kobietka_20 16.01.08, 20:42 Od początku roku powatrzają programy i seriale. nie ma Szymona, Kuby, Niani itp., no chyba że przenieśli na inne godziny a ja nie wyłapałam. Wiecie cos o tym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kronixx Po prostu przerwa. 16.01.08, 20:45 Zgodnie z polską świecką tradycją we wszystkich tv (w Polsacie i TVP też) jest zimowa sesja powtórkowa. Dzieje się tak co roku i tradycyjnie nowe odcinki zaczną być emitowane od marca. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Po prostu przerwa. 16.01.08, 22:44 Tradycja jest nie tyle polska, co made in USA. A mnie fascynuje jedna rzecz - tak przerwa powtórkowa w zimie jest już od paru ładnych lat, a co trzy dni ktoś pyta, dlaczego nie ma tego czy owego...;) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Po prostu przerwa. 16.01.08, 23:52 ja akurat sie ciesze, ze sa powtorki. trwa sesja egzaminacyjna i przynajmniej nie marnuje czasu na telewizje:)) nawet na tvn style magla powatarzaja (co jest juz szczytem bezsensu) Odpowiedz Link Zgłoś
kronixx Re: Po prostu przerwa. 17.01.08, 10:01 angazetka napisała: > Tradycja jest nie tyle polska, co made in USA. Z tego co mi się wydaje, to w USA nie ma zimowej przerwy, jest jeden sezon, który trwa od września do maja z 3-tygodniową przerwą. Choć sam motyw zaczerpnięty od Amerykanów. Odpowiedz Link Zgłoś