kol.3 13.04.08, 18:41 Kogo te uczelnie przyjmują??!! Ta ekonomistka dzisiaj to chyba po szkole specjalnej (przepraszam absolwentow szkól specjalnych). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex_koz Re: Znowu Milionerzy 13.04.08, 18:44 tacy ekonomosci co nawet gazet nie czytaja (wanna Wasermana) i nie wiedza co to czeski blad o polskiej gospodarce potem beda decydowac. pytanie, jakim cudem ona przeszla te eliminacje w Milionerach!! Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Znowu Milionerzy 13.04.08, 18:45 A bukinista kojarzy jej się z bukietem. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Znowu Milionerzy 13.04.08, 18:47 tragiczna!!! ale i tak nie pobije wczorajszego studenta i pytania o brojlera... Odpowiedz Link Zgłoś
kofeina7 Re: Znowu Milionerzy 13.04.08, 18:52 ona jedzie na jakiś "prochach", powinna zmienić dilera. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Znowu Milionerzy 13.04.08, 18:55 ludzie, zgłoscie sie do tych Milionerów bo marnujecie swój talent na dretwe obsmiewanie tych którzy mieli jaja zeby sie zgłosić:) moze coś wygracie, moze nawet milion powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
e.gralewska Re: Znowu Milionerzy 13.04.08, 18:58 Zaznacz ze trzy ramienny ! Rany zalamalam sie poziomem... polsich uczelni :) Odpowiedz Link Zgłoś
e.gralewska Re: Znowu Milionerzy 13.04.08, 18:58 Ufff ! Nareszcie koniec tej farsy :) Odpowiedz Link Zgłoś
yoka1 Re: Znowu Milionerzy 13.04.08, 19:23 zapewne Wyższ Uczelnia Obijania i Balowania, jakich pełno obecnie, więc nie powinien was dziwić poziom owej pani;) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Znowu Milionerzy 13.04.08, 19:31 dzisiejsza panienka studiuje ekonomie (2 rok) na UW jakby co. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Znowu Milionerzy 13.04.08, 19:06 ja wlasnie chyba jednak sie zglosze do tych Milionerow. nie ma na co czekac. Odpowiedz Link Zgłoś
mag_may Re: Znowu Milionerzy 13.04.08, 19:31 Ja bardzo chętnie wystąpię, tylko że z tym zgłoszeniem to nie taka prosta sprawa - wysłałam sms, dostałam pytania, odpowiedziałam natychmiast, dostałam info, że do 100 pierwszych osób zgłosi się przedstawiciel. Niestety cisza:( W tamtej edycji też wiele razy się zgłaszałam, rozwiązywałam testy i nic. Więc łatwo powiedzieć "ludzie, zgłoście się", niestety niełatwo się dostać, choćby na jakieś wstępne eliminacje, czy coś takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
metamorphosis4 Re: Znowu Milionerzy 13.04.08, 21:41 Widocznie odpowiedziałaś szybko i dobrze. W sensie - za szybko i za dobrze ;) Program musi być widowiskowy i smieszny. Po co im tam jakies omnibusy. Odpowiedz Link Zgłoś
asiak44 Re: Znowu Milionerzy 13.04.08, 23:36 A wiesz metamorphosis4, że Ty masz chyba rację. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: Znowu Milionerzy 14.04.08, 10:56 To kiedy wreszcie zapiszecie się do Milionerów i każdy z was 50 narzekaczy wyjdzie po kolei z milionem a tego jeszcze zabłyszczy inteligencją , erudycją itp. ?? Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Znowu Milionerzy 14.04.08, 18:46 Jakby takich wyedukowanych przyjmowali to by zbankrutowali. Odpowiedz Link Zgłoś