brytan4 13.09.08, 09:28 Bardzo fajnie prowadzi - myślę że nawet jest lepszy od Mellera. Jest błyskotliwy i dowcipny, i jak na początek, nawet nie jest spięty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dobrakobra Re: Bartosz Węglarczyk - w DDTVN 13.09.08, 09:53 rzeczywiście jest OK Odpowiedz Link Zgłoś
harriet24 Re: Bartosz Węglarczyk - w DDTVN 13.09.08, 10:55 Bardzo dobrze wypadł! Nie narzucający się, skromny, a jednocześnie błyskotliwy i z poczuciem humoru. Klasa sama w sobie. Żeby go tylko ta "sława" nie zepsuła... :) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Bartosz Węglarczyk - w DDTVN 13.09.08, 11:17 też mi się podobało chociaż na razie bez rewelacji;) Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Bartosz Węglarczyk - w DDTVN 13.09.08, 12:39 aż obejrzę,żeby wypowiedzieć się,chociaż gościu z natury jest kiepski i śliski Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_nalesnik Re: Bartosz Węglarczyk - w DDTVN 13.09.08, 13:21 ja z kolei odniosłam wrażenie, że jest go tam za mało. kinga ciągle nadawała, a on jakby bał się komukolwiek wejść w słowo, a jak już coś mówił, to tak cicho, że ledwo było go słychać. albo może po prostu na taki moment trafiłam. aczkolwiek mam nadzieję, że się rozkręci i uciszy trochę kingę ;] Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Bartosz Węglarczyk - w DDTVN 13.09.08, 15:52 ja trafiłam na końcwke tylko i odniosłam wrazednie ze para nie przepada za soba i ze kinia głupiej gada niz zwykle choc myslałam ze to niemozliwe ale moge sie mylic, widziałam tylko kawałek Odpowiedz Link Zgłoś
dobrakobra Re: Bartosz Węglarczyk - w DDTVN 13.09.08, 16:37 eee, nie, było miło i przyjemnie... obejrzałam całość i mam wrażenie że naprawdę się lubią Odpowiedz Link Zgłoś
jackie_brown Re: Bartosz Węglarczyk - w DDTVN 13.09.08, 16:47 W kontraście z Bartoszem Kinia wypadła strasznie głupawo. Dziś mnie wyjątkowo denerwowała :( Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Bartosz Węglarczyk - w DDTVN 13.09.08, 18:05 He, he..też miałam takie wrażenie. Ale pytanie brzmi- które z nich do programu o takiej konwencji, bardziej nie pasuje w takim razie?;)P Bartosz to osoba z innej bajki, przy nim Kinga, idąc tą drogą co do tej pory, będzie zawsze wyglądała na głośniejszą, mniej poważną...nie wiem, czy ten wybór w konsekwencji będzie dla niej korzystny... Odpowiedz Link Zgłoś
pepsic Re: Bartosz Węglarczyk - w DDTVN 13.09.08, 20:54 ale niespodzianka, nareszcie fajna osoba w DDTVN. Odpowiedz Link Zgłoś
brytan4 Re: Bartosz Węglarczyk - w DDTVN 13.09.08, 21:34 a ja myślę, że bedą do siebie pasować- on poważny, ale z fajnym poczuciem humoru, troche brzydal, a ona atrakcyjna i błyskotliwa... Odpowiedz Link Zgłoś
spacey1 Re: Bartosz Węglarczyk - w DDTVN 13.09.08, 23:29 Moim zdaniem on jest BARDZO przystojny. Niestety przytył i już tego nie widać :( Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Bartosz Węglarczyk - w DDTVN 13.09.08, 23:34 dobrze, ze w trakcie DDTvn sobie spalam:-) od czasu wpadki pana Weglarczyka z spoilerem dot. serialu "24" jestem do niego uprzedzona. a jesli jest w dodatku tak, ze wiecej slychac Kingi niz jego, to coz.. warto ten program omijac. Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: Bartosz Węglarczyk - w DDTVN 14.09.08, 00:14 A co to za historia ze spoilerowaniem "24"? Odpowiedz Link Zgłoś
mallina spoilery serialu 24 14.09.08, 00:26 musialbys poszukac na jego blogu. zrobil tam wpis o pewnym wydarzeniu z ostatniego sezonu "24". potem sie w komentarzach tlumaczyl, ze w Polsce zanim ta seria poleci to i tak nikt jego spoilera nie bedzie pamietal. no cos w tym sensie. a i wymiana zdan na temat kto skad ma nowy odcinek:-) oczywiscie pan Bartosz mial legalna kopie odcinka.. a tu znalazlam Ci owe wpisy bartoszweglarczyk.blox.pl/2007/01/Terrorysci-atakuja-Los-Angeles-w-TV.html bartoszweglarczyk.blox.pl/2007/01/Atak-nuklearny-na-LA-cz-2.html Odpowiedz Link Zgłoś
titerlitury Re: Bartosz Węglarczyk - w DDTVN 14.09.08, 00:37 Nie oglądam tego programu, szczególnie, ze wyjatkowo irytuje mnie Kinga Rusin. I rozumiem, że zyc z czegos trzeba, ale przeciez pan Bartosz jest szefem działu zagranicznego w GW, wiele komentuje po wszelkich stacjach telewizyjnych i radiowych, bo jest jednym z najciekawszych i najsypatyczniejszych komenatatorów, szczególnie gdy mówi o sprawach amerykańskich (z wykształcenia amerykanista). Ale najlepiej wychodzi mu piatkowy "bez komentarza" w Trójce z Zarębą, gdzie schlebia w sposób uroczy Wojciechowi Mannowi. Po co mu taki szoł? Odpowiedz Link Zgłoś
trrruskawa Re: Bartosz Węglarczyk - w DDTVN 14.09.08, 15:20 Jestem zaskoczona Waszymi opniami, byłam pewna, że ostra jazda tu sie na niego zrobi. Mnie sie w ogóle nie podobał, w ogóle mi tam nie pasował w swojej niechlujnej koszulce, komentarze wydawały mi się na siłę śmieszne czy kontrowersyjne, jednym słowem: nieee! Marcin wróć! Odpowiedz Link Zgłoś
brytan4 Re: Bartosz Węglarczyk - w DDTVN 14.09.08, 15:43 o, Marcin to był dopiero niechluj. Węglarczyk jest OK , a Meller może nie wracać... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Bartosz Węglarczyk - w DDTVN 14.09.08, 16:36 Meller niechluj??? wg mnie zawsze wygladal dobrze i nigdy okreslenie "niechluj" by mi myslac o nim do glowy nie przyszlo. Odpowiedz Link Zgłoś
brytan4 Re: Bartosz Węglarczyk - w DDTVN 14.09.08, 17:14 Marcin wielokrotnie wyglądał jakby był na ciężkim kacu, niedogolony i niewyspany- niechlujem można być nie tylko jeśli chodzi o ubranie... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Bartosz Węglarczyk - w DDTVN 14.09.08, 23:20 nieogolony ktos nie kojarzy mi sie z niechlujem. Weglarczyk np wg mnie ma niechlujna fryzure i zdecydowanie na pierwszy rzut oka wydaje mi sie bardziej "zapuszczony" niz Meller. ale to tylko subiektywne odczucie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
liza_s Re: Bartosz Węglarczyk - w DDTVN 14.09.08, 17:37 Myślałam, że każdy bedzie lepszy od Mellera, ale dzisiejszy komentarz Węglarczyka na temat choroby Mandaryny był po prostu chamski. Odpowiedz Link Zgłoś
liza_s Re: Bartosz Węglarczyk - w DDTVN 14.09.08, 19:58 Tematem rozmowy były nowe zajęcia Mandaryny. Węglarzyk od początku czepiał się, że ona robi wszystko, tylko nie nagrywa płyty. Na koniec Kinga spytała Martę o jej pobyt w szpitalu związany z cukrzycą, a Węglarczyk zażartował, że ta zapaść to pewnie miała miejsce w czasie nagrywania płyty. Odpowiedz Link Zgłoś
ankas4 Jak dla mnie tez na NIE 15.09.08, 03:50 NO z ciekawoscia przeczytala Wasze komentarze, bo ja sama odnioslam niestety wrazenia negatywne, jak dla mnie byl nudny, malo dowcipny, malo blyskotliwy i jeszcze malo apetyczny, i naprawde nie chodzi mi tutaj o to ,ze jest przy kosci ale ,ze ogolnie jakos tak nie za bardzo wygladal. Zanim calkiem wyrobie sobie zdanie poczekam jeszcze kilka odcinkow! Ps , Tez nie mam pojecia do czego mu potrzebne to show! Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Jak dla mnie tez na NIE 15.09.08, 11:35 jak widac nieograniczona głupota Kingi wychodzi na jaw przy kazdym prowadzącym a ze obecny prowadzący ma za zadanie cicho siedziec, nie gasic Kingi, nie wymądzrac sie i wogóle za bardzo nie rzucac sie w oczy to Kinia zadowolona bardzo a co do wyglądu to zgadzam sie - przy Weglarczyku nawet zaspany i skacowany Meller wygląda jak lord. Odpowiedz Link Zgłoś