Dodaj do ulubionych

Kinga ze Wspólnej

IP: *.pl / 172.17.1.* 11.09.03, 19:49
Nie za dużo jej w TV? Widziałem co najmniej dwie reklamy z nią (jedna - Idea
Optima, drugiej - nie pamiętam, ale wierzę, że ktoś z forumowiczów widział i
napisze)...
Obserwuj wątek
    • Gość: karinthy Re: Kinga ze Wspólnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.03, 19:55
      ...jakis srodek przeciwbolowy :)
      • Gość: eroll Re: Kinga ze Wspólnej IP: *.chello.pl 11.09.03, 20:17
        ja uważam że jest jej za mało jak już ktoś napisał kinga rulez!!!!!!
        • Gość: Iza Re: Kinga ze Wspólnej IP: 212.160.135.* 12.09.03, 00:27
          A kto to jest Kinga?
          • Gość: verte Re: Kinga ze Wspólnej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.03, 02:07
            Gość portalu: Iza napisał(a):

> A kto to jest Kinga?

Właśnie która to.Przy okazji spytam czy tam nie gra czasem jakaś adolescentka
            co brała udział w reklamie czekolady??
            • Gość: aska Re: Kinga ze Wspólnej IP: *.neonet.gliwice.pl / *.neonet.gliwice.pl 12.09.03, 07:57
              > A kto to jest Kinga?

Kinga jak Kinga, ale co to jest rulez?????????
            • soczewica Re: Kinga ze Wspólnej 12.09.03, 10:35
              Gość portalu: verte napisał(a):

> Gość portalu: Iza napisał(a):
              >
              > > A kto to jest Kinga?
              >
              > Właśnie która to.Przy okazji spytam czy tam nie gra czasem jakaś adolescentka
              > co brała udział w reklamie czekolady??

gra. córkę Romana, nazwisko wypadło mi z głowy.
              ostatnio zmieniłam o niej zdanie - widzę, że wszyscy pamiętają jej tylko
              reklamę czekolady, ale ona ma na koncie spory "dorobeczek" - grała w wielu
              serialach dla dzieci i teatrach tv dla młodzieży.
              • Gość: ruda Re: Kinga ze Wspólnej IP: 80.48.185.* 12.09.03, 11:28
                Kinga nie jest córką Romana. Kinga to ta ciemnowłosa, wysoka, kręci z
                Kordkiem ;-)
                • sonny07 Re: Kinga ze Wspólnej 12.09.03, 11:35
                  To raczej Kordek kręci z nią :))
                • soczewica Re: Kinga ze Wspólnej 12.09.03, 15:04
                  Gość portalu: ruda napisał(a):

> Kinga nie jest córką Romana. Kinga to ta ciemnowłosa, wysoka, kręci z
                  > Kordkiem ;-)

przeczytaj uważnie mohego posta ;) zawarta jest w nim odp. na drugie pytanie.
                  mówiłam o tej dziewczynce od czekolady.
                • Gość: Iza Re: Kinga ze Wspólnej IP: 212.160.135.* 12.09.03, 23:48
                  Dzięki, już kojarzę. Ktoś tu powiedział, że Kordek się, jak to mówią, posunął w
                  latach. Moim zdaniem rzeczywiście, w jakimś kosmicznym tempie!
              • bella76 Re: Kinga ze Wspólnej 12.09.03, 14:03
                soczewica napisała:
                > gra. córkę Romana, nazwisko wypadło mi z głowy.
                > ostatnio zmieniłam o niej zdanie - widzę, że wszyscy pamiętają jej tylko
                > reklamę czekolady, ale ona ma na koncie spory "dorobeczek" - grała w wielu
                > serialach dla dzieci i teatrach tv dla młodzieży.
                >
                A teraz bedzie grala corke Judyty (czyli Stenki) w adaptacji Grocholi "nigdy w
                zyciu". Fajna ta dziewczyna.
                • Gość: Anja Re: Kinga ze Wspólnej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.03, 15:01
                  To nie Kinga tylko Marta, czyli J.Jabłczyńska będzie grała córkę Judyty!
                  • soczewica Re: Kinga ze Wspólnej 12.09.03, 15:07
                    Gość portalu: Anja napisał(a):

> To nie Kinga tylko Marta, czyli J.Jabłczyńska będzie grała córkę Judyty!

ktoś powiedział coś innego?...
                • soczewica Re: Kinga ze Wspólnej 12.09.03, 15:06
                  bella76 napisała:

> A teraz bedzie grala corke Judyty (czyli Stenki) w adaptacji Grocholi "nigdy
                  w zyciu". Fajna ta dziewczyna.

mi troszkę nie odpowiada, nie umiem tego ubrac w słowa do kńca, ale mówi z
                  jakąś dziwną manierą. ale ogólnie ja lubię:)
                  zaczęła mnie denerwować damięcka. jest straszna - ma takie spojrzenie, jakby ci
                  chciała przylutować w twarz :)
                  • Gość: Iza Re: Kinga ze Wspólnej IP: 212.160.135.* 12.09.03, 23:52
                    Damięcka jest straszna! Nie tylko spojrzenie, ale grymas ust ma bardzo
                    nieprzyjemny. I nie jest to kwestia aparatu ortodontycznego. Wcześniej go nie
                    miała, a grymas był.
                    • Gość: verte Re: Kinga ze Wspólnej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.03, 01:02
                      Gość portalu: Iza napisał(a):

> Damięcka jest straszna! Nie tylko spojrzenie, ale grymas ust ma bardzo
                      > nieprzyjemny. I nie jest to kwestia aparatu ortodontycznego. Wcześniej go nie
                      > miała, a grymas był.

A mnie sie tam Damiecka podoba.Nie jest w moim typie,gówniara no i w sumie
                      żadna piękność.A jednak coś w sobie ma.
      • Gość: alenna Re: Kinga ze Wspólnej IP: *.pool80182.interbusiness.it 12.09.03, 17:15
        ...jakis srodek przeciwbolowy :)

no-spa :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka