tropem_misia1 03.02.12, 05:55 zimno na dzień dobry. a każdy ma swojego yeti jakby co to piłam kawę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
debi_bebi Re: Takie 03.02.12, 06:03 Czołam, ja też już wstołam. Przeczytałam jedną makabryczną wiadomość w prasie. O półrocznej Madzi. Wystarczy na cały dzień, więcej nie chcę. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Takie 03.02.12, 06:18 Tymczasem zerknęłam na łóżko i co zobaczyłam? Że spałam z ciasteczkiem Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Takie 03.02.12, 06:49 Ciasteczko to miłe. Ja kiedyś spałam na bananie. Staram sie jeść wieczorem owocki. Banan obrany ze skórki nabiera po dłuższym czasie tajemniczego kolorytu. Rano rozmazany na pościeli jawił się " zjawiskowo"!!!! Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Takie 03.02.12, 07:11 Widzę, że obie zadomowiłyśmy w sobie jamochłona, na dowód czego możemy okazać ślady na poduszkach, które jednak nie stanowią alibi Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Takie 03.02.12, 07:14 Takie nocne ciamkanie co to mlaskiem rozrywa ciszę to pierwszy stopień do obłości!!! ale przeca mrozy ..i takie tam Odpowiedz Link
droga_mleczna_1 Re: Takie 03.02.12, 10:20 O Madzi czytałam wczoraj wieczór. Mam na punkcie dzieci bzika, zrobię dla maluchów prawie wszystko w granicach rozsądku. Jak pomyślę, to łzy same napływają do oczu. Niekiedy trudno zasnąć gdy się czegoś nie zszamka, choćby ciasteczko maleńkie. Na stole obok sofy mam zawsze słodkości, a herbatkę lubię robić więc tylko sięgnąć i zgrzeszyć. W zimie zawsze przybierze się, za to wystarczy kupić motywację ( spodnie, sukienkę ) i jest powód do zrezygnowania z podjadania. Nie dam się mrozom, minus dwadzieścia było rano. Teraz minus czternaście czas na sprawdzenie możliwości oddechowych na zewnątrz. Słonecznego i bezwietrzengo dnia życzę. Odpowiedz Link
leziox Re: Takie 03.02.12, 11:31 Na Mazurach bylo -25 C dzisiaj.Deczko za duzo jak na moj gust. A kto ma diesla to sie dzisiaj niezle napocil przy zapalaniu,jesli mial starszy model silnika,taki bez wtrysku. Odpowiedz Link
black-sandra Re: Takie 03.02.12, 17:40 Mam diesla ale w garażu mieszka na całe szczęście . Odpowiedz Link