anmanika 25.06.08, 11:30 Ktoś oglądał? Zasnęłam i nie wiem jak się skończyło. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trekker06 Re: Detektyw Foyle 25.06.08, 12:08 Mordercą był Michael narzeczony pasierbicy Grety. Zanim poznał swoją wybrankę miał romans właśnie z Gretą, a ta nie chciała dopuścić do jego małżeństwa, więc ją zabił. Barman również wiedział o ich romansie, ale początkowo kłamał, że Michael romansował z dziewczyną, która później zginęła w wyniku nalotu. Żeby prawda nie wyszła na jaw Michael zabił również tego barmana. Mimo, że Michael rozpracowuje plany wroga i jest ważną postacią dla armii Foyle wydaję go policji. Odpowiedz Link Zgłoś
zoey7 Re: Detektyw Foyle 25.06.08, 12:09 Mordercą okazał się być narzeczony pasierbicy, który wcześniej miał romans z Niemką (i dlatego nie chciała dopuścić do ślubu lecz nie wiedziała jak o tym am powiedzieć swojemu mężowi). Zabił też właściciela pubu, który go szantażował, bo wiedział, że ten ma romans z Niemką. Dziewczyna, która pracowała w pubie i zginęła była "niewinna", tzn. nie sypiała za pieniądze z tym cwaniaczkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: Detektyw Foyle 26.06.08, 09:20 Serdecznie dziękuję. Moje podejrzenia okazały się prawdziwe, ten narzeczony mi się z gęby nie podobał. Świetny serial ale czy uda mi się choc jeden odcinek obejrzec do konca? Odpowiedz Link Zgłoś
zoey7 Re: Detektyw Foyle 26.06.08, 22:39 W razie czego to napiszemy Ci na forum kto zabił :) Ja najprawdopodobniej bez imion :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: Detektyw Foyle 27.06.08, 08:31 Alez twoje streszczenie bardzo piekne bylo i zrozumiale nawet bez imion. Odpowiedz Link Zgłoś