Dodaj do ulubionych

AWANTURA O KASĘ

18.08.03, 14:23
Czy ktoś orientuje się ile jeszcze kasiory i SEAT'ów uda się wygrać obecnej
ekipie mistrzów??? Pan Stanisław jest maxxxx, heh! A ten młody licytuje jak
zawodowiec - w jednym z ostatnich odcinków ich przeciwnicy w finale po prostu
wymiękli i wystraszyli się tego jego licytowania, mimo że zaczynali finał z
przewagą prawie 5.000 !!!
Nawet lubię ten teleturniej - szczególnie to jak Ibisz zbija kasę na
podpowiedzi - to jest maxxxx!
Tylko w tym czarnym gangu non stop... Podobnie jak w ŻYCIOWEJ SZANSIE non
stop brązowy garnitur :]]
Obserwuj wątek
    • Gość: Midek Re: AWANTURA O KASĘ IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 22.08.03, 00:02
      Jak dla mnie jest to nalepszy teleturniej z teleturniejów wiedzowych
      emitowanych w polskiej telewizji. Wśród teleturniejów bardziej rozrywkowych
      prym wiódł program "Podaj dalej" z nieistniejącej już niestety telewizji RTL7.
      Do tej pory nie pojawiło się nic, co mogło by go zastąpić.
      "Awantura o kasę" jest bardzo ciekawym formatem i co trzeba podkreślić nie jest
      na obcej licencji. Widać więc, że dobry pomysł i realizacja mogą przynieść
      dobre rezultaty. Polsat się stara i to widać na każdym kroku. Zwolennicy TVN'u
      będą się pewnie o to sprzeczać, ale prawda jest taka, że oglądając TVN mam
      wrażenie, że mieszkam w Ameryce Południowej. Nie proponuje widzom ostatnio nic
      ambitnego. Polsat wypada pod tym względem dużo lepiej.
      • Gość: Richelieu* Re: AWANTURA O KASĘ IP: *.localdomain / 192.168.0.* 22.08.03, 00:48
        Gość portalu: Midek napisał(a):

> Jak dla mnie jest to nalepszy teleturniej z teleturniejów wiedzowych
        > emitowanych w polskiej telewizji.

a Wielka Gra, Miliard w rozumie, Jeden z dziesięciu to co. Dopiero po nich
        może być Awantura, bo poziom pytań jest średni, a nie żałosny, a dodatkowo ma
        wartką akcję. Tyle, że to nadal teleturniej z półki na wysokości wzroku, a nie
        z tej najwyższej
    • Gość: Paweł Re: AWANTURA O KASĘ IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.03, 19:17
      No to słuchajcie tego, jak sie wczoraj ubawiłem przy tym

Byla licytacja, jedna druzyna dala 300 zl, a druga 1000 zl i wygrali licytacje.
      Czyli na moje oko pula 1300, przy wlasnym wkladzie 1000 czyli do wygarnia 300 zl
      Oczywiscie nie znali odp. wiec kupili podpowiedz za 400 zl, odpowiedzieli na
      pytanie i takim sposobem wygrali 1300, ale byli 100 zl w plecy. Oczywiscie nikt
      tego nie zauwazyl i wszyscy cieszyli sie jak dzieci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka