malange 23.03.08, 18:55 Oglądamy? Gorąco kibicuję Wojtkowi i Blance - para numer jeden dla mnie w tej edycji :) Chętnie pożegnałabym Sochę. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex_koz Re: TzG 7x04 23.03.08, 20:11 Wojtek i Blanka jako pierwsi zatanczyli, myslalam ze nieco lepiej zatancza:)) ale i tak moi faworyci, ja to wlasciwie bym pozegnala kazdego oprocz Wojtka, Roberta Janowskiego i Pudziana, reszta moze spadac.... Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: TzG 7x04 23.03.08, 20:19 Witaj Alex :) Pewnie zaraz jury powie, że było cudnie ale mnie się taniec Magdy nie podobał - wcale to na taniec wyglądało... Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: TzG 7x04 23.03.08, 20:25 Hej Malange:) jak tam? objedzona??? ;) Magda Walach mi sie nie podobala, i jury ja nieco slusznie skrytykowalo, ale i tak chyba jej nie zaszkodzi:) Skrzynecka dzis w miare przyzwoicie wyglada, uklad na poczatku byl kiepski, a Wodecki bredzi jak nigdy! Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: TzG 7x04 23.03.08, 20:29 Objedzona niesamowicie - ale się nie poddaję! Jem dalej :) Ten Szmiszajner (czy jak to się pisze) to jakiś niefajny typ... Dzisiaj chyba oglądamy same :D Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: TzG 7x04 23.03.08, 20:32 Czy mi się wydaje czy ta muzyka nie pasuje do tego tańca? Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: TzG 7x04 23.03.08, 20:36 mi sie w polowie tancow wydaje, ze muzyka nie pasuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: TzG 7x04 23.03.08, 20:34 moze nie ogladamy same, ale na pewno same komentujemy:)) Szimszajner (czy jak tam sie pisze:)) nieco za duzo gra, ale za to Socha o dziwo ladnie zatanczyla.... Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: TzG 7x04 23.03.08, 20:37 > moze nie ogladamy same, ale na pewno same komentujemy:)) Właśnie to miałam na myśli :) Socha ładnie :) ale coś się dzisiaj ślizgają po tym parkiecie i chyba w tym samym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: TzG 7x04 23.03.08, 20:42 moze inni sie boja komentowac po prostu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: TzG 7x04 23.03.08, 21:03 Ale dzisiaj przynajmniej jak narazie żadna z pań nie została skrzywdzona przez stylistów :) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: TzG 7x04 23.03.08, 21:06 hehe Tyszkiewicz "tanczy Pan z Ania Glogowska, czyli to jest taniec z gwiazdami" hehe Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: TzG 7x04 23.03.08, 21:11 Elisabeth Duda - bardzo fajnie, podobało mi się :) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: TzG 7x04 23.03.08, 21:17 Duda tez mi sie podobalo, a przede wszystkim jest sympatyczna i ma osobowosc, a nie jak te inne lale plastikowe..., Kaliszuki czy jak im tam... Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: TzG 7x04 23.03.08, 21:32 ooo, i Pudzian zatanczyl:)) podobalo mi sie, zreszta nawet dla Magdy warto na Nich glosowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: TzG 7x04 23.03.08, 21:43 Marina moze leciec, zadna z Niej gwiazda mimo ze calkiem sympatyczna dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: TzG 7x04 23.03.08, 21:56 Ale poleciał Szimiszimi więc nie jest źle - jeszcze tylko Socha i będzie całkiem przyjemnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
inaa1 Re: TzG 7x04 23.03.08, 21:42 zdecydowanie Pudzian wymiata ;-)) nie przypuszczałam, że taka maszyna może się tak zwinnie poruszać. Odpowiedz Link Zgłoś
krzaczekbzu Re: TzG 7x04 23.03.08, 21:01 Skrzynka ma jakiś wqurw, myli się, ma zaciętą minę, coś z nią nie "teges"dziś-nie macie wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: TzG 7x04 23.03.08, 21:03 Skrzynka zawsze wyglada jakby z Nie bylo cos nie tak, niech sie w koncu numeru telefonu nauczy!! Odpowiedz Link Zgłoś
pa_ula Re: TzG 7x04 23.03.08, 22:00 Ja miałam kilka razy wrażenie, że się zaraz rozpłacze na wizji. Pewnie zły dzień, co każdemu może się przytrafić. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: TzG 7x04 23.03.08, 21:51 co za nudny odcinek... chyba najgorszy ze wszystkich edycji TzG gwiazdom chyba sie nie chciało tanczyc przed świętami.... nawet chciałam przełączyc po kilku pierwszych tancach ale nie znalazłam nic ciekawszego więc oglądałam... Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: TzG 7x04 23.03.08, 21:54 najnudniejszy odcinek swiata, bardziej nudny to byl chyba tylko final YCD. odpada Szimszajner, ale sie nieco zdziwilam ze Lozowski byl zagrozony, szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: TzG 7x04 23.03.08, 21:58 było kilka innych par, ktore wolałabym pozegnac :) no ale za nim płakac nie bede... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maciej1909 Re: TzG 7x04 23.03.08, 22:23 Ok obejrzałem więć moge komentować :D Moje 3 ulubione pary (Wojtek i Blanka, Tamara i Łukasz, Magda i Cezary) o dziwo dzisiaj nisko ocenione Kaliszuk fajnie zatańczył też. Chętnie pożegnam Zagrobelnego i szczerzuje Głogowską :D gejowatego janowskiego i Marine która chociaż że słodziutka to bardzo denerwująca. Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: TzG 7x04 23.03.08, 22:31 jutro powtorka o 06.50. wstane sobie i obejrze.sprawdze jak zatanczyli. a Skrzynka nie ma mamy chorej?moze stad ta mina/zachowanie?tydzien temu ktos tu o tym pisal.musze sprawdzic. pozdrawiam wierne ogladaczki,u mnie rodzinka sie zasiedziala,zagadala i tak,male obzarstewko tez bylo!wiec nic nie widzialam,nadrobie jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: TzG 7x04 23.03.08, 22:45 No ja mam nadzieje, że obejrzysz i jutro odpowiednio skomentujesz :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: TzG 7x04 23.03.08, 22:25 para Nina Tyrka i aktor mi nieznany to jacys uprzywilejowani? cos mam wrazenie, ze jury im daje takie noty ze wzgledu na partnera zyciowego pani Tyrki szkoda, ze dzis nie odpadli Odpowiedz Link Zgłoś
maciej1909 Re: TzG 7x04 23.03.08, 22:39 yyy ale przecież dziisaj naprawde fajnie zatańczyli Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynazbagien Re: TzG 7x04 23.03.08, 22:43 mi podobali się dziś Socha, pięknie dziewczyna wygląda i rusza się z wdziękiem, pudzian śmiszny jest ale tańczy całkiem nieźle, janowski spoko i kaliszuk z nina tyrką-fajni. o reszcie już zapomniałam Odpowiedz Link Zgłoś
maciej1909 Re: TzG 7x04 23.03.08, 22:52 Socha ok, Kaliszuk ok ale Jnaowskiego po prostu nie trawie;/ Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: TzG 7x04 24.03.08, 00:27 nie wiem, jakos na wyrost wydaja mi sie oceny pary Tyrka-Kaliszuk, juz tydzien temu tak mi sie wydawalo.. Janowski jakos mi nie przeszkadza, nie wiem co w nim moze denerwowac..za to Pani Iwona cos nie przepada za Ania Bosak.. Dzis cos Wodecki staral sie czesciej wypowiadac, moze mu zasugerowano by cos wiecej robil niz tylko siedzial ? Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: TzG 7x04 24.03.08, 08:24 no,obejrzalam.duda,wojtek i blanka i o czywiscie I-love-foxtrot Pudzian na tak!zwlaszcza pudzian,bo naprawde sie postaral.a najgorzej Schimscheiner(boze ,co za nazwisko),wieczny aktor,nawet na parkiecie.i ta jego twarz klauna... Skrzynka rzeczywiscie ladnie ubrana,pewnie ktos im nasze forum polecil jako lekture obowiazkowa ha ha.ale Kasienka nadal nie zna numerow telefonow,no coz,moze w 10 edycji sie uda,czego z calego serca zycze,bede trzymac za Skrzynke kciuki.strasznie przygaszona byla,niobecna duchem. Odpowiedz Link Zgłoś
brettka Re: TzG 7x04 24.03.08, 09:26 zastanawiam sie czasem jak Skrzynceka przetrwala jako prowadzacy przez 6 ostatnich edycji. jej teksty typu "urodzinowcy" czy (do Szimszajnera) "z kim sypiasz?" .. ee, rece opadaja ;) a Tyszkiewicz zapomniala dzis chyba wspomniec o Teletygodniu!!!!! podsumowujac, odcinek nudny jak flaki z olejem. Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: TzG 7x04 24.03.08, 10:47 i jeszcze Tyszkiewicz nazwala Anne-Szczezuje Glogowska gwiazda...hmm...ja bym polemizowala... a poza tym macie racje,nudy na pudy! Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: TzG 7x04 24.03.08, 11:25 Faktycznie było nudnawo; Volt na początku, co za pomysł??, u Skrzyneckiej najbardziej przeszkadza mi to Jej gibanie się na boki, no i dostrzegam u Niej "zmęczenie materiału", jaka szkoda, że nie ma Sztaby, te aranżacje też dobrze nie wpływają na poziom programu, a za tydzień zmiana czasu, wszyscy będą niewyspani? Odpowiedz Link Zgłoś
flowerbomb5 Re: TzG 7x04 24.03.08, 11:30 Faktycznie Szczezuja. Dobrze tanczy, ale niezbyt dobrze wyglada. Ona i Zagrobelny wydaja mi sie najmniej sympatyczni i najbrzydsi z uczestnikow. Nie wiem czemu taki szum wokol tego Zagrobelnego, facet szpetny i jakis nieciekawy. Kibicuje ELisabeth i Malgosi Socha. Naprawde fajna babka z tej Elisabeth, z fantazja, inteligentna, pracowita. Malgosia pieknie wyglada i widac ze ma potencjal, bardzo ambitna. Przedostatni wystep nie byl najlepszy i dal jej motywacje, zeby sie bardziej postarac, bo ostatni wystep to juz bylo o niebo lepiej. Bardzo mi sie podoba styl mlodziutkiej jeszcze Ani Bosak. Zabawny jest Pudzian. Dla mnie bardziej jako ciekawostka przyrodnicza, niz tancerz, ale widac ze sie stara i robi postepy. Fajnie zongluje partnerka. Kobieta sie nafruwa w powietrzu za wszystkie czasy. Zupelnie obojetne sa mi pary malo znanych gwiazd typu Kaliszuk, Marina, Lozowski itp. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: TzG 7x04 24.03.08, 14:05 > Zupełnie obojętne mi są pary mało znanych gwiazd typu Kaliszuk, > Marina, Łozowski itp. słuszna uwaga do przemyślenia dla producentów, źle się ogląda w takim programie osoby praktycznie nie znane, nie muszą to być od razu gwiazdy typu K. Figura, ale w serialach jest sporo w miarę popularnych aktorów,byliby bardziej na miejscu niż wcześniej wymienieni Odpowiedz Link Zgłoś
jansen25 Re: TzG 7x04 26.03.08, 02:27 karen 64 napisała: >Skrzynka ...strasznie przygaszona, nieobecna duchem.< A tu wyjaśnienie: www.se.com.pl/se/index.jsp?place=subLead&news_cat_id=1587&news_id=187456&scroll_article_id=18745 6&scroll_gallery_aid=187456&layout=1&page=text&list_position=1 Biedna Kasia, szczerze jej współczuję i podziwiam, że wytrzymała na planie. Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: TzG 7x04 26.03.08, 09:52 podziwiam ja i wspolczuje. tvn mogl dac jej wolne,zeby byla przy mamie.a tak stala biedna przygaszona,do kamery starala sie usmiechac.bo kontrakt zobowiazuje. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: TzG 7x04 26.03.08, 10:12 ojej, wspolczuje:(( naprawde sie dziwie, ze wytrzymala na planie i dziwie sie, ze w ogole pracowala: nie wiem czy sama chciala czy musiala ['] Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: TzG 7x04 26.03.08, 15:01 Przypomina mi się jak na początku stycznia koleżanka była na "Boskiej" (bodajże), gdzie występowała Krystyna Janda i była zdziwona, że na koniec spektaklu aktorka wyszła do widzów z posępną miną. Dopiero wychodząc z teatru zobaczyła przy wyjściu ogłoszenie, że tego wieczoru zmarł Edward Kłosiński, mąż Jandy. Janda zagrała drugą część spektaklu, komedię, wiedząc już o tym. Czasami trudno być gwiazdą. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: TzG 7x04 26.03.08, 21:22 W szołbizie nie jest to nadzwyczajna sytuacja, też mam znajomego któremu zmarła matka a on musiał zabawiać towarzystwo, żeby nie położyć imprezy, współczuję Skrzyneckiej, śmierć rodzica jest bardzo dotkliwa, bez względu na to ile ma się lat Odpowiedz Link Zgłoś
kingapaulina Re: TzG 7x04 24.03.08, 14:12 Ja widziałam koniec tańca tego Wojtka i Blanki i sam koniec programu, kiedy wyczytywali kto jest zagrożony: że wyleciał ten Szimiszimi to mnie nie dziwi, bo to rzeczywiście jest plebiscyt popularności, natomiast wzruszyło mnie i rozczuliło, kiedy oczekując na werdykt Wojtek Ł. (nie wiem kto to) pocałował dwa razy Blankę w głowę. Niby nic takiego, ale bardzo spodobał mi się ten gest, taki opiekuńczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
auto_robex Re: TzG 7x04 24.03.08, 15:02 Mnie się podoba: - Łozowski z Blanką (dla mnie ma b sympatyczny usmiech i jakis fajne "coś"):) - Bosak z Janowskim - Pudzian wprowadza trochę humoru i faktycznie widac ze stara sie tanczyc a nie tylko stoi w miejscu jak coniektórzy poprzednuch edycji Socha jest piękna widać kochanek jest zachwycony jej urodą także ale jakoś nie widzę w niej tancerki.. Ania Głogowska moze najpiekniejsza nie jest ale za to jak tanczy.. widać juz jej nogi nabraly znowu muskularnej postawy:) Ogólnie odcinek faktycznie nudny ogladalam go naprzemian z innymi programami.. Odpowiedz Link Zgłoś
mama303 Re: TzG 7x04 24.03.08, 20:46 auto_robex napisała: > Mnie się podoba: > - Bosak z Janowskim Ludziska co się Wam w tej parze podoba. Bosak to dobra była w YCD ale w tańcu towarzyskim - fatal a Janowski....nie fajny i niefajnie tańczy - tak bardziej "u cioci na imieninach" Odpowiedz Link Zgłoś