Dodaj do ulubionych

Typujemy Agenta

IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.01, 22:00
Tak na dobry początek:
Daniel (to ten gościu co ma brata bliźniaka)
Joanna (ta pani z punktu IDEA)
Obserwuj wątek
    • Gość: Małgosia Re: Typujemy Agenta IP: 217.11.141.* 30.12.01, 22:03
      Wojtek
    • Gość: Aga Re: Typujemy Agenta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.01, 07:16
      Może nim być Daniel, nie wiem czy na pewno, ale w niedzielę w TVN w
      programie "co za tydzień" była rozmowa z nim a pod nim był napis Agent Daniel.
      Czy to prawda okaże się w marcu, albo wcześniej jeżeli wyleci z gry jako zwykły
      uczestnik zabawy.
      Pozdrowienia i Szczęśliwego Nowego Roku 2002 - miłej zabawy sylwestrowej
      Agnieszka
    • Gość: Eddie Re: Typujemy Agenta IP: 10.10.41.* 31.12.01, 11:27
      Beata
    • Gość: ada Re: Typujemy Agenta IP: *.opole.dialup.inetia.pl 31.12.01, 11:54
      joanna
    • Gość: Małgosia Re: Typujemy Agenta IP: 217.11.141.* 07.01.02, 21:41
      nadal Wojtek
      moje nowe typy to Jola i Beata
    • Gość: pippin Re: Typujemy Agenta IP: 216.15.219.* 07.01.02, 22:43
      Gość portalu: milo napisał(a):

> Tak na dobry początek:
      > Daniel (to ten gościu co ma brata bliźniaka)

OJ, CHYBA NIE :PPPPPPPP

• Gość: Martucha Re: Typujemy Agenta IP: *.za-tp.digi.pl 20.01.02, 17:42

A może to brat bliźniak jest Agentem?
      Byłoby ciekawie - bo Daniela już typować nie możemy...
      • Gość: Asik Re: Typujemy Agenta IP: *.za-tp.digi.pl 20.01.02, 17:43

Martucha ma rację! Jestem za bliźniakiem Daniela!
    • Gość: mar To je Mirek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.01.02, 22:26
      Ludzie co wy gadacie - agentem jest Mirek
      • Gość: Słońce Re: To je Mirek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.02, 22:51
        Ja bym obstawiała Beatę - dziwnie cicha dziewczyna, ale bardzo pewna siebie.
        Hanka jest w grupnie najpoważniejszych kandydatów. Nie podoba mi się też
        Bartek ,ale może za bardzo zasugerowałam się wypowiedziami innych uczestników...

pozdrówki
        • joanelle Re: To nie je Mirek 21.01.02, 02:53
          Gość portalu: Słońce napisał(a):

> Ja bym obstawiała Beatę - dziwnie cicha dziewczyna, ale bardzo pewna siebie.

I jakoś niespecjalnie angażuje się w rozwiązywanie zadań... W zeszłym tygodniu w
          samochodzie Asia i Roman dostawali szału, gubili drogę, a ona nie zrobiła NIC,
          nawet nie próbowała poprawić sytuacji.

> Hanka jest w grupnie najpoważniejszych kandydatów.

Ta z kolei często jakby wiedziała, czego się ma spodziewać. W góry zabrała
          rękawiczki, a przed skakaniem do wody nie umalowała się, choć dotąd nikt nie
          widział jej bez makijażu...
          Problem w tym, że wątpliwe, żeby to była kobieta, dlatego, że w trzeciej edycji
          już musiałby to być facet! Ale, cholera, żaden z facetów nie wydaje mi się
          podejrzany. Bartek - w żadnym wypadku, bo agentowi chyba zależy na tym, żeby nie
          zwracać na siebie uwagi...
          No i jest podstawowy problem - agent jest jeden, a dziwnie zachowuje się chwilami
          większość uczestników.
          Pozdrawiam
    • Gość: Bartek Re: Typujemy Agenta IP: *.ltk.com.pl 20.01.02, 23:09
      Agentem jest Bartek, nawet się nie denerwowal gdy sposrod dwoch ostatnich osob
      jedna miala wyleciec, w tym mogl byc on sam. Grupa jest tylko troche glupia i
      powierza mu odpowiedzzialne zadania, ktore on przewaznie opoznia albo
      calkowicie psuje. Na dzien dzisiejszy to on jest dla mnie agentem. Poza tym,
      schodzil po linie 40 minut(!), podczas gdy pozostali musieli w 9 osob zejsc w
      80 minut, nie zgodzil sie na zielone piorko, by wspolpracowac z agentem, a
      przeciez nie-agent balby sie ze moze wyleciec, podczas przeprawy na linie jako
      jedyny bal sie nawet sprobowac, ale moze to i dobrze bo pewnie by schrzanil :))
      Ale poza tym lubie go nawet jako czlowieka, nie tylko dlatego ze to moj
      imiennik, tylko ze w ogole spoko jest, tylko slabo gra role agenta :))
      pozdrowienia dla ogladajacych
      Bartek
      • Gość: kalina Re: Typujemy Agenta IP: *.pl 20.01.02, 23:26
        Bartek byłby zbyt oczywisty
        stawiam na Asię albo Beatę.
      • joanelle Re: Typujemy Agenta 21.01.02, 02:56
        Gość portalu: Bartek napisał(a):

> Agentem jest Bartek, nawet się nie denerwowal gdy sposrod dwoch ostatnich osob
        > jedna miala wyleciec, w tym mogl byc on sam. Grupa jest tylko troche glupia i
        > powierza mu odpowiedzzialne zadania, ktore on przewaznie opoznia albo
        > calkowicie psuje. Na dzien dzisiejszy to on jest dla mnie agentem. Poza tym,
        > schodzil po linie 40 minut(!), podczas gdy pozostali musieli w 9 osob zejsc w
        > 80 minut, nie zgodzil sie na zielone piorko, by wspolpracowac z agentem, a
        > przeciez nie-agent balby sie ze moze wyleciec, podczas przeprawy na linie jako
        > jedyny bal sie nawet sprobowac, ale moze to i dobrze bo pewnie by schrzanil :))
        > Ale poza tym lubie go nawet jako czlowieka, nie tylko dlatego ze to moj
        > imiennik, tylko ze w ogole spoko jest, tylko slabo gra role agenta :))

Czy gdyby był agentem, przyznałby się do tego, że wyleczył się z lęku wysokości?
        Raz, że podejrzane, dwa, że mógłby mu się jeszcze ten lęk przydać!

• yagna Re: Typujemy Agenta 22.01.02, 19:45
          asia!!!! w samochodzie wyklocala sie by nie wieryc bartkowi i dla mnie ona w
          ogole jest zbyt "sztucznie histeryczna"
    • Gość: mar NIE BARTEK IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.02, 23:23
      Bartek na pewno nie jest agentem. Dlatego że:
      1) osobowość: jest zbyt charakterystyczny, od razu rzuca sie w oczy, poza tym
      jest osobą strasznie nerwową co chwilę pali papierochy, na dżwigu rzeczywiście
      się bał, nogi mu się trzęsły jak galareta
      2) zachowanie: kiedy zamkniety na środku rzeki czekał na pozostałych
      uczestników, za wszelką cene starał się im pomóc: machał, wywieszał kolorowe
      ciuchy itd. Agent siedziałby na tyłku i po prostu czekał
      3) TVN "lansuje" go na agenta - eksponowane sa wypowiedzi osób, które sugerują
      ze to on jest agentem, komentarze lektora (w zapowiedziach programu) też na
      niego wskazują. Oczywiście po to by zmylic widzów.

Oczywiście agentem jest MIREK
      • Gość: Martik PRAWDZIWY AGENT JEST POZA PROGRAMEM... IP: *.za-tp.digi.pl 25.01.02, 08:55
        Ludzie!!! Ozywiście, ze agentem nie moze być Bartek! To ktoś mniej rzucający
        się w oczy! To ktoś bardzo zwykły...a może ma on pomocnika poza programem -
        kogś, kto nim steruje? Czyżby brat bliźniak Daniela zadziałał? Kto wie... W tvn-
        ie wszystko jest mozliwe...
    • Gość: Słońce Re: Typujemy Agenta IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.02, 23:03
      No i jak po ostatnim odcinku? Juz jestem troche zamotana... Zaskoczylo mnie
      odpadniecie Wojtka. Naprawde sie tego nie spodziewałam...
      Mysle ze jednak Hanka jest agentem. Ostatnio zaczelam tez myslec tak o Romanie.
      Taki z pozoru nie rzucjacy sie w oczy czlowiek doskonale sie do tej roli
      nadaje.. Co myslicie?
      • Gość: Anka Re: Typujemy Agenta IP: 217.99.1.* 28.01.02, 00:21
        Beata albo Mirek. Z pozoru pierdoły ale... smierdza mi od początku.
    • Gość: mar MIREK IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.02, 00:52
      Ludzie kochani przecież wam mówię, że agentem jest MIREK. Powtarzam to juz po
      raz kolejny a wy znowu swoje
      • Gość: kubu :-) IP: 193.0.74.* 28.01.02, 15:39
        wedlug mnie agentem jest ten w okularkach
        najcichszy
        najspokojniejszy
        grupa jest tak skonstruowana, ze na razie to oni sami z siebie psuja wszystko
        wiec on jest cichy i spokojny :-)))
        • Gość: Nuta Re: :-) IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 21:31
          Najcichszy i najspokojniejszy byl Wojtek. A ten o ktorym piszesz Darek to
          krzykacz i intrygant.
    • Gość: M.Meller Re: Typujemy Agenta IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 14:19
      Agentem jest Bartek.
      W finale obok niego znajdą się Joanna i Hanna
      • stratocaster Re: Typujemy Agenta 29.01.02, 15:05
        Agentem jest ten z wąsami, chyba Romek. Dlaczego? Cicha woda brzegi rwie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka