cristinka Kasia Mila 09.04.08, 23:07 nie moge na nią patrzec; wielka baba, sztuczna do potęgi... wypad z programu. Druga kandydatka do wylotu to drewniana Roxy Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Hmmm... 09.04.08, 23:11 z dziewczyn najbardziej podoba mi się Kasia i Justyna, a z chłopaków Kryspin (sic!) i Gieorgij :-) Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 natalia przybysz 09.04.08, 23:14 Polacy spiewajacy po angielsku mnie nie przekonuja... Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: natalia przybysz 09.04.08, 23:15 beznadziejna piosenka ale ja nigdy fanką sistars nie byłam Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: natalia przybysz 09.04.08, 23:20 piosenka kiepska. a nic mnie tak nie wkurza jak promowanie sie artystwo, ktorym sprzedaz plyty nie idzie, w popularnych progamach. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa chciałam kulisy obejrzec... 09.04.08, 23:21 ale jak widze janiaka to sie jednak przełączam Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: chciałam kulisy obejrzec... 09.04.08, 23:22 ale Janiak sobie gdzies poszedl:)) Odpowiedz Link Zgłoś
biograd Re: chciałam kulisy obejrzec... 09.04.08, 23:26 Zupełnie przypadkiem przełączyłam na tvn7 a tu niespodzianka! A to co za prowadząca? Jakaś taka sztuczna, drętwa. Dla mnie zupełnie nie jest niespodzianką, że Żanetka i Gieorgij (sorki, jeśli przekręciłam) dostali najwięcej smsów. Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Karen, to chyba jednak Paulina była :-) 09.04.08, 23:17 karen64 napisała: > Polacy spiewajacy po angielsku mnie nie przekonuja... > Co? Co Ty dziś z tymi imionami? <LOL> -- W głębi lasu, w mostka cieniu, potwór czai się w strumieniu. Troll cuchnący i szkaradny, cnót i zalet nie ma żadnych. Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Karen, to chyba jednak Paulina była :-) 09.04.08, 23:21 Bez znaczenia która - obie są okropne. Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: Karen, to chyba jednak Paulina była :-) 09.04.08, 23:22 mowilam tydzien temu,ze bredze w chorobie i ze jak wydobrzeje,to sie w necie na YCD spotkamy .. a ja ciagle bredze,ludzi nie poznaje,mam omamy i otaty znaczy sie trzeba jeszcze leczyc,a juz myslalam,ze do ludzi wyjsc moge.. a tu kiszka.. wracam na kuracje :) Odpowiedz Link Zgłoś
gonitwa Re: już dziś YCD 1 odcinek na zywo 09.04.08, 23:23 aleście dziś postów natrzaskali ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: już dziś YCD 1 odcinek na zywo 09.04.08, 23:24 no wlasnie sama sie dziwie, ze to juz 220 postow! Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: już dziś YCD 1 odcinek na zywo 09.04.08, 23:24 Wiesz... program był dość długi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: już dziś YCD 1 odcinek na zywo 09.04.08, 23:25 a tyle wątkow pobocznych się narobiło :)) Odpowiedz Link Zgłoś
joleene Re: już dziś YCD 1 odcinek na zywo 09.04.08, 23:26 A teraz przenosimy się na tvn7 i trzaskamy dalej :D Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: już dziś YCD 1 odcinek na zywo 09.04.08, 23:28 ja mam budzik na 6:30 nastanwiony na jutro;/ długie te kulisy? :D Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: już dziś YCD 1 odcinek na zywo 09.04.08, 23:30 Ja mam na 6:00 :( ale patrzymy dalej Odpowiedz Link Zgłoś
joleene Re: już dziś YCD 1 odcinek na zywo 09.04.08, 23:31 20 minut jeszcze... to chyba damy radę? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: już dziś YCD 1 odcinek na zywo 09.04.08, 23:32 my byśmy nie dały? :D Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: już dziś YCD 1 odcinek na zywo 09.04.08, 23:37 Co to za głupoty pokazują? Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: już dziś YCD 1 odcinek na zywo 09.04.08, 23:41 hehe, zawsze damy rade:) ja wlasnie biore sie do pracy i pracuje, a jutro musze nawet wczesnie wstac (czyli o 8smej).. Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: ania-glos anety piotrowskiej...ciu ciu ciu 09.04.08, 23:38 Hehehe - dokładnie! Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: ania-glos anety piotrowskiej...ciu ciu ciu 09.04.08, 23:40 `ja sie ciesie zie tu jeśtiem` no ludzie! Odpowiedz Link Zgłoś
joleene Re: ania-glos anety piotrowskiej...ciu ciu ciu 09.04.08, 23:39 No głupotki takie same... ale jakby tak może Jagielskiego zamiast Janiaka? :> Bo Kinia to chyba nietykalna, ale tu by można było pokombinować :P Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 jagielski zamiast janiaka 09.04.08, 23:42 dobrze kombinujesz :) twoje zdrowko :) Odpowiedz Link Zgłoś
yagna_lettuce Re: jagielski zamiast janiaka 09.04.08, 23:45 a ja nie mam tvn7 ;( będzie powtórka na tvnie zwykłym? czy może w ogóle nie warto się przejmować że nie mogę obejrzeć? :P PS. może kiedyś zrobią odcinek o choreografach, w którym prowadzącym będzie pan same-wiecie-który? i bohaterem tez może być, a co :P Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: jagielski zamiast janiaka 09.04.08, 23:47 Janiak coś bełkocze - nic nie tracisz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: jagielski zamiast janiaka 09.04.08, 23:50 `buenos to pewnie fajniutkie miasto`...tylko tyle janiak moze powiedziec???? Odpowiedz Link Zgłoś
biograd Re: jagielski zamiast janiaka 09.04.08, 23:49 Zdecydowanie nie warto się przejmować, prawie usnęłam.... Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: jagielski zamiast janiaka 10.04.08, 00:01 kulisy nieciekawe, nie ma czego zalowac. Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: jagielski zamiast janiaka 09.04.08, 23:45 Greg jest cuuuuudny! Tylko trochę niski jak na mój gust :) Odpowiedz Link Zgłoś
gonitwa Re: jagielski zamiast janiaka 09.04.08, 23:52 ale on jest tancerzem, nie może mieć dwóch metrów :) Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: jagielski zamiast janiaka 09.04.08, 23:54 > ale on jest tancerzem Rozmarzyłam się i zapomniałam :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: jagielski zamiast janiaka 09.04.08, 23:55 ja tam nic w Jagielskim nie widze:-) to on chyba w poprzedniej edycji tanczyl z Ida gdy Tito sie pochorowal? Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: ania-glos anety piotrowskiej...ciu ciu ciu 09.04.08, 23:53 racja z tym glosem, ale wyglada na bardzo sympatyczna dziewczyne i jej taniec mi sie podobal, widac, ze miala radosc z tego ze tanczy Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Rusin-owa 10.04.08, 00:00 Ile ona ma wzrostu,ktos wie?Zawsze myslalam,ze jest raczej niewysoka, a tu guruje nad wiekszoscia uczestnikow Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Rusin-owa 10.04.08, 01:19 black_magic_women napisała: > Ile ona ma wzrostu,ktos wie?Zawsze myslalam,ze jest raczej niewysoka, a tu > guruje nad wiekszoscia uczestnikow mi sie wydaje, ze ona jest niewysoka, ale ma na sobie buty na sporym obcasie, a uczestnicy: 1) czesto sa boso albo w plaskim obowiu 2) tancerze i tancerki co do zasady sa niewysokie Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo podsumowanie 10.04.08, 00:03 wedlug mnie znacznie ciekawsza jest ekipa męska, bo tu podobali mi sie prawie wszyscy (o dziwo, nawet Patryk). Nieszczegolnie urzekl mnie Kamil (ten od rozy), a przez Was nie widzialem Kryspina, ale we fragmencie na koncu widzialem, ze chyba bylo dobrze. natomiast dziewczyny to tragedia. Podobaly mi sie Kasia, Ania i Aneta. w tej wlasnie kolejnosci. Reszta bardzo przecietnie (Natalia, Justyna), albo wrecz slabo (Roksana, Żaneta, Milla). Przy czym za cholere nie rozumiem jak Milla doszla do finalowej 16. Ani na pierwszym castingu, ani w Buenos, ani tutaj nie pokazala NIC, co by bylo warte uwagi. Jest wystepy polegaja na przechodzeniu z Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: podsumowanie c.d. 10.04.08, 00:06 (eeee, a czemu ucielo?) Jej wystepy polegaja na przechodzeniu z jednej strony sceny na druga, ale nawet chodzenie w jej wykonaniu jest jakies ciezkie. To ma byc tancerka? wynik glosowania jest dla mnie absolutnie zrozumialy jezeli chodzi o Gierogija, ale Żaneta??? dziwne. dziwnie dziwne. zbiorowki: - hip hop - fajny uklad, zatanczony z powerem, ale faktycznie z synchronizacja cienko - jazz - masakra. mam wrazenie, ze byli niedotrenowani, bo widac bylo jak patrza po sobie z pytaniem CO DALEJ? - salsa - jedyny uklad, do ktorego nie bardzo moge sie przyczepic. Ale jakbym musial, to moze do tempa. To byla dosyc spokojna salsa. Natomiast wykonanie bardzo dobre. generalnie odcinek byl w trybie koncert zyczen - chcialem prezentacji wszystkich uczestnikow i dostalem. Nikt nie odpadl. Bardzo milo :) A teraz do roboty z choreografami. Mam nadzieje, ze efekty beda dobre :) i jeszcze pare slow a propos Kingi. Ubior koszmarny, fryzura super. Wnioski: nastepnym razem nalezy odciac jej glowe przy nasadzie szyi i tylko ta czesc Kingi pokazac w tv ;) Poziom jej konferansjerki jest zenujacy. Czy ona nigdy niczego sie nie nauczy? Kobieta od tylu lat jest na wizji, a jednak caly czas zachowuje sie jak nowicjuszka bez ZADNEGO przygotowania :/ Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: podsumowanie c.d. 10.04.08, 00:11 Kinga dzis i tak lepiej niz w poprzedniej edycji:-) te falbany przynajmniej troche zaslanialy rece. Jury dzis sie staralo byc mile, ale czekam na kolejny odcinek i na ich komentarze:-) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: podsumowanie c.d. 10.04.08, 01:27 kubissimo napisał: > wynik glosowania jest dla mnie absolutnie zrozumialy jezeli chodzi o > Gierogija, ale Żaneta??? dziwne. dziwnie dziwne mnie to nie dziw po pierwsze: 1) zaneta byla czesto pokazywana w materialach z castingow 2) czesc widzow ja zna z pierwszej edycji (Paryz) 3) przyzwocia tanczyla 4) wiekszosc glosujacych to mam wrazenie nastolatki, a im latwiej identyfikowac sie z Zaneta niz z innymi uczestniczkami. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: podsumowanie 10.04.08, 00:08 Milla pewnie spodobala sie wiadomo komu. Na szczescie ow juror dzis darowal sobie te pomlaskiwania po kobiecych pokazach. Dla mnie zdziwieniem jest Roksana, to w Buenos nie bylo nikogo od niej lepszego?? Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: podsumowanie 10.04.08, 00:35 heh, a ja w to jego mlaskanie nie wierze. Egurrola moze nie wiem jak bardzo sie ozywiac na widok dziewczyny, ja i tak mysle, ze jest gejem :) A ta cala otoczka kobieciarza to przykrywka, na ktora naklada sie wdrukowany w dziecinstwie ideal macho. Co nie zmienia faktu, ze nie znam chyba bardziej rozlazlego, przegietego mezczyzny. Przy nim nawet "szczuply humanista" czwartej edycji BB byl meski ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: podsumowanie 10.04.08, 00:56 to mlaskanie dziala mi na nerwy wlasnie swoja sztucznoscia:-) gdyby powiedziano, ze w jury zasiada gej od razu bym wskazala na Egurrole, bez wahania:-) te jego komplementy..szczerze powiem, ze wolalabym od Weroniki uslyszec ze ladnie wygladam niz od niego:-) ponoc panna Tyrka to jego zyciowa partnerka (tanczy w TzG z jakims nieznanym mi aktorem) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: podsumowanie 10.04.08, 06:32 > ponoc panna Tyrka to jego zyciowa partnerka (tanczy w TzG z jakims nieznanym mi > aktorem) tak tak, a a panna Niezgoda to partnerka Tomasza Kammela :D Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: podsumowanie 10.04.08, 01:46 to i ja sie pokusze o podsumowanie. ciesze sie, ze TVN zdecydowal sie na taki wstepny odcinek: mielismy okazje poznac wszystkich uczestnikow i zobaczyc ich a tancu, bo co do niektorych prawie, ze nie bylo ich widac w castingowych odcinkach. nie porwaly mnie szczerze mowiac ani solowki (wyjatki: Kasia, Gieorgij, Filip, Patryk) ani uklady zbiorowe, jakies takie bylo wlasnie niedopracowane. co do Kasi Milli, Justyny i Roxi naprawde mam wrazenie, ze sa tu przypadkiem. faceci nada mi sie myla, ale tak tez bylo w 1 edycji, a potem okazalo ze w finale jest dwoch facetow. zobaczymy jak to sie potoczy. wlasciwie pierwsza edycja pokazala, ze nie ma faworytow i "pewniakow" wiec trudno prognozowac. mam nadzieje, ze w kolejnych odcinkach TVN odstapi od serowania Nam lzawego melodramatu pomieszanego z programem "Uwaga" ktory dzis krolowal. Kinga nadal kiepsko wyglada, tyle ma kasy a nadal sie nie potrafi ubrac, ech Odpowiedz Link Zgłoś
gonitwa Re: podsumowanie 10.04.08, 01:59 Uf, uporałam się wreszcie ze wszystkim, co zarzuciłam wieczorem przez YCD, więc mogę pozwolić sobie na małe podsumowanie. Po pierwsze - uwielbiam ten program! :))) Bardzo fajnie, że pierwszy odcinek miał właśnie taką formułę, od dawna się o to upominaliśmy i dostaliśmy. :) Zgadzam się, że ekipa męska wydaje się bardziej interesująca i chyba wszechstronniejsza (a mnie to cieszy, bo ogromnie lubię oglądać tańczących panów:)). W ogóle mamy tu sporo różnorodności i różnych stylów w porównaniu z pierwszą edycją, w której to przeważali tancerze hiphopowi i pokrewni. Przy okazji - może wreszcie ci, którzy nie doceniali Roofiego, wreszcie przejrzą na oczy.;) Porównajcie sobie solówkę Roxi (czyli wg jury najlepszej tancerki hh spośród wszystkich, które zgłosiły się na castingi) do solówek Rafała albo Gauy. Jest "mała" różnica, nie? ;) Ale wracając do ostatniego wieczoru, z chłopaków najbardziej podoba mi się Gieorgij. I jego taniec, i on jako osoba. Jest bardzo sympatycznym, otwartym człowiekiem, który dobrze wie czego chce. Mam tylko nadzieję, że to szaleństwo, które rozpętało się wokół niego, mu nie zaszkodzi.:/ On sam wyglądał na trochę zdziwionego i speszonego tym co się dzieje.:) W następnej kolejności podobali mi się Filip (zaskoczenie! ale jakoś tak fajnie się wyróżniała ta jego solówka:)), Kryspin (natomiast jego kreacji tajemniczego mena zupełnie nie kupuję), Patryk (kto by się spodziewał), Łukasz (choć solówka z Buenos i casting były lepsze. za to w salsie - super!), Artur, Kamil Guzy, a najmniej przypasował mi drugi Kamil - Santi. Z dziewczyn najbardziej wyróżnia się Kasia Kubalska. Jej taniec był świetny po prostu! Fajna muzyka, efektowny strój, ciekawa choreografia, no i oczywiście bardzo dobra technika (jak na moje oko). I wydaje się, że to mądra, interesująca dziewczyna. Potem Ania - masa energii, bardzo sympatyczna, radosna i bezpretensjonalna solówka.:) Dalej - Aneta (choć myślałam, że będzie ciekawiej) i od tej pory jak na mój gust zaczyna już wiać kompletną nudą: Natalia, Roksana, Justyna, Żaneta, Milla. Z układów grupowych bezsprzecznie najlepsza była salsa - żywiołowa i dopracowana, z bardzo fajną choreografią. Hip hop był w porządku, choć może faktycznie momentami tańczyli trochę nierówno, natomiast jazz to jakaś masakra! Nie wiem co się stało, ale cały układ był jednym wielkim chaosem. No ale nic, może w następnych odcinkach będzie lepiej. Ciekawa jestem jakie za tydzień będą pary, bo chyba już będą? No i cieszę się, że Gieorgij będzie bezpieczny (choć i tak nie podejrzewam, że miałby być zagrożony), natomiast na miejscu Żanety wolałabym widzieć Kasię Kubalską albo Anię. Szkoda, że teraz znów tydzień czekania. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
brytan4 Re: podsumowanie 10.04.08, 07:37 Gonitwo, znowu się z Tobą zgadzam w 100%. Moja faworytka to Kasia a z chłopaków Gieorgij. Patryk wykonał kawał solidnej roboty- podobno cały czas trenował na dodatkowych zajęciach. Co do Kini - byłem tam wczoraj na miejscu i zapewniam Was że poprowadzenie takiej imprezy na żywo , przy piszczącej nastolatkowej publiczności i w takim tempie , to nie lada wyczyn.Myślę że nie ma osoby która poradziłaby sobie z tym lepiej. A w tej bluzce wyglądała bardzo seksownie... Odpowiedz Link Zgłoś
gonitwa Re: podsumowanie 10.04.08, 14:15 Miło, że znów się zgadzamy. :) I to zgadzamy się w 100%, bo ja się wcale Kingi nie czepiam i nie uważam, żeby była beznadziejna. Właściwie to nie wyobrażam sobie nikogo innego w roli prowadzącego ten program. :) Jeszcze słówko o Roxi, która moim skromnym zdaniem w układzie hiphopowym była postacią wyróżniającą się (razem z Gieorgijem:)). Być może jest tak, że dziewczyna nie ma daru układania choreografii, bo jej solówki są dość przeciętne, natomiast ujawnia swoje walory dopiero wtedy, gdy wykonuje układ opracowany przez dobrego choreografa. Obejrzałam sobie ten wczorajszy hh jeszcze dwa razy i stwierdzam, że taniec Roksany był świetny, a ona sama bardzo sexy.:) No ale niestety w jej przypadku obawiam się masakry w innych technikach, choć chciałabym, żeby było inaczej. Justyna była dziwnie ubrana, w niepasujące kolorystycznie ani do siebie ani do niej samej (do jej karnacji) ciuchy, jednak podtrzymuję swoją opinię, że to naprawdę piękna dziewczyna i bardzo jestem ciekawa co pokaże w parach (wczorajsza solówka była zbyt sztywna). Najlepsza muzyka odcinka - z solówek Kasi Kubalskiej i Łukasza, a także ze wszystkich trzech układów zbiorowych. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: podsumowanie 10.04.08, 15:50 hesus, widac naprawde kazda potwora znajdzie swego amatora ;) ale ja nadal nie wierze, ze konferansjerka Kingi moze sie komukolwiek podobac, a Wy sie tylko tak wyglupiacie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gonitwa Re: podsumowanie 10.04.08, 16:11 A co, wolałbyś Gąsa zamiast Kini? ;) Teraz mi się przypomniało, że muzyka z układu jazzowego mi się przecież nie podobała, pisząc o muzyce w trzech układach zbiorowych miałam na myśli ten otwierający program + hip-hop + salsę. Jazz jako całość był takim koszmarem, że już całkiem wyparłam go z pamięci. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: podsumowanie 10.04.08, 16:20 a ja dopiero w tym programie zauwazylem, ze na poczatku SHAKE YOUR POM POM jest fanfara wzieta z cudownego filmu THE WIZ z Diana Ross i mlodziutkim Jacksonem :) a co do prowadzacych, to ok, teksty Gąsowskiego sa żenujące, ale mimo wszystko zachowuje sie bardziej profesjonalnie niz nasza dziennikarka/prezenterka/tancerka/porzuconakobieta,ktoraodnalazlaswąk obiecość/producentkakosmetyków. Co wiecej Gąsowski umie powiedzieć po polsku zdanie zlozone, ktore bedzie poprawne. Kinga ma z tym wyrazne problemy :/ niemniej czy tego programu nie moglaby poprowadzic jakas fajna, NOWA osoba? tvn jest koszmarny z tym swoim recyklingiem gwiazd :/ Odpowiedz Link Zgłoś
brytan4 Re: podsumowanie 10.04.08, 16:47 hmm.... Kubissimo nie lubisz silnych kobiet:)? ja tam wolę właśnie dzielną Kinię a nie jakieś rozhisteryzowane baby płaczące nad swoim losem... i nie lubię dwulicowych suk( a propos Hani L- na marginesie) Amatorowi/ce nie dadzą poprowadzić nic na"żywca" , a z zawodowców nie ma lepszego/ej od Kingi. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: podsumowanie 10.04.08, 16:55 przypomne casus Maćka Rocka, ktory bez doswiadczenia telewizyjnego (radio to jednak inna bajka) calkiem zgrabnie prowadzil Idola silne kobiety uwielbiam, ale Kinga nijak mi sie z taką nie kojarzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
gonitwa Re: podsumowanie 10.04.08, 16:51 A bo widzisz, dla mnie bardzo ważne jest, żeby ten, kto prowadzi jakikolwiek program, unikał takich właśnie żenujących tekstów, jakimi wciąż i wciąż karmi nas rubaszny i bezkrytycznie zadowolony z siebie Gąs. :) U Rusin tego na szczęście nie odnotowałam. Może i nie jest idealna, ale kto jest? A otoczka prasowa to zupełnie inna sprawa, ale o niej się nie wypowiem, bo nie za bardzo jestem w temacie. :) Pewnie, że przydałby się ktoś nowy, świeży i nieirytujący, tylko gdzie go znaleźć? Jak się taki pojawi, to pogadamy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: podsumowanie 10.04.08, 16:56 ciekawe, ze bezkrytyczne samozadowolenie Kingi jakos Cie nie drazni :D Odpowiedz Link Zgłoś
gonitwa Re: podsumowanie 10.04.08, 17:01 bo jak może mnie drażnić coś, czego nie ma? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brytan4 Re: podsumowanie 10.04.08, 17:16 ale macie tempo:) Mnie tam Maciek Rock irytował, a do tego programu pasuje kobieta...( tak jest w wersji amerykańskiej i chyba się muszą tego trzymać) Gąs jest niestety tandetny i ma wpadki( i to duże). A z nowych (kobiecych)twarzy to można było sobie wczoraj popatrzeć na kulisy ycd w TV7 - ta panna to dopiero był obciach Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: podsumowanie 10.04.08, 17:27 jasne i ta jedna panna przekresla szanse na znalezienie dobrej, mlodej prezenterki. i w ogole co to za seksizm? mi do tego programu pasowalaby MLODA osoba płci dowolnej, ktora wie cos o tancu, a do tego umie sensownie rozmawiac z mlodymi ludzmi. Moze w ten sposob oszczedzonoby nam rewelacji typu: A teraz Kasia zdradzi wam swoja tajemnice. Kasiu, pokaz jezyk. Widzicie? Kasia ma kolczyk w jezyku! Kasiu, po co ci ten kolczyk? to byla zenada na poziomie "od przedszkola do Opola". Odpowiedz Link Zgłoś
brytan4 Re: podsumowanie 10.04.08, 17:58 BO TO NIE JEST PROGRAM DLA 30 LETNICH FACETÓW, tylko dla nastolatek które uwielbiają kolczyki tu i tam:) Odpowiedz Link Zgłoś
gonitwa Re: podsumowanie 10.04.08, 18:29 heh, racja, brytan ;) kubu, a my chyba o tym momentami zapominamy ;) chociaż godzina emisji jest mało nastolatkowa, trzeba przyznać Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: podsumowanie 10.04.08, 20:33 1. jezeli nawet (chociaz polemizowalbym) to wedlug Ciebie to wystarczajace uzasadnienie dla tandetnego zachowania prowadzacej? 2. jezeli nawet (chociaz dalej bym polemizowal), to wlasnie dlatego wolalbym tu kogos mlodszego, a nie Kinge, ktora sama nie wie, czy ma byc opiekuncza Ciotką Klotką, czy może słodką Dzidzią Piernik Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: podsumowanie 10.04.08, 22:46 kubissimo napisał: > 2. jezeli nawet (chociaz dalej bym polemizowal), to wlasnie dlatego > wolalbym tu kogos mlodszego, a nie Kinge, ktora sama nie wie, czy ma > byc opiekuncza Ciotką Klotką, czy może słodką Dzidzią Piernik tia, najlepiej rozwrzeszczana 20latke. moim zdaniem Kinga pasuje do tego programu i podoba mi sie prowadzenie, a jak komus sie nie podoba niech sobie przypomni wspolny program TzG i YCD: spieta Skrzynecka vs ciepla i serdeczna Kinga. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: podsumowanie 11.04.08, 00:33 ale dlaczego sie uparliscie, ze jedyna alternatywa dla Rusin jest Skrzynka? Jakas obsesje macie? (inna sprawa, ze w kwestii bledow jezykowych akurat te dwie panie sa godne siebie) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: podsumowanie 11.04.08, 09:21 kubissimo napisał: > ale dlaczego sie uparliscie, ze jedyna alternatywa dla Rusin jest > Skrzynka? Jakas obsesje macie? a podolbys jakas alternatywe, prosze Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: podsumowanie 11.04.08, 18:32 jak mowie, ze chetnie zobaczylbym jakas FAJNĄ, NOWĄ TWARZ, to ktore slowo jest trudne? Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: podsumowanie 14.04.08, 12:54 kubissimo napisał: > ale dlaczego sie uparliscie, ze jedyna alternatywa dla Rusin jest > Skrzynka? Jakas obsesje macie? > (inna sprawa, ze w kwestii bledow jezykowych akurat te dwie panie sa > godne siebie) Ale musisz, Kubu, być sprawiedliwy :) Kinga przynajmniej pamięta numery telefonów ;) A tak na serio, to podoba mi się ten zażyły kontakt, który ma z uczestnikami, wzruszam się naprawdę w tych momentach, których i ona... no po prostu to jest Pani z telewizji, ale taka swojska, nie pozbawiona dystansu do siebie i popełniająca błędy, ale któż ich nie popełnia... Niech rzuci kamieniem, kto choć raz próbował poprowadzić program na żywo, z wyjącą publiką ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz przejrzalam forum YCD (oficjalne) 10.04.08, 23:05 i chcialam tylko powiedziec, ze sie bardzo ciesze ze Was mam i mozemy sobie prowadzic dyskusje o YCD (jak i innych telewizyjnych programach), gdyz na forum YCD kroluje wpisywanie jedynie swojego uwielbienia/nienawisci w stosunku do uczestnikow, a jakiejkolwiek dyskusji brak. poza tym, wnioskuje z postow na temat Gieorgija, ze co co druga nastolatka jest w Nim "zakochana":)) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: przejrzalam forum YCD (oficjalne) 11.04.08, 00:27 to skoro juz taka slodycz sie leje, to ja poprosze Ciebie i kolezanki o nie robienie z forum alteratywy dla GG. owszem 300 postow to imponujaca liczba jak na jeden odcinek, ale jezeli wiekszosc z nich polega na tym, ze wypisujecie: - podoba mi sie. - mi tez. - mi tez. - mi tez. - a teraz mi sie nie podoba. - mie tez nie. - mi tez nie. - a mi tak. to chyba troche bez sensu. mysle, ze do takiej wymiany zdan fantastycznie sie nadaje gg, gmail, czy innym skajp, nespa? to taka moja mala prosba, ale oczywiscie zrobicie, jak uznacie za stosowne :) Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: przejrzalam forum YCD (oficjalne) 11.04.08, 08:29 kubissimo napisał: nespa? spa:-) przepraszam nie mogłam sie powstrzymać Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: przejrzalam forum YCD (oficjalne) 11.04.08, 09:14 kubissimo, eee tam, raz sie zdarzylo. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: podsumowanie 10.04.08, 16:38 ja naprawde lubie kinge i zawsze jej tu na forum broniłam:P ale wczoraj naprawdę miałam ochote przełączyć jak ją widziałam a tym bardziej słyszałam... Odpowiedz Link Zgłoś
gonitwa Re: podsumowanie 10.04.08, 16:52 No ok, wczoraj się trochę zamotała, ale każdemu się zdarza. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gonitwa Re: podsumowanie 12.04.08, 02:09 brytan4 napisał: > Co do Kini - byłem tam wczoraj na miejscu i zapewniam Was że > poprowadzenie takiej imprezy na żywo , przy piszczącej nastolatkowej > publiczności i w takim tempie , to nie lada wyczyn.Myślę że nie ma > osoby która poradziłaby sobie z tym lepiej. > A w tej bluzce wyglądała bardzo seksownie... Skoro tam byłeś, to wiesz może jakie czekają nas pary i tańce w następnym odcinku? Zdradź coś! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brytan4 będą tańczyć... 15.04.08, 17:29 Gieorgij z Żanetą i Kamil Guzy z Kasią Kubalską - to wiem napewno, pary były ustawiane po programie, nie losowane...(jednak) reszty nie znam, Kamil z Kasią tańczą taniec klasyczny i robią to podobno fantastycznie- jak nie zje ich trema to będzie czad( jak mówi młodzież :) Program w TV ogląda się znacznie lepiej niż na żywo...( to tak na marginesie) Odpowiedz Link Zgłoś
menisk Re: już dziś YCD 1 odcinek na zywo 10.04.08, 09:22 No tak. Mniej więcej wszystko jasne. Artur, a potem długo, długo nic. Ten facet potrafi robić rzeczy, do których inni uczestnicy będą dochodzić miesiącami, o ile nie latami. Tylko wizerunek ma trochę przedobrzony. Z zaciekawieniem czekałam na Justynę, ale to ze względu na jej niebanalną urodę. Niestety ktoś ją skrzywdził strojem, a zwłaszcza makijażem. Po kiego robić komuś ładnemu taki wrzaskliwy makijaż? Tańcem mnie nie zachwyciła. Duży potencjał ma Gieorgij. Będę mu się przyglądać z uwagą. Kinga miała świetnie "zrobioną" głowę i twarz. Nawet grubawa szyja zrobiła się smuklejsza z tym przylegającym pasmem włosów. Strój pominę litościwie milczeniem. Sposób prowadzenia programu jak zwykle ciepły i emocjonalny. Odpowiedz Link Zgłoś
abuba Re: już dziś YCD 1 odcinek na zywo 10.04.08, 09:41 Menisk, podoba mi się, jak określiłaś sposób prowadzenia programu przez Kingę - też ją w taki sposób odbieram, i wcale nie przeszkadzają mi jej pomyłki. Co do Artura, to też trafnie, że robi rzeczy, do których inni będą dochodzić latami - bo jest dobrych kilka lat starszy od innych uczestników :) Na pewno z zaciekawieniem będę patrzeć na jego występy. A w kwestii podsumowania: z dziewczyn podobała mi się Kasia i Ania (całokształt)najbardziej, potem Żaneta (taniec) i Natalia (pozytywna energia, kontakt z widzem). Z panów Kryspin, Patryk (duuży postęp) i oczywiście Gieorgij. Już mi umknęło jak tańczyło dwóch Kamilów, ale chyba w porządku. Aneta bardziej podobała mi się na castingach niż we wczorajszej solówce, ale sądzę, że w programie świetnie sobie poradzi - tańczy taniec towarzyski, hip hop, dance hall - jest wszechstronna i sympatyczna. Nie podobał mi się muzyka do jej wczorajszej solówki. Z układów zbiorowych najbardziej podobał mi się ten na otwarcie. Ze wstępniaków przed występami, to chyba żaden mi się nie podobał, no może Milli. Filmiki o Kamilu, Żanecie i Justynie były żenujące. Wydaje mi się, że robią krzywdę Justynie prezentując ją w taki sposób. A poza tym uważam, że w tej edycji tancerze wyglądają na bardziej wszechstronnych, zwłaszcza panowie. Zaryzykuję twierdzenie, że poziom jest wyższy niż w pierwszej edycji. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: już dziś YCD 1 odcinek na zywo 10.04.08, 09:48 menisk napisała: > Z zaciekawieniem czekałam na Justynę, ale to ze > względu na jej niebanalną urodę uroda rzecz gustu jak widac. w zyciu bym nie powiedziala o Justynie, ze ma niebanalna umowe. Odpowiedz Link Zgłoś
menisk Re: już dziś YCD 1 odcinek na zywo 10.04.08, 10:29 alex_koz napisała: > uroda rzecz gustu jak widac. w zyciu bym nie powiedziala o > Justynie, ze ma niebanalna umowe. Fajnie wyszło z tą "umową" :-). Oczywiście, że nie to ładne, co ładne... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: już dziś YCD 1 odcinek na zywo 10.04.08, 11:13 menisk napisała: > Fajnie wyszło z tą "umową" :-). Oczywiście, że nie to ładne, co > ładne... ;-) hehe, rzeczywiscie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
acha7 Re: już dziś YCD 1 odcinek na zywo 10.04.08, 11:57 Kiepski i nudny odcinek - nie zobaczyłam w nim niczego nowego. Wszyscy tańczyli to samo, czym chwalili się już podczas eliminacji. Tyle że styliści i fryzjerzy bardziej ich odpicowali (co nie wszystkim wyszło na dobre)... Czekałam na pary, żeby zobaczyć jak zaprezentują się w losowym repertuarze - niekoniecznie w swoim ulubionym stylu... Jedyną nowością były tańce w grupach. Nawet prezentacja poszczególnych uczestników wisi od kilku dni na stronie YCD, więc dawno obejrzałam, wczoraj miałam powtorkę w tv. Program trwał chyba ze 2 godziny, a solówki ile? 20-30 sekund? Najbardziej ubawiły mnie skróty(!), na które składało się jakieś 80proc. całości występu... jakby spiker się zająknął bądź wolniej przeczytał numer telefonu, to by się w danej solówce nie zmieścił:-) Kulisy - porażka... co to za koszmarna prowadząca? klepanie w kółko i bez sensu, byleby buzi nie zamykać, to tylko w konkursach interaktywnych... Odpowiedz Link Zgłoś
asiak44 Re: już dziś YCD 1 odcinek na zywo 11.04.08, 01:05 Czy ktoś w tym odcinku odpadł? Odpowiedz Link Zgłoś
nie_zawiodla_brata Re: już dziś YCD 1 odcinek na zywo 11.04.08, 01:56 Nikt nie odpadł. Dopiero w następnym odcinku zrobią przesiew. Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Makijaże 11.04.08, 12:59 Jeszcze się wypowiem odnośnie strony wizualnej, to co przykuło moją uwagę, to genialne makijaże, a szczególnie oczy wszystkich dziewczyn! No po prostu przepięknie! Cudeńko zrobili szczególnie z oczami Justyny, które dla mnie są juz i tak wystarczająco boskie, ale po prostu niewyobrażalnie piekne to było! Majstersztyk! Odpowiedz Link Zgłoś
little-angel Re: Makijaże 11.04.08, 18:39 Na innym forum wypowiadałam się już szczegółowo co do solówek. Mam nadzieję, że szybko pożegnamy Kasię "Millę", Roksanę. Z mężczyzn moim faworytem jest na razie Gieorgij i ... hmmm na razie tyle, ciężko wybrać jeszcze kogoś, bo goście są naprawdę zdolni. Jeśli chodzi o panie to cudowny był taniec Żanety. Podobał mi się też występ Kasi, jednak zastatnawiam sie, czy gdyby muzyka była inna, to też by mi się tak podobało. Ania jest fajna, póki się nie odzywa. Natalia nijaka. Justyna - ponoć specjalizuje sie w latynoam. a salsa jej nie poszła. Aneta - nie lubię dancehallu, ale jest ciekawa, czekam na coś innego w jej wykonaniu. Co do filmików - to TVN skrzywdził nimi uczestników. Natalia z zakupami wyszła okropnie sztucznie. Kamil z tą różą - miało być wzruszająco? Wyszło beznadziejnie. A co do wzmianki o "poszukiwaniu" chłopaka przez Żanetę - to był wycięty fragment z dłuższego wywiadu, który był na stronie YCD już kilka tygodni temu. Mam wrażenie, że wstawili to specjalnie jakby "w odpowiedzi" na filmik Kamila. Wiadomo już jakie pary? Czy takie jak numery smsów w ostatnim odcinku? Odpowiedz Link Zgłoś
gonitwa Re: Makijaże 12.04.08, 02:06 Na razie na pewno wiadomo tylko, że Gieorgij z Żanetą. Wolałabym go z Kasią Kubalską, ale cóż poradzić... Z drugiej strony - mogło być też gorzej niż jest. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Makijaże 12.04.08, 11:40 i jeszcze pewnie dostali jazz, albo modern ;) bylo losowanie, czy odgorny podzial? Odpowiedz Link Zgłoś
gonitwa Re: Makijaże 15.04.08, 02:01 Naprawdę losowali i Żaneta przypadkiem wylosowała Grega? Aż trudno w to uwierzyć. ;0 Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Makijaże 15.04.08, 16:09 mysle, ze ich polaczyli w pare bo oboje maja przepustke do kolejnego odcinka Odpowiedz Link Zgłoś
brytan4 pary 15.04.08, 17:34 teraz ustawiali pary- ale ciekawe co zrobią następnym razem- ciężko będzie zostawić to losowi, gdy uczestnik ma 160, i większość dziewczyn jest od niego wyższa o głowę... Odpowiedz Link Zgłoś
gonitwa Re: pary 16.04.08, 03:02 Moim zdaniem następnym razem powinno być jednak losowanie, mimo wszystko. W przeciwnym wypadku będą mieli zbyt duże pole do manipulacji (choć kto ich tam wie, na ile te losowania faktycznie są przypadkowe...) Co do Kasi Kubalskiej, to słyszałam już kilka różnych wersji, z kim ma tańczyć. Z Kryspinem, z Kamilem 'Santi' (który jak się okazuje doznał kontuzji i w ogóle nie wystąpi w jutrzejszym /dzisiejszym/ odcinku) No ale skoro jesteś pewny, że z Kamilem Guzy, to oczywiście wierzę Tobie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
brytan4 Re: pary 16.04.08, 12:35 d.c. par - Patryk z Anetą i Ania z Arturem. Dziś będą już losować pary na przyszły tydzień, Kamil Santi rzeczywiśćie nie wystąpi, pozdrawiam i do wieczora:) Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 CO to za utwor - tanczyła ładniejsza Kasia.. 12.04.08, 15:09 Do czego tańczyła ta ładniejsza Kasia, nie ta niby Jovovich (daleko jej). Utwór znam i nie mogę skojarzyć!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: CO to za utwor - tanczyła ładniejsza Kasia.. 12.04.08, 23:34 z filmu Requiem dla snu. Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: CO to za utwor - tanczyła ładniejsza Kasia.. 12.04.08, 23:36 www.iplay.pl/requiem,for,a,dream,ost,clint,mansell,kronos,quartet,album,mp3,750098.html Odpowiedz Link Zgłoś
j-adore Re: już dziś YCD 1 odcinek na zywo 13.04.08, 18:06 Obejrzałam wczoraj powtórkę i stwierdzam co następuje: Z dziewczyn podobały mi się: Aneta od dancehallu, Kasia, która tańczyła do Clinta Mansella, Justyna (ale dziewczyna ma figurę, tylko siedzieć i zazdrościć), ruda Ania i chyba jeszcze Roksana. Z facetów podobali mi się: Artur, Gieorgij i Patryk. Gieorgij jest śliczny i przeuroczy ale ja osobiście mianuję Patryka na ciacho tej edycji.:) Z tańców grupowych podobała mi sie salsa, ale bardziej nierówny hip hop. Po pierwsze mam zboczenie na tańce w tych klimatach, po drugie cała stylizacja była ciekawa, po trzecie tańczyli uczestnicy, których lubię, a po czwarte tańczyli do fajnej piosenki. Ze względu na wyżej wymienione zboczenie brakuje mi facetów tańczących jak Roofi czy Gaua z poprzedniej edycji, a obecni uczestnicy płci brzydkiej, poza tymi wymienionymi wcześniej, jakoś zlewają mi sie w jedno. Aaa, nie wiem z której strony ta Kasia jest podobna do Mili Jovovich. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: już dziś YCD 1 odcinek na zywo 14.04.08, 13:00 Patryk ciachem? hmmm... zauwaz, ze ma sklonnosc do koszmarnych rumiencow, ktore przebijaja sie nawet spod grubej tapety jaka mu zafundowaly charakteryzatorki. Dlatego chocby nie wiem jak sie chlopak wystylizowal, to i tak wyglada przaśnie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
brytan4 Re: już dziś YCD 1 odcinek na zywo 14.04.08, 16:10 właśnie dlatego że jest tak wystylizowany wygląda przaśnie Odpowiedz Link Zgłoś
j-adore Re: już dziś YCD 1 odcinek na zywo 14.04.08, 18:47 No to ja słabo spostrzegawcza jestem bo nie zauważyłam rumieńców ale obiecuje rzucić okiem przy następnym odcinku. Moim zdaniem ma miłą buźkę, taki ładny chłopiec ale ma w sobie jakiegoś zadziora. Nie mówię, że mdleje na jego widok ale bardzo przyjemnie mi sie na niego patrzy. Z resztą mi niektórzy mówią, że mam oryginalny gust - taki Piróg też mi sie podoba, tylko za niski, no i nie mam szans.:) Odpowiedz Link Zgłoś
gonitwa Re: już dziś YCD 1 odcinek na zywo 15.04.08, 01:55 Miłą ma buźkę, no pewnie. Zresztą trzeba przyznać, że większość uczestników ma miłe buźki. Najbardziej nieprzyjemnie patrzy mi się na Artura, a konkretnie na jego chippendalesowski image. Mam nadzieję, że się nie obrazi jeśli kiedyś to przeczyta. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stregheta Justyna - nie! 15.04.08, 13:51 Justyna-figurę do pozazdroszczenia??? Sama ważę mniej więcej tyle co ona (odpada więc wersja, ze moja wypowiedź jest jadowita, bo pewnie jestem tłusta ;-) - ale jej ciało zrobiło na mnie niesympatyczne wrażenie - jakiegoś takiego żylasto- przechudzonego- może to wina również tego koszmarnie dobranego stroju. Generalnie na "nie" - i jako ciało, i jako twarz. I jeszcze ten koszmarny sposób mówienia, za który bym ja zastrzeliła... Odpowiedz Link Zgłoś
gonitwa Re: Justyna - nie! 16.04.08, 03:12 Cóż, kwestia gustu. Nie ma co się o to spierać. :) Odpowiedz Link Zgłoś