maureen2 01.08.08, 13:02 patrzę na te innowacje,stoi dwoch facetów w planie amerykańskim,ścię tym trochę napisami w dole,a w tle płyną jakieś paski,strzały i coś tam, a po co ??? Znowu stażyści dorwali się do konsoli ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maureen2 Re: tvp info nowe 01.08.08, 15:00 a na tvpinfo nadal zasuwają linie,strzały i inne bzdurki na tylnym ekranie,jakiś znajomy z klubu dostał robotę,żeby się przyuczył ??? to jak się przyuczy,to niech się zgłosi Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: tvp info nowe 01.08.08, 17:57 coz za samochwalstwo w tvpinfo,sukces,a tak obawialismy się,premier był u nas na początak,teraz będą ciekawe programy,bliżej państwa i waszych spraw,no,no,no... tia..,bla,bla,a te efekty wizulane strzałki,kreski i kropki,to ma byc europejski poziom ? tivi dla debili o ! popatrz,popatrz,coś tam się rusza na ekranie,kopka czy nie kropka,co to jest,no,no,ciekawe.. koszmar,czy grafik jeszcze jest na etacie,ma umowę i zobowiązania czy już go wylali i zapłacili odprawę ? warto. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: tvp info nowe 02.08.08, 12:46 reportaże niezłe,dłuższe,normalne,no,no jednak potrafią Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: tvp info nowe 04.08.08, 22:50 obejrzałem końcówkę minął dzień z panią Piterą,jak miło,że nic nie płynie ani nie miga czy nie skacze na tylnym ekranie. a przecież zawsze można puścić gołą babę,ktora się przeciąga,he,he oczywiście żartowałem Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: tvp info nowe 05.08.08, 13:53 zachwyciłem się zwiastunem - rozmowa dnia,ah,ah Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: tvp info nowe 06.08.08, 11:05 nie mam tvn24,ale obserwując od ponad chyba roku te eksperymenty zmiany studio,wizji i koncepcji,to nawet w okularach p/słonecznych oglądałem. Ale dziś jest nawet nieżle. scrolla chyba ściągnęli z bbc Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: tvp info nowe 07.08.08, 14:36 widzę w info,że uroczyście powitano polską delegację,hymn itd, tylko nie wiadomo gdzie,czy na stadionie ? czy gdzie indziej,bo oczywiście walą zbliżeniami,he,he. Przypuszczam,że był to Pekin w Chinach,skoro to olimiada. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: tvp info nowe 08.08.08, 20:47 oglądam minęła 20,udzielam wam pochwały,co za ulga dla oczu i rozumu Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: tvp info nowe 10.08.08, 14:11 obejrzalem przypadkiem prognozę pogody w terenie,no przednie koło roweru,to jest co ludzie lubią oglądać najbardziej. czy tvp ma upaść i pójść do prywatyzacji za friko,bo nie wiem o co chodzi,he,he. Odpowiedz Link Zgłoś
tele_sfor Re: tvp info nowe 10.08.08, 18:24 maureen wyrzucili z TVP info i teraz krytykuje, a przedtem było wporzo? ..hehe Odpowiedz Link Zgłoś
tele_sfor Re: tvp info nowe 12.08.08, 14:18 maureen2 napisała: > gdybym pracował w tvp,to ....,he,he Gdybyś pracowała, a nie pracowaŁ, to by było jeszcze gorzej... hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: tvp info nowe 12.08.08, 14:55 tak myslisz ??, nooo...,wielu by roboty nie miało,he,he,musieliby najpierw do szkoły pójść,przynajmniej parę klas filmówki zrobić,a nie tylko po weselach a potem do tivi prosto z baru,he,he Odpowiedz Link Zgłoś