gale 10.06.01, 20:53 No i obejrzelismy faceta Ali, jej beeme etc. Nieeeeee, to bylo straszne, ten tekst o modlitwach na dobranoc! gale ---- www.bigsister.prv.pl Ps.: Nie, nie jestem milosnikiem Klaudka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: taktakta Re: Ala IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.01, 21:00 gale napisał(a): > No i obejrzelismy faceta Ali, jej beeme etc. Nieeeeee, to bylo straszne, ten > tekst o modlitwach na dobranoc! > > Ps.: Nie, nie jestem milosnikiem Klaudka a jestes czyims zwolennikiem? nie za pomnij napisac czy odmawia modliwty! Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Ala 10.06.01, 21:02 Jestem zwolennikiem... hehe, nowych zastepcow Ali i Klaudka w Domu BB: Nadji i Gale'a ;))))))))) Musze sie zastanowic (i spytac Nadje) czy ktores z nas odmawia modly przed spaniem. gale ---- www.bigsister.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tratatat Re: Ala IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.01, 21:05 > Jestem zwolennikiem... hehe, nowych zastepcow Ali i Klaudka w Domu BB: Nadji i > Gale'a ;))))))))) > Musze sie zastanowic (i spytac Nadje) czy ktores z nas odmawia modly przed > spaniem. > masz racje, zastanow sie Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Ala 10.06.01, 21:14 Musze uzgodnic z Nadja gale ---- www.bigsister.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
danek Re: Ala 10.06.01, 21:18 WB:alicjo co bedzie oznaczać jeżeli opóścisz do WB? A:Jeżeli bede musiała opuścić do WB to bedzie znaczyć że bede musiała opuścic do WB Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Ala 10.06.01, 21:27 Wiesz co, mi sie ten tekst podobal. Naprawde! Po prostu: decyzja o opuszczeniu domu bb nie oznacza nic wiecej. I to jest najzdrowsze. gale ---- www.bigsister.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danek Re: Ala IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.01, 21:52 myślę więc...myślę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dido Re: Ala IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.01, 22:05 gale, masz racje, text o modlitwach nariusza był straszny, zero dobrego smaku. To BMW to chyba 318, zatem ma mały silnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alusia Re: Ala IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.01, 22:10 koleżanki reprezentują podobny poziom....myślę więc myślę Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Ala 10.06.01, 22:13 Ej, ja to zupelnie inaczej odebralem. Glupie pytanie, glupia odpowiedz. To tak jakby mnie ktos spytal co dla mnie oznacza wywalenie z platnych sudiow. Oznacza to dla mnie wywalenie z platnych studiow. Howgh. gale ---- www.bigsister.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alusia Re: Ala IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.01, 22:17 ale ona nie miała świadomości głupiego pytania Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Ala 10.06.01, 22:19 Myslisz? Nie wiem. Ja tak to odebralem, jakby miala. Ale nie wiem. I nie dowiem sie. Prawde powiedziawszy, byla to odpowiedz w moim stylu. A ze wiele osob na tym Forum uwaza mnie za prymitywa to juz inna sprawa. gale ---- www.bigsister.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś