślących inaczej niż Ty od
      ćwierćinteligentów, ganisz program BB jako infantylny itp. A ja myślę (tak!
      wyobraź sobie, że inni też myślą), że Ty po prostu jesteś albo samotny, albo co
      byłoby gorsze lekceważony przez bliskich, którzy się śmieją z Twojej filozofii
      życiowej. Ale drogi przyjacielu, my tutaj chcemy ze sobą "rozmawiać" na temat
      BB a nie różnych wartości moralnych. Zresztą uważam, że gdybyś zmienił forum na
      inne dostępne w "Gazecie" z pewnością natknąłbyś się na niejednego z nas i
      wówczas moglibyśmy podyskutować na oczekiwanych przez Ciebie wyżynach
      intelektualnych. Zapewniam 200% normy umysłowej.
      • Gość: Drapka Re: PSYCHIATRYK ABSOLUTNY!!! IP: 10.0.4.* / *.atj.pl 09.06.01, 23:29
        A dzisiaj pod moim blokiem stało dwóch kolesi i lało. Ja bym powiedział, że
        było to bydło i barany, ale myślę, że Szanowni Dyskutanci stwierdzą, że
        powinienem się wynosić i jak nie chcę to mogę nie patrzeć. Powiem, że z
        przyjemnością się wyniosę tam, gdzie poziom równa się w górę, a nie w dół
        poniżej dna. Nie będę więcej zakłócać Państwu dobrej zabawy. Bawcie się kurde
        zajebiście, tego i ten...
        A ja żegnam, mam nadzieję, że się nie spotkamy.
        • Gość: dido Drapka to PSYCHIATRYK ABSOLUTNY IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.01, 23:32
          nareszcie! drapka poszedł się masturbować, ciekawe czy robi to też
          intelektualnie!
        • Gość: dido Uwaga, Drapka czytał książkę!!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.01, 00:01
          Drapka Napisał:
          Należę również do tej nielicznej grupy, która
          wie z jakiej książki pochodzi Wielki Brat, kto ją napisał. Powiem
          więcej:
          jestem wśród tej wąskiej elity, która książkę tę czytała

Drapka napisz coś jeszcze o sobie. Jeszcze nie spotkałem nikogo takiego jak
          TY. czy czytałeś inne ksiązki, czy tylko te jedną???
          • Gość: Krajczek Uwaga dido jest wkurzony tym, że ktoś oprócz niego przeczytał książkę. IP: 10.0.4.* / 217.153.24.* 11.06.01, 21:49
            Ludzie!!! Co za wspaniała krytyka!!! Dido nie może przeboleć, że jest ktoś kto
            czyta książki!!!Panie dido. Pan ma kompleksy. Czytajac większość wypowiedzi
            można stwoerdzić że mąło kto tu czyta książki. Ewentualnie jak to
            nazwałeź "prasę fachową".
            WIększość ludzi pewnie słyszała o kimś takim jak Orwell. SPora część pewnie
            słyszała o jego sławnej książce. Pewnie była jakaś grupa która tę książke
            przecytała. Ale na pewno nie było nikogo kto po przeczytaniu tej książki maiłby
            jakieś refleksje.
            Poziom wszystkich wypowiedzi tutaj albo ogranicza sie do krótkich
            niegramatycznych wypowiedzi i przekleństw. Nie będe więcej marnował klawiatury
            na ludzi takich jak publika BB.
            P.S. Jeśli większość społeczeństwa jest taka jak publika BB to nic dziwnego, że
            Iraldczycy nie chcą nas w UE. A sowją drogą BB nie jest jeszcze takie złe. Jak
            tylko zobaczyłem pięć minut Dwóch Światów....

Serdeczne pozdrowienia dla pana Dido
            Krajczek

Nie ma to jak blondynka w grubych szkłach(a swoja drogą masz coś do
            okularników?) i swetrze do kolan :PPPPPP
          • Gość: Drapka Re: Uwaga, Drapka czytał książkę!!! IP: 10.0.4.* / 217.153.24.* 12.06.01, 15:11
            Czytałem inne
    • Gość: Orwell Re: PSYCHIATRYK ABSOLUTNY!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.01, 23:45
      Witam ponownie Czlowieku Z Polski A (niewtajemniczonym polecam watek "co to byl za jeden?")
      Gratuluje przynaleznosci do tej waskiej, elitarnej grupy ludzi, ktorzy przeczytali "Rok 1984". Fakt
      zapoznania sie z ta niewatpliwie madra ksiazka tak bardzo nobilituje, ze twoje posty powinno sie
      czytac na kleczkach. Taaaak, wiec przeczytales te ksiazke. Brawa, wielkie brawa. Wyczyn niebywaly.
      Oto Czlowiek, Ktory Przeczytal Ksiazke. Czlonek elity intelektualnej narodu. Jestem pelen szacunku i
      podziwu. Oczywiscie tak inteligentny i oczytany czlowiek (w koncu JESTES NIELICZNYM Z LUDZI,
      KTORZY PRZECZYTALI KSIAZKE) tylko przypadkiem trafil w telewizji na BB. A twoja wprost bijaca w
      oczy inteligencja spowodowala, ze w ciagu (jak sam piszesz) 5 minut ogladania zdazyles przyswoic
      sobie ladnych pare odcinkow. Niestety, tak duza dawka wiedzy o BB podana w tak krotkim czasie
      spowodowala u Ciebie, jak widze nerwice, wymioty intelektualne oraz znaczny przerost ego.
      Wspolczuje.
      Widac jednak, ze mimo heroicznego trudu przeczytania tej ksiazki niewiele z niej zrozumiales. Gdyby
      bylo inaczej nie uzurpowal bys sobie prawa do bycia takim Wielkim Bratem, ktory uwaza, ze moze
      dyktowac innym co maja ogladac w TV, co myslec, co lubic, i kim byc. Choc wydaje mi sie, zo byloby to
      ponad twoje sily, proponuje jeszcze raz siegnac po te ksiazke i tym razem MYSLEC podczas czytania.
      • Gość: Drapka Re: PSYCHIATRYK ABSOLUTNY!!! IP: 10.0.4.* / *.atj.pl 10.06.01, 10:37
        To jednak jest prawda, że 2/3 ludzi w tym kraju to funkcjonalni analfabeci.
        Dlatego proponuję najpierw dokładni przeczytać to, co napisałem, a dopiero
        potem wyciągać z tego wnioski. Po pierwsze - to 5 minut rozkładało się na parę
        odcinków - takiej dawki jednego dnia bym nie wytrzymał. Po drugie - to chyba
        nie ja żądam zakazania i wyrzucenia z telewizji chłamu pokroju BB - o raczej
        ten chłam wyrzuca z telewizji inne, wartościowe programy, gdyż jak napisałem,
        ludzie myślący stanowią w naszym kraju mniejszość. A każda mniejszość powinna
        podlegać jakiejś ochronie. Także ta, która na każdym kroku atakowana jest
        wszechobecną głupotą, prymitywizmem i rozrywką na poziomie stułbiopława.
        A o książkach Orwella, który wiedział o czym pisze, bo widział pewne rzeczy na
        własne oczy nie będę dyskutować z osobami, którym Wielki Brat kojarzy się z
        gdającym facetem w jakimś blaszaku.
        • Gość: Do. Re: PSYCHIATRYK ABSOLUTNY!!! IP: *.bluewin.ch 10.06.01, 10:55
          Szkoda mi Cie Drapka, bo marnujesz swoja energie na opluwanie tego co Ci sie
          nie podoba, zamiast wymyslec cos nowego (na wyzszym poziomie na przyklad).
          Pomysl ile rzeczy moglbys zrobic jakbys zamiast zastanawiac sie jak tu jeszcze
          bardziej skrytykowac pomyslal co ciekawego mozesz stworzyc. I to nie ironia, to
          rada na przyszlosc, bo sie wypalisz w kwiecie wieku. A i tak nic nie zmienisz...
          pozdr.
        • krzysztof.r.m Re: DRAPKA 10.06.01, 10:55
          No czesc,
          uwazam ze cala zabawa nie jest warta takiego zaangazowania. Przeciez zauwazasz bez problemu z kim przychodzi Ci sie potykac. I co myslisz , ze uda sie wlasnie Tobie nauczyc myslec tych , ktorzy dotychczas do tego nawet nie wiedza jak sie zabrac. Zycze powodzenia, ale mam przekonanie, ze to skonczy sie niepowodzeniem. To z kolei daje rozczarowanie, a takich stanow chyba Ci nie potrzeba.
          Mozliwe ze sie myle i Ty bez zaangazowania emocji eksperymentujesz ?
          Pozdrawiam
          krm
          • Gość: Drapka Re: DRAPKA IP: 10.0.4.* / *.atj.pl 10.06.01, 21:59
            .
            > Mozliwe ze sie myle i Ty bez zaangazowania emocji eksperymentujesz ?
            > Pozdrawiam

BINGO!!!!!

Pozdrawiam
            Drapka
        • Gość: Ania Re: PSYCHIATRYK ABSOLUTNY!!! IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 10.06.01, 11:00
          Witam ponownie miły Drapko!
          Już się zmartwiłam, że nie podniosę swojego IQ (a mogłam to osiągnąć poprzez
          kontakt z tak wybitną osobą jak TY), ponieważ dość gwałtownie pożegnałeś się z
          nami. Ale jak widać natura ciągnie wilka do lasu i ku naszej radości ponownie
          postanowiłeś zniżyć się do naszych nizin intelektualnych i łaskawie się
          odezwać. Oczywiście nie wytknę Ci niekonsekwencji, ponieważ wcale nie jestem
          złośliwa. Pozostaje mi się tylko cieszyć, że chcesz przynajmniej do nas mówić.
          Prowadź dalej to ogłupiałe społeczeństwo do źródła Twojej MĄDROŚCI.
          Pozdrawiam , życzę uśmiechu i więcej dystansu do własnej osoby bo samotność na
          górze jest zawsze samotnością.
          • Gość: ptys Re: PSYCHIATRYK ABSOLUTNY!!!-do Drapki IP: *.chello.pl 10.06.01, 11:36
            W jednym z postow w tym watku narzekales, ze ludzie wybieraja BB i wypieraja
            inne, wartosciowe programy - swoja droga podaj, ktore wyparl BB. Tak sie
            sklada, ze w systemach demokratycznych ludzie maja prawo wyboru, oczywiscie w
            ramach przyjetych norm prawnych. Podwazajac te zasady jestej jakby zwolennikiem
            myslenia totalitarnego i chcesz wziazc odpowiedzialnosc za to, co powinnismy
            ogladac, sluchac, czytac, itp. Wiesz ja to juz przerabialem i nie chcialbym
            jeszcze raz.
            powodzenia
            ptys
            • Gość: mikry Do wszystkich oprocz Drapki IP: *.bluewin.ch 10.06.01, 11:39
              Sluchajcie,
              Mam jedno pytanie do Was:
              czy naprawde ten Drapka jest wart tego, zeby tyle osob marnowalo czas na
              pisanie do niego? Przeciez to psychol!
              pozdr,
              • Gość: Drapka Re: Do wszystkich oprocz Drapki IP: 10.0.4.* / *.atj.pl 10.06.01, 22:41
                Zabiłeś mnie tym. No to są szczyty wyrafinowanej krytyki. Nie na darmo poszły
                ranki i wieczory przed BB. Dwa światy też pomogły.
                Kochani jeszcze parę lat i tak tylko będziemy do siebie mówić.
                Dzięki za uznanie, specjalnie dla Pana jeszcze trochę pobędę na tym forum.
                A teraz dla wszystkich oprócz mikrego. U Stalina psychiczny był ten, kto nie
                kochał dyktatury proletariatu, u mikrego psychiczny jest ten, kto nie kocha BB.
                Czyż trzeba jeszcze jakichś argumentów za tym, że grozi nam TOTALITARNA
                DYKTATURA ĆWIERĆINTELIGENTÓW?
            • Gość: Drapka Re: PSYCHIATRYK ABSOLUTNY!!!-do Drapki IP: 10.0.4.* / *.atj.pl 10.06.01, 22:34
              Nie nie nie. Z demokracją to tak, ale tylko częściowo. Nie ma demokracji bez
              poszanowania praw mniejszości i tu mam rację. A podstawowym sposobem
              poszanowania praw mniejszości jest zasada pluralizmu. Jeśli większość chce się
              uczyć życia od Klaudiusza, to proszę bardzo, tylko współczuć. Jeśli jednak ktoś
              nie ma ochoty być atakowanym przez rechot Manueli nawet wbrew własnej woli (bo
              nawet Faktów nie mogę obejrzeć bez tego), a żeby mieć coś dla siebie w mediach
              musi cierpieć na bezsenność - to z pluralizmem jest coś nie tak. A bez
              pluralizmu - demokracji niet jak powiedział Sofronow ;)))
              Dlatego to nie ja lansuję totalitaryzm, a wszystkie nieporozumienia wynikają z
              niezrozumienia moich postów.
          • Gość: Drapka Re: PSYCHIATRYK ABSOLUTNY!!! IP: 10.0.4.* / *.atj.pl 10.06.01, 22:11
            Słonko drogie - a gdzie człowiek może się nauczyć czegoś, jak nie przez
            kontakty z innymi?
            Wy też daliście mi dużo - teraz będę przygotowany na przykład na to, że jak coś
            skrytykuję, to dowiem się, że wynika to z mojego napięcia seksualnego, jak
            powiem Szekspir - to zaraz znajdą się jego fani. Przyznam, że chciałem stąd
            uciec, ale rzeczywiście ciągnie wilka do lasu.
            Ale kochani, kto mi wyjaśni skąd się bierze taka sytuacja, że młoda kobieta
            zgadza się dobrowolnie przeżywać upokorzenia, które doprowadzają ją do depresji
            i niemalże załamania nerwowego (przyznam, że dzisiaj mój bank minut BB
            wzbogacił się o kolejne 4 - razem daje 9). Ja jestem zdania, że jest to na tle
            zaburzeń psychicznych.
            I jeszcze jedno: skąd się bierze sadyzm u widzów, którzy zamiast współczuć
            osobie, która najwyraźniej nie daje sobie rady z tą sytuacją, częstują ją
            najróżniejszymi epitetami (myślę, że jeśli załamała się w domu BB, to jeśli
            usłyszy chociaż część opinii na swój temat, może to dla niej być jeszcze
            gorsze). Nie żal wam Alicji?
            • Gość: czaro Re: PSYCHIATRYK ABSOLUTNY!!! IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.01, 22:49
              .
              > I jeszcze jedno: skąd się bierze sadyzm u widzów, którzy zamiast współczuć
              > osobie, która najwyraźniej nie daje sobie rady z tą sytuacją, częstują ją
              > najróżniejszymi epitetami (myślę, że jeśli załamała się w domu BB, to jeśli
              > usłyszy chociaż część opinii na swój temat, może to dla niej być jeszcze
              > gorsze). Nie żal wam Alicji?

Bardzo się cieszę , że ktoś wyraził tak stanowczo negatywną opinię na temat
              Wielkiego Srata na tym forum fanów zachłyśniętych boskością idoli jednego
              sezonu.Niestety sam ogłądam to badziewie , choć znam tysiąc powodów aby wyłączyć
              telewizor .Chyba na tym polega fenomen tego programu , aby ogłądali go i
              dyskutowali również przeciwnicy .W końcu każdy głos na NIE to też głos który się
              składa na huk Wielkiego Srata.A propos sadyzmu u widzów : to ten sam widz , który
              siedział na igrzyskach u Nerona tylko mieni się bardziej cywilizowanym.Sms-y i
              telefony do złudzenia przypominają głos ludu decydującego o losach
              gladiatora .Nie wydaje wam się?
    • tassman tassman ci odpowiada........PSYCHIATRYK ABSOLUTNY!!! 11.06.01, 09:57
      Hej człowieku z "waskiej elity",

Piszesz ze obejrzałes tylko 5 minut tego programu. A na moje skromne oko
      widziałes go duzo duzo wiecej. Opisane przez Ciebie szokujące Cie zdarzenia nie
      wydarzyły sie w ciagu 5 minut - co dowodzi ze jednak podpatrujesz
      losy "bohaterów" tego esperymentu....Nie chcesz sie przeznać do ogladania twoja
      rzecz....
      Kolego ja tez wiem z jakiej ksiazki pochodzi Wielki Brat, kto ja napisał,
      czytałem te książkę. I wcale nie czuje sie przez to jakis elitarny (jak sam
      siebie ochrzciłeś) -przeczytałem wiem o czym to jest i basta. Jesli dla Ciebie
      elitarność znaczy przeczytanie jakiejs tam książki - to sorry....Ja jestem
      przecietnym widzem tego programu. Ten program leci, ja go ogladam lub nie (moja
      sprawa) - więć co ty wyjeżdzasz z textami w stylu "intelektualna elita nie
      oglada tego programu". Widac i ty nie nalezysz do swojej wyimaginowanej elity
      skoro podgladasz to co sie dzieje wewnatrz domu....

Tassman
      • Gość: Drapka Re: tassman ci odpowiada........PSYCHIATRYK ABSOLUTNY!!! IP: 10.0.4.* / *.atj.pl 11.06.01, 17:02
        tassman napisał(a):

> Hej człowieku z "waskiej elity",
        >
        > Piszesz ze obejrzałes tylko 5 minut tego programu. A na moje skromne oko
        > widziałes go duzo duzo wiecej.

Oglądanie to nie to samo co bycie katowanym, kiedy się nie ma ochoty oglądać - a
        to TVN serwuje nawet w swoich programach informacyjnych. Czystego oglądania ni
        ebyło więcej niż 5 mniut

> Kolego ja tez wiem z jakiej ksiazki pochodzi Wielki Brat, kto ja napisał,
        > czytałem te książkę.
        Gratuluję
        I wcale nie czuje sie przez to jakis elitarny (jak sam
        > siebie ochrzciłeś) -przeczytałem wiem o czym to jest i basta.
        No właśnie basta - a ja przeczytałem, wiem o czym jest i jeszcze się zastanowiłem.

Jesli dla Ciebie
        > elitarność znaczy przeczytanie jakiejs tam książki - to sorry

Elitarność w rozumieniu wąskiej grupy osób wyróżniających się pod jakimś względem
        owszem może oznaczać także przeczytanie jakiejś tam książki (ale z wiadomych
        względów będzie to raczej Dostojewski czy Orwell niż Harry Potter czy ksiązka
        telefoniczna)

> przecietnym widzem tego programu. Ten program leci, ja go ogladam lub nie
        Po to ten program jest, żeby go oglądać lub nie.
        (moja
        >
        > sprawa) - więć co ty wyjeżdzasz z textami w stylu "intelektualna elita nie
        > oglada tego programu"
        Ja coś takiego napisałem? Chyba pomyliłeś mnie z kimś innym.

. Widac i ty nie nalezysz do swojej wyimaginowanej elity
        > skoro podgladasz to co sie dzieje wewnatrz domu....

No to chyba rzeczywiście pomyliłeś mnie z kimś innym!
        >
        > Tassman

• Gość: ameba Re: PSYCHIATRYK ABSOLUTNY!!! IP: 195.117.174.* 11.06.01, 13:37
      Podpisuję się pod tym obiema rękami( wszystkimi nibynóżkami?).
      W każdym razie popieram, podobnie pisałam na ten temat w wątku "Orwell w grobie
      się przewraca"
      Pozdrawiam, ameba
      • Gość: Drapka Re: PSYCHIATRYK ABSOLUTNY!!! IP: 10.0.4.* / *.atj.pl 11.06.01, 17:05
        "Orwell w grobie
        >
        > się przewraca"
        > Pozdrawiam, ameba

Oj przewraca, przewraca, aż trumna trzeszczy!
        Pozdrawiam
        Już pędzę do wątku "Orwell..."
        • Gość: kas26 Re: PSYCHIATRYK ABSOLUTNY!!! IP: *.nsm.pl 11.06.01, 18:40
          Poczytałam sobie tych kilka postów z 1. postem Drapki na czele. Chcę powiedzieć
          tylko jedno: w 200% zgadzam sie z Drapkiem (?), <więc nie będę powtarzać tego,
          co on świetnie ujął> żenuje mnie poziom ogółu, ale z drugiej strony mam go w
          dupie, bo ostało mi się jeszcze paru znajomych, którzy kumają mniej więcej to
          co ja...
          • Gość: Krajczek Re: PSYCHIATRYK ABSOLUTNY!!! IP: 10.0.4.* / 217.153.24.* 11.06.01, 21:19
            Poziom ogółu - ciemnej masy. Nie będe sie sprzeczał z nikim bo jeszcze jacyś
            fanatycy mnie zlinczują. Chcę tylko powiedzieć, że TVN robi to tylko dla kasy.
            300 tys. do 1 mln. wpyłwów z reklam dziennie. Doliczcie sobie jakieś 500 tys.
            tygodniowo za 0-700 i SMSy. I pomyślcie po co robi ten program TVN - precież
            nie dla was tylko dla kasy

Pozdrawiam, Krajczek
          • Gość: Piotr Re: PSYCHIATRYK ABSOLUTNY!!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.01, 21:23
            jak to fajnie tak wysoko się ocenic tylko na podstawie oglądania lub nie BB. Ja
            oglądam ale nie zawsze, więc jestem dnem czy może jeszcze nie całkiem?
            Masz chyba jakąś zaniżona samoocenę skoro tak cały czas się dowartościowujesz.
            Pozdro
    • Gość: Ania Re: PSYCHIATRYK ABSOLUTNY!!! IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 11.06.01, 23:25
      Cześć Drapko!
      Tak nudno zrobiło się na forum, że zatęskniłam za
      Twoją filozofią. Błagam! "Włóż kij w mrowisko" może
      znowu się zakotłuje. pozd.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka