maureen2 08.08.08, 20:20 Mezo i Paula nieżli byli Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
auto_robex Re: oglądacie Sopot ? 08.08.08, 20:51 ogladamy:) czemu oni spiewali z playbacku? Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: oglądacie Sopot ? 08.08.08, 21:13 Spiewają z półplaybacków. Nie jest tak tragicznie jak myślałem. Takie Hity na czasie "na salonach". Scenografia fajna. Podoba mi sie ten wielki ekran z animacjami. Odpowiedz Link Zgłoś
auto_robex Re: oglądacie Sopot ? 08.08.08, 21:17 playbeck czy półplaybeck dla mnie żadna roznica. Zaczynam cenic Dode i (uwaga pierszy raz slysze ze taki zespol istnieje ) SAMI - ze potrafią śpiewać na żywo :) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: oglądacie Sopot ? 08.08.08, 21:18 auto_robex napisała: >Zaczynam cenic Dode ojejjjjj Odpowiedz Link Zgłoś
auto_robex Re: oglądacie Sopot ? 08.08.08, 21:20 fakt "cenić" to niewlasciwe słowo:) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: oglądacie Sopot ? 08.08.08, 21:22 ;-) a w ogole to kto tak oszpecił Beate? wyjątkowo niekorzystnie dzis wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
auto_robex Re: oglądacie Sopot ? 08.08.08, 21:26 Beata ma przyłbicę :))))) Kaska C. super głos i wykonanie na żywo. Te ciemne włosy to była peruka ? poza tym buty ma fajne :) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: oglądacie Sopot ? 08.08.08, 21:27 jakie ciemne wlosy? ehh nie na bieżąco jestem ;P ale te loki straszne butow nie widzialam :( Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: oglądacie Sopot ? 08.08.08, 21:30 Peruke miała w Opolu. Przecież wystapiła tam ostatniego dnia juz z blond włosami. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: oglądacie Sopot ? 08.08.08, 21:32 chyba ładnie jej bylo z ciemnymi, co? tak sobie myslę... poszukam jutro jakichs fotek z opola :) Odpowiedz Link Zgłoś
andrz_ej Re: oglądacie Sopot ? 08.08.08, 20:57 typowa komercja,mam nadzieję że druga część będzie choć odrobinę na wyższym poziomie za sprawą Ani Dąbrowskiej i Kasi Cerekwickiej. Co do pierwszej części to mówiąc po młodzieżowemu żenua.Coś tam słyszałem o niejakiej Kate Ryan,nie wiedziałem za bardzo co to za artystka,po raz pierwszy ją widziałem i...szok.Delikatnie mówiąc nieszczególnej urody artystka,śpiewająca podobnie jak Doda w majtkach na scenie i w stylu Mandaryny.Nie za dużo tych śpiewających Kaś w Polsce/Nosowska.Kowalska,Klich,Cerekwicka/ teraz niejaka Kasia Nova /? co za pseudonim/..repertuar dancowo-kiczowaty ogólnie.Myślę że ten prawdziwy Sopot Festival TVNowski będzie na wyższym poziomie.. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: oglądacie Sopot ? 08.08.08, 21:14 zerkam od czasu do czasu wiekszosc piosenek slysze pierwszy raz w zyciu, mam nadzieje, ze wygra Ania D.(bo to jest konkurs, tak? :D) Odpowiedz Link Zgłoś
auto_robex papa Deeeee :) 08.08.08, 21:19 widze ze skrócili nazwe zespolu:) Cóz piosenka denna ale wolkalista ładnie sie ubrał:) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: papa Deeeee :) 08.08.08, 21:20 dziewczyna z chórku ma fajną czarną mini piosenke pomine milczeniem ;D Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: papa Deeeee :) 08.08.08, 21:24 Cerekwicka lepiej zeby nie wygrywała bo znowu jej zabiorą nagrodę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: papa Deeeee :) 08.08.08, 21:26 stylista ma dzis gorszy dzień... a w opolu cerekwicka te samą piosenke spiewała czy inną? Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: papa Deeeee :) 08.08.08, 21:28 > a w opolu cerekwicka te samą piosenke spiewała czy inną? Te sama. Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: papa Deeeee :) 08.08.08, 21:29 A teraz Ich Troje w wersji dance. ;);) Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Paranienormalni 08.08.08, 21:34 A jesli chodzi o Paranienormalnych to Mariolka wymiata. :) Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: oglądacie Sopot ? 08.08.08, 21:34 Zdecydowanie najbardziej podobała mi się Ania Dąbrowska, nie dała za siebie wcisnąć tych pląsających bez sensu panienek, no Volt to na pewno nie jest, a tych dwóch pajaców w ramach przerywnika to pewnie jakiś kabaret, czy ten festiwal ma jakiegoś kierownika artystycznego, ci panowie to żenujący koszmar. Sadowska ma dziwną kreację, wygląda jakby była w ciąży, no i mogli jednak dobrać Jej partnera równego wzrostem /z całym szacunkiem dla niewysokich:)/. Czekam też na Lesz, żeby wreszcie Jej się dokładnie przysłuchać Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: oglądacie Sopot ? 08.08.08, 21:35 > Czekam też na Lesz, żeby wreszcie Jej się dokładnie przysłuchać Lesz to chyba na tefauenowskim festiwalu. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: oglądacie Sopot ? 08.08.08, 21:39 Faktycznie Lesz chyba za 2 tygodnie, coś mi się pomyliło, przecież miała wystąpić w TzG, więc w grę wchodzi TVNowski festiwal Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: oglądacie Sopot ? 08.08.08, 21:35 ooo to i ja w koncu te Lesz zobacze/uslysze :) Odpowiedz Link Zgłoś
auto_robex Re: oglądacie Sopot ? 08.08.08, 21:40 ja mysle za Zagrobelny zaspiewa najlepiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: oglądacie Sopot ? 08.08.08, 21:43 podoba mi sie jego glos, lubie go sluchac ale niech wygra Ania :) Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: oglądacie Sopot ? 08.08.08, 21:44 Ładnie się z Flintą zaprezentowali i też bez ozdobników w tle Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: oglądacie Sopot ? 08.08.08, 21:45 Wstyd sie przyznać, ale K.A.S.A. mi sie podobał. Ta piosenka za mną chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: oglądacie Sopot ? 08.08.08, 21:45 a mnie sie wlasnie nie podobalo... piosenke juz kiedys slyszalam i nawet nawet ale dzisiejsze wykonanie beznadziejne Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: oglądacie Sopot ? 08.08.08, 21:48 Podziwiam Dodę, że przy swoich problemach z kręgosłupem udało się jej zejść bezwypadkowo ze sceny w tych buciorach Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: oglądacie Sopot ? 08.08.08, 21:49 co wy z tym podziwianiem dody dzisiaj? :P Odpowiedz Link Zgłoś
auto_robex Re: oglądacie Sopot ? 08.08.08, 21:50 ja pije malibu wiec jestem usprawiedliwona;) ja chcę corey'a taylora :( czemu jego nikt nie zaprosi;P Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: oglądacie Sopot ? 08.08.08, 21:51 K.A.S.A. nie jest jakims wybitnym wokalista więc cudów się nie spodziewałem. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: oglądacie Sopot ? 08.08.08, 21:55 Ale piosenka w wersji studyjnej zdecydowanie lepiej brzmi, w wykonaniu K.A.S.Y na żywo jednak sporo straciła Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: oglądacie Sopot ? 08.08.08, 21:46 Nie masz się czego wstydzić, ja też nucę tą piosenkę, sympatyczna jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: oglądacie Sopot ? 08.08.08, 21:47 O, i jeszcze facet z RH+ fajnie spiewał, ale chyba były jakieś problemy z mikrofonem bo coś przerywało. W tych skrótach akurat ten fragment pokazali. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: oglądacie Sopot ? 08.08.08, 22:13 dona.a napisała: > Sadowska ma dziwną kreację, wygląda jakby była w ciąży E... znaczy się ona NIE jest w ciąży? Nie mam pojęcia kim jest ta pani, ale widząc ją dziś byłam przekonana, że brzemienna. Odpowiedz Link Zgłoś
auto_robex Arash 08.08.08, 21:49 suddenly - ta piosenka z kolei chodzi za mną non stop :) (OOO DZIWO :)) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Arash 08.08.08, 21:51 a ja chyba jeszcze jej nie slyszalam;> albo slyszałam i nie wiem, ze to to :D Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Arash 08.08.08, 21:55 To tak jak ja. ;) Ale miał też takiego fajnego hita ze dwa lata temu. Monrose maja fajny kawałek "Strictly Physical" Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Arash 08.08.08, 22:14 kamera niepotrzebnie lata daleko po widowni,wystarczy od rampy do sceny Odpowiedz Link Zgłoś
mlekodwuprocentowe Re: oglądacie Sopot ? 08.08.08, 22:06 kasa brzmiał jak seweryn krajewski, ich troje jak dj bobo, a papa de jak bad boys blue. Odpowiedz Link Zgłoś
mlekodwuprocentowe Re: oglądacie Sopot ? 08.08.08, 22:08 a hitem lata powinna zostac pieśń "zapale cie jak zapałke" paranienormalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: oglądacie Sopot ? 08.08.08, 22:11 Rzucam okiem.Ogolnie zenua, jedynie Ania Dabrowska zaprezentowala sie bardzo w porzadku.Lubie ja.Reszta to chlam, kicz i papka niestrawna.No, moze oprocz Cerekwickiej, ale szczegolnie mnie nie zachwycila. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: oglądacie Sopot ? 08.08.08, 22:20 chyba pora przełączyć, bo zaczynam przysypiać... Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: oglądacie Sopot ? 08.08.08, 22:24 Ich Troje na 3. Szok! Wygra Doda. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: oglądacie Sopot ? 08.08.08, 22:25 o matko... nie chce tego oglądać mam jednak nadzieje, ze wygra zagrobelny i flinta Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: oglądacie Sopot ? 08.08.08, 22:25 No i najgorszy shit w finale..groteska normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: oglądacie Sopot ? 08.08.08, 22:26 Właściwie jak ktoś umieścił tych dwóch pajaców w programie to finaliści z wyjątkiem duetu F&Z wpisali się w konwencję, ech Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: oglądacie Sopot ? 08.08.08, 22:28 kto to teraz spiewa? ja kojarze te piosenke, wykonanie live jej bardzo szkodzi niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: oglądacie Sopot ? 08.08.08, 22:28 Doda 42 proc. głosów w tej chwili. Odpowiedz Link Zgłoś
auto_robex Re: oglądacie Sopot ? 08.08.08, 22:39 tak to jest z niemieckimi wokalistkami, cóz i pomysleć ze wyłonili je w uwaga - IDOLU :D czy czymś podobnym. Ania wisniewska jaka figurka po urodzeniu dzieci .. Odpowiedz Link Zgłoś
auto_robex Re: oglądacie Sopot ? 08.08.08, 22:40 Mowiac o Dodzie kamerzysta notorycznie najeżdzą na jedną bidulkę slepo zakochanej w Dodzie z jej plakatem i czymtam jeszcze ... Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: oglądacie Sopot ? 08.08.08, 22:47 No właśnie w takich fankach, jak ta z plakatem, jej siła Odpowiedz Link Zgłoś
bell82 Re: oglądacie Sopot ? 08.08.08, 22:47 o litości hit lata - doda, kpina jakas... ewidentnie ustawiony festiwal - przeciez Doda jest jurorka w tym żenującym show na lodzie dwójce... pewnie miało to duże znaczenie Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: oglądacie Sopot ? 08.08.08, 23:21 nie oglądałem,ale ludzie sms-ują dla jaj,więc nie trzeba tego trak- tować poważnie Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: oglądacie Sopot ? 09.08.08, 10:05 no więc z tych migawek disco polo i gorzej,które oglądałem,ze dwoma wyjątkami i brakiem głosu Dody,więc trudno nazwać to piosenką,to ten festiwal jest impreżą nie wiadomo czego,jajcarski jakiś,gdyby można było głosować na prowadzącego,to on też by wygrał konkurs piosenki,mimo,że nie śpiewa.he.he Odpowiedz Link Zgłoś
kresssska Re: oglądacie Sopot ? 09.08.08, 17:01 ...ale monika richardson niezła prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Dzień drugi 09.08.08, 19:58 Dziś dzień drugi. Konkurs zagranicznych wykonawców plus polskie gwiazdy (Markowska, Feel i Stachursky). Niestety większości piosenek (i wykonawców) nie znam. Nie będzie chyba już tak ciekawie jak wczoraj. Przewidziałem kto wygra w piątek więc i dziś postawie na kogoś. Pewnie Shaun Baker zdobędzie tytuł Hitu Lata 2008. To jak dla mnie największy hit z tej całej piętnastki. Z widzami TVP jednak nigdy nic nie wiadomo i mogą zaskoczyć jak wczoraj z Ich Troje na trzecim. Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Dzień drugi 09.08.08, 20:19 Zle sie zapowiada. Jak na razie sam playback. Boja sie spiewac na zywo? Odpowiedz Link Zgłoś
freerock Misja? 10.08.08, 13:21 Ręce opadają, Misja rozumiana przez TVPIS to panna śpiewająca o "najpiękniejszej dup...e na świecie" DNO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
blux 4 wykonawców coś sobą repzrezntowało 10.08.08, 16:28 Czterech spośród trzydziestu. Dąbrowska, Cerekwicka, Honeyhoney, Jennifer Kae. Odpowiedz Link Zgłoś
blux Re: 4 wykonawców coś sobą repzrezntowało 10.08.08, 16:34 I oczywiście Flinta & Zagrobelny. Odpowiedz Link Zgłoś