alex_koz 26.02.08, 21:21 wzorowana na reklamie Fiata boska! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tele-tele Re: reklama programu Szymon Majewski Show 27.02.08, 11:42 alex_koz napisała: > wzorowana na reklamie Fiata > boska! Się zgadzam. To jakaś seria Szymonowa chyba. Przed chwilą zobaczyłem zwiastun, że Ącki poszukuje żony. Umieram ze śmiechu!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: reklama programu Szymon Majewski Show 27.02.08, 14:54 ja wlasnie ogladam tvn dzis przez pol dnia by ta reklame jeszcze raz zobaczyc i sie dokladniej przyjrzec, ale poki co nie mam szczescia:( Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: reklama programu Szymon Majewski Show 27.02.08, 14:57 widzialam wczoraj wieczorem:) świetna :) Odpowiedz Link Zgłoś
ssachell Re: reklama programu Szymon Majewski Show 27.02.08, 16:36 widziałam przed chwilą - rzeczywiście świetna Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: reklama programu Szymon Majewski Show 27.02.08, 17:29 a pare minut temu leciała ta o żonie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: reklama programu Szymon Majewski Show 27.02.08, 18:55 ta o żonie jest genialna, na początku nie skapłam o co chodzi z tym Fredem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
asiak44 Re: reklama programu Szymon Majewski Show 27.02.08, 19:01 czy w internecie można je gdzieś zobaczyć? Niestety nie mam już TVN- u... Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: reklama programu Szymon Majewski Show 27.02.08, 20:05 nie widziałam w TVN więc znalazłam na stronie programu: szymon.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: reklama programu Szymon Majewski Show 27.02.08, 20:18 oo, dzieki za linka! wlasnie obejrzalam ta zajawke z 6 razy i nadal nie mam dosyc:) swietna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: reklama programu Szymon Majewski Show 27.02.08, 20:51 tych relam jest wiecej! kilka minut temu widzialam jakąś z haslem 'wszystko przemija majewski zostaje' heh od paru godzin mam włączony tvn i tylko czekam na reklamy ;D jak nigdy! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: reklama programu Szymon Majewski Show 27.02.08, 21:09 za chwile beda reklamy w przerwie "na wspolnej". czekam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
auto_robex Re: reklama programu Szymon Majewski Show 28.02.08, 00:59 mina konia bezcenna:) Odpowiedz Link Zgłoś
kinlej Re: reklama programu Szymon Majewski Show 28.02.08, 14:52 Reklama jest żenująca i poniżej krytyki. Już głupkowaty gimnazjalista mógłby wpaść na pomysł "skeczu" z "waleniem konia" i zastanawiałem się który z naszych "satyryków" pierwszy takie coś przedstawi. Nie pomyliłem się. Panie Majewski jestem ciekaw jak by pan wytłumaczył swojemu synowi Antoniemu co robi postac w reklamie gdyby o to pana zapytał. Kilkuletniemu dziecku inaczej niż mówiąc całą nagą prawdę wytłumaczyć się tego nie da. Ciekawe tylko czy zaprezentowałby pan to mu dokładnie na swoim czy na syna przyrodzeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
doriana80 Re: reklama programu Szymon Majewski Show 29.02.08, 08:43 Dzisiejszy dzień proponuję zacząć od "wrzucenia na luz"... Odpowiedz Link Zgłoś