Dodaj do ulubionych

Dowbor opluty w TV

IP: *.man.polbox.pl 04.09.03, 09:47
Widzieliscie dzis "Pytanie na sniadanie"? W koncu powiedzieli Dowborowi
prawde!!!! Zadzwonil jakis facet i powiedzial na zywo, ze Dowbor ma tluste
wlosy i pracuje tylko dzieki mamusi!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: competer Re: Dowbor opluty w TV IP: *.piasta.pl 04.09.03, 10:06
      Bo poza tym, że gość dzwoniący miał rację, taki Dowbor do programu o takiej
      tematyce powinien ubrać sie odpowiednio, np. tak jak panowie zaproszeni do
      studia.Byli w jego wieku, ale garnitur i krawat to dobry przykład, a nie
      jeansowa kurteczka i włoski niedostrzyżone.
      • Gość: babeczka jejku, akurat chyba zasnelam jak go opluli... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 10:28
        opowiedzcie o co chodzilo? Zaluje ale taka jestem zmeczona
        • Gość: orkel Re: jejku, akurat chyba zasnelam jak go opluli... IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.03, 10:42
          Baardzo żałuję, ale tego nie widziałem. Jak Dowborek zareagował ?
    • Gość: ania Re: Dowbor opluty w TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.03, 11:33
      Mnie to on zasadniczo on ani ziębi i grzeje ale fakt pozostaje faktem, że aż
      rzuciło mną jak go zobaczyłem. Tłuste, niemyte, nieuczesane włosy oraz 3 dniowy
      (conajmniej) kac. Bleeeee
      • sonny07 Re: Dowbor opluty w TV 04.09.03, 11:39
        Pewnie ostro zabalowali z Koroniewską :)) Dla mnie ta para to chyba największy
        gniot w ostatnim czasie w tej 'śmietance gwiazd' TV.
        Gdzieś ostatnio widziałem fotki z eskapady 'polskich artystów' do Włoch, gdzie
        promowali nasz kraj - na jednym ze zdjęć widoczna była ekipa w składzie:
        Dowborek, Koroniewska, Norbi, Milowicz i Zelt - wszyscy z rozdziawionymi
        paszczami, pewnie podczas jakiegoś okrzyku - Dowborek najbardziej :)) Milowicz
        na tej focie był najprawdopodobniej nieźle dynkśnięty, he he. Zresztą widać po
        nim że lubi gorzałkę i tym podobne używki :)
        Dowborek mnie denerwuje - to tak na koniec.
      • Gość: super Re: Dowbor opluty w TV IP: *.mjb.pl / 192.168.2.* 04.09.03, 11:42
        Tak napewno prosto z balangi do studia , wyglądał obrzydliwie . Czy któraś z
        was umówiłaby się z takim facetem??? Bo ja napewno nie !!
    • Gość: super Re: Dowbor opluty w TV IP: *.mjb.pl / 192.168.2.* 04.09.03, 11:38
      Trochę więcej szczególów , akurat to przegapiłam! To dlatego zachowywał się
      trochę dziwacznie a Stużyńska była jakaś spięta . Ale te włosy mógłby naprawdę
      przyciąć , a jeśli nie chce mu się chodzić do fryzjera to niech się zgoli na
      pałę i niech sam poprosi expertów do wizerunku bo chyba sam sobie ten
      wizerunek wymyślił . Nie chodzi nawet o garnitur i krawat ale o coś bardziej
      schludnego!
      • Gość: max Re: Dowbor opluty w TV IP: *.chello.pl 04.09.03, 12:27
        a może dowbor chce mieć włosy jak Ibisz, dlaczego ten facet co dzwonil mu to
        powiedzial????? Aha i jak Maciuś zaaragował??????
        • Gość: competer Re: Dowbor opluty w TV IP: *.piasta.pl 04.09.03, 12:49
          Dzwoniącego po prostu wycięli z fonii, a Dowborek cos papplał o kulturze
          osobistej, po czym zapytał dzwoniącego czy ma cos jeszcze do powiedzenia.Po
          kilku sekundach gdy było jasne, że nie puszczą go na antenę Dowbor
          powiedział:Aha!pan się już rozłaczył.Na zakończenie programu blondyna dodała,
          że z nikim się jej tak dobrze nie pracuje jak z Dowborem(posłodziła
          mu).Oczywiście w oczach piorunki czy kurwiki(jak kto chce), a wszystko
          maskowane uśmieszkami.
          • sonny07 Re: Dowbor opluty w TV 04.09.03, 12:55
            To pewnie od następnego programu będą telefony 'na żywo' inaczej :)) Żałuję, że
            tego nie widziałem. Na powtórkę chyba nie ma co liczyć :((
            • Gość: walerek buśków Re: Dowbor opluty w TV IP: *.chello.pl 04.09.03, 14:56
              a ten co dzwonił to od razu na niego zaczął jechać czy zrobił to z zaskoczenia
    • Gość: MB Re: Dowbor opluty w TV IP: *.man.polbox.pl 04.09.03, 16:42
      Widziałam to dzisiaj!!! Tragedia. Dowborek powinien sie gleboko zastanowic po
      tym telefonie... Ja na miejscu tego dzwoniacego pana dodalabym, ze Dowbor
      zwykle jest nieprzygotowany do programu... wygladal rzeczywiscie jak wymiety,
      skacowany, niedomyty glupek... a to slodzenie pozniej - dla poprawienia mu
      humoru - przez jego partnerkę - zenada. A tak swoją drogą - co się stalo z
      towarzysząca mu do tej pory Kasią Obarą???? Wyrzucili ją, bo Dowborek slabo
      przy niej wypadał????
    • Gość: :) Chcecie to zobaczyć? IP: *.pl / 172.17.1.* 04.09.03, 17:37
      Na pewno pokażą to w jednym z najbliższych ŁAPU CAPU :)
      • mahoney Re: Chcecie to zobaczyć? 04.09.03, 17:44
        cholera , czlowiek wychodzi z domu i od razu takie rzeczy sie dzieja , jak ktos
        moze i zauwazy to niech natychmiast nagrywa , ja chce to zobaczyc , lapu capu
        mowicie , a kiedy to leci , bo na pewno sobie nie odpuszcza takiej okazji ...
        dowbor to wredna ochyda , hehe
    • Gość: super Re: Dowbor opluty w TV IP: *.mjb.pl / 192.168.2.* 04.09.03, 17:51
      Bardzo jestem ciekawa co będzie za tydzień i jak to będą inne media
      komentować , może ktoś coś już słyszał albo widział na innych programach???
      • Gość: max Re: Dowbor opluty w TV IP: *.chello.pl 04.09.03, 18:00
        trochę nie na temat ale pamiętam że był kiedyś na Wot "teleturniej warszawski"
        leciał na żywca, ludzie tam dzwonili i odpowiadali na pytania dotyczące stolicy
        prowadził jakiś koleś codziennie występował w takich samych okularkach pewnego
        dnia wystąpił w innych ktoś zadzwonił i powiedział coś w stylu "ale ma pan
        dzisiaj hójowe okularki" kolesia zatkało a co do Dowbora to pewnie do końca
        programu był zdołowany, szkoda że nie oglądałem a w jakiej sprawie ten koleś
        oficjalnie dzwonił bo chyba nie wpuścili go na antenę od tak?
        • mag26nov Re: Dowbor opluty w TV 04.09.03, 18:10
          podobno odpowiedzial,ze nie-ma czyste włosy,a w tv występuje nie dzięki mamie i
          takie bla bla bla. kolezanka mi opowiadala,ale nie wiem czy to na 100 % prawda.
          w kazdym razie-ja mam pytanie-O KTÓREJ TERAZ LECI ŁAPU CAPU I W JAKIE DNI?
          • mahoney Re: Dowbor opluty w TV 04.09.03, 18:15
            kurde a wiecie ze ja w pierwszej chwili jak przeczytalem tytul watku to
            myslaelm ze Dov boar'a ( czyli dov swinie ) literarnie czyli doslownie opluli ,
            no ze robil wywaiad czy pytal kogos o cos na ulicy i go opluli ... hm .... ....
            hm ... tak mysle ... ale wtedy by tego nie puscili w tv , no chyba zeby bylo na
            zywo ...
          • Gość: kuku Re: Dowbor opluty w TV IP: diak:* / 10.6.1.* 05.09.03, 13:29
            mag26nov napisała:

O KTÓREJ TERAZ LECI ŁAPU CAPU I W JAKIE DNI?

Wiesz co to jest program telewizyjny i do czego służy?
            • Gość: mag26nov Re: Dowbor opluty w TV IP: *.duna.pl 05.09.03, 15:54
              Gość portalu: kuku napisał(a):

> mag26nov napisała:
              >
              > O KTÓREJ TERAZ LECI ŁAPU CAPU I W JAKIE DNI?
              >
              > Wiesz co to jest program telewizyjny i do czego służy?

o,dzieki twojej błyskotliwej uwadze postanowiłam dowiedzieć się co to jest i
              już wiem wszystko.motywujesz ludzi jak nikt inny.
        • mahoney chcialbym jeszcze tego goscia pozdrowic co zadzwon 04.09.03, 18:12
          il , dzieki czlowieku , Precz z siepactwem , wyrzucmy wreszcie ten beton
          partyjny z naszego zycia
          • Gość: trampek smrodek Re: chcialbym jeszcze tego goscia pozdrowic co za IP: *.it-net.pl 04.09.03, 19:25
            >W koncu powiedzieli Dowborowi
            prawde!!!!

hura! hura! hura!
    • glosuj_na_nie Re: Dowbor opluty w TV 05.09.03, 20:53
      hehehe było w łapu capu, ale faktycznie chyba tego dzwoniacego rozłaczyli ale
      mu pojechał tak 3mac !!!
      • Gość: eroll Re: Dowbor opluty w TV IP: *.chello.pl 05.09.03, 22:34
        kiedy było to łapu capu myślałem że jest w sobotę??????????????
        • Gość: mag26nov Re: Dowbor opluty w TV IP: *.duna.pl 05.09.03, 22:38
          Gość portalu: eroll napisał(a):

> kiedy było to łapu capu myślałem że jest w sobotę??????????????

ha, ja właśnie dzięki sugestii pewnej mądrej osoby sprawdziłam w programie
          telewizyjnym i wygląda na to,że łapu capu jest codziennie o 7:40 rano i o
          20:40. dzis niestety przegapilam...mam nadzieje,że złapie ten fragment
          jutro:))))
          • Gość: orkel Re: Dowbor opluty w TV IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.03, 22:45
            dzisiaj było w ŁAPUCAPU
            ...smakowite, nie ma co.
    • glosuj_na_nie Re: Dowbor opluty w TV 05.09.03, 22:46
      nie wiem kiedy jest powtórka, ale moze jutro rano, albo w poniedziałek, a dzis
      było o 20,45
      • Gość: mag26nov Re: Dowbor opluty w TV IP: *.duna.pl 05.09.03, 22:59
        oni zwykle tak montuja lapu capu,ze poszczegolne fragmenty powtarzaja przez
        kilka odcinkow,wiec scenka z Dowborem pewnie bedzie przez jeszcze kilka dni.
    • Gość: marek Re: Dowbor opluty w TV IP: *.chello.pl 07.09.03, 13:18
      Lapu capu? Kiedy i na jakie stacji jest ten program?
      • Gość: max Re: Dowbor opluty w TV IP: *.chello.pl 07.09.03, 13:42
        dzisiaj to leciało w canal + ale to był jakiś mix z jakimiś kategoriami
        dowbora nie było
        • Gość: koza Re: Dowbor opluty w TV IP: *.wrzeszcz.net / *.wrzeszcz.net 17.09.03, 22:33
          dowbor do obory
    • Gość: magia Re: Dowbor opluty w TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.03, 23:24
      I ma jeszcze czelność mówić że nie mamusia mu pracę załatwiła, to ciekawe kto.
      Ciocia Nina T. Fleja obrzydliwa.
      • Gość: goska Re: Dowbor opluty w TV IP: *.w81-51.abo.wanadoo.fr 19.09.03, 09:57
        a jakaz to osobistosc z tv polskiej jest matka tego Dowbora ? ktorego i tak
        zreszta nie znam:((
        • Gość: babeczka Re: Dowbor opluty w TV IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.03, 10:49
          nie wiesz? Katarzyna Dobor - matka tego właśnie Dowbora, ufffa, znana spikerka
          telewizji publicznej
          • Gość: goska Re: Dowbor opluty w TV IP: *.w81-51.abo.wanadoo.fr 20.09.03, 13:40
            > nie wiesz? Katarzyna Dobor - matka tego właśnie Dowbora, ufffa, znana
            spikerka
            > telewizji publicznej

za moich czasow byla edyta ... (zapomnialam nazwiska), Suzin i Loska :((

• Gość: ser Re: Dowbor opluty w TV IP: 81.15.189.* 21.09.03, 13:10
              To ty goska nie zyjesz aktualnie?
            • uriel1 Do Goski 21.09.03, 22:47
              Gość portalu: goska napisała:

> za moich czasow byla edyta ... (zapomnialam nazwiska), Suzin i Loska :((
              =====
              Edytka Wojtczak :o)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka