sonny07 19.09.03, 08:44 Jakimowicz w MŁODYCH WILKACH Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zuzka Re: Najgorsza rola w polskim kinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.03, 08:53 Milowicz. Wszystkie role filmowe i serialowe Odpowiedz Link Zgłoś
sonny07 Re: Najgorsza rola w polskim kinie 19.09.03, 09:01 o właśnie!!! Milowicz w całej rozciągłości!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Najgorsza rola w polskim kinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.03, 09:23 odpowiedź na to pytanie mogłaby być bardzo obszerna, ale napiszę krótko: Paweł Deląg gdziekolwiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blabla Re: Najgorsza rola w polskim kinie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.03, 09:36 taaaaaaa, milowicz....... ale niezapominajmy i drgiej izie trojanowskiej równie drewnianej jak cześniej wspomniany. Drewna jest dużo jak sobie przypomnę to jeszcze dopiszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: Najgorsza rola w polskim kinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.03, 09:46 MILOWICZ Odpowiedz Link Zgłoś
sonny07 Re: Najgorsza rola w polskim kinie 19.09.03, 09:46 Renia Gabryjelska w GOLD PL i GIRL GUIDE Piasek Piaseczny - GOLD PL i perełka: Krzyś Antkowiak - MŁODE WILKI 1/2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marq Re: Najgorsza rola w polskim kinie IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 19.09.03, 10:22 Nietrudno wyśmiewać Milowicza i innych drewnianych aktorów. A znacie np. jakiegoś dobrego aktora, który w czymś zagrał beznadziejnie? Odpowiedz Link Zgłoś
sonny07 Re: Najgorsza rola w polskim kinie 19.09.03, 10:31 Czarek Pazura - świetny aktor, który zszedł na psy grając we wszystkich sit- comach na czele z ostatnim 'seksem w mniejszym mieście'! Odpowiedz Link Zgłoś
uriel1 Re: Najgorsza rola w polskim kinie 19.09.03, 10:53 Gość portalu: marq napisała: > A znacie np. jakiegoś dobrego aktora, który w czymś zagrał beznadziejnie? Dla mnie dobrym aktorem był taki miły pan, który przez lata grał w serialach dla młodzieży /np. W rodzinie Leśniowskich - ojca rodzony/, a potem sie spapral w takich koszmarkach jak Baobab, czyli zielono mi /gra tam jakiegoś durnego generała/, czy innym badziewiu emitowanym na TVN, gdzie grał bossa w małym miasteczku, bogatego i głupiego. Zagadka - komu się chce - niech sie domyśli o jakiego aktora chodzi... Mnie szkoda już dla niego czasu. Wredny jestem, pradwa? Odpowiedz Link Zgłoś
uriel1 Jaka szkoda, że... 19.09.03, 10:55 akurat wczoraj można go było zobaczyć w "Brunecie wieczorową porą... ech.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Najgorsza rola w polskim kinie IP: *.acn.waw.pl 19.09.03, 11:48 To nie byl Kowalewski przypadkiem? Osobiscie nie trawie Scibakowny w zadnej roli, przestalam ogladac Zlotopolskich, kiedy sie tam pojawila. Odpowiedz Link Zgłoś
sonny07 Re: Milowicz 19.09.03, 09:50 wszystkim 'fanom' """aktora""" Milowicza polecam stronę www.milowicz.pl można się pośmiać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zdezaktywizowana_skolopendra Re: Milowicz 19.09.03, 23:31 A co to Pani Kochana szportowiec jaki? Ten co w piłke gra na trawie zdaje się jakiś, Pani Kochana, bo ja dziś tak bez okularów jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Najgorsza rola w polskim kinie IP: *.chello.pl 20.09.03, 00:39 Wszystkie role Michala Zebrowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
milana2 Re: Najgorsza rola w polskim kinie 20.09.03, 00:45 Tomasz Tomaszewski (?) w serialu "Czulosc i klamstwa". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIA Re: Najgorsza rola w polskim kinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.03, 13:11 milana2 napisał: > Tomasz Tomaszewski (?) w serialu "Czulosc i klamstwa". ZGADZAM SIE W ZUPEŁNOŚCI , CAŁY SERIAL DO NICZEGO !!! NIE TYLKO TOMASZEWSKI DAŁ TAM PLAMĘ ALE I GŁADKOWSKA , KLUBOWICZ, DELĄG, NIEŚPIELAK, I CHYBA CAŁA OBSADA TEGO FILMU TO NIEWYPAŁ JAK TEN FILM ZRESZTĄ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Najgorsza rola w polskim kinie IP: *.chello.pl 20.09.03, 14:09 no no nie cała, deląg i nieśpielak dobrze grali, na pewno żle zagrał chłopak grający syna Tomaszewskiego Łukasza, nie pamiętam jego nazwiska Odpowiedz Link Zgłoś
ekstradycja Re: Najgorsza rola w polskim kinie 20.09.03, 18:40 Moim zdaniem mimo wszystko Milowicz....Nie wiem co gorsze: Kiedy śpiewa, czy kiedy gra. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Najgorsza rola w polskim kinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.03, 20:01 Trojanowska i Cyrwus- żal dupe ściska jak się ich ogląda. Odpowiedz Link Zgłoś
b767 Re: Najgorsza rola w polskim kinie 20.09.03, 22:19 caly Rejs oprocz Maklakiewicza, Himilsbacha i Tyma... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka Re: Najgorsza rola w polskim kinie IP: *.dip.t-dialin.net 20.09.03, 23:48 W Rejsie, to chyba same naturszczyki grali. Amatorzy, znaczy sie. Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Spraw kilka 21.09.03, 02:46 Nie zgodze się co do "Rejsu" !!! Podobno o zmarłych mówi się dobrze albo wcale. Niestety o Waldemarze Goszczu w serialu "Adam i Ewa" nic dobrego się nie da powiedzieć. Widzę, że w tej kategorii zdecydowanie prowadzi Milowicz. Też nie wiem co gorsze, czu jak śpiewa, czy jak gra :-D Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesio Re: Najgorsza rola w polskim kinie IP: 2.4.STABLE* / 80.48.103.* 21.09.03, 13:02 Sołtysik we wszystkim co robi... /to, że nie jest aktorem, nie zmienia sytuacji/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me and bobby Re: Najgorsza rola w polskim kinie IP: 80.50.17.* 21.09.03, 14:33 Krzysztof Ibisz w filmie sprzed dobrych kilku lat o polskich pilotach w Anglii podczas II wojny(jaki tytuł - nie pamiętam). Po obejrzeniu bardziej rozumiem czemu Krzychu zajmuje się czym innym niż aktorstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
fugazzi Re: Najgorsza rola w polskim kinie 23.09.03, 13:37 Gość portalu: me and bobby napisał(a): > Krzysztof Ibisz w filmie sprzed dobrych kilku > lat o polskich pilotach w Anglii > podczas II wojny(jaki tytuł - nie pamiętam). "Wiatraki z Ranley" Pozdrawiam, Fugazzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanka Re: Najgorsza rola w polskim kinie IP: 158.75.48.* 22.09.03, 14:44 Niestety my w ogóle nie posiadamy dobrych aktorów! Słabe nazwiska wypadają mi z pamięci. Zgadzam sie z takimi nazwiskami jak Deląg, Jakimowicz (gra jeszcze?!), Żebrowski, panie-aktorki są ogólnie do bani. Niestety taka jest prawda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojana Re: Najgorsza rola w polskim kinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.03, 11:23 A z prehistorii- Małgorzata Braunek jako Oleńka Billewiczówna i Izabella Łęcka - straszna była Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Najgorsza rola w polskim kinie IP: *.acn.waw.pl 23.09.03, 11:57 Nie zgadzam sie- Olenka jak Olenka, ale Iza dobra byla- taka drewniana jak ja Prus w Lalce odmalowal.Tyszkiewicz moze przyjemniej sie ogladalo, ale z literackim pierwowzorem ta kreacja niewiele miala wspolnego. Prawdziwy horror to Liza Machulska w VIPie. Odpowiedz Link Zgłoś
wiktorkaa Re: Najgorsza rola w polskim kinie 23.09.03, 12:11 Scorupco w 'Ogniem i Mieczem' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anmanika Re: Najgorsza rola w polskim kinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.03, 13:20 wiktorkaa napisała: > Scorupco w 'Ogniem i Mieczem' > OOOO z ust mi wyjęłaś. Jeszcze Mielcarz w Kwadis(;-) ) Deląg w tym samym filmie, Bajor też był niezłym manekinem. > Odpowiedz Link Zgłoś
kollapsky Re: Najgorsza rola w polskim kinie 04.10.03, 17:48 najbardziej kaszaniarska obsada była w 'dziele' pani Potockiej pt. 'Klasa na obcasach'. za takie produkcje powinna byc kara dożywocia w kamieniołomach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Najgorsza rola w polskim kinie IP: 217.98.47.* 04.10.03, 20:31 Pani Trojanowska, ani śpiewać, ani grać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś