mysleze 08.08.08, 22:47 Kiedy to storzenie odejdzie w telewizyjny niebyt?Jej przygłupie teksty czytane kamiennym glosem z promptera zepsuja kazda impreze- zenujacy dowcip prowadzacej na 200% Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dona.a Re: Maszkaron Sadowska 08.08.08, 22:51 Nie tylko ona była dziś żenująca, wynik też Odpowiedz Link Zgłoś
bruno291 Re: Maszkaron Sadowska 10.08.08, 10:05 Z dnia na dzien coraz bardziej sztuczna i coraz bardziej zenujaca, zreszta ekipa z radia - siwe, łyse pieciolatki. Odpowiedz Link Zgłoś
f.l.y Re: Maszkaron Sadowska 06.09.08, 01:30 wystarczy przecież użyc pilota moi drodzy...albo wogóle wyjąc wtyczkę po co tak się emocjonowac? Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Maszkaron Sadowska 06.09.08, 14:01 A ja w pierwszej chwili pomyślałam że chodzi o Marychnę Sadowską o platynowych włosach :P Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Maszkaron Sadowska 06.09.08, 14:13 heh, dokladnie to samo. Myslalem, ze chodzi o Marysie, ktora ostatnio widzialem na Nowym Swiecie i musze przyznac, ze to co widzimy na ekranie to wersja ulepszona :/// Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Maszkaron Sadowska 06.09.08, 14:26 Lomatko, ulepszona powiadasz?:) W takim razie moja wyobrażnia nie sięga tak daleko,ale spotkania nie zazdroszczę :) Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.blekit Re: Maszkaron Sadowska 06.09.08, 23:40 Irytująco mało inteligentna, jej zachowanie i "błyskotliwość" wprowadzają mnie niejednokrotnie w stan osłupienia, a raczej totalnego zbaranienia, bo nie mogę zrozumieć jakim cudem takie "byleco" znalazło pracę w TV??? Odpowiedz Link Zgłoś
mlekodwuprocentowe Re: Maszkaron Sadowska 07.09.08, 07:34 a ja sie nie zgodzę z załozycielem wątku, ze sadowska czyta wszystko kamiennym głosem. ja to widzę wprost przeciwnie, przegiecie w drugą stronę - nawet kiedy ma zapowiedziec jednym zdaniem przybycie jakiegos goscia robi to tak jakby zdawała egzamin ostatniej szansy w szkole teatralnej.jej intonacja głosu, do tego to wszystko co wyczynia z głową i oczami sprawiają, ze jak dla mnie jest nie do strawienia. Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegilda_zenia Re: Maszkaron Sadowska 07.09.08, 09:41 I na dodatek jeszcze ta przerażająca artykulacja - jakby miała w gardle kilogramy gilów (za przeproszeniem). Kto osoby nie potrafiące wypowiedzieć dobrze żadnego słowa zatrudnia jako "dziennikarki" telewizyjne? Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Maszkaron Sadowska 07.09.08, 10:01 No jak kto zatrudnia?? Rodzina albo znajomi :P Odpowiedz Link Zgłoś
ionginus Re: Maszkaron Sadowska 07.09.08, 11:38 straszna. że też jej samej n ie męczy ta sztuczna maniera mówienia??? Odpowiedz Link Zgłoś
bruno291 Re: Maszkaron Sadowska 07.09.08, 16:11 Dzis w TV wygladala jak obecnie gosciu "Dead or alive" - IT go home! www.youtube.com/watch?v=1OUVDqCrKYE&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
wanilijka Re: Maszkaron Sadowska 24.09.08, 17:11 mnie męczy coś innego - ręce w kieszeni ;/. to jakaś maskara - ale nie ma programu 'pytanie na śniadanie' z jej udziałem, gdzie nie robiłaby tej paskudnej maniery ;/. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Maszkaron Sadowska 25.09.08, 09:29 zara zara czyli niemwóice o Platynie-Sadowskiej tylko o MOngole-Sadowskiej ?? to ja sie dołączę - ona mówi jakby była italianistką z wykształcenia, a wkazdym razie miał cos blisko z tym językiem - bardzo chraktertysycznie przeciąga przedostatnią sylabę w kazdym słowie to mnie tez irytuje , brzmi sztucznie ale zdiziwło mnei jak biegle posluguje sie angielksim , przeprowadzała kiedys wywiad z , chyba, Faye Dunaway, i wypadła swietnie Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Maszkaron Sadowska 26.09.08, 09:03 języka ojczystego nie znasz ? przeicez to oczywiste : odmaina rzeczownika "mongoł" kto ? co ? MOngoł o kim ? o czym ? - o MOngole jasne ? Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: Maszkaron Sadowska 26.09.08, 09:32 Beata Sadowska ma dziadka Chińczyka Odpowiedz Link Zgłoś
mlekodwuprocentowe Re: Maszkaron Sadowska 26.09.08, 09:59 serio? no to juz wiadomo skąd te małe oczka skośne oczka. ale wzrost to chyba jednak po drugim dziadku. Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: Maszkaron Sadowska 26.09.08, 10:15 wiesz co,sama nie wiem,tu mówi,że to był tylko żart : www.kobieta.pl/gwiazdy/wywiady/zobacz/artykul/beata-sadowska/sviewpointer/4/ Odpowiedz Link Zgłoś