malange 08.09.08, 11:07 Dzisiaj Józefowicz i Natasza :) Mam nadzieję, że dzisiejszy program (w przeciwieństwie do poprzedniego) będzie chociaż trochę śmieszny ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tiresias Re: SmS - 08.09.08 08.09.08, 12:23 zeszłotygodniowa słabizna może oznaczać początek wyczerpania się konwencji i szymusiowej inwencji. tak więc dziś oglądam diagnostycznie. a Józefowicz ostatni raz był dobry w filmie Sztos (1997) ("ide ku.. ideee") Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: SmS - 08.09.08 08.09.08, 13:46 Ponieważ nie jestem fanką duetu Urbańska- Józefowicz, odpuszczę sobie ten odcinek. Zerknę jedynie na Rozmowy w Tłoku. Nie bardzo też wiem czym Natasza z Januszem mogłaby ewentualnie zaskoczyć.... Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: SmS - 08.09.08 08.09.08, 15:22 > Mam nadzieję, że dzisiejszy program (w przeciwieństwie do > poprzedniego) będzie chociaż trochę śmieszny ;) przeciez tydzien temu Szymon swietnie sie bawil. co prawda on jeden, ale zawsze to cos. Moze po prostu masz inne poczucie humoru? Moze wszyscy mamy inne? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: SmS - 08.09.08 08.09.08, 19:47 Moje poczucie humoru jest chyba mocno przeterminowane :( Odpowiedz Link Zgłoś
zitta Re: SmS - 08.09.08 08.09.08, 15:56 Nie wyobrażam sobie śmiesznego programu z udziałem wspomnianych powyżej indywiduów, czyli: nadętych, bufonowatych, przekonanych o własnej wyższości nad wszystkimi maluczkimi (czyt. zazdrośnikami) ludzi, pazernych na kasę z kieszeni podatnika, "tworzących" kiczowaty badziew pozbawiony cienia gustu i klasy (przebojowa noc czy jakoś tak). Obawiam się, że nawet Szymuś z nich nic nie wyciśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
s.u.n.d.a.y Re: SmS - 08.09.08 08.09.08, 21:39 "Pralnia towarzyska" mnie szczerze rozbawiła :) Może dlatego, że nowość u Szymka. Odpowiedz Link Zgłoś
s.u.n.d.a.y Re: SmS - 08.09.08 08.09.08, 22:04 Jeszcze dodam: wyśmiał Józka ze wszystkich stron - że Natasza go i tak zostawi, wyciągnął jakiś film z treningów, opinie ludzi (filmy? no pewnie zboczone, bo znając Józefowicza...). Widać, że nijak go to nie bawi i jego wymuszony, sztuczny śmiech bił po oczach. Nie ma chyba dystansu do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
zitta Re: SmS - 08.09.08 08.09.08, 22:10 Dokładnie: zero dystansu, czyli wszystko zgodnie z przewidywaniami. PJanusz "Pan i władca, jestem najlepszy" Józefowicz oraz Nataszka "niewolnica Isaura" Urbańska, która cały czas zapodaje "O Jeeeezu!", "Napraaawde?", "Ojeeeej", okraszając to opowiastkami jak to zakochała się w bufonie od pierwszego wejrzenia. Małaszyński OK. Czekam na rozmowy w tłoku. Odpowiedz Link Zgłoś
auto_robex Re: SmS - 08.09.08 08.09.08, 22:32 Odcinek b. dobry: Podobalo mi się: - natasza sliczna kobieta , nie wiem czy dobrze uslyszalam ze kiedys miala krolicze zeby? moze spilowała;) - jozefowicz zawsze mi sie podobal - przystojny facet (only wyglad:) - baba czytajaca gazety i komentujaca m.in gosie andrzejewicz - BOSKA :) - i na koncu Tusk mowiacy w prawym rekawie mialem wypowiedzenie wojny Rosji HEHE Nie podobał mi sie Gracjan roztocki -jaki oblech.. Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: SmS - 08.09.08 08.09.08, 22:41 No wlasnie - co robi w SMS Gracjan? I to w miejsce czesto przesmiesznych filmikow, inspirowanych wypowiedziami politykow? Siekierka na kijek, zdecydowanie. Blad. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: SmS - 08.09.08 09.09.08, 00:10 majewski pozazdroscil wojewodzkiemu miska koterskiego i znalazl sobie wlasnego wsiowego glupka :/ Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: SmS - 08.09.08 08.09.08, 22:57 mnie jakoś baba z pralni nie rozbawiła... figo fago na razie tez ale widze w tym jakis potencjał;) co do gości-Natasza ślicznie wygląda i może na tym zakończę :D Odpowiedz Link Zgłoś
seseczka Re: SmS - 08.09.08 08.09.08, 23:23 tatus sobie córeczkę wychował/uje. Nataszka bez swojego zdania, zrobi tylko to co jej Januszek każe. Pani Basia - rewelka! Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: SmS - 08.09.08 09.09.08, 00:56 obejrzałem,niezłe było nie wiem skąd uprzedzenie do Nataszy,Jozefowicz jako aktor i tancerz też nie jest zły,pamiętam jego wystepy w Big Zbig Show,czeskiej pio- sence i parodie divy operowej,czy ostatnie akrobacje przy barze w piosence stylowej,niezłe. Odpowiedz Link Zgłoś
nemi1 Re: SmS - 08.09.08 09.09.08, 08:38 A ja (ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu) odebrałam parę Józefowicz - Urbańska in plus! Myślę, że fajna z nich para. Pralnia towarzyska bardzo fajna. Figo - Fago - nie zachwyciło. Natomiast Gracjan to już zbyt dużo - bleeee. Wolałam poprzednie końcówki, które były śmieszne ( w odróżnieniu od Gracjana). Rozmowy w tłoku - super - zwłaszcza Fotyga - Majewski - to co jest w tej książce Ftyga - nie wiem Majewski - to nie wie pani co jest w książce, którą pani napisała? Fotyga - nie! Ale co się pan dziwi - przecież pisze się ręką, a czyta się okiem:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
bazylek78 Re: SmS - 08.09.08 09.09.08, 09:56 a mi sie podobal odcinek bardzo. fajny poczatek. ciekawi goscie. wreszcie rozmowa o czyms. super figo-fago i nawet smieszny kabaret. Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: SmS - 08.09.08 09.09.08, 10:28 Józefowicz i Natasza super! Baaaardzo pozytywne wrażenie na mnie zrobili. Pani Basia (jak zwykle) świetna. Reszta nudna. Rozmomowy w Tłoku to z odcinka na odcinek większa tragedia. FigoFago - ileż można? Żarty o gejach były śmieszne 10 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: SmS - 08.09.08 09.09.08, 11:49 pozytywne wrażenie? ja nataszy szczerze współczuje i nie moge sie nadziwić, ze daje sie tak traktować... Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: SmS - 08.09.08 09.09.08, 11:53 W porównaniu z tym co piszą o nich fakty, pudelki i zitta to na 100% było to pozytywne wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: SmS - 08.09.08 09.09.08, 11:55 Poza tym uroda Nataszy powala na kolana, a Józefowicz na szczęście nie przechodzi kryzysu wieku średniego i nie udaje playboya (jak np MaxKolanko). Fajni ludzie z nich. Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś