Dodaj do ulubionych

Amant piórem pierdzący

14.10.16, 21:37
Amant polskiego publikatorżnictwa - niejakie ziemkiewicz, piedrnęło wiecznym piórem napełnionym jak najbardziej Polskim Patryotycznym In-kał-stem.
Spod pióra wypryknął tekst w stylu Umiłowanego Trampka - sugerujacy, iż brzydadtwa damskie nie powinny protestować przeciw zakazowi aborcji, lecz dziękować Bogu i Matce rodzicielce, iż ta świadoma wyraźnych defektów urody córki nie przerwała ciąży.
Jest to przejaw wyraźnego zjawiska wypierania, jako, że publikatorżniczy amant - ukochany głównie niewidomych (więc także zdecydowanie dotkniętych defektem) kobiet oraz emigracyjnego matołectwa z pewnością co wieczór wznosi dziękczynne modły do Anioła Stróża, iż ochronił Publikatorżniczego Amanta przed przedwczesnym zejściem z tego łez i skrajnego debilizmu padołu.
Kto wie, czy wreszcie się amant nie doigrał.
zbyśZeroZ zapewne czuwa, ale niewykluczone, iż znajdzie się sędzia na tyle odważny by z Amanta wyciągnąć nieco kaski na cele charytatywne, bo pewnie takiej satysfakcji będzie się domagać )oby skutecznie) protestujący pod domem przywódcy junty maszkaron.
Obserwuj wątek
    • wscieklyuklad Re: Amant piórem pierdzący 14.10.16, 21:49
      natemat.pl/192323,wedlug-ziemkiewicza-jestem-zdeformowana-odpowiadam-mama-mnie-urodzila-bo-chciala-a-my-spotkamy-sie-w-sadzie
      • ulisses-achaj Re: Amant piórem pierdzący 15.10.16, 01:16
        Ziemkiewicz to kwintesencja tępego chama. I tylko osobnicy równie tępi i równie chamowaci jak on, mogą traktować go jako "autorytet".
        • 1zorro-bis Re: Amant piórem pierdzący 15.10.16, 15:10
          taki jest Zíemkiewich jak jego "fani". I tacy "fani" jak i on. Czyli dobralo sie towarzycho szumowin, ze hej!big_grin
          • wscieklyuklad Re: Amant piórem pierdzący 20.10.16, 21:14
            wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Nazwal-ja-zdeformowana-Pieniadze-na-proces-z-Ziemkiewiczem-zebrala-w-godzine,wid,18550846,wiadomosc.html?src01=6a4c8&src02=facebook_wp

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka