Dodaj do ulubionych

Kogo śmieszy Tadeusz Drozda?

IP: 2.5.STABLE* / *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.03, 21:09
Czy kogoś z Was śmieszy Tadeusz Drozda?m działa na nerwy ze swoimi
prymitywnymi żarcikami i ciągłym demonstrowaniem jaki to z niego zabawny
jajcarz,a jego "Herbatka u Tadka" to jeden z największych gniotów TVP2.
Obserwuj wątek
    • inny.obserwator Re: Kogo śmieszy Tadeusz Drozda? 07.10.03, 21:12
      Drozda chyba nikogo nie śmieszy...
      A czy ten jego program na TVP dalej jest emitowany?
      • Gość: tomek Re: Kogo śmieszy Tadeusz Drozda? IP: 2.5.STABLE* / *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.03, 21:39
        Tak,jest,ostatnio śpiewał w nim nawet komendant stołecznej policji.
    • Gość: Dzidka Re: Kogo śmieszy Tadeusz Drozda? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 07.10.03, 21:31
      Gość portalu: tomek napisał(a):

> Czy kogoś z Was śmieszy Tadeusz Drozda?m działa na nerwy ze swoimi
      > prymitywnymi żarcikami i ciągłym demonstrowaniem jaki to z niego zabawny
      > jajcarz

Jest prymitywny i w ogóle nieśmieszny. Wygłupia się nawet za bardzo jak na ten
      program (mam na myśli "Śmiechu warte"), w którym śmiech leci z kranu, a
      publiczność z nieruchomymi twarzami klaszcze. Herbatki nie oglądam w ogóle, bo
      bym chyba dostała wysypki...
      Przyjaciółka zetknęła sie z nim osobiście, mówi, że jest pozer, ale nie aż
      taki, jak w programie...

Dzi
    • Gość: piecyk gazowy Re: Kogo śmieszy Tadeusz Drozda? IP: *.visp.energis.pl 07.10.03, 21:47
      Mnie śmieszy, że on się uważa za satyryka. Podobnie jak Jacek Ziobro, Tedusz
      Ross... (jeszcze by się ktoś znalazł, ale nie pamiętam).
      • mahoney Re: Kogo śmieszy Tadeusz Drozda? 08.10.03, 00:01
        nikog o nie smieszy jest tak zalosny i glupi ze az rece opadaja , herbatka u
        tadka pzryklad marnowania pieniedzy w tvp a razcej ich perania , moglby zrobic
        najgorszy program swiata razem z imc manuela
        • Gość: Riki Re: Kogo śmieszy Tadeusz Drozda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 00:45
          jest fatalny, a do tego święcie przeświadczony o własnej śmieszności, a to już
          jest zgon dla satyryka
      • Gość: verte Re: Kogo śmieszy Tadeusz Drozda? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.03, 01:09
        Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a):

> Mnie śmieszy, że on się uważa za satyryka. Podobnie jak Jacek Ziobro, Tedusz
        > Ross... (jeszcze by się ktoś znalazł, ale nie pamiętam).

Nie wiem kogo śmieszy ale od razu żal mi takiej osoby.Co do Rossa nie znam
        jego innych poczynań ale Zulu Gula była niezła :-).
        • johnny_tomala Re: Kogo śmieszy Tadeusz Drozda? 08.10.03, 08:45
          Ross miał jeszcze taki program dawno temu z niejakim Korpolewskim chyba - bodaj
          loża to się nazywało - też niezłe było. w latach 80 miał kilka piosenek a
          monolog o otwieraniu domu kultury uważam za klasykę polskiego kabaretu. poza
          tym daje zanć o sobie w powtórce z rozrywki (z Fronczewskim) chyba rossmówki to
          sie nazywa. szkoda że się w klanie pojawił, jesli chciał zarobic to bardziej by
          pasowal do złotopolskich.
          co do Drozdy to nie będę pisał bo mi się po proastu nie chce. wszystko juz
          powiedzieliście.
      • Gość: lola Re: Kogo śmieszy Tadeusz Drozda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 16:42
        Tak Ross to juz przegiecie, a jak zobaczyłam tego Zulu gula w klanie to mało
        nie spadłąm z krzesłą. Jak mogli go nawet do takiej szmiry wstawic, on nadaje
        sie tylko do cyrku.
    • lahliq Re: Kogo śmieszy Tadeusz Drozda? 08.10.03, 09:42
      Tadeusz Drozda śmieszy Tadeusza Drozdę. I może Ninkę Terentiew...
      Obrzydliwa jest też ta panna, z którą prowadzi program o tych prześmiewnych
      inaczej filmikach video.
      • Gość: MarX Re: Kogo śmieszy Tadeusz Drozda? IP: *.dozamel.ssk.pl / *.ssk.pl 14.10.03, 10:41
        > Obrzydliwa jest też ta panna, z którą prowadzi program o tych prześmiewnych
        > inaczej filmikach video.

Chyba jakaś krewna reżysera albo producenta. Zdaje się że parę lat temu nosiła
        jeszcze nawet to samo nazwisko...
        A co do Drozdy - już powiedziano wszystko. Wg mnie to facet ma płacone od słowa
        - gada byle tylko gadać. Tego nawet nie da się oceniać wg kryterium stopnia
        śmieszności, bo to jakiś przypadkowy słowotok, uzupełniany (chyba po to, żeby
        się nie wsłuchiwać) od czasu do czasu jakimiś kiepskimi niby-efektami.
    • Gość: ECH Re: Kogo śmieszy Tadeusz Drozda? IP: *.stalowa-wola.sdi.tpnet.pl 08.10.03, 10:30
      Zwykle jest żenujący, w dodatku prostacko foruje SLD-owców. Ale facet ma
      potencjał, kto go pamięta na przykład z radiowego Studia 202 (Waligórski,
      Kaczmarek, Niedzielski - czyli ludzie z bardzo dobrego kiedyś kabaretu "Elita")
      wie o czym pisze. Uważam, że jest inteligentny, a to co teraz robi jest poniżej
      jego poziomu. Ale "pecunia non olet", gawiedź to kupuje.
    • Gość: szteter Re: Kogo śmieszy Tadeusz Drozda?kalibra nie! IP: *.uci.uni.torun.pl 08.10.03, 11:12
      no kalibra 44 nie cytuje za textem piosenki...
      "o boże znowu drozda śmiechu warte ...panie drozda idź pan w ch... z takim
      żartem"
      no ale niektórych śmieszy przecież polska to nie tylko miłosz olechowski le i
      pan mietek blacharz i pani zenia sptzataczka
      • Gość: baba Re: Kogo śmieszy Tadeusz Drozda?kalibra nie! IP: *.acn.pl / *.acn.pl 08.10.03, 14:40

A czy pan Mietek Blacharz i pani Zenia sprzataczka nie maja prawa do odrobiny
        rozrywki ?
        Drozda mnie przestal smieszyc juz dawno, bo z wiekiem zrobilam sie bardziej
        przebierna, ale znam ludzi, ktorych smieszy i dobrze.
        • Gość: Riki Re: Kogo śmieszy Tadeusz Drozda?kalibra nie! IP: *.acn.pl 08.10.03, 14:44
          Gość portalu: baba napisał(a):

> A czy pan Mietek Blacharz i pani Zenia sprzataczka nie maja prawa do odrobiny
          > rozrywki ?
          > Drozda mnie przestal smieszyc juz dawno, bo z wiekiem zrobilam sie bardziej
          > przebierna, ale znam ludzi, ktorych smieszy i dobrze.

Tak tak, Lepper na prezydenta bo pan Mietek Blacharz i pani Zenia sprzątaczka
          też mają prawo do swojego człowieka przy władzy.

Baba do garów.
          • Gość: baba Re: Kogo śmieszy Tadeusz Drozda?kalibra nie! IP: *.acn.waw.pl 08.10.03, 16:23

Boze, coz za wyrafinowana logika...
            Riki na scene !

P. S. Dobrze, ze mi przypomniales, obiadu jeszcze nie wstawilam.
        • Gość: verte Re: Kogo śmieszy Tadeusz Drozda?kalibra nie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.03, 18:33
          Gość portalu: baba napisał(a):

>
          > A czy pan Mietek Blacharz i pani Zenia sprzataczka nie maja prawa do odrobiny
          > rozrywki ?

Pewn8ie,ze mają ale co zostanie dla takiej elity jak My?

;-)
          • Gość: szteter Re: Kogo śmieszy Tadeusz Drozda?kalibra nie! IP: *.uci.uni.torun.pl 08.10.03, 19:32
            zaprawde powiadam wam ze ...
    • Gość: ćśoG Tadeuza Drozdę IP: *.chello.pl 11.10.03, 21:53
      • uriel1 mnie nie n/t 12.10.03, 17:31
    • Gość: agi Re: Kogo śmieszy Tadeusz Drozda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 18:02
      nikogo
    • spatologizowana_sempiterna Anitę Błochowiak! 20.10.03, 21:12
      Widziałem na własne oczy.

Moim zdaniem to tłumaczy, dlazego ten pan nie jest w stanie rozśmieszyć nikogo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka