Dodaj do ulubionych

Serial Eric

06.06.24, 12:28
Na Netfiksie, oglądałyście?
Już dawno nie miałam tak mieszanych uczuć. Sama nie wiem, czy serial podobał mi sie, czy nie.
Na plus atmosfera - "brudny" NY, scenografia, gra lalkarza (Cumberbath) i detektywa, pomysł z postacią Erica.
Na minus - dużo grzybów w barszczu, z tego dałoby radę zrobić dwa seriale lub dwa sezony z oddzielną fabułą.
Obserwuj wątek
    • kropkacom Re: Serial Eric 06.06.24, 17:10
      Chciałabym zobaczyć ale boje się, że zbyt ponury...
      • pani.asma Re: Serial Eric 06.06.24, 17:18
        No co ty raczej takie jest Dziecinny absolutnie nic nie ma strasznego dzieciom w przedszkolu by można puszczać
        Oczywiście nie konserwatywnym dzieciom
      • 4sycje Re: Serial Eric 06.06.24, 19:30
        No właśnie nie, ciężkośc historii jest rozładowania pewna postacią i tonem opowieści.
    • alpepe Re: Serial Eric 06.06.24, 17:13
      Jestem w trakcie.
      • pani.asma Re: Serial Eric 06.06.24, 17:17
        O tak dawny new york może trochę przypominać obecny Berlin
    • pani.asma Re: Serial Eric 06.06.24, 17:17
      Właśnie wczoraj skończyłam. Nie wiem sama bo no kolejny serial taki kryminalny na netflix które powoli się robią na jedno Kopyto.

Już taki mam przesyt jak z Chyłka
    • homohominilupus Re: Serial Eric 06.06.24, 18:13
      Ooo właśnie zaczęłam oglądać.
      Przekonało mnie ze BC w byle szajsie by nie wystąpił ale jestem dopiero w połowie pierwszego odcinka. Na razie mnie jego bohater irytuje a Edgar przypomina znajomego dziubaska i się o niego martwię.
      • 4sycje Re: Serial Eric 06.06.24, 19:33
        Cumberbath nigdy mnie nie kręcił, nawet jako Sherlocka (#teammoriarty), ale wow, jaki on ma super głos.
        No i oczywiście to bardzo dobry aktor, już w Pokucie zwróciłam na niego uwagę.
        • homohominilupus Re: Serial Eric 06.06.24, 23:02
          Jak lubisz jego głos to wyszukaj sobie słuchowisko BBC Cabin Pressure sprzed x lat. Będzie pani zadowolona.
          • memphis90 Re: Serial Eric 07.06.24, 10:52
            Benio był też w słuchowisku Niegdziebądź.
          • 4sycje Re: Serial Eric 07.06.24, 11:53
            Dzięki smile
        • memphis90 Re: Serial Eric 07.06.24, 10:51
          Kogo grał Benio w Pokucie?
          • zona_glusia Re: Serial Eric 07.06.24, 11:52
            Obleśnego typa, który krzywdzi dziecko.
          • 4sycje Re: Serial Eric 07.06.24, 11:53
            Gwałciciela (tego prawdziwego).
    • 4sycje Re: Serial Eric 06.06.24, 19:31
      Jak nie lubię dzieci, tak mały aktor był uroczy.
    • niebieskie_korale Re: Serial Eric 07.06.24, 13:33
      wiesz, mam bardzo podobnie, jakos tak i lubie i nie lubie. Dla mnie bylo duzo warstw i jak kada miala troche inny wymiar. Jakby ktos po,ieszal kryminal, z filmem dla dzieci i wrzucil troche humoru z filmow Polanskiego. W sumie na tak, ale nie ogladnelabym go ponownie
    • princy-mincy Re: Serial Eric 07.06.24, 14:09
      Zaczelismy ogladac. Ojciec (grany przez BC) bardzo antypatyczny.
      Mlody extra, taki fajny chlopak z sasiedztwa. Matka jakas dziwna, nie wytrzymalabym z takim mezem.
      Nie lubie wciskania watkow LGBT w kazdy serial. Po jednym odcinku nie wiem co wnosi homoseksualizm do fabuly serialu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka