narazka 26.05.08, 11:39 Czy tylko ja odczuwam wstręt przed jego fizjonomią? Obleśny jakiś taki jest... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tiresias Re: Koterski Show 26.05.08, 15:39 a ja mam latynosko urodę i kaloryfer (czy kalafior?) na brzuchu a w tv mnie nie chcą... jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
intervention Re: Koterski Show 26.05.08, 16:54 tiresias napisał: > a ja mam latynosko urodę i kaloryfer (czy kalafior?) na brzuchu a w tv mnie nie > chcą... jak to jest? A masz znanych rodziców? Jeżeli nie, to prawdopodobnie dlatego. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9717 Re: Koterski Show 26.05.08, 18:56 Oboje? To mamunia Miśka też w szołbyznesie robi? Odpowiedz Link Zgłoś
intervention Re: Koterski Show 26.05.08, 19:00 ewa9717 napisała: > Oboje? To mamunia Miśka też w szołbyznesie robi? Tak napisałem dla przykładu. Nie chodziło mi konkretnie o Koterskiego tylko ogólnie o osoby, które dostały się na afisz ze względu na swoich tatusiów bądz mamusie:) Odpowiedz Link Zgłoś
bardu Re: Koterski Show 26.05.08, 23:16 > Tak napisałem dla przykładu. Nie chodziło mi konkretnie o > Koterskiego tylko ogólnie o osoby, które dostały się na afisz ze > względu na swoich tatusiów bądz mamusie:) Było parę takich osób: Koterski, Richardson, Kraśko, Kwaśniewska. Kto jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Koterski Show 26.05.08, 23:24 Młody Olbrychski, młody Dowbor,zapewne Tola Szlagowska Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Koterski Show 29.05.08, 08:39 wszyscy wiedzo, że oliwer janik to syn z pierwszego małżeństwa krzysztofa janika z lsd, co nie Odpowiedz Link Zgłoś
naburmuszony Re: Koterski Show 27.05.08, 10:08 Polsat, tak jak i inne stacje, dla kasy zrobi wszystko. Równie dobrze zamiast Miska mogliby dac takiego elektryka z Torunia, który swojego czasu zrobił kariere bluzgając na polityków albo po prostu Kononowicza. Ten myślę zapewniłby oglądalność jak nikt inny. Nie sądzą żeby miał mniej do powiedzenia niz Misiek. Odpowiedz Link Zgłoś
semijo Re: Koterski Show 27.05.08, 13:13 Ten show Koterskiego jest po prostu nudny. Co to za prowadzący, który nie potrafi nawiązać ciekawej rozmowy. Zadaje pytania a na odpowiedzi denerwująco kiwa głowa i mówi ehe aha noooo eee itp. W jego rozmowach wszystko jest jakieś kanciaste, ja tam tego nie kupuje Odpowiedz Link Zgłoś
funny_czapka Re: Koterski Show 27.05.08, 17:07 bo to jest przychlast ociężały umysłowo, dlatego ten program, pożal sie Boże, sie nie klei Odpowiedz Link Zgłoś
wera100 Re: Koterski Show 28.05.08, 19:23 facet ma łep zryty przez prochy i dlatego ta ociężałość umysłowa Odpowiedz Link Zgłoś