Gość: :) IP: *.pl / 172.17.1.* 11.09.03, 19:49 Nie za dużo jej w TV? Widziałem co najmniej dwie reklamy z nią (jedna - Idea Optima, drugiej - nie pamiętam, ale wierzę, że ktoś z forumowiczów widział i napisze)... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karinthy Re: Kinga ze Wspólnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.03, 19:55 ...jakis srodek przeciwbolowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: Kinga ze Wspólnej IP: *.chello.pl 11.09.03, 20:17 ja uważam że jest jej za mało jak już ktoś napisał kinga rulez!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Kinga ze Wspólnej IP: 212.160.135.* 12.09.03, 00:27 A kto to jest Kinga? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: Kinga ze Wspólnej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.03, 02:07 Gość portalu: Iza napisał(a): > A kto to jest Kinga? Właśnie która to.Przy okazji spytam czy tam nie gra czasem jakaś adolescentka co brała udział w reklamie czekolady?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: Kinga ze Wspólnej IP: *.neonet.gliwice.pl / *.neonet.gliwice.pl 12.09.03, 07:57 > A kto to jest Kinga? Kinga jak Kinga, ale co to jest rulez????????? Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: Kinga ze Wspólnej 12.09.03, 10:35 Gość portalu: verte napisał(a): > Gość portalu: Iza napisał(a): > > > A kto to jest Kinga? > > Właśnie która to.Przy okazji spytam czy tam nie gra czasem jakaś adolescentka > co brała udział w reklamie czekolady?? gra. córkę Romana, nazwisko wypadło mi z głowy. ostatnio zmieniłam o niej zdanie - widzę, że wszyscy pamiętają jej tylko reklamę czekolady, ale ona ma na koncie spory "dorobeczek" - grała w wielu serialach dla dzieci i teatrach tv dla młodzieży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruda Re: Kinga ze Wspólnej IP: 80.48.185.* 12.09.03, 11:28 Kinga nie jest córką Romana. Kinga to ta ciemnowłosa, wysoka, kręci z Kordkiem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: Kinga ze Wspólnej 12.09.03, 15:04 Gość portalu: ruda napisał(a): > Kinga nie jest córką Romana. Kinga to ta ciemnowłosa, wysoka, kręci z > Kordkiem ;-) przeczytaj uważnie mohego posta ;) zawarta jest w nim odp. na drugie pytanie. mówiłam o tej dziewczynce od czekolady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Kinga ze Wspólnej IP: 212.160.135.* 12.09.03, 23:48 Dzięki, już kojarzę. Ktoś tu powiedział, że Kordek się, jak to mówią, posunął w latach. Moim zdaniem rzeczywiście, w jakimś kosmicznym tempie! Odpowiedz Link Zgłoś
bella76 Re: Kinga ze Wspólnej 12.09.03, 14:03 soczewica napisała: > gra. córkę Romana, nazwisko wypadło mi z głowy. > ostatnio zmieniłam o niej zdanie - widzę, że wszyscy pamiętają jej tylko > reklamę czekolady, ale ona ma na koncie spory "dorobeczek" - grała w wielu > serialach dla dzieci i teatrach tv dla młodzieży. > A teraz bedzie grala corke Judyty (czyli Stenki) w adaptacji Grocholi "nigdy w zyciu". Fajna ta dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anja Re: Kinga ze Wspólnej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.03, 15:01 To nie Kinga tylko Marta, czyli J.Jabłczyńska będzie grała córkę Judyty! Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: Kinga ze Wspólnej 12.09.03, 15:07 Gość portalu: Anja napisał(a): > To nie Kinga tylko Marta, czyli J.Jabłczyńska będzie grała córkę Judyty! ktoś powiedział coś innego?... Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: Kinga ze Wspólnej 12.09.03, 15:06 bella76 napisała: > A teraz bedzie grala corke Judyty (czyli Stenki) w adaptacji Grocholi "nigdy w zyciu". Fajna ta dziewczyna. mi troszkę nie odpowiada, nie umiem tego ubrac w słowa do kńca, ale mówi z jakąś dziwną manierą. ale ogólnie ja lubię:) zaczęła mnie denerwować damięcka. jest straszna - ma takie spojrzenie, jakby ci chciała przylutować w twarz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Kinga ze Wspólnej IP: 212.160.135.* 12.09.03, 23:52 Damięcka jest straszna! Nie tylko spojrzenie, ale grymas ust ma bardzo nieprzyjemny. I nie jest to kwestia aparatu ortodontycznego. Wcześniej go nie miała, a grymas był. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: Kinga ze Wspólnej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.03, 01:02 Gość portalu: Iza napisał(a): > Damięcka jest straszna! Nie tylko spojrzenie, ale grymas ust ma bardzo > nieprzyjemny. I nie jest to kwestia aparatu ortodontycznego. Wcześniej go nie > miała, a grymas był. A mnie sie tam Damiecka podoba.Nie jest w moim typie,gówniara no i w sumie żadna piękność.A jednak coś w sobie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alenna Re: Kinga ze Wspólnej IP: *.pool80182.interbusiness.it 12.09.03, 17:15 ...jakis srodek przeciwbolowy :) no-spa :) Odpowiedz Link Zgłoś