Dodaj do ulubionych

"Maraton..." bez Manueli

IP: *.pl / 172.17.1.* 07.10.03, 10:09
I niech tak zostanie! :)
Obserwuj wątek
    • sonny07 Re: "Maraton..." bez Manueli 07.10.03, 10:13
      a będzie jeszcze lepiej jak ta druga (Wollf???) też odejdzie!!!
      • Gość: eroll Re: 'Maraton...' bez Manueli IP: *.chello.pl 07.10.03, 12:57
        manuela w porównaniu z tą drugą jest całkiem ok, a kto zamiast manueli
        prowadzi? Nie rozumiem czemu wywalili Czajkę przecież nie był zły.
        • sonny07 Re: 'Maraton...' bez Manueli 07.10.03, 12:59
          wczoraj był 'młody Zybertowicz' - nie wiem czy na stałe, bo załapałem się na
          końcówkę..
          • johnny_tomala Re: 'Maraton...' bez Manueli 07.10.03, 13:08
            słuchajcie po pierwsze primo: program jest denny, po drugi primo: prowadzące są
            denne (OBIE !!!), po trzecie primo: żarty są na poziomie świata młodych (jeśli
            pamiętacie tąką gazetę), po czwarte primo: młody zybertowicz pewnie też się
            musi z czegoś utrzymać,
            a tak wogóle to kto to jest ta krótko ścięta bo ona chyba na jakąś artystkę
            kabaretową chce wyrosnąć - była ostatnio w HBO na stojaka i udawała że jest
            śmieszna - żenada
            • Gość: piecyk gazowy Piąte primo!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.03, 13:11
              A po piąte primo, jak ktoś się chce pośmiać, polecam:
              www.voytek.enter.net.pl/TDD.pdf
              • Gość: eroll Re: Piąte primo!!! IP: *.chello.pl 07.10.03, 13:18
                tomek kozłowicz prowadzi maraton uśmiechu? Zaskoczenie
                • Gość: verte Re: Piąte primo!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.03, 13:41
                  Wszystko lepsze byle czajka nie powrócił.Manuela ma przynajmniej naturalny
                  śmiech.Denerwujący i idiotyczny ale naturalny.
                • soczewica Re: Piąte primo!!! 07.10.03, 13:53
                  Gość portalu: eroll napisał(a):

> tomek kozłowicz prowadzi maraton uśmiechu? Zaskoczenie

aktorem jesty chba dobrym.
                  w każdym razie świetnie potrafi wczuć się w rolę osoby głuchoniemej w takiej
                  miłej edukacyjnej telenoweli "zrozumieć świat".
                  ja to oglądam i bardzo lubię. i panią Ciunelis też.
                  • Gość: eroll Re: Piąte primo!!! IP: *.chello.pl 07.10.03, 17:36
                    ja tam go lubię, zagrał sporo ról ale ja zawsze będe go kojarzył z ekstradycją.
      • mahoney zartujecie ?!!!! uRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRaaaaaaaaa 07.10.03, 14:37
        Urrrraaaaa , siuper, dosc jej humoru dosc zajmowania ekranu i jej smiechu
        • sonny07 Re: zartujecie ?!!!! uRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRaaaa 07.10.03, 14:40
          Będzie miała teraz lepsze zajęcie. W STARYM BROWARZE otwiera salon fryzjerski!
          Taki news jest na jej stronie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka