yahoo10 13.09.08, 22:23 Baleron wyje i jeszcze płacze... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shatmach Re: Mucha śpiewa.. 13.09.08, 22:29 I była najlepsza! Rozwaliła mnie tym pękniętym sercem. Edzie zatkało. Genialna jest! Odpowiedz Link Zgłoś
asiek101 Re: Mucha śpiewa.. 13.09.08, 23:16 Żenujaca była, ten komentarz do Górniak, to serce pękające, matko co to miało oznaczać???.... normalnie czerwony polik złapałam i panne Muchę wygaszam już na zawsze, dno i kupa mułu... Odpowiedz Link Zgłoś
bonnieparker1 Re: Mucha śpiewa.. 13.09.08, 23:31 Tym razem Górniak błysnęła celną puentą na ten rozhisteryzowany spektakl. W końcu cóż innego chciała( panna M.) usłyszeć na to prowokacyjne " o la, la". Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Mucha śpiewa.. 13.09.08, 23:41 Gdy Muszka skończyła Ibisz oddał głos Edycie która powiedziała, że nie ma nic do powiedzenia i oddaje głos komu innemu. Mucha z poważna mina powiedziała, że włozyła w ten kawałek tyle serca, cos tam o rodzinie i przyjaciołach wspomniała. Potem zaczeła sie bic po piersi, a pod spodem był worek ze sztuczną krwia wiec... pekło jej serce. Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Mucha śpiewa.. 13.09.08, 23:44 Dzięki! Ja myślałam, że ona już niżej nie upadnie... Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Mucha śpiewa.. 13.09.08, 23:46 Bzdury. Nie bedę jednak Muchy bronił bo wiem, że tutaj to nie ma sensu. Czego by nie zrobiła to i tak będzie źle (jeszcze pamietam "wojny" o Edytę G.) Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Mucha śpiewa.. 13.09.08, 23:52 Aaa... to był taki performance, który ćwiczyła rok w USA? Sorry, nie znam się ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Mucha śpiewa.. 13.09.08, 23:47 juz z opisu brzmi to zenujaco:-) dobrze, ze nie mam Polsatu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
bonnieparker1 Re: Mucha śpiewa.. 13.09.08, 23:49 hatmach napisał: > Gdy Muszka skończyła Ibisz oddał głos Edycie która powiedziała, że nie ma nic d > o > powiedzenia i oddaje głos komu innemu. Mucha z poważna mina powiedziała, że > włozyła w ten kawałek tyle serca, cos tam o rodzinie i przyjaciołach wspomniała > . > Potem zaczeła sie bic po piersi, a pod spodem był worek ze sztuczną krwia > wiec... pekło jej serce. > To nie zupełnie tak było.. Zanim Ibisz poprosił Edytę o ocenę, włączyła się Mucha z ostentacyjnym " o la, la";) w tonie dość protekcjonalnym, co miało w podtekście wyrazić, co tak naprawdę uważa Mucha o ocenach Edyty, którą ten ton najwyraźniej zirytował. Dlatego odpowiedziała podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Mucha śpiewa.. 14.09.08, 13:00 tak czytam te wpisy... hmmm czy ona magisterki w tym programie broni? ludzie! to ma byc szoł! za które wykonawcy biorą kasę. mnie ten rozaj SZOŁUUU nie bawi i mimo całej mej atencji dla Ani, programu nie oglądam bo on nie dla mnie. ale jak widzę wy bawicie się swietnie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Mucha śpiewa.. 14.09.08, 19:54 Mucha zalana krwią www.kozaczek.pl/img/2maj/74_12.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Mucha śpiewa.. 15.09.08, 10:30 A jaka piosenkę śpiewała? I jeszcze: skoro ona tę krew miała przygotowaną to znaczy że wszystko było wyreżyserowane czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Mucha śpiewa.. 15.09.08, 11:14 no oczywiscie ze tak i taz tą scenke odebrałam z czerownym polikiem - OWad prezentuje scenki ktorych sie nauczył w njujorku za 30 tys. baksów. wg mnie przepłaciła Odpowiedz Link Zgłoś
woi.mi Re: Mucha śpiewa.. 15.09.08, 11:37 Nawet nie umiała sobie tego serca rozwalić. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.be Re: Mucha śpiewa.. 16.09.08, 00:04 Nie wydaje mi sie,aby atak serca czy raczej na serce byl zaplanowany przez rezysera.Przez sama Anie tak,bo wie jakich komentarzy moze sie spodziewac.Tylko z drugiej strony po co naraza sie na smiesznosc z takim talentem. Smutne to,ze dla kasy mozna z siebie zrobic posmiewisko. Odpowiedz Link Zgłoś
panna-nikt-online Re: Mucha śpiewa.. 20.09.08, 22:25 "śpiewa" to za dużo powiedziane Odpowiedz Link Zgłoś