Dodaj do ulubionych

kwaśniewska na prezydenta?????

IP: *.chello.pl 09.09.03, 18:52
ma 57% poparcia w sondażu polityki, daleko za nią są Lepper i Rokita jak to
skomentujecie chcielibyście aby Jolka była prezydentową???????
Obserwuj wątek
    • moniczkabb Re: kwaśniewska na prezydenta????? 09.09.03, 19:15
      Na pewno wolałabym ją niż Leppera...
      • Gość: Sara Re: kwaśniewska na prezydenta????? IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 19:29
        I co znowu wybieramy mniejsze zlo? Niech juz lepiej zajmuje sie tym czym teraz
        czyli robic dobre wrazenie. Prezydentura zas dla kogos madrzejszego nawet od
        Lepera. Boszeeeeeee co za czasy.
      • Gość: walerek buśków Re: kwaśniewska na prezydenta????? IP: *.chello.pl 09.09.03, 19:29
        byłoby zarąbiście gdyby prezydentem został andrzej lepper oj na wsi by sie nam
        wtedy żyło
    • Gość: Dzidka Re: kwaśniewska na prezydenta????? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 19:42
      > ma 57% poparcia w sondażu polityki, daleko za nią są Lepper i Rokita jak to
      > skomentujecie chcielibyście aby Jolka była prezydentową???????

Prezydentową to ona już jest :) I to od dawna :)
      Ale do rzeczy: tak, chciałabym!! I nie dlatego, że alternatywą jest Lepper czy -
      teoretycznie - tupeciarz Wałęsa. Po prostu uważam, że Kwaśniewska się
      doskonale nadaje do tej funkcji. Jeśli zdecyduje się kandydować, w co niestety
      wątpię, będę glosowała na nią.
    • Gość: cn Re: kwaśniewska na prezydenta????? IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.03, 07:17
      Jak zechce kandydowac to napewno na nia zaglosuje .
    • wiktorkaa Re: kwaśniewska na prezydenta????? 10.09.03, 09:02
      Gość portalu: max napisał(a):

> ma 57% poparcia w sondażu polityki, daleko za nią są Lepper i Rokita jak to
      > skomentujecie chcielibyście aby Jolka była prezydentową???????

to jest fikcyjny sondaż.
    • sonny07 Re: kwaśniewska na prezydenta????? 10.09.03, 09:15
      Kwaśniewska może liczyć na mój głos na 100% - jeśli wystartuje oczywiście!
      Horrorem jest dla mnie wizja prezydenta Rocky'ty, Kaczora PiSuara albo Leppera -
      ale to forum TV, więc tylko taka dygresja :))

Gdyby nie P. Jolanta, ewentualnie Donald byłby OK na dzień dzisiejszy.
      • Gość: egon.olsen Re: kwaśniewska na prezydenta????? IP: 80.51.247.* 10.09.03, 10:57
        Kwaśniewska jest idealnym kandydatem na prezydenta. Świetna prezencja,
        umiejętność odnalezienia się w każdej sytuacji, doskonała znajomość protokołu.
        Polsce bardziej od politykierów wszelkiej maści potrzebny jest ktoś
        wiarygodny, kto znakomicie sprzeda Polskę za granicą niż kolejny oszołom.
        • rose2 Re: Zdecydowanie TAK!! 10.09.03, 11:09
          Ja tam zaglosuje na 100% jesli tylko pani Jola zdecyduje sie na kandydowanie!
          • wiktorkaa Re: Zdecydowanie TAK!! 10.09.03, 13:32
            rose2 napisała:

> Ja tam zaglosuje na 100% jesli tylko pani Jola zdecyduje sie na kandydowanie!
            >
            >
            i znowu 'komuchy' będą nami rządzili
        • Gość: beemka1 Re: kwaśniewska na prezydenta????? IP: *.acn.waw.pl 10.09.03, 12:21
          Smiac mi sie chce, jak ktos pisze/mowi, ze Kwasniewska jest kobieta z klasa.
          Zapytaj ktoregokolwiek dziennikarza, jak mu sie rozmawia z pania prezydentowa,
          to wybuchnie smiechem. Sama nie umie sklecic porzadnego zdania, to, co
          slyszysz w telewizji, to swietnie wyrezyserowane dialogi, napisane specjalnie
          dla niej przez jej doradcow.
          na etykiecie to sie zna ze hej. Podczas wizyty Krolowej brytyjskiej nie umiala
          zachowac sie przy stole, np. nie wiedziala, ze nie nalezy wlasego krzesla brac
          w lape i przysuwac sie do stolu, tylko czekac, az mezczyzna stojacy za jej
          krzeslem zrobi to za nia.
          Widzieliscie zdjecia jej i Olka ze slubu? Olek z wasem w wisniowym gajerku,
          Joanna z alfikiem i w koronkowej sukience z balonami. Para roku w konkursie
          Disco Polo.
          Przyznam, ze obecnie jest zrobiona SWIETNIE. A to dlatego, ze od siebie nic
          nie mowi i sama sie nie ubiera. Robi tez duzo dobrego, patronuje organizacjom
          charytatywnym, jako prezydentowa jest naprawde dobra. Ale zeby zostac
          prezydentem, powinno sie miec co nieco w glowie.
          • Gość: anka popieprzyło was???????? IP: 213.77.9.* 10.09.03, 12:51
            normanie nie wierzę w to co piszecie?! chyba sobie żartujecie?! co z niej za
            kandydat na prezydenta. trzeba być debilem, żeby oceniać kogoś tylko dlatego,
            że ładnie wygląda i miło się uśmiecha. wybierajcie tak dalej to będziemy się
            taplać w coraz wiekszym gównie. jej mężuś i reszta bandy będą nią sterować jak
            tylko będą chcieli! o Boże co za barany zebrałeś w tym biedny kraju!
            • Gość: egon.olsen Re: popieprzyło was???????? IP: 80.51.247.* 10.09.03, 13:31
              Sama jesteś baran - pokaż mi chociaż jedną kandydaturę z firmamentu
              politycznego, która się nadaje na to stanowisko. No może Borowski, ale chyba
              nikt poza nim, co przyznaję z przykrością, bo moje poglądy są mocno liberalne
              • Gość: anka Re: popieprzyło was???????? IP: 213.77.9.* 10.09.03, 13:56
                twoje poglądy są bardzo sldowskie. a kto to jest borowski. czlowiek millera,
                stoi murem za swoim szefem i wydaje mi sie ze jest na tyle inteligentny, ze
                doskonale wie ile zlego robi jego partia ale nic z tym nie robi bo jest mu
                wygodnie!
              • wiktorkaa Re: popieprzyło was???????? 12.09.03, 08:24
                Gość portalu: egon.olsen napisał(a):

> Sama jesteś baran - pokaż mi chociaż jedną kandydaturę z firmamentu
                > politycznego, która się nadaje na to stanowisko. No może Borowski, ale chyba
                > nikt poza nim, co przyznaję z przykrością, bo moje poglądy są mocno liberalne

No na pewno nie Kwaśniewska!!!
    • Gość: Katolik polski Re: kwaśniewska na prezydenta????? IP: 213.25.168.* 10.09.03, 12:56
      Ojciec Święty łatwo by ją rozniósł.
    • Gość: niuńka Re: kwaśniewska na prezydenta????? IP: 195.245.213.* 10.09.03, 14:01
      Uważam,że jest bardzo dobrą kandydatką. Nie oszukujmy się ale nie ma innego
      polityka w naszym kraju, który mógłby być prezydentem.Ostatni czas pokazał nam,
      że jednak kazdy polityk jest w jakąś aferę zamieszany (korupcja,Jakieś gangi i
      inne przekręty) Natomiast Kwaśniewska trzyma twarz. Może nie jest do końca
      szczera (bo też słyszałam różne rzeczy na jej temat) ale jednak dobrze się
      prezentuje, a także dobrze reprezentuje nasz kraj.Poza tym jest wykształcona
      (prawnik) więc może coś dobrego zrobiłaby dla nas Polaków...
      • Gość: anka do niuńki IP: 213.77.9.* 10.09.03, 14:18
        wez ty już lepiej nic nie pisz bo się zaraz zrzygam
        • rose2 Re: do niuńki 10.09.03, 14:20
          a wiec rzygaj dziewczyno, masz do tego prawo
          • sonny07 Re: do niuńki 10.09.03, 14:32
            anka - podeślij mi @ fotę swojej zarzyganej paskudnej twarzy..
        • Gość: niuńka Re: do anki IP: 195.245.213.* 10.09.03, 14:47
          każdy ma własne zdanie na ten temat jeśli ci nie odpowiada to co napisałam to
          może stwóż własny wątek np.pt."miłośnicy A. Leppera"
          • Gość: anka do niuńki IP: 213.77.9.* 10.09.03, 14:55
            no widzisz jak latwo ci przychodzi ocenianie ludzi. ty nie zrozumialas tego co
            napisalam. dla ciebie jak ktos nie chce jolki to chce andrzeja. strasznie sie
            pomylilas. pomysl czasami. troche. zanim cos napiszesz.
        • Gość: niuńka Re: do anki IP: 195.245.213.* 10.09.03, 15:06
          musiałam odpowiedzieć na twoją myśl właśnie w taki sposób To chyba ty nie wiesz
          o czym piszesz bo ja niogdy nie napisałabym komuś w taki sposób jak ty to
          zrobiłaś ale sądzę ,że to tylko świadczy o czyjejs kulturze...........i to
          dzieki takim ludziom mamy taką sytuację w naszym kraju
      • Gość: Sara Re: kwaśniewska na prezydenta????? IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 10.09.03, 15:28
        Gość portalu: niuńka napisał(a):

> Uważam,że jest bardzo dobrą kandydatką. Nie oszukujmy się ale nie ma innego
        > polityka w naszym kraju, który mógłby być prezydentem.Ostatni czas pokazał
        nam,
        >

Kwasniewska trzyma twarz, bo oprocz tego zeby ladnie wygladac nic nie robi, bo
        to jest jej zadanie , o czym wy ludzie myslicie, kazda ladna twarz na
        prezydenta to moze miss polonia oldbojow daloby lepszy rezyltat. Stuknac sie w
        glowe i pomyslec, czy gorzej byc nie moze? A ludzie sa tylko trzeba dac im
        szanse a nie w/g tak glupich kryteriow wybierac prezydenta, pisac sie nie chce
        jak to sie czyta.
        > że jednak kazdy polityk jest w jakąś aferę zamieszany (korupcja,Jakieś gangi
        i
        > inne przekręty) Natomiast Kwaśniewska trzyma twarz. Może nie jest do końca
        > szczera (bo też słyszałam różne rzeczy na jej temat) ale jednak dobrze się
        > prezentuje, a także dobrze reprezentuje nasz kraj.Poza tym jest wykształcona
        > (prawnik) więc może coś dobrego zrobiłaby dla nas Polaków...
    • bigstrand Jan Nowak Jezioranski 10.09.03, 14:28
      to moja kandydatura tzw z marzen. Moze jest troche za stary moze nie ma wymaganego pobytu w kraju i niewiem czy posiadanie paszportu USA nie jest przeszkoda ale jako czlowiek maz stanu itp to zdecydowanie ON
      Jak macie podobne pomysly na kandydatow na prezydenta niekoniecznie z 1 linii dzisiejszych politykow to dawajcie
      • Gość: anka do sonny IP: 213.77.9.* 10.09.03, 14:39
        tez jesteś złośliwy i na pewno też zagłosujesz na lady jolę.
        • Gość: egon.olsen Re: do sonny IP: 80.51.247.* 10.09.03, 14:45
          Zagłosuj razem ze swoją bandą zarzygańców na masta Giertycha. On i o. Rydzyk
          jest Twoim kandydatem jak sądzę...
        • sonny07 Re: odpowiadam 10.09.03, 14:45
          napiszę Ci tak: gdyby lista kandydatów wygladała np. następująco:
          Jola, Rocky, Andrew Lepper, Kaczyna, Olechowski, Giertych
          to na pewno zagłosowałbym na Jolę.
          W chwili obecnej, mimo moich jednak trochę bardziej lewicowych pogladów, na
          następcę Kwacha najchętniej widziałbym Tuska..
          Wizja np drugiej tury z Lepperem i Kaczyną = moja ucieczka z tego kraju.
          P.S. Jola moim zdaniem i tak nie wystartuje w wyścigu o prezydenturę, więc
          możesz być spokojna. Wymioty zarezerwuj na innego komucha.
          Z nutką złośliwości, pzdr.
          • Gość: anka Re: odpowiadam IP: 213.77.9.* 10.09.03, 14:50
            i tu masz moje calkowite poparcie. a do tego co wczesniej cos tam napisal -
            giertych i rydzyk to dla nr 1 na liscie wariatów i ani troche nie sa moimi
            faworytami.
          • Gość: niuńka Re: do sonny07 IP: 195.245.213.* 10.09.03, 14:58
            Brawo sonny07 delikatnie ance przypiekłeś.Podzielam twoje zdanie!
            • Gość: anka Re: do sonny07 IP: 213.77.9.* 10.09.03, 15:00
              nie poczułam żeby mi przypiekł.
    • Gość: anak do niuńki IP: 213.77.9.* 10.09.03, 15:11
      a ty jesteś taka ułozona i w związku z tym zagłoszujesz na ułożoną panią jolę.
      i dzięki takim ludziom mamy taką władzę.
      • Gość: niuńka Re: do anki IP: 195.245.213.* 10.09.03, 15:25
        nie chodzi mi oto ale mamy w kraju taki galimatias,że długo z tego nie
        wyjdziemy i chyba lepSzym prezydentem byłaby osoba, która nie robiłaby skandali
        niz jakiś aferzysta PRZEPRASZAM ZA WCZEŚNIEJSZE MOJE SŁOWA ADRESOWANE DO CIEBIE!
        troche mnie poniosło
        • Gość: anka Re: do anki IP: 213.77.9.* 10.09.03, 15:50
          mnie tez poniosło przepraszam, ale w dalszym ciągu się z tobą nie zgadzam.
          jolka tylko ładnie wygląda, czasami coś ładnie powie, ale jakby została
          prezydentem (odpukać!) to nie ona by rządziła. a
          • rose2 Re: do anki 10.09.03, 16:15
            jak dotad anko nie podalas swego kandydata...
            Ja wyznaje zasade wyboru mniejszego zla, nawet jesli pani Jolanta nie jest
            idealnym kandydatem, to i tak jest najlepsza posrod naszych "utalentowanych i
            elokwentnych" politykow. Dodatkowo nie uznaje niedojrzalosci spolecznej w
            postaci "bojkotu" wyborow, bo nie ma kandydata. To co, ma nie byc prezydenta?
    • Gość: ksywa Re: kwaśniewska na prezydenta????? IP: 217.153.35.* 10.09.03, 15:53
      A może T.Lis na prezydenta? Ciekawe.
      • belot Re: kwaśniewska na prezydenta????? 10.09.03, 22:00
        sluszna kandydatura kolego...fotogeniczny i busha juz zna...
    • oryginal Re: kwaśniewska na prezydenta????? 10.09.03, 22:40
      Dla mnie Jolanta Kwaśniewska na obecnym etapie nie jest w ogóle kandydatką?
      Dlaczego? Bo żeby być prezydentem, trzeba być politykiem. Żeby być politykiem,
      trzeba prezentować swoje poglądy polityczne, ekonomiczne itd.
      Ja poglądów pani Kwaśniewskiej nie znam.
      Wiem, że jest piękną, zadbaną, inteligentną i prawdopodobnie wrażliwą kobietą.
      Kobietą z klasą. Ale nie na tym polega polityka, nie na tym polega pełnienie
      tak poważnej funkcji jaką jest prezydentura.
      Czy ktokolwiek tu zna poglądy polityczne prezydentowej?

Choć wizja Kwaśniewskiej - prezydentki jest dużo mniej przerażająca niż Lepper
      panoszący się po Belwederze.
      • Gość: anka odp. IP: 213.77.9.* 11.09.03, 10:40
        dla mnie bardzo najlepszym kandydatem jest DONALD TUSK. a premierem w końcu w
        tym kraju mógłby zostać jakiś ekonomista, który oczywiście brałby pod uwagę
        również potrzeby ludzi ubogich. żeby ich nie dobijać.
      • mag26nov Re: kwaśniewska na prezydenta????? 11.09.03, 11:03
        powiedzmy sobie szczerze-głównym zadaniem prezydenta jest reprezentowanie
        kraju, przyjmowanie różnych osób,podpisywanie ustaw,itp. za wiele to on nie
        może.poza tym ma sztab doradców,więc prezydentem by mogła być i Kwaśniewska.
        oczywiście bez przesady- nie chodzi mi o to,że w roli prezydenta może się
        sprawdzić każdy,nawet nie zajmujący się polityką człowiek,ale Kwaśniewska ma
        przecież pojęcie o prezydenturze.
        co do propozycji wystawienia Leppera - proszę,nie!!!!nie chcę nikogo z was
        urazić,ale wg mnie,to on jest prymitywnym,rubasznym człowiekiem bez
        prezencji,znajomości języków i bym się wstydziła gdyby miał reprezentować
        kraj.przepraszam jeśli obraziłam czyjeś uczucia,ale to moja opinia.
    • Gość: azm Re: kwaśniewska na prezydenta????? IP: *.acn.pl 11.09.03, 12:47
      od 1961, gdy Kennedy pokonał Nixona dzięki bardziej telewizyjnemu wyglądowi, TV
      rulez!!!
      • Gość: eroll kto będzie kandydował??????/ IP: *.chello.pl 11.09.03, 13:14
        może zrobimy typowanie kto z jakich partii będzie kandydował oto moje typy
        (zakładam że nie będzie wspólnych kandydatów):
        sld: krzysztof janik
        po: Donald Tusk
        samoobrona:Andrzej Lepper
        pis: Lech Kaczyński
        psl: Janusz Wojciechowski
        lpr: Zygmunt Wrzodak
        uw: Władysław Frasyniuk
        rs: Krzysztof Piesiewicz
        w kandydaturę Kwaśniewskiej wątpie
        • Gość: anka Re: kto będzie kandydował??????/ IP: 213.77.9.* 11.09.03, 13:28
          i zacznijmy się modlić żeby lepper ani wrzodak nie dostali włądzy w swoje ręce.
          bo znając nasze społeczeństwo rolniczo-katolickie mają duże szanse. lepper
          obieca, że wrócą dobre czasy dla rolników, tzn. że gówno będą robić ale będzie
          im się za to płaciło, a wrzodak - obieca budowę następnego sanktuarium, zakaz
          używania prezerwatyw i wystapimy z unii - to też będzie miał niezłe poparcie.
          no i wtedy ratuj się kto może - uciekaj z tego karju.
          • sonny07 Re: kto będzie kandydował??????/ 11.09.03, 13:39
            kandydaci:
            LPR: koń, który mówi
            SLD/UP: Nałęczowianka
            Samoobrona: Lepper (Szefowa Kancelarii: Beger&Qrwiki)
            PSL: Wojciechowski
            PO: Tusk
            PiS: Kaczor Sprawiedliwy
            Piesiewicz/Smoktunowicz
            Wielki Elektryk
            Bogdan Pawłowski
            • Gość: eroll Re: kto będzie kandydował??????/ IP: *.chello.pl 11.09.03, 15:27
              zapomniałem o korwinie mikke, ikonowiczu, wałęsie i macierewiczu
              • Gość: mag26nov Re: kto będzie kandydował??????/ IP: *.duna.pl / *.duna.pl 11.09.03, 16:14
                wydaje mi sie,ze Wałęsa gdzieś się wypowiadał,że on MUSI kandydować,żeby jako
                prezydent uzdrowić ponownie kraj(?!!)

Tusk, Kaczyński, Borowski, Lepper, Begger(z nią to nigdy nic nie wiadomo),
                Olechowski
                • Gość: eroll Re: kto będzie kandydował??????/ IP: *.chello.pl 11.09.03, 18:56
                  beger powiedziała że naturalnym kandydatem samoobrony jest lepper nikt inny nie
                  ośmieli się kandydować, wałęsa musi kandydować bo mu Polska i historia tego nie
                  wybaczy jak centroprawica nie wystawi nikogo dobrego zagłosuje na niego
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka