lubie.blekit 02.03.08, 21:23 W ostatniej edycji wykazał się taką niekompetencją, że rzeczywiście zasłużył na to, by i w tej dać mu na to szansę :) Prywatne wycieczki, wchodzenie w rolę jurorów- cały On:) Kto za Panem stoi p. Piotrze??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reniatoja Re: P.Gąsowski-najsłabsze ogniwo TzG 02.03.08, 21:46 zgadza sie, zenujacy jest (jury man stepialo) ale przyznaj, ze goni go Bea Tyszkiewicz, doslownie prawie leb w leb ida. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: P.Gąsowski-najsłabsze ogniwo TzG 03.03.08, 00:16 o nie, Tyszkiewicz nawet sie udaly dwa umiarkowanie zabawne teksty w tym odcinku. Gąsowskiemu zaden. i czy na pewno nie da mu sie zalozyc krawata? wyglada zenujaco, taki powiatowy latino lover :/ Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.blekit Re: P.Gąsowski-najsłabsze ogniwo TzG 03.03.08, 21:56 reniatoja napisała: > zgadza sie, zenujacy jest (jury man stepialo) ale przyznaj, ze goni > go Bea Tyszkiewicz, doslownie prawie leb w leb ida. Bea zyskuje od kiedy jest p. Piotr- zdaje się, że za nim nie przepada i to każe mi myśleć o Niej z pewną sympatią członka tej samej partii:) Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: P.Gąsowski-najsłabsze ogniwo TzG 03.03.08, 00:07 nie wiem kto stoi ale Gąsowski jest dobry,widziałem go w tym progra- mie w tvp2,szkoda,że go zdjęli,dobry program był pod każdym względem Odpowiedz Link Zgłoś
auto_robex Re: P.Gąsowski-najsłabsze ogniwo TzG 03.03.08, 08:48 Mi sie podobalo jak powiedzieli ze Ani glogowskiej nie było przez ostatnie serie bo zajmowała sie wychowywaniem dziecka które ma z i tu pokazali Gąsa w iałym futrze czerwonym latexie i ze złotym łancuchem na szyi hahahahah:D Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: P.Gąsowski-najsłabsze ogniwo TzG 03.03.08, 09:56 Gąsowski prowadził w Dwójce program Dubidu i w tamtym programie nie zgrzytał, w TzG zgrzyta potwornie, a osobiste wycieczki mógł sobie darować, chyba chciał zrekompensować Głogowskiej te wszystkie kometarze na temat ich znajomości /słuszne zresztą/. Zdecydowanie wolałam Urbańskiego Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: P.Gąsowski-najsłabsze ogniwo TzG 03.03.08, 10:00 tekst do Głogowskiej "jak ty sie wlasciwie nazywasz" byl bardziej niz zenujacy :/// Odpowiedz Link Zgłoś
sybilla777 Re: P.Gąsowski-najsłabsze ogniwo TzG 03.03.08, 09:30 Ja z kolei go lubię, dla mnie jest naturalny i zabawny. Dużo bardziej mi się podoba jak prowadzi TzG niż Urbański czy Skrzynecka, którzy czytają przygotowane tekściki z karteczki. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: P.Gąsowski-najsłabsze ogniwo TzG 03.03.08, 09:38 eeee, naturalny i zabawny? Może w porownaniu ze Strasburgerem w Familiadzie :/ a poza tym Urbanski dużo subtelniej czytal z promptera w porownaniu z Gąsowskim, ale to pewnie wina słabego wzroku Gasowskiego. Rozumiem, ze tez jestes krotkowidzem, skoro tego nie zauwazylas ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paulina.galli Re: P.Gąsowski-najsłabsze ogniwo TzG 03.03.08, 21:08 Eh... pan piotr Gasowski jest jedna z nielicznych postaci w naszej Tv (obok "wiecznie smiesznego dla siebie samego" pana Piotra Bautroczyka) ktorych po prostu serdecznie i z całego serca nie trawie.... Nie ma takiego programu, takiej roli i takiego "imidzu" w ktorym postac PG by mnie nie mierziła. Wlasciwie sama nie wiem czemu az tak alergicznie reaguje na te postac .... Odpowiedz Link Zgłoś
mama303 Re: P.Gąsowski-najsłabsze ogniwo TzG 03.03.08, 21:15 paulina.galli napisała: > Wlasciwie sama nie wiem czemu az tak alergicznie reaguje na te postac .... A ja własciwie sama nie wiem dlaczego bardzo lubie Gąsa i lubie jak prowadzi TzG /lepiej niz sztywniak Urbański/ Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.blekit Re: P.Gąsowski-najsłabsze ogniwo TzG 03.03.08, 21:52 paulina.galli napisała: > Eh... pan piotr Gasowski jest jedna z nielicznych postaci w naszej Tv (obok > "wiecznie smiesznego dla siebie samego" pana Piotra Bautroczyka) ktorych po > prostu serdecznie i z całego serca nie trawie.... > Nie ma takiego programu, takiej roli i takiego "imidzu" w ktorym postac PG by > mnie nie mierziła. > Wlasciwie sama nie wiem czemu az tak alergicznie reaguje na te postac .... Może po prostu jesteś estetką i stąd "imidz" p. Gąsowskiego musi w Tobie budzić reakcję alergiczną:) Estetyka i P. Gąsowski, to pojęcia ze sprzecznych, baaaardzo odległych pól semantycznych:) Odpowiedz Link Zgłoś
paulina.galli Re: P.Gąsowski-najsłabsze ogniwo TzG 03.03.08, 22:30 zastanawiam sie nad tym i nie jestem pewna czy to kwestia samego wygladu czy całości (wyglad + zachowanie ) nie wiem - fakt faktem ze na widok tych dwoch *** "osobowosci telewizyjnych" mnie skreca Trzecia taka osoba jest Pani Magda Mołek - ale tu zawsze moge zyc w błogiej świadomości ze byc może zazrosc przeze mnie przemawia :)i to juz mnie tak strasznie nie meczy ze jej nie cierpie (***ps. Bałtroczyk chyba sie pisze? - juz sama nie wiem) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: P.Gąsowski-najsłabsze ogniwo TzG 04.03.08, 07:04 a ja wiem, czemu go nie cierpię. Gąsowski pod każdym względem nie jest :) Tzn: nie jest zdolnym aktorem, nie jest zabawnym prezenterem, nie jest przystojny, nie jest szaleńczo popularny, itp. A mimo tych wszystkich braków od kolesia na kilometr wali wieeeeelkim samozadowoleniem, a tak naprawde przydaloby sie troche (a nawet bardzo dużo) pokory :/ Odpowiedz Link Zgłoś
smutas13 Re: P.Gąsowski-najsłabsze ogniwo TzG 04.03.08, 08:02 paulina.galli napisała: > Nie ma takiego programu, takiej roli i takiego "imidzu" w ktorym postac PG by > mnie nie mierziła. > Wlasciwie sama nie wiem czemu az tak alergicznie reaguje na te postac .... Mam takie same odczucia . Nie trawię PG . Odpowiedz Link Zgłoś
tess.88 Re: P.Gąsowski-najsłabsze ogniwo TzG 04.03.08, 00:37 U Gąsowskiego nie do strawienia jest mimika twarzy. Przecież on po kazdym wypowiedzianym zdaniu jakoś dziwnie "sznuruje" usta, zaciska je. To bardzo denerwujące. A i komentarze ma mało dowcipne. Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: P.Gąsowski-najsłabsze ogniwo TzG 04.03.08, 01:42 Patrzmy mu na usta w następnym TzG. Zobaczymy, czy czyta forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
menisk Re: P.Gąsowski-najsłabsze ogniwo TzG 04.03.08, 09:21 Nie wiem, jakim cudem Gąsowski załapał się na kolejną edycję. Szefostwo nie wyciąga wniosków? Ten facet w swojej dotychczasowej pracy w programie pokazał, jaki jest kiepski. Odbierał głos jurorom w najmniej odpowiednich momentach. Swoimi wstawkami słowotoku kradł im czas. Zdecydowanie bardziej wolę posłuchać, co o danym tańcu sądzi p. Iwona niż Gąsowski. Zaliczył po drodze niewybaczalną wpadkę przy ogłaszaniu wyników. Nieustająco popisuje się i lansuje, i żeby chociaż był estetyczny! Jest wręcz odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.blekit Największe Gwiazdy TzG 04.03.08, 18:06 Zgadzam się z każdym Twoim słowem, a już najbardziej z tym, że zdecydowanie wolę posłuchać opinii o tańcu p. Iwony czy p. Piotra (nie tego , którego mamy na myśli), gdyż nie tylko są fachowcami i wiedzą co mowią, ale też mówią w sposób ciekawy i naprawdę dowcipny... Już dawno jestem zdania, że największe gwiazdy tego programu , to nie aktorzy seriali ( najczęściej z łapanki),nie p. Gąsowski (o czym najbardziej przekonany jest on sam) ,ale przede wszystkim dwojka PRAWDZIWYCH jurorów. Odpowiedz Link Zgłoś