Gość: verte IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.03, 00:00 Czyli "Młode wilki 1/2".Widział kto gorszego gniota? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: s_l Re: Właśnie leci najgorszy film polski wszechczas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.03, 00:05 no... musialbym tak z noc myslec... mlode wilki to dno, zreszta i jedne i drugie, mogli od razu zerowe zrobic przynajmniej jakas prawda w tytule... pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: Właśnie leci najgorszy film polski wszechczas IP: *.chello.pl 05.10.03, 09:33 młode wilki były całkiem ok, niestety 1/2 jest zdecydowanie gorsza, nie dziwię się ze powstała bo wiadomo było że po sukcesie młodych wilków ten film przyciągnie wielu do kin i przyciągnął, co ciekawe nawet więcej widzów niż pierwsza część. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rambo8 Re: Właśnie leci najgorszy film polski wszechczas IP: *.tkb.net.pl 05.10.03, 10:37 nie piszcie że to najgorszy polski film , czyżby nie oglądaliście "YYYRKA" ? TO DOPIERO GNIOT ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: Właśnie leci najgorszy film polski wszechczas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.03, 10:41 > nie piszcie że to najgorszy polski film , czyżby nie oglądaliście "YYYRKA" ? > > TO DOPIERO GNIOT ! W "Yyrku" gralui amatorzy, więc poprzeczka była niższa. Tu obsadzono zawodowców - przynajmniej teoretycznie powinien być wyższy poziom. Tymczasem może poza aktualną partnerką Kuby Wojewódzkiego poziom gry "młodych aktorów" (niektórzy już dawno przekroczyli trzydziestkę) był żenujący. Jedno co dobre to warstwa muzyczna - zwłaszcza "To nie był film" Myslovitz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grim Re: Właśnie leci najgorszy film polski wszechczas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.03, 11:06 > W "Yyrku" gralui amatorzy, więc poprzeczka była niższa. Tu obsadzono > zawodowców - przynajmniej teoretycznie powinien być wyższy poziom. > Tymczasem może poza aktualną partnerką Kuby Wojewódzkiego poziom gry "młodych > aktorów" (niektórzy już dawno przekroczyli trzydziestkę) był żenujący. > Jedno co dobre to warstwa muzyczna - zwłaszcza "To nie był film" Myslovitz. Fakt, kawałek był fajny, tylko szkoda, że został zmarnowany na tak kijowy film, bardziej by pasował do filmu w stylu "Elephant" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norman Durne wilki 1/2 IP: *.acn.pl / *.acn.pl 05.10.03, 20:39 Faktycznie tragiczny gniot. Widziałem to po raz pierwszy. Anna Mucha niestety tez gra infantylnie, nędznie i sztucznie. Ale czy to największy gniot, to nie wiem. Ostatnio miałem wątpliwą przyjemność widzieć "Pieniądze to nie wszystko" kogoś, kto podszywa się pod zmarłego w końcu lat '80 genialnego reżysera Juliusza Machulskiego. Dużo obiecuję sobie także po dzisiejszym "Polisz kicz prodżekt". Odpowiedz Link Zgłoś
lew_rywinek Re: Właśnie leci najgorszy film polski wszechczas 05.10.03, 21:55 Tak, "Że życie ma sens". Ale nie wiem czy się liczy bo to było w kinie. Pierwszy raz w życiu wyszedłem z kina w połowie filmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Właśnie leci najgorszy film polski wszechczas IP: *.chello.pl 06.10.03, 00:07 a jak oceniacie grę krzysia antkowiaka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Właśnie leci najgorszy film polski wszechczas IP: 2.4.STABLE* / *.topole.waw.pl 07.10.03, 22:03 Jakimowicz gorszy. Taki przystojny i taki drewniany... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Właśnie leci najgorszy film polski wszechczas IP: 2.5.STABLE* / *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.03, 22:06 Jego gra wygląda tak jakby tylko ruszał ustami,a jego kwestie ktos nieudolnie dubbingował. Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Właśnie leci najgorszy film polski wszechczas 06.10.03, 12:18 Zawsze gdy myślisz, że to już dno usłyszysz pukanie od spodu. ;) Odpowiedz Link Zgłoś