Dodaj do ulubionych

CZY AGATA MŁYNARSKA PRZEŻYJE MOJE POKOLENIE W TVP

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.02, 04:27
Ciekawy jestem, komu należy się nagroda za wieloletnie utrzymywanie w TVP 2,
pchającej się na ekran Agaty Młynarskiej. Ciekawe czy ktoś ma również odruchy
wymiotne na jej widok, czy jestem wyjątkiem. Ja to jakoś znoszę, ale czy moje
dzieci będą ją musiały oglądać wiecznie. Na szczęście są programy, w których
nie ma prezenterek, które wiedzą wszystko najlepiej, śpiewają najlepiej,
wyglądają (to już superżart) najlepiej. Biedna Nina T. słabo widzi, więc TVP 2
nie ogląda, to skąd ma wiedzieć, co wyprawia jej ukochana Agatka. Współczuję
Jurkowi Owśiakowi, pewnie w jego świątecznej orkiestrze dołożą mu na jego
nieszczęście tą kretyńską prezenterkę, która przez cały dzień, zrazi krzycząc
swoją paszczą, niejednego darczyńcę.
Obserwuj wątek
    • Gość: Greg Re: CZY AGATA MŁYNARSKA PRZEŻYJE MOJE POKOLENIE W TVP IP: 212.187.240.* 03.01.02, 08:04
      W pelni sie zgadzam, tez mam alergie na tepa corke zdolnego tatusia. Kto ja
      wpuscil do telewizji - ani uroda, ani inteligencja, ani talent
      dziennikarski??!! Nina Terentiew to osobny rozdzial, ale tez co ona tam
      robi????? W TVP obowiazuja uklady i ukladziki i tak sie to od 20-30 lat kreci.
      • Gość: Snake Re: CZY AGATA MŁYNARSKA PRZEŻYJE MOJE POKOLENIE W TVP IP: *.devs.futuro.pl 03.01.02, 12:00
        Niewatpliwie wielkie plechy zongluja ludzmi TV (to samo
        Dowbor). A swoja droga cos za cos. W zamian fenomenalna
        ekonomiczna eksploatacja personelu "publicznej": prezentuja,
        spiewaja, kwestuja, prowadza wywiady, tancza. Za pol roku
        beda ekwilibrstami, iluzjonistami, realizatorami wizji. Brawo. Moze
        abonament spadnie...
        • Gość: okęciak Re: CZY AGATA MŁYNARSKA PRZEŻYJE MOJE POKOLENIE W TVP IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.01.02, 15:26
          to kolejna po Walterowej artystka ktora dostala sie do telewizji "wlasna praca
          i talentem" hahahhahaa jak ma czelnosc tak mowic?
          • Gość: Sasza Re: CZY AGATA MŁYNARSKA PRZEŻYJE MOJE POKOLENIE W TVP IP: *.tvsat364.lodz.pl 03.01.02, 22:15
            Pani Agata Młynarska przeżyje nawet atak wąglika, bo jest niezniszczalna, jak
            idee Lenina i jego bandy.
            • Gość: Michał Re: CZY AGATA MŁYNARSKA PRZEŻYJE MOJE POKOLENIE W TVP IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.02, 22:43
              Ona jest zwyczajnie nie do ruszenia !
              Cała rozrywka w TV publicznej jest prywatnym folwarkiem kilkudziesięciu
              chałturniczek i chałturników 1
              Ale i tak najgorsi są SUPER-CHAŁTURNICY TAKSÓWKARZ PIOTR G. I JEGO
              BEZNADZIEJNA ŻONA CIELĘ, KTÓRA MOŻE GRAĆ W HORRORACH BEZ MASKI !
              • Gość: Kajka Re: CZY AGATA MŁYNARSKA PRZEŻYJE MOJE POKOLENIE W TVP IP: *.pl 05.01.02, 15:30
                Tak Gąsowscy (Hania i Piotruś) to coś strasznego, ona rzeczywiście mogłaby grać
                rekina bez charakteryzacji.
                • Gość: ajka Re: CZY AGATA MŁYNARSKA PRZEŻYJE MOJE POKOLENIE W TVP IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.02, 12:11
                  no cos Ty???
                  Hanka jest swietna. nie jest wybitna pieknoscia, ale umie sie wcielic w kazda
                  postac. W kabarecie olgi lipinskiej przeciez jest genialna! dobrze spiewa, umie
                  tanczyc, jest podatna na charakteryzacje. Wg mnie jest fantastyczna.
                  I piotra gasowskiego tez lubie.o.
                  • Gość: Anka Re: CZY AGATA MŁYNARSKA PRZEŻYJE MOJE POKOLENIE W TVP IP: *.man.polbox.pl 05.02.02, 15:54
                    To Wy nie wiecie, że pan Piotr odkrył w sobie coś nowego odkrył, odkrył że jest
                    GAY'EM i zostawił już Hankę dla jakiegoś przystojniaka. Zresztą może Hanka to
                    tak naprawdę Heniek po jej urodzie niczego nie można być pewnym.
      • Gość: pan laga Re: CZY AGATA MŁYNARSKA PRZEŻYJE MOJE POKOLENIE W TVP IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.02, 20:56
        Gość portalu: Greg napisał(a):

> W pelni sie zgadzam, tez mam alergie na tepa corke zdolnego tatusia. Kto ja
        > wpuscil do telewizji - ani uroda, ani inteligencja, ani talent
        > dziennikarski??!! Nina Terentiew to osobny rozdzial, ale tez co ona tam
        > robi????? W TVP obowiazuja uklady i ukladziki i tak sie to od 20-30 lat kreci.

I ja mam alergię i odruchy wymiotne na widok ich obu.
        Zgadza się - tylko układziki. One obie to totalne beztalencia, nieuki, ignorantki
        z umysłami prowincjonalnych kumoszek i takimż wyglądem. Włażą sobie w zady
        nawzajem i adorują się tak, ze rygać sie chce. Obie z pretensjami do bycia damami
        telewizji, a we łbach pusto i póróżno.
        Osiągnięcie Terentwiewowej, to zbiesiadowanie totalne telewizji, a Młynarskiej
        ewidentne, kompletne najebanie sie w trupa w trakcie prowadzenia na zywo
        pamiętnego Sylwestra lat temu parę. Próżnom wtedy czekał na karę dla Młynarsi za
        chlanie na antenie. Terentiewowa wyjaśniła bowiem w jakimś kolorowym chłamie, ze
        :- Widzom się zdawało, bo Agatka jest taka żywiołowa...
        Fuj. Ohydne baby.
        Terentiewowa ma też na swych tłustych łapkach zabitą kulturalno-intelektualną
        osobowość Torbickiej. Wciągnęła tę jedną jedyną normalną Grazynę w biesiady i
        prowadzenie badziewiastych imprez chwaląc sie potem, ze : - Jam to uczyniła, choć
        Grażyna długo się opierała przez uczestnictwem w takich programach.
        Fuj. Ponownie i raz jeszcze fuj, fuj, fuj.
        amen
        pan laga
        • Gość: Anka Re: CZY AGATA MŁYNARSKA PRZEŻYJE MOJE POKOLENIE W TVP IP: 10.20.1.* 07.01.02, 16:22
          Pamiętam tego Sylwestra. Prowadziła go z Hołowczycem. I nie dosyć, że była
          zalana, to przez cały czas wisiała Hołowczycowi na szyi, a on próbował się od
          niej uwolnić. Szczerze mu współczułam...
      • puppetmaster Re: CZY AGATA MŁYNARSKA PRZEŻYJE MOJE POKOLENIE W TVP 29.01.02, 19:33
        Brzydka nie jest... poza tym jest o wiele wiecej "gwiazd" TV, ktore powinny
        wyleciec stamtad w tempie ekspresowym, bo zasluzyly na to o wiele bardziej. Np.
        niejaka "Barbara Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrad". >:-E
        • Gość: Greg Re: CZY AGATA MŁYNARSKA PRZEŻYJE MOJE POKOLENIE W TVP IP: 212.187.240.* 30.01.02, 16:10
          Czyzbys byl zoofilem i lubil szkapy (zeby nie obrazac koni)??
    • Gość: mk Re: CZY AGATA MŁYNARSKA PRZEŻYJE MOJE POKOLENIE W TVP IP: 10.10.12.* 05.01.02, 20:01
      Człowieku! Wyjąłeś mi ten wątek spod klawiatury...
      Przez nią kompletnie zrezygnowałem z TVP2.
      Jest gorsza i częściej spotykana w TV niż reklamy.
      • rika Re: CZY AGATA MŁYNARSKA PRZEŻYJE MOJE POKOLENIE W TVP 05.01.02, 22:45
        tak jest! siedzi w tej 2 od wieków, obskakuje różne programy, jeszcze nazse
        wnuki ją pooglądają, chyba jest nie do ruszenia, ani inteligentna, ani ładna,
        jak ją słyszę to zmieniam kanał.
        ile można???
        • Gość: widzo Re: CZY AGATA MŁYNARSKA PRZEŻYJE MOJE POKOLENIE W TVP IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.02, 19:49
          Dziś znów musiałem na nią patrzeć.
          Myślałem, że się zrz...
    • mareka1 Re: CZY AGATA MŁYNARSKA PRZEŻYJE MOJE POKOLENIE W TVP 09.01.02, 01:15
      Muszę Was wszystkich poprzeć i tyle....
    • grizzlyyy Re: CZY AGATA MŁYNARSKA PRZEŻYJE MOJE POKOLENIE W TVP 10.01.02, 14:13
      ZGADZAM SIE Z POPRZEDNIKAMI, JEST NIE DO ZNIESIENIA!!!
      BOJE SIE WLACZYC TV, W STRACHU PRZED PISKLIWA AGATKA.
      A MOJ TATA, JAK JA WIDZI W TV, TO JUZ PRZEKLINA NIEZMIERNIE.
      OSTATNIO W JAKIMS RADIU BYL PLEBISCYT NA "NAJBARDZIEJ IRYTUJACEGO PREZENTERA,
      PREZNTERKE" OCZYWISCIE NASZA ULUBIENICA WIODLA PRYM.
      DOSTALO SIE ROWNIEZ "WSZEDOBYLSKIEJ" MARTYNIE WOJCIECHOWSKIEJ, KTORA DOLACZAM
      DO GRONA MOICH ULUBIONYCH POSTACI TV.
      DOLACZYLABYM ROWNIEZ MAXIA KOLONKO:)
      • Gość: Jarek Re: CZY AGATA MŁYNARSKA PRZEŻYJE MOJE POKOLENIE W TVP IP: *.space.net.pl 10.01.02, 14:45
        Ona zwyczajnie nie zdaje sobie sprawy, że jest tak beznadziejna. MYśli, że ją
        lubią.
        Jeszcze kilka lat i będzie mogła grać w horrorach bez charakteryzacji.
        Może wtedy przestanie chałturzyć na imprezach.
        • lena! Re: CZY AGATA MŁYNARSKA PRZEŻYJE MOJE POKOLENIE W TVP 13.01.02, 00:11
          o ile pamietam to w tamtym roku Agatka wygrała w plrbiscycie najbardziej
          pożadanej osoby w towarzystwie - ktos tu mocno nagina i kombinuje, aby nie
          spadła z wizji.W sumie osobowości TVP w ostatnim czasie sa takie nijakie, poza
          paroma wyjatkami, tak trudno w 40 mil. kraju o prezenterki np. w stylu
          TOrbickiej. KIedys przeszła do TVP b. ciekawa prezenterka z TVN i gdzieś znikła
          z wizji, czyżby zabrakło jej pleców.
          • Gość: anmanika Re: CZY AGATA MŁYNARSKA PRZEŻYJE MOJE POKOLENIE W TVP IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 21.01.02, 08:43
            Na żywo jest jeszcze gorsza. Prowadziła kiedyś festyn na Starówie to ludzie
            uciekali zatykając uszy. Ja niestety nie mogłam bo wszystko sie działo pod
            moimi oknami. Powinnam dostać nagrodę albo conajmniej odszkodowanie.
            • alina1 Re: CZY AGATA MŁYNARSKA PRZEŻYJE MOJE POKOLENIE W TVP 27.01.02, 15:40
              Też jej nie lubię. Nie lubi jej nikt z moich znajomych. A tatusia nie uważam za
              utalentowanego. Niepodoba mi się jego twórczość. Dwójki nie oglądam wogóle.
              • Gość: anmanika Re: CZY AGATA MŁYNARSKA PRZEŻYJE MOJE POKOLENIE W TVP IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.01.02, 13:40
                A.M ma chyba jakieś dzieci? Pewnie też zostaną prezenter(k)ami. Myśl straszna.
                • Gość: milo Re: CZY AGATA MŁYNARSKA PRZEŻYJE MOJE POKOLENIE W TVP IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.02, 20:58
                  Nigdy nie zapomnę jej wszystkich darć na wszelakich koncertach.
                  "Sie ma, sie ma, sie ma..." na koncercie Orkiestry
                  "Ejo, ejo, ejo" na czymśtam Dwójki zamiast "Ole, ole, ole"
                  "Ko-chamy Lwów" na koncercie kresowym

Ale nawet w Dwójce są perełki.
                  Monika Richardson jest dla mnie ideałem prezenterki.
                  • Gość: Ola Re: CZY AGATA MŁYNARSKA PRZEŻYJE MOJE POKOLENIE W TVP IP: 10.128.131.* 30.01.02, 11:09
                    Richardson nie ma już w Dwójce.Wyprowadziła się do Anglii do męża.
      • _anonim_ Re: CZY AGATA MŁYNARSKA PRZEŻYJE MOJE POKOLENIE W TVP 31.01.02, 23:34
        Ja wsprawie Wojciechowskiej (nie zamierzam jej bronic). Jest pewna roznica
        miedzy nia a Mlynarska a raczej miedzy TVN a TVP. TVN jest telewizja
        niepubliczna i moze zatrudniac ciocie corki synkow tesciowie szwgrow a nawet
        krowe czy swinie jako prowadzacych nie tylko Wojciechowska ma do tego prawo.Jak
        straca ogladalnosc i kase to zmadrzeja wynika z tego ,ze Wojciechowska podoba
        sie glownym odbiorcom TVN lub kogos stac na jej utrzymanie ich strata.
        Natomiast TVP podobno ma misje do spelnienia (chodzi chyba o kulture) za ta
        misje placimy haracz w postaci abonamentu. Jak widze Wojciechowska to zmieniam
        kanal, jak widze Mlynarska to zastanawiam sie za co ja mam obowiazek placic i
        nie tylko rzygac mi sie chce na jej widok, ale takze krew mnie zalewa ze moja
        mikra pensyjka idzie na takie cos.
    • jhbsk Re: CZY AGATA MŁYNARSKA PRZEŻYJE MOJE POKOLENIE W TVP 30.01.02, 15:47
      Jak widzę tę panią to zmieniam kanał.
      • Gość: Telewidz Dowbor przeżyje ! IP: *.bmj.net.pl 31.01.02, 10:16
        Już chciałem napisać coś złośliwego pod adresem A. Młynarskiej, ale wtedy
        stanął mi przed oczyma profil Dowbor; zaksztusiłem się kanapką z wędliną i mi
        klawiatura wypadła z rą .lj rvQRHKB. Tv. VEHRJV N.jv
        nsnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
        • Gość: Astra Re: Dowbor przeżyje ! IP: *.*.*.* 02.02.02, 12:44
          Tak jest!Dowbor!!!Już na wizji TV2 mamy przedłużenie jej rodu!
          • Gość: wacek Re: Dowbor przeżyje ! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.02, 01:31
            założyłem wątek z nudów, nie myślałem, że tylu forumowiczów podziela mój pogląd
            na tą wyjątkową kretynkę !!!
            • Gość: miranda Re: Dowbor przeżyje ! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.02.02, 11:30
              Wacek, sam nie wiesz ile osób w realu i bez dostępu do netu reaguje alergicznie
              na widok (i wycie) p. Młynarskiej.
              Podobno szykują się zwolnienia z TVP, ale niestety nie będziemy mieli tego
              szczęscia by wywalono pociotkowe miernoty które pchają się na ekran za pomocą
              mamusiek i tatuśków tamże zatrudnionych.
              Ja oglądam ostatnio wyłącznie filmy na kasetach i DVD. Ostatnio "Samotnych"
              POLECAM!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka