paulinaa Re: Milionerzy & Paulina & Milion 05.04.08, 18:07 pytanie banalne, chyba wygra! Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Milionerzy & Paulina & Milion 05.04.08, 18:08 Wygląda jakby wiedziała... chyba będzie ten milion! Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Milionerzy & Paulina & Milion 05.04.08, 18:07 Teraz 20 minut reklam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Milionerzy & Paulina & Milion 05.04.08, 18:08 czy to jest prawdopodobne:ciąg banalnych pytań z 1 trudniejszym o Kakę?! ja bym wygrała milion przy takich pytaniach Odpowiedz Link Zgłoś
zdybex Re: Milionerzy & Paulina & Milion 05.04.08, 18:08 Pytanie takie, jak mówiły przecieki, tylko warianty odpowiedzi inne :/ ŁATWIEJSZE :P No i bym wygrała milion bez kół, coś jest nie tak:] Odpowiedz Link Zgłoś
michal-z Re: Milionerzy & Paulina & Milion 05.04.08, 18:10 zna odpowiedz, publicznosc potwierdziła, musi wygrać!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Milionerzy & Paulina & Milion 05.04.08, 18:10 dokładnie dziewczyna nie tak dawno kończyła szkołę nie wierzę że nie pamięta z czym na plecach popylała po lesie Artemida skoro ja pamiętam po 15 latach... Odpowiedz Link Zgłoś
zdybex Re: Milionerzy & Paulina & Milion 05.04.08, 18:13 No nawet jakby nie pamiętała, to można skojarzyć, że na pewno nie tym co Podbipięta czy Don Kichot i raczej nie szpadą jak Zorro. Pytanie, czy wie kto to jest Legolas :P No nic, pół Polski ogląda i o to właśne chodziło :P Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Milionerzy & Paulina & Milion 05.04.08, 18:15 trudno żeby nie wiedziała Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Milionerzy & Paulina & Milion 05.04.08, 18:17 na pewno wie jakby nie wiedziała to najpierw by wziela pol na pol a dopiero potem zapytałaby publicznosc a tak to chce sobie wykorzystac koła i wydluzycz czas gry swoja drogą to nie tak wyobrażałam sobie pytanie za milion ;P Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Milionerzy & Paulina & Milion 05.04.08, 18:19 > swoja drogą to nie tak wyobrażałam sobie pytanie za milion ;P Ja też :) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Milionerzy & Paulina & Milion 05.04.08, 18:20 no teraz to już dziecko by odpowidziało :) Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Milionerzy & Paulina & Milion 05.04.08, 18:19 dlaczego? dokładnie pasuje do wcześniejszych pytań tej szczęściary Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Milionerzy & Paulina & Milion 05.04.08, 18:22 Teraz bedą przeciągać do następnych reklam? Odpowiedz Link Zgłoś
mala300 Re: Milionerzy & Paulina & Milion 05.04.08, 18:23 o mamo, laska odpowiadaj Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Milionerzy & Paulina & Milion 05.04.08, 18:23 nie wierze, ze ona nie wie kim była artemida Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Milionerzy & Paulina & Milion 05.04.08, 18:25 Nie moze za szybko odpowiedzieć, bo wtedy widzowie przełączyliby na Polsat ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ameba1 Re: Milionerzy & Paulina & Milion 05.04.08, 18:26 malange napisała: > Nie moze za szybko odpowiedzieć, bo wtedy widzowie przełączyliby na Polsat ;) no ba Odpowiedz Link Zgłoś
ulla-74 Re: Milionerzy & Paulina & Milion 05.04.08, 18:27 wcześniej tak dobrze dedukowała a teraz co? trudno zgadnąć, że mitologia i szpada coś nie pasują?? miliona nie będzie i coś tu śmierdzi Odpowiedz Link Zgłoś
ameba1 Re: Milionerzy & Paulina & Milion 05.04.08, 18:24 jakoś nie umiem na nią patrzeć.... te jej miny ... Odpowiedz Link Zgłoś
zla_krolowa Re: Milionerzy & Paulina & Milion 05.04.08, 18:28 dlaczego ona co chwilę popija tę herbatkę pokazując społeczeństwu LOGO producenta herbaty???????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Milionerzy & Paulina & Milion 05.04.08, 18:29 bo to reklama producenta herbaty ;D Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Milionerzy & Paulina & Milion 05.04.08, 18:30 szczerze mówiąc przy tej dziewczynie zwątpiłam w uczciwosc Milionerów nigdy wcześniej nie było takiego ciągu łatwych pytań już nigdy nie spojrzę na ten program z poprzednim zaufaniem :( Odpowiedz Link Zgłoś
krzys00 Re: Milionerzy & Paulina & Milion 05.04.08, 18:32 buhahahaha nad czym ona sie zastanawia , kto widział szpade w starożytności Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_rzeka Re: Milionerzy & Paulina & Milion 05.04.08, 18:33 no wlasnie! Ona nawet nie musi wiedziec dokladnie kim byla Artemida! Wkurza mnie to przeciaganie i to ze jakies to wszystko dziwne.... Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Milionerzy & Paulina & Milion 05.04.08, 18:34 no nie... zrezygnowała... :) Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: No i nie ma miliona! n/t 05.04.08, 18:36 TVN nie chciała sie za bardzo wykosztowac Odpowiedz Link Zgłoś
zitta Re: No i nie ma miliona! n/t 05.04.08, 18:40 z jednej strony wierzyć mi się nie chce, że TVN mogło się z nią ustawić na 500 tys., bo po co, skoro mogli przywalić na koniec NAPRAWDĘ trudnym pytaniem i i tak by nie odpowiedziała. no ale te proste pytania od początku do końca.... z drugiej strony poziom zarówno niewiedzy Pauliny, jak i jej nieumiejętności myślenia (szpada w starożytnej Grecji???) przerażająco-żenujący. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: No i nie ma miliona! n/t 05.04.08, 18:42 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,5091700.html Odpowiedz Link Zgłoś
mama_fasolki Re: No i nie ma miliona! n/t 05.04.08, 18:44 Według mnie opcje są dwie. Pierwsza, bardziej prawdopodobna wg mnie - laska była podstawiona przez TVN, dostała banalne pytania, żeby dojść tak wysoko i napędzić widownię TVN-owi, ale umowę miała tylko na pół bańki;) Druga opcja - dziewczyna miała nieprawdopodobne szczęście trafiając od początku do końca na bardzo łatwe (żeby nie powiedzieć banalne) pytania a na sam koniec wykazała się... brakiem inteligencji, bo nawet jeśli nie znała odpowiedzi na to pytanie mogła ją z łatwością wydedukować - zwłaszcza kiedy zostały tylko dwie odpowiedzi. Jeśli wiedziała, czy włada Legolas, a czym Zorro, to z łatwością mogła wykluczyć tego drugiego - wszak szpady z pewnością w starożytności nie znali;) Odpowiedz Link Zgłoś
otto_1 Re: No i nie ma miliona! n/t 05.04.08, 19:25 Ale przeciez ona te odpowiedz w pewnym momencie wydedukowała! Powiedziala cos w stylu 'wtedy nie walczono na szpady'. Jesli program nie był ustawiony, to podejrzewam pranie mózgu zrobione przez mamuśkę. Pamietajcie, że to się fajnie ogląda, ale w studiu to prawdziwe emocje i co jesli w głowie kołacze się tylko 'córcia nie bądź pazerna bierz te pół miliona... Odpowiedz Link Zgłoś
kelle1986 Re: No i nie ma miliona! n/t 05.04.08, 18:46 no nie moge! artemida latająca ze szpadą! przeciez skoro juz wydedukowala ze byla boginia polowan to chyba oczywiste ze polowala za pomoca luku a nie szpady! nie wierze ze az tak sie bala utraty 460tys skoro ZNALA ODPOWIEDZ! a tak w ogole to nieraz pytania za 500 zl byly trudniejsze niz to za milion...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
annasen Re: Milionerzy & Paulina & Milion 05.04.08, 18:42 Ależ mnie ta dziewczyna wkurza. Wdzięczy się, robi miny. Myśli, że to jest zabawne? Program zdecydowanie ustawiony. Mnie zniechęcił i chyba przerzucę się na Pazurę. Wątpię w uczciwość tvn. Odpowiedz Link Zgłoś
kinlej Re: Milionerzy & Paulina & Milion 05.04.08, 18:54 Powtórka z rozrywki! Następny ma banalne pytania Odpowiedz Link Zgłoś
mama_fasolki Re: Milionerzy & Paulina & Milion 05.04.08, 18:57 To samo miałam napisać - też już bym miała 40tyś bez koła ratunkowego;) Odpowiedz Link Zgłoś
ivulspirit Re: Milionerzy & Paulina & Milion 05.04.08, 19:11 pl.wikipedia.org/w/index.php?title=Milionerzy&diff=11951272&oldid=11951194 na wikipedii ktoś już 30 marca wiedział jak to się skończy Odpowiedz Link Zgłoś
mama_fasolki Re: Milionerzy & Paulina & Milion 05.04.08, 19:18 No a co w tym takiego niezwykłego? Przecież program jest nagrywany z kilkutygodniowym wyprzedzeniem, a na widowni siedzi kilkadziesiąt osób...:) Odpowiedz Link Zgłoś
palmere HAHAHA 05.04.08, 19:25 normalnie przedszkole, strasznie zawiodłem się na tvn (specjalnie z małej litery) bo okazuje się, że i oni kręcą wałki. Ciekawi mnie jedno jak mogła dzwonić do chłopaka Arka tydzień temu skoro on siedział na widowni? chyba nie odbierał ztamtąd? Zbuntowałem się i nie oglądam więcej tego shitu :) Odpowiedz Link Zgłoś
otto_1 Re: HAHAHA 05.04.08, 19:28 palmere napisał: Ciekawi mnie jedno jak mogła > dzwonić do chłopaka Arka tydzień temu skoro on siedział na widowni? chyba nie > odbierał ztamtąd? No pomyśl troszkę. Odpowiedz Link Zgłoś
palmere Re: HAHAHA 05.04.08, 19:29 otto_1 napisał: > palmere napisał: > > Ciekawi mnie jedno jak mogła > > dzwonić do chłopaka Arka tydzień temu skoro on siedział na > widowni? chyba nie > > odbierał ztamtąd? > > No pomyśl troszkę. no myśle, myśle - może geniusz podpowie? Odpowiedz Link Zgłoś
palmere Re: HAHAHA 05.04.08, 19:31 cóż laska wzięła 500k (+100k premii), napędziła widowni i tyle. Natomiast oglądałem początek tego szajsu z Pazurą, i zrezygnowałem bo czegoś tak głupiego jeszcze w życiu nie widziałem Odpowiedz Link Zgłoś
flojd2 Re: HAHAHA 05.04.08, 19:34 jej facet był w domu przyjechał dopiero na odcinke gdzie grała o milion. poprzednio towarzyszłya jej tylko mama. Co do dziewczyny. Ok, wycofała się - bała się ryzyka. No dobra. Ale jej zachowanie - żenada. Tekstyy typu: Nie cche miliona, 500 tys. bardziej mi sie podoba, zenujace miny i jakiś "psuedo luz". Co to miało być? Moim zdaniem sie skompromitowała, nie tym ze bała sie zaryzykowac ( chociaz pytanie faktycznie banalne), ale stylem w jaki rozegrała to pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
zitta Re: HAHAHA 05.04.08, 19:35 to może ja podpowiem: ten odcinek (z Legolasem ;-)) był nagrywany w inny dzień, niż poprzedni (bez Legolasa ;-)). Tak więc - skoro telefon do przyjaciela miała wykorzystany - dlaczego miał jej ukochany nie towarzyszyć w dniu sromotnej klęski i obciachu na całą Polskę? a że shit, to się zgadzam. było to moim zdaniem ustwione i mało subtelnymi nićmi szyte. Odpowiedz Link Zgłoś
palmere Re: HAHAHA 05.04.08, 19:36 w takim razie ok, ale dlaczego oni wszyscy byli tak samo ubrani!? Odpowiedz Link Zgłoś
palmere Re: HAHAHA 05.04.08, 19:44 flojd2 napisał: > nie byli tak samo ubrani ;-)) oczywiście, że byli. Czekam teraz na odpowiedź otto. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_fasolki Re: HAHAHA 05.04.08, 19:41 Nagranie odcinka z Legolasem mogło się odbyć ewentualnie następnego dnia po odcinku bez Legolasa;) Zwykle w ciągu dnia nagrywają 3 odcinki, więc jeśli dziewczyna grała w ostatnim odcinku nagrywanym danego dnia, to kończyła w pierwszym dnia następnego. Chłopak mógł więc teoretycznie dojechać na odcinek z Legolasem:) Odpowiedz Link Zgłoś
palmere Re: HAHAHA 05.04.08, 19:43 mama_fasolki napisała: > Nagranie odcinka z Legolasem mogło się odbyć ewentualnie następnego dnia po > odcinku bez Legolasa;) Zwykle w ciągu dnia nagrywają 3 odcinki, więc jeśli > dziewczyna grała w ostatnim odcinku nagrywanym danego dnia, to kończyła w > pierwszym dnia następnego. Chłopak mógł więc teoretycznie dojechać na odcinek z > Legolasem:) wierzysz w to? Powtarzam jeszcze raz pytanie: Dlaczego zawodniczka, jej mama, Hubert i jej chłopak (widziałem jego zdjęcie w którejś z gazet, jak robił sobie zdjęcie z Pauliną i Hubertem) są tak samo ubrani jak ''tydzień'' wcześniej? Odpowiedz Link Zgłoś
mama_fasolki Re: HAHAHA 05.04.08, 19:47 Mnie się szczerze mówiąc wydawało, że ta panna była ubrana inaczej, ale kłócić się nie będę:) Zwykle, jeżeli nawet dwa odcinki są nagrywane tego samego dnia, to uczestnik się przebiera między odcinkami. Odpowiedz Link Zgłoś
palmere Re: HAHAHA 05.04.08, 19:49 mama_fasolki napisała: > Mnie się szczerze mówiąc wydawało, że ta panna była ubrana inaczej, ale kłócić > się nie będę:) Zwykle, jeżeli nawet dwa odcinki są nagrywane tego samego dnia, > to uczestnik się przebiera między odcinkami. szkoda, że skanera nie mam bo bym ci przesłał to zdjęcie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_fasolki Re: HAHAHA 05.04.08, 19:55 Wiesz co, jak teraz tak zaczynam sobie przypominać, to TY faktycznie możesz mieć rację... Ta cała Paulina w odcinku bez Legolasa faktycznie też była w jakiejś takiej...bluzie i spódnicy w kratę. Ale wiesz, może ma jeden strój wyjściowy;P A tak serio - jak się jedzie na nagranie do "Milionerów", to zawsze każą ze sobą wziąć dwa komplety strojów. Odpowiedz Link Zgłoś
palmere Re: HAHAHA 05.04.08, 19:56 mama_fasolki napisała: > Wiesz co, jak teraz tak zaczynam sobie przypominać, to TY faktycznie możesz mie > ć > rację... oczywiście, że mam bo widzę co jest na zdjęciu w gazecie a jak byli dziś ubrani wszyscy łącznie z Hubertem. No ale otto chyba nie ma ochoty na polemikę. Odpowiedz Link Zgłoś
palmere Re: HAHAHA 05.04.08, 19:58 mama_fasolki napisała: > Ale wiesz, może ma jeden strój wyjściowy;P To w takim razie Hubert tez chodzi w jednym i tym samym, nie wyłączając z tego chłopaka tajemniczego Arka i mamy zawodniczki. Odpowiedz Link Zgłoś
otto_1 Re: HAHAHA 05.04.08, 19:57 a) czysty przypadek b) to ich ulubione ubrania i na tak szczególną okazję postanowili je założyć. c) jako ludzie niezamożni (do dzisiaj) mają tylko jedno porzadne ubranie ;) d) odcinki mogły byc nagrywane tego samego dnia a chłopak mógł być obecny w studiu (ale nie na sali gdzie nagrywany był program) Wcale nie wykluczam że program był ustawiony, ale ubrania niczego nie dowodzą. A Urbanski zawsze wyglada tak samo;) Odpowiedz Link Zgłoś
palmere Re: HAHAHA 05.04.08, 20:00 otto_1 napisał: > a) czysty przypadek > b) to ich ulubione ubrania i na tak szczególną okazję postanowili je > założyć. > c) jako ludzie niezamożni (do dzisiaj) mają tylko jedno porzadne > ubranie ;) > d) odcinki mogły byc nagrywane tego samego dnia a chłopak mógł być > obecny w studiu (ale nie na sali gdzie nagrywany był program) > > Wcale nie wykluczam że program był ustawiony, ale ubrania niczego > nie dowodzą. A Urbanski zawsze wyglada tak samo;) nie no otto spokojnie, spokojnie. Tylko nie lubie takich tekstów, w stylu ''a pomyśl troszkę'', wypowiadanych z pewną dozą ironii, skoro nie napisałem jeszcze wszystkiego a mając jeszcze tzw. asa w rękawie. Odpowiedz Link Zgłoś
ivoncja Re: HAHAHA 05.04.08, 20:56 Naprawdę myślicie, że jej chłopak był w domu, kiedy do niego dzwoniła?? Brałam kiedyś udział w teleturnieju "Życiowa szansa" prowadzonym przez Ibisza. Tam byli "gracze telefoniczni", do których można było zadzwonić, wybierając miasto. Ci gracze owszem, może i z tych miast pochodzili, ale znajdowali się tuż obok, za ścianą studia i całe to dzwonienie do nich to lipa. Po prostu w eliminacjach przed nagraniem zakwalifikowali się do grupy graczy telefonicznych, a nie tych w studio. Ot, cała tajemnica. Odpowiedz Link Zgłoś
zitta Re: HAHAHA 05.04.08, 21:24 no toby się zgadzało. już jakiś zas temu zastanawiałam się nad tym, czy ci przyjaciele od telefonu do przyjaciela nie siedzą gdzieś niedaleko zamknięci w pokoju bez mediów, w tym zwłaszcza bez dostępu do kompa i wikipedii ;-) tak byłoby w sumie OK. a co do dzisiejszego "szoł" (z Legolasem ;-)), naprawdę trudno uwierzyć, że to nie było ustawione. wcześniej tu gdzieś napisałam, że nie wiem czemu bo mogliby jej i tak dać pytanie po którym by wszystkim kapcie spadły, ale po co, skoro chodzi o to żebyśmy wszyscy tu pisali "ale łatwe te pyania! ja to bym z palcem w d... miała ten milion i bez kół!" (notabene miałabym, bo i Kaka mi nie był straszny) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.be Re: HAHAHA 05.04.08, 22:06 Palmere nie masz racji. Tak byla ubrana tydzien temu milionerzy.plejada.pl/1,1122,1,0,czy_bedzie_pierwszy_milion,wideo.html A tak dzisiaj,wiec nie upieraj sie ze to bylo to samo ubranko wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/51,80269,5091700.html?i=0 Odpowiedz Link Zgłoś
palmere Re: HAHAHA 06.04.08, 10:08 dorota.be napisała: > Palmere nie masz racji. > Tak byla ubrana tydzien temu > milionerzy.plejada.pl/1,1122,1,0,czy_bedzie_pierwszy_milion,wideo.html > > A tak dzisiaj,wiec nie upieraj sie ze to bylo to samo ubranko > wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/51,80269,5091700.html?i=0 szkoda, że jej całej nie pokazują tylko twarz, wtedy byś ujrzała. Masz może jakieś zdjęcia Huberta z tych dwóch odcinków? Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.be Do palmere 06.04.08, 17:54 Po co Ci cala postac skoro juz pod broda widac roznice ? Huberta nie mam,ale on wydaje mi sie nieistotny,pewnie ma staly zestaw kulku garniturow. Za to mama Pauliny w pierwszej czesci miala bezowy zakiet,a wczoraj jeansowe wdzianko. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: HAHAHA 06.04.08, 20:28 palmere napisał: > szkoda, że jej całej nie pokazują tylko twarz, wtedy byś ujrzała. > Masz może jakieś zdjęcia Huberta z tych dwóch odcinków? Jutjub Twoim przyjacielem... Odcinek pierwszy: youtube.com/watch?v=28kd25Vdsdk Hubert - fioletowa koszula z białym kołnierzykiem, krawat jednolity (lub w drobny wzorek), kamizelka w kolorze garnituru (ciemny). Paulina - trawiasto-zielona bluzka z okrągłym dekoltem pod ciemnym, gładkim sweterkiem. Mama - czerwony top pod szarą marynarką. Odcinek drugi: youtube.com/watch?v=92uNSExiux4 Hubert - biała koszula, krawat w bardzo wyraźne pasy, czerwona kamizelka, garnitur jaśniejszy od poprzedniego. Paulina - jasna koszula z kołnierzykiem pod granatowym sweterkiem z emblematem. Mama - dżinsowa kurtka. Chłopak nie pojawia się w odcinku pierwszym, nie ma więc jak porównać jego ubrania :). Dodam, że włosy Pauliny wyglądają zupełnie inaczej w tych dwóch odsłonach. Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: HAHAHA 06.04.08, 21:32 własnie, tak mi się coś kojarzyło ze miała inne ciuchy bo zapamiętałam zieleń z pierwszego odcinka Odpowiedz Link Zgłoś
teyoo Re: Milionerzy & Paulina & Milion 05.04.08, 19:46 Oglądałam tę jej grę i choc nie wierzę w teorie spiskowe, to normalnie trudno nie pomyśleć, że wszystkie pytania, jakie dostała, to była ustawka. Przecież pytanie w pytanie każde było łatwiutkie jak nie wiem co! Wtedy sądziłam, że po prostu TVN się zorientował, że w 2 edycji przegiął z trudnością pytań (1sza edycja miała łatwiejsze) no i dali teraz takie prościutkie - akurat padło na Paulinę. Myśleli, że dojdzie do miliona, napędzi im oglądalności, więc wykosztowali się na reklamy, zapowiedzi, przerwali odpowiednio wczesniej program.. No i efekt jest taki, że w domu pewnie mamuśka nagadała dziołsze "ty się nie szarp, tylko bierz te 500 k i do domu!". Po takim praniu mózgu zobaczyliśmy jakby inną zawodniczkę - pobawiła się, pozgrywała, i zrezygnowała. Jakby grała 'jednym ciągiem', bez przerw i mamusinych napominań, pewnie by był ten milion... no cóż szkoda. Nie co dzień trafiają się pytania o trudności "co to jest: po wodzie pływa i kaczka się nazywa?" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kad7 Re: Milionerzy & Paulina & Milion 05.04.08, 21:11 No to tak, żeby paru osobom zrobiło się lżej bo przez tą całą afere z milionem nawet nie rozróżniają jak zawodniczka była ubrana w nagraniu tydzień temu i tym dzisiejszym, to zapraszam tutaj foto z dzisiejszego odcinka milionerzy.plejada.pl/1205,1,milion_na_wyciagniecie_reki,fotogaleria.html foto z odcinka sprzed 'Legolasa' milionerzy.plejada.pl/1,1122,1,0,czy_bedzie_pierwszy_milion,wideo.html Ja tam wyraźnie widzę, że p. Paulina ma na sobie dwa różne stroje, jakby ktoś jeszcze nie wierzył niech zajrzy do działu wideo i obejrzy cały teleturniej (ten sprzed tygodnia i ten dzisiejszy) raz jeszcze oraz taki bonus w postaci wywiadu :] milionerzy.plejada.pl/1,1223,1,0,wywiad_z_paulina_kowalczyk_po_skonczonej_grze,wideo.html Odpowiedz Link Zgłoś
menisk Re: Milionerzy & Paulina & Milion 06.04.08, 07:42 No i zarżnęli odcinek. Ponad pół godziny(!) panna wydziwiała nad banalnym i żenująco łatwym jak na finał pytaniem. Jej miny i komentarze były nie do strawienia. Próby gwiazdorzenia przyprawiające o mdłości. Prysła cała sympatia do zawodniczki. Przełączyłam stację, nie mogąc doczekać się kolejnego zawodnika. Czy redakcja nie mogła skrócić tego czekania na wzięcie kasy choć o połowę? Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Milionerzy & Paulina & Milion 06.04.08, 13:10 a Wy tak wszyscy na serio wierzycie w ta spiskowa teorie co do Milionerow??? no chyba zartujecie. miała panna nieco szczescia, wiedze tez miala, dosc latwe pytania, ale wszak NIE wszystkie pytania byly AZ TAK banalanie latwe i tyle. zadnego spisku nie widze. Odpowiedz Link Zgłoś
little-angel Re: Milionerzy & Paulina & Milion 06.04.08, 13:46 Też nie wierzę w żadne teorie spiskowe. Gość po niej również miał łatwe pytania, więc może po prostu trochę obniżyli poziom. Mam nadzieję, że tylko chwilowo, bo Milionerów oglądałam tylko dlatego, że czasem faktycznie było nad czym pomyśleć. Ja wiem, że Wy tu wszyscy wiecie, kto to Artemida, nawet jak - wydedukowalibyście poprawną odpowiedź. Ja też. Ona też do tego doszła. Ale nie miała pewności. Nie kojarzyło jej się z tym nic, a w domu na pewno usłyszała, że jak nie będzie pewna to niech bierze pół miliona. Ile studentka musiałaby czekać, żeby się dorobić takiej kasy? Sporo. A 40tys. to jednak trochę mniej. Dlatego nawet, jeśli wydawało jej się, ba, była prawie pewna, że Legolas to poprawna odpowiedź, to wolała wziąć gwarantowane 500tys. - kwotę pewnie i tak dla niej astronomiczną. Stres, studio, presja - a wyobrażacie sobie jak by się czuła gdyby to był jednak Zorro? Znałam poprawną odpowiedź, pytanie wydawało mi się łatwe (co innego jak się siedzi w domu i nic nie ryzykuje), ale potrafię ją zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Milionerzy & Paulina & Milion 06.04.08, 15:29 little-angel napisała: > Też nie wierzę w żadne teorie spiskowe. Gość po niej również miał łatwe pytania > , więc może po prostu trochę obniżyli poziom. Mam nadzieję, że tylko chwilowo, > bo Milionerów oglądałam tylko dlatego, że czasem faktycznie było nad czym pomyś > leć. a przypomne ze uczestniczka milionerow bodajze 2 tygodnie temu tez miala latwe pytania: za pol miliona o anagram slowa skrzynka, a za bodajze 125 tysiecy o to w jakim stroju chodzil znany zielarz klimuszko. na pytania w Milionerach trzeba po prostu umiec odpowiadac: miec wiedze ogolna, nie bac sie ryzyka, nie poddac sie stresowi i nerwom. Odpowiedz Link Zgłoś
ivoncja Re: Milionerzy & Paulina & Milion 06.04.08, 13:32 menisk napisała: > redakcja nie mogła skrócić tego czekania na wzięcie kasy choć o > połowę? No coś ty, trzeba było przecież jakoś zmieścić dwa bloki reklamowe! Odpowiedz Link Zgłoś
menisk Re: Milionerzy & Paulina & Milion 06.04.08, 13:56 ivoncja napisała: > No coś ty, trzeba było przecież jakoś zmieścić dwa bloki reklamowe! Tyle samo bloków reklamowych można upchnąć w normalnym odcinku, w którym padają pytania, odpowiedzi, zmieniają się zawodnicy... Chyba że TVN zastosowało specjalną cenę (odpowiednio wysoką) za emisję reklamy w czasie, gdy panna kiwa się nad pytaniem za milion. Pytanie tylko, ilu widzów zrobiło to co ja, czyli zmieniło kanał. Reklamodawcy, nie dawajcie się nabrać! Odpowiedz Link Zgłoś
ivoncja Re: Milionerzy & Paulina & Milion 07.04.08, 20:23 Może reklamy w tym odcinku były droższe, bo i przewidywana oglądalność dużo wyższa. Ja z zasady Milionerów nie oglądam, a odcinek z Pauliną jednak mnie przyciągnął. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Milionerzy & Paulina & Milion 06.04.08, 18:35 no to jest dobre pytanie za pół miliona :) tylko, ze on chce strzelac na złą odp... Odpowiedz Link Zgłoś
kelle1986 Re: Milionerzy & Paulina & Milion 06.04.08, 18:38 kurde,on powinien wygrac milion... szkoda ze straci kase:( Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Milionerzy & Paulina & Milion 06.04.08, 18:41 szkoda ale przynajmniej pytanie na poziomie pół miliona;) Odpowiedz Link Zgłoś
pianchi Re: Milionerzy & Paulina & Milion 06.04.08, 18:42 Na wikipedii we wszystkich państwach angielski jest urzędowym.. Która odpowiedź jest prawidlowa??? Odpowiedz Link Zgłoś
zaix Re: Milionerzy & Paulina & Milion 06.04.08, 18:44 prawidlowa odpowiedz to USA (chodzi o OFICJALNY jezyk) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Milionerzy & Paulina & Milion 06.04.08, 18:46 tak, w USA nie ma jez. urzedowego Odpowiedz Link Zgłoś
mala300 Re: Milionerzy & Paulina & Milion 06.04.08, 18:46 w usa nie jest urzedowym. uzywane to ang. i hiszpanski Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Milionerzy & Paulina & Milion 06.04.08, 19:11 ta od wibrys dała ciała: "nie wezmę koła bo mi nie pomoże" ręce opadają jak sie widzi taką głupotę tylko dlaczego było napisane "wibrySS"? Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Milionerzy & Paulina & Milion 06.04.08, 19:20 kelle1986 napisała: > bo są wibrySSy... no właśnie w powszechnym użyciu nie są dlatego mnie zdziwiła ta forma Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Milionerzy & Paulina & Milion 06.04.08, 19:19 szukam z ciekawości w sieci i widzę,że wikipedia podaje też formę "wibryssy" jednak nigdy nie widziałam tej formy w druku,więc jestem ciekawa czy to poprawne spolszczenie,dopuszczalne oprócz "wibrys" nie mam niestety porządnego słownika więc nie moge sprawdzic Odpowiedz Link Zgłoś
pianchi Re: Milionerzy & Paulina & Milion 06.04.08, 19:22 hahaha bo to liczba mnoga, no wiesz po angielsku dopisane S !!! hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Milionerzy & Paulina & Milion 06.04.08, 20:12 paulinaa napisała: > no to jest dobre pytanie za pół miliona :) tylko, ze on chce > strzelac na złą odp... a jak brzmialo dokladnie pytanie?? no i jak sie skonczylo? Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Milionerzy & Paulina & Milion 06.04.08, 20:32 strzelił xle i wygrał 40tys. pytanie: w ktorym kraju jezykiem urzedowym nie jest angielski? odp.: kanada, usa, rpa, irlandia Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Milionerzy & Paulina & Milion 06.04.08, 20:49 paulinaa napisała: > strzelił xle i wygrał 40tys. > pytanie: w ktorym kraju jezykiem urzedowym nie jest angielski? > odp.: kanada, usa, rpa, irlandia dzieki. ale glupie pytanie. nie wpadlabym na to, ze USA nie maja "jezyka urzedowego" Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Milionerzy & Paulina & Milion 06.04.08, 20:56 Nie do końca pojmuję te spiskowe teorie... Gdyby rzeczywiście całość była ustawiona, a TVN żałował dziewczynie pełnego miliona to ostatnie pytanie zostałoby inaczej rozegrane. Odpowiedz Link Zgłoś
yashee Re: Milionerzy & Paulina & Milion 07.04.08, 13:41 Paulina mieszka w skromnym studenckim mieszkaniu na Ursynowie w Warszawie, razem z swoim chłopakiem. Jej chłopak dostał stypendium Erasmusa w Holandii, ona tez sie stara. Zdolna dziewczyna, i tyle. Znam jej współlokatorkę, same ścisłe umysły mieszkają w tym mieszkaniu na Ursynowie , średnie IQ dużo powyżej normy :)(jeden chlopak robi doktorat z fizyki, itp). trudno mi uwierzyć, ze to było ustawione, ale być moze..., kto wie. niemniej, ja wierze, że zdolna dziewczyna miała duzo szczescia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Milionerzy & Paulina & Milion 07.04.08, 16:46 yashee napisała: >Jej chłopak dostał stypendium > Erasmusa w Holandii, ona tez sie stara no wiesz, akurat dostanie sie na Erasmusa to zaden wyczyn. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Milionerzy & Paulina & Milion 07.04.08, 18:59 a to ona nie jest z łodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
trinko Re: Milionerzy & Paulina & Milion 07.04.08, 19:29 gdzie ten cwaniaczek ktory mowil ze tak samo byli wszyscy ubrani? palmerre dawaj dalej swe teorie Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.be Re: Milionerzy & Paulina & Milion 07.04.08, 20:42 paulinaa napisała: > a to ona nie jest z łodzi? Pochodzi z Łodzi,ale studiuje w Wa-wie.Sama mówiła. Odpowiedz Link Zgłoś