malange 19.04.08, 22:02 Mamy już najlepsze choreografie, a co z solówkami? Dla mnie jedyną, piękną, cudowną i niepowtarzalną solówką jest ta: www.youtube.com/watch?v=L0teL8IuD3c czyli Gleba & Seal. Wątpię, że ktoś to przebije... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubissimo Re: Najlepsze solówki YCD 19.04.08, 22:41 zaloz jeszcze osobny watek o najlepszej fryzurze Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Najlepsze solówki YCD 19.04.08, 22:41 i osobny o najlepszych ciuchach Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Najlepsze solówki YCD 19.04.08, 22:41 i osobny o najlepszym materiale filmowym przed wystepem Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Najlepsze solówki YCD 19.04.08, 22:42 i osobny o najlepszym komentarzu Piroga Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Najlepsze solówki YCD 19.04.08, 22:42 i osobny o najlepszym komentarzu Weroniki Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Najlepsze solówki YCD 19.04.08, 22:42 i osobny o najlepszym komentarzu Agustina Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Najlepsze solówki YCD 19.04.08, 22:43 I jeden o Tobie czyli największej marudzie na forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Najlepsze solówki YCD 19.04.08, 22:44 ja nie jestem z tv. i slawa bohu Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Najlepsze solówki YCD 19.04.08, 22:45 i jeszcze jeden o ekipie z CZUBA:)) Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Najlepsze solówki YCD 19.04.08, 22:47 Ale o co temu panu chodzi? To, że jego największą życiową rozrywką jest to forum to już wszyscy wiemy - powinien się cieszyć, że zagościłyśmy tutaj i ma co czytać ;) inaczej krucho by było z postami Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Najlepsze solówki YCD 19.04.08, 22:50 stary jest i zgorzknialy. po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Najlepsze solówki YCD 19.04.08, 22:51 Stary może nie, ale niekochany zapewne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Najlepsze solówki YCD 19.04.08, 22:53 i znowu pudlo :) ale nie zrazaj sie. kiedys moze trafisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Najlepsze solówki YCD 19.04.08, 22:53 malange napisała: > Stary może nie, ale niekochany zapewne ;) no wiesz, on sam o sobie pisal, ze stary jest... a ze niekochany, gdziez tam! no przeciez wszyscy go tu kochamy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Najlepsze solówki YCD 19.04.08, 22:51 LOL, bardzo sobie schlebiasz, ale jeszcze bardziej sie mylisz :D Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Najlepsze solówki YCD 19.04.08, 22:54 No ale o co chodzi? jesteś moderatorem czy też selekcjonerem wątków? to chyba nie szkoła ,że trzeba się trzymać raz na zawsze ustalonego tematu...? Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Najlepsze solówki YCD 19.04.08, 23:03 tja, ale powiedz mi po kiego wała mamy robic fefnaście watkow o ycd? sa watki o poszczegolnych odcinkach i dobrze pojawil sie watek z serii BESTY i dobrze ale po cholere mnozyc je w nieskonczonosc? to nie jest forum tematyczne o YCD, tylko ogolne forum telewizyjne. zrobcie sobie forum prywatne i zakladajcie watki o czym sie da. Obiecuje, ze zlego slowa nie powiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Najlepsze solówki YCD 19.04.08, 23:11 A 4 wątki o dzisiejszym JOŚ są ok? Coś się nie czepiasz... Wydało się! Uwielbiasz nas czytać! Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Najlepsze solówki YCD 19.04.08, 23:24 poprawka (chociaz pewnie nie uwierzysz): to nie was lubie, ale ycd poza tym o joś jezeli sie nie myle watki zakladaja rozne przypadkowe osoby, a nie w kolko to samo grono, ktorego wzajemna adoracja jest najwyrazniej zbyt duza, zeby sie zmiescila w jednym watku Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Najlepsze solówki YCD 22.04.08, 13:51 malange napisała: > I jeden o Tobie czyli największej marudzie na forum ;) Jeżeli o Kubu, to o jednym z najlepszych komentatorów forum od czasów Idola No. 1 - to się zgadzam. Kubu ma rację - oszalałyście już na punkcie tego programu - ja też nie daruję sobie, jak nie obejrzę jakiegoś odcinka, ale Wasze ochy i achy, to juz lekka przesada ;) przyznasz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Najlepsze solówki YCD 22.04.08, 14:18 Jak się nie podoba czy przeszkadza to wystarczy nie czytać - przyznasz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Najlepsze solówki YCD 22.04.08, 15:43 No jasne, najlepiej napisać: jak Ci się nie podoba, to fora ze dwora! jestem taką samą uczestniczką tego forum, jak Wy i naprawdę muszę się przekopywać przez te wielgachne wątki, żeby coś sensownego przeczytać o tym własnie programie, jakieś fajne spostrzeżenia, uwagi nie tylko merytoryczne (także cenne i Wasze), ale przez większość wątków, to Wy sobie z dziubków spijacie - pewnie, że Wam wolno, tylko... traci sens czytanie tego... To nie jest atak personalny na Ciebie, czy na kogokolwiek innego, tylko rada, aby wszystkim się tu miło czytało, a przecież i Wam na tym zależy, przyznasz? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
olu87 Re: Najlepsze solówki YCD 19.04.08, 22:55 dla mnie numer jeden to również Gleba ;) ale ze Stingiem :] www.youtube.com/watch?v=rqbQ_icXHgw ale lubię też inne; z hip-hopowców - Roofi: www.youtube.com/watch?v=jqGiQjEEuVk i Piotrek: www.youtube.com/watch?v=oC5Cug_77vE przyjemnie się ogląda :) no i co by nie powiedzieć o Dianie - była wtórna, zamknięta na inne style, niezbyt dojrzała, etc. - ale ta solówka jest efektowna :] opatrzyła się przez to, że ciągle pokazywała to samo, ale to, czego się wyuczyła, potrafi na perfect. www.youtube.com/watch?v=XfQY0LH5dQo a w tej edycji - Artur: www.youtube.com/watch?v=XfQY0LH5dQo niestety na youtube jest mało solówek, przez co nie pamiętam większości (brakuje też paru świetnych tańców grupowych i duetów). Ale najlepsze solo dla mnie - Maciek & "Shape Of My Heart". Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Najlepsze solówki YCD 19.04.08, 22:56 fajnie, ze komus sie chce pisac na temat... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
olu87 Re: Najlepsze solówki YCD 19.04.08, 22:57 aż mi się głupio zrobiło, jak zobaczyłam, że tylko ja się wczułam ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Najlepsze solówki YCD 19.04.08, 22:59 > fajnie, ze komus sie chce pisac na temat... ;) Paulina - a może niektórzy ZNÓW nie zrozumieli tematu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Najlepsze solówki YCD 19.04.08, 22:58 No i wreszcie ktoś na temat! :) Gleba & Sting - również genialne Na Roofiego to nie mogę patrzeć ;) Piotrek bardzo fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Najlepsze solówki YCD 19.04.08, 23:06 to w temacie: ulubione solowki to oczywiscie te Gleby, ulubiona ta wskazana juz wyzej ze Stingiem. ale takze: Piotrek: www.youtube.com/watch?v=wAqbf9Nr3Uw&NR=1 druga edycja to poki co jedynie Kasia Kubalska: www.youtube.com/watch?v=3mYGf4b3RQ4 Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: Najlepsze solówki YCD 19.04.08, 23:11 puk puk,czy mozna? dobry wieczór ! oj tak,solowka Gleba&Seal byla zaglebista! a pamietacie pyskowke Gleby z jury na castingu? bylam pewna na bank,ze nie przejdzie dalej! super,ze sie myliłam :) a z tej edycji Kasia Milla i jej pozegnalna solowka. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Najlepsze solówki YCD 19.04.08, 23:13 heh ja nie mogłam zrozumiec dlaczego oni go wzięli do paryża po tej pyskówce ;) naprawde nie przypadł mi wtedy d gustu, a później SMSy na niego wysyłałam :D Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: Najlepsze solówki YCD 19.04.08, 23:17 a co do solowek Roofiego to jestem bezkrytyczna-wszystko mi sie podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Najlepsze solówki YCD 19.04.08, 23:37 hehe, dokladnie! ja wlasnie po pyskowce Gleby z castingu nie moglam zrozumiec dlaczego jednak go wzieli (szczegolnie po wypowiedzi Weroniki), a z perspektywy czasu nie rozumiem czemu Gleba tak sie zachowal. i dokldadnie tak jak paulinaa: nie przypadl mi do gustu, a potem slalam SMSy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mama303 Re: Najlepsze solówki YCD 19.04.08, 23:36 olu87 napisała: > dla mnie numer jeden to również Gleba ;) ale ze Stingiem :] Owszem muzyka super ale Gleba i tu rytm zgubił, Rufi i Piotrek genialni /Ci to rytm majš w ko?ciach/Diana niezła /niesamowite poczucie rytmu/ chociaż do?ć jednotematyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
olu87 Re: Najlepsze solówki YCD 21.04.08, 23:33 Absolutnie nie zgadzam się z tym, jakoby Gleba zgubił tu rytm - zatańczył jak najbardziej rytmicznie; nie można przykładać jednej miary do tańców hip-hopowych, gdzie rytm musi być akcentowany niemal każdym ruchem i do tańca współczesnego (i różnych jego wariantów), który inaczej osadza się w rytmie. Zresztą - w tej solówce znalazło się kilka wyrazistych akcentów i wszystkie są "w punkt", na swoim miejscu. Na pewno nie nie wchodzą w konflikt z muzyką ;) Odpowiedz Link Zgłoś
olu87 Re: Najlepsze solówki YCD 21.04.08, 23:34 olu87 napisała: > Na pewno nie nie wchodzą w konflikt z muzyką ;) oczywiście to podwójne zaprzeczenie wyszło niechcący ;) "na pewno nie wchodzą w konflikt z muzyką" miało być :] Odpowiedz Link Zgłoś
malange Trochę OT 19.04.08, 23:16 Nie zakładam kolejnego wątku, bo jeszcze się nam ukochany Kubissimo pochoruje ;) Do rzeczy :) Dla mnie mistrzostwem świata jest ten występ: www.youtube.com/watch?v=NbI_6lC8qjw Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Trochę OT 19.04.08, 23:40 ooo, dzieki za linka malange. tez lubie ten wystep, nie moglam uwierzyc, ze gosciu odpadl. Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Trochę OT 19.04.08, 23:50 Ja też nie - odpadł bo chyba był zbyt mało show-amerykański. Odpowiedz Link Zgłoś
mama303 Re: Trochę OT 19.04.08, 23:42 malange napisała: > Dla mnie mistrzostwem świata jest ten występ: Niezły, a kto to? Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Trochę OT 19.04.08, 23:51 David Moore - brał udział w pierwszej edycji Wade Robson Project Odpowiedz Link Zgłoś
mama303 Re: Najlepsze solówki YCD 19.04.08, 23:28 malange napisała: > czyli Gleba & Seal. Wątpię, że ktoś to przebije... Tylko gdzieś koleś rytm pogubił. To w końcu ma byc taniec a nie miotanie sie po scenie. Moim zdaniem Gleba źle wypadał na solówkach. Odpowiedz Link Zgłoś
martika.com Re: Najlepsze solówki YCD 19.04.08, 23:54 Kubissimo zalozyl nowy wątek i jak dotąd odpowiedział tylko sam sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
martika.com Re: Najlepsze solówki YCD 19.04.08, 23:56 mnie zachwycił występ solowy Kasi Kubalskiej i długo długo nikt. Odpowiedz Link Zgłoś
malange Jak Wam się podoba? 21.04.08, 23:41 www.youtube.com/watch?v=M3PMCD7aMRI&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
paulina.galli Re: Jak Wam się podoba? 22.04.08, 17:38 taniec gleby bardzo mi sie podobal - ale mam wrazenie ze ciut muzyka sobie, a tancerz sobie machal nózkami i raczkami uklad swietny ale zupelnie rozminiety z "podkladem muzycznym" ale ja lajkonik - i moze sie nie znam Odpowiedz Link Zgłoś