pszepaniom 07.06.08, 23:38 Dla mnie - beznadzieja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mallina Re: Jak się podobało otwarcie Euro? 08.06.08, 01:08 dla mnie -obojetne mi calkowicie, czekalam na mecz i rozne programy artystyczne mnie nie interesuja Odpowiedz Link Zgłoś
brytan4 Re: Jak się podobało otwarcie Euro? 08.06.08, 07:55 otwarcie - beznadziejne, nierówno i brzydko. mecz pokazywany tragicznie. nie wyświetlali zegara ani wyniku( dopiero pod koniec). Polscy komentatorzy "weszli" po dziesięciu minutach. ale może i dobrze- nie wiem kto komentował jako drugi - teksty miał niezłe- o jedny z piłkarzy " on ma problemy z żoną...tzn żona ma problemy ze zdrowiem" i wtedy przełączyłem się na Kubicę. tam przynajmniej dobrze pokazują i komentują Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Jak się podobało otwarcie Euro? 08.06.08, 08:21 to Wojtek Kowalczyk był, mistrz mowy polskiej;) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Jak się podobało otwarcie Euro? 08.06.08, 12:39 nie wiem o co chodzi z tym zegarem i wynikiem. musi to byc wina Polsatu, bo np na ZDF nie bylo z tym zadnego problemu Odpowiedz Link Zgłoś
naburmuszony łamagi 09.06.08, 08:49 Tak nierównego pokazu jeszcze nie widziałem. Powinni wziąć facowców z Rosjii albo z Phenianu. Kim Ir Sen za taki pokaz ...... Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Jak się podobało otwarcie Euro? 08.06.08, 09:18 też mi sie nie podobalo, zerkalam tylko jedny okiem Odpowiedz Link Zgłoś
jahreshka Re: Jak się podobało otwarcie Euro? 08.06.08, 14:55 A mi się nawet podobało. Owszem, bez rozmachu, ale ok. Obawiam się, że nasze otwarcie będzie jeszcze gorsze, albo - co bardziej prawdopodobne - w ogóle go nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
adi0075 Koncertowo. 09.06.08, 10:28 Plus brak komentarza przez 10 minut meczu.Przynajmniej mozna bylo posluchac kibicow na stadionie i wczuc sie w ta atmosfere przed meczem. Odpowiedz Link Zgłoś