Gość: fanta9 IP: *.kornik.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 17:36 POCHRZANIONEJ SYTUACJI W AUTONOMII PALESTYŃSKIEJ, IZRAELU I IRAKU!!!!!!!!!!!!!! PROSZE O WSPARCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: max Re: MAM DOSYĆ WIADOMOŚCI O... IP: *.petrobaltic.com.pl 11.09.03, 11:32 tez tego nie kumam. codziennie w Faktach 10 minut o tym ze zyd zabil araba albo na odwrot. Zaloze sie ze 99% spoleczenstwa nie wie o co tam chodzi. A przede wszystkim dlaczego przecietnego telewidza w Polsce mialoby to interesowac. Nie wiem na jakiej podstawie przeznacza sie tyle czasu na tak malo istotne dla nas wiadomosci. Pewnie redaktorom nie chce sie szukac ciekawych tematow na wlasnym podworku, albo nie potrafia sobie z nimi poradzic, dlatego stosuja zapchajdziury w rodzaju Izraela czy Palestyny. Jak zastrzela tam 3 zydow to juz jest temat na glowna wiadomosc. Tylko dlaczego jest to bardziej istotne od jakies masakry w Afryce gdzie zginelo 100 ludzi? Przeciez ani to ani tamto polskiego telewidza nie dotyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
mag26nov Re: MAM DOSYĆ WIADOMOŚCI O... 11.09.03, 11:43 to dlatego,ze ci redaktorzy, jak trafią na jeden temat,to ciągną go przez wieki.uważam,że powinno się pokazywać co sie dzieje w Iraku,ale nie jest to jedyny temat jaki mnie interesuje.jak już max zauważył-w Afryce dzieje się dużo,co także wymaga pokazania widzom.ale od kilku miesięcy dzienniki ograniczają 'wydarzenia na świecie' do 'wydarzeń w Iraku'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: MAM DOSYĆ WIADOMOŚCI O... IP: 213.77.9.* 11.09.03, 15:35 wspieram cię Odpowiedz Link Zgłoś
forward Re: MAM DOSYĆ WIADOMOŚCI O... 11.09.03, 20:15 Od kiedy w Iraku są polscy żołnierze to wiadomości z Iraku są równie ważne jak te z Polski. A sytuacja Izrael-Autonomia Palestyńska też jest istotna, jak wybierzesz się na wczasy do Tunezji albo Egiptu lub pojedziesz do pracy, np. do Londynu i ktoś zdetonuje Ci w hotelu bombę to wiedz o tym, że ten izraelsko- palestyński konflikt nie tylko nakręca sytuacje na Bliskim Wschodzie to także jedna z przyczyn powstanie międzynarodowego islamskiego terroryzmu, który uważa że ludzie Zachodu (także ty) pod wodzą szatańskiego USA popierają Izrael i są zagrożeniem dla islamu. Dlatego warto oglądać wiadomości z Iraku i Izraela/Palestyny. Forward Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: MAM DOSYĆ WIADOMOŚCI O... IP: *.petrobaltic.com.pl 12.09.03, 07:45 wiecej turystow ginie w wypadkach samochodowych niz od bomb arabow, i nie sadze zeby 10-minutowa wiadomosc o smierci 2 arabow wplynela na zmiane czyichkolwiek planow wakacyjnych. Niech newsy stamtad umieszczaja w jakims skrocie innych mniej istotnych na koncu i starczy. Tak jak wczoraj p. Pienkowska z grobowa mina poinformowala ze ma wiadomosc z ostatniej chwili: J. Arafat ma wypieprzac z jakies wsi. I co z tego dla Polakow wynika???? Poza tym chyba nigdy nie byles na wakacjach w krajach arabskich. Akurat oni jak malo kto szanuja turystow, a to dlatego ze w budowe infrastruktury zainwestowali ogromna kupe kasy, wiec chca zeby to sie zwrocilo i zarabialo. To arabom zalezy zeby europejczycy do nich przyjezdzali, a te wszystkie swiete wojny to wymysl podrzednych dziennikarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanta9 Re: MAM DOSYĆ WIADOMOŚCI O... IP: *.kornik.sdi.tpnet.pl 12.09.03, 09:11 poza tym uważam, że jedna wiadomość niczym nie różni się od poprzedniej lub nastepnej - tylko i wyłącznie ilościa ofiar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: MAM DOSYĆ WIADOMOŚCI O... IP: 62.233.183.* 13.09.03, 00:44 Musisz dac sie zamrozic na jakies 50 lat. Od lat 60-tych Izaraela ma d.... Palestynczkow, ONZ i cala opinie miedzynarodowa. Minelo juz prawie 40 lat. Polecam stronke www.viva.palestyna.pl Jest raczej inna niz wymowa wiadomosci w telewizjach wszystkich masci. Mi dala do myslenia. Juz mnie nie draznia wieczne nawiazania do sporu. Patrze i czuje to, co czuja okupowani i zniewoleni ludzie. Wiekszosc Polakow po naszych historycznych doswiadczeniach powinna to sobie przemyslec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trooper Dosadne poparcie IP: *.revers.nsm.pl 13.09.03, 03:29 Ja też już rzygam tymi newsami! Guzik mnie obchodzą Araby i Żydki. Co dzień to samo na Bliskim Wschodzie... Jak coś pierdyknie faktycznie z grubej rury, to niech powiedzą, a codzienne raporty mogliby sobie darować! Odpowiedz Link Zgłoś
ekstradycja Re: Dosadne poparcie 13.09.03, 12:04 Dla mnie ten temat jest wazny, ale myślę, że mogliby po prostu wydłużyć czas trwania wiadomosci, faktow itp. Mówiac za duzo o Iraku obcinaja informacje z Polski, co nie jest w porzadku!!! Peace world! Odpowiedz Link Zgłoś