dora981 15.06.08, 14:39 Dzis kolejny koncert w Opolu, najpierw Rynkowski a potem.... no wlasnie, kto potem? Szukalam informacji na ten temat i wiem tylko, ze to ma byc niespodzianka. Czy ktos wie cos wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
idasierpniowa28 Re: niedzielny koncert w opolu-kto wystapi? 15.06.08, 15:55 > ze to ma byc niespodzianka. Czy ktos wie cos wiecej? O niespodziance nic mi nie wiadmomo, ale podobno ma wystąpić Urszula Dudziak, Irena Jarocka oraz... Ich Troje. Nie wiem jednak na ile to jest prawda, więc głowy nie dam uciąć. Najwyżej jeden mały palec;) Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: niedzielny koncert w opolu-kto wystapi? 15.06.08, 16:57 Urszula Dudziak Ryszard Rynkowski Andrzej Dąbrowski Kasia Cerekwicka De Mono Piotr Szczepanik Lombard Wojciech Gąssowski Justyna Steczkowska Ich Troje Irena Jarocka Skaldowie Natasza Urbańska Natalia Kukulska Odpowiedz Link Zgłoś
villac O rane ! 15.06.08, 18:38 Urszula Dudziak - 40 lat w "zawodzie" no może być Ryszard Rynkowski - jak wyżej Andrzej Dąbrowski - 50 lat w "zawodzie" Kasia Cerekwicka - jaki festiwal taka "gwiazda" De Mono - 20 lat w "zawodzie" Piotr Szczepanik - naprawdę powinien dać sobie spokój Lombard - 20 lat w "zawodzie" ...i starczy Wojciech Gąssowski- zmiłowania... Justyna Steczkowska no comments Ich Troje - O BOŻE! Irena Jarocka - 40 lat w "zawodzie" Skaldowie - 45 lat w "zawodzie" Natasza Urbańska - no comments Natalia Kukulska - ta przynajmniej potrafi śpiewać No OK muszą to wystąpią ale, primo: CZY TO JEST FESTIWAL GERIATRII? secundo: CZY TO JEST ZLOT EMERYTOWANYCH WYKONAWCÓW ? tertio: po co wydawać tyle kasy z naszych abonamentów {protestuję!) na powyższe i uparcie nazywać FESTIWALEM PIOSENKI. Do kogo to jest adresowane ? kto to ogląda a tym bardziej słucha? Odpowiedz Link Zgłoś
andrz_ej Re: O rane ! 15.06.08, 20:59 a co powiesz o Rolling Stonesach-46 lat w zawodzie i ciągle tłumy na koncertach./ to saomo np.Tom Jones,Joe Cocker itd przykłady można by mnożyć/.Jest to festiwal jubileuszowy,dlaczego obok aktualnych gwiazd nie mieliby wystąpić niektórzy z tamtych lat.Np.Skaldowie/ byłem niedawno na ich koncercie-w znakomitej nadal formie,niedawno wydali nową płytę/,Dąbrowski też świetny zarówno w standardach jazzowych /znakomita ostatnia płyta/ jak i w repertuarze pop itd itp. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: O rane ! 15.06.08, 21:38 a to pomarańczowe po co wyło tu, tzn w Opolu???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lalinda villac, nie histeryzuj 15.06.08, 21:47 Andrzej Dabrowski, ktory ma iles tam dziesiatek lat w zawodzie nadal spiewa genialnie w przeciwienstwie do np Natalii Lesz, dwudziestolatki ktora ma problem z zadyszka po dwoch wersach. Sama nie jestem jeszcze stara, ale wole Dabrowskiego czy Skaldow od Cerekwickiej czy Lesz. Tak wiec jest to koncert dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
krzaczekbzu Cerekwicka 15.06.08, 22:20 Kto jej powiedział,ze ma ładne nogi?Zawsze ma takie same sukienki, ktore podkreslają jej potęzną sylwetkę Odpowiedz Link Zgłoś
kea100 Re: Cerekwicka 15.06.08, 23:02 Skaldowie,nieważne ile lat w zawodzie,jakie przeboje wyśpiewali,ale jak widzę pana Zielińskiego(chyba nie pomyliłam nazwiska),który wije się jak w konwulsjach na scenie(pląsawica?św.Wit?)to robi mi się słabo... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej26 Re: Cerekwicka 15.06.08, 23:32 Zieliński przynajmniej ma nadal dobry głos i słuch, taki jak kiedyś. Czego nie można, niestety, powiedzieć o Piotrze Szczepaniku. Poza tym jego odzywka o Janeczkach nie była dowcipna, tylko chamska. Odpowiedz Link Zgłoś