kira_koslin 19.08.08, 10:18 ...już z wiadomości, czy po prostu ma ekstra długie wakacje po miesiącu pracy? Jeżeli wakacje to tylko pozazdroscić takiego kontraktu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karen64 Re: Hanna Lis odeszła...? 19.08.08, 10:22 Foxica wlasnie kupuje letnia rezydencje na Florydzie za jedyne 300 tys. dolarów Odpowiedz Link Zgłoś
karol714 Re: Hanna Lis odeszła...? 19.08.08, 19:43 O k.... niestety nie!!!!!!! A tak już się cieszyłem Odpowiedz Link Zgłoś
zitta Re: Hanna Lis odeszła...? 19.08.08, 20:10 taaaa... Jednak jest. Uważam, że to przez Ciebie kira_koslin. Może jakby nie ten wątek na forum (a wiemy skądinąd, że foxy czytają fora ;-)), toby nie wróciła. A tak - stało się. Przyleciała z Florydy specjalnie dla nas, stęsknionych, zaniepokojonych... Odpowiedz Link Zgłoś
kira_koslin Re: Hanna Lis odeszła...? 19.08.08, 23:16 faktycznie dałam ciała - wiecej juznie zapytam i może dłużej gdzies zabalują! Odpowiedz Link Zgłoś
krzaczekbzu Re: Hanna Lis odeszła...? 19.08.08, 23:58 Szkoda,ze tak krotkie te wakacje miala.Tyle się biedaczka napracowała. Ale kto by stał na straży dziennikarskiej uczciwości!!! Musiała wrócic. Boszzzz, ona kompletnie tam nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
tele_sfor niestety 20.08.08, 09:09 nie odeszła, a pojawiła się wczoraj, zła, kwaśna, mylaca się , mowiąca z szybkością Teeleexpresu, chyba ją Fox dawno nie przeleciał. Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: niestety 20.08.08, 09:20 albo ktos im sprzatnał fajna chałupę sprzed nosa na Florydzie. oczywiscie ja mam willę w Kaliforni,wiec to nie ja... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisiamisia Do Kiry 20.08.08, 11:16 Mogłabyś zdradzić dlaczego pajasz taką nienawiścią do Hanny Lis? Nie odpusciłaś sobie jadowitych komentarzy w żadnych wątku dotyczącym Lisów, bądź całego trójkąta Lis/Lis/Rusin. Odpowiedz Link Zgłoś
zitta Re: Do Kiry 20.08.08, 11:28 jesteś chyba trochę mało spostrzegawcza. jak się misiu przyjrzysz, to zauważysz, że akurat w tym wątku wszyscy paJają nienawiścią do foxów ;-) ależ my jesteśmy. to wszystko przez zazdrość, bo są piękni, bogaci (ach, ten abonament) i nie dorastamy im do pięt. mam nadzieję, że pozostali nienawistnicy się ze mną zgodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: Do Zitta 20.08.08, 11:33 oczywiscie, zitta !!! jak mozna w ogole miec inne odczucia co do Lisów ??? ale jak kiedys Lisy przejmą stacje FOX ,to sie pochlastam :((( Odpowiedz Link Zgłoś
zitta Re: Do Zitta 20.08.08, 11:36 eeee tam, spokojnie. na stację FOX chyba im jednak nie starczy pesosów od polskich emerytów i rencistów. co innego hawira na Folrydzie - przy obecnym kursie dolara może wyjśc taniej, niż w takim np. Konstancinie. będziemy tęsknić.... Odpowiedz Link Zgłoś
kira_koslin Re: Do zdzisiamisia 20.08.08, 17:06 Juz odpowiadam. Nie nienawidze H Lis ani jej meza, gdybys czytala uwaznie to byly watki w ktorych wypowiedzialam sie calkiem neutralnie. Krystykuje tylko to co mi sie nie podoba w PUBLICZNYM zachowaniu tej Pani i jej meza. Odpowiedz Link Zgłoś
tele_sfor oczywiscie 20.08.08, 11:49 nie dorastamy lisom nie tyle do pięt, ale przede wszystkim do ich kaloszy Odpowiedz Link Zgłoś
tele_sfor Re: Hanna Lis odeszła...? 21.08.08, 16:42 Hanuś odeszła od Smoktunowicza, bo zakochała się w Kozińskim, który był zonaty, potem odeszła od Kozińskiego, bo zakochała się w Lisie, które tez był zonaty. Egoistyczna modliszka, czy wyrachowana s.ka? www.plotek.pl/plotek/1,78646,5612474,Hanna_Lis_chce_wiekszych_alimentow_dla_corek_.html Odpowiedz Link Zgłoś
sybilla777 Re: Hanna Lis odeszła...? 22.08.08, 10:26 Jak dla mnie to żałosne. Przychodzi mi do głowy przysłowie: kto mieczem wojuje od miecza ginie. Zobaczymy jak się to wszystko dalej potoczy. Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Hanna Lis odeszła...? 22.08.08, 10:33 he, a mój znajomy kiedyś był żonaty i odszedł do kobitki,która była mężatką. straszne hece z tego wyszły. ps. Haniu, życzę szczęścia w pracy zawodowej i życiu osobistym w imieniu własnym i szwagra. ps1 a dzieci poślij lepiej do polskiej szkoły. serio Odpowiedz Link Zgłoś
kira_koslin Re: Hanna Lis odeszła...? 26.08.08, 08:23 hmm no cóż widac, że Hania wzięłą sobie złośliwe komentarze z forum do serca:):) i wczoraj była w wiadomosciach. Normalnie dziewczyna "po godzinach" pracuje...oby si ę tylko nie pzrepracowała bidula!! Odpowiedz Link Zgłoś