Dodaj do ulubionych

prezenterki tv - obgadujemy!!!!!!!

IP: *.sonata.waw.pl 14.10.03, 17:26
anita werner - najładniejsza w tv, co oznacza że tvn nie naśladuje ani cnn
ani bbc gdzie prezenterka musi wyglądać wiarygodnie tzn wyglądać na kogoś
kto wie o czym mówi czyli być straaaasznym wymoczkiem (a werner głupia nie
jest)
pieńkowska - wbrew powszechdej opinni jest drętwa
fajkowska - nadużywanie atutów kobiecości przez kobietę drugiej młodości
smoktunowicz - to koń-cyborg!

Obserwuj wątek
    • Gość: kobieta II młodośc Re: prezenterki tv - obgadujemy!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 18:38
      Czy kobieta drugiej młodości nie może być kobieca???? A Fajkowską nie bardzo
      lubię bo się mizdrzy, prawie tak jak Nałęcz w komisji śledczej.
      • Gość: me Re: prezenterki tv - obgadujemy!!!!!!! IP: *.toresd01.pa.comcast.net 14.10.03, 23:46
        najlepsza jest marta kuligowska z tvn24.
        • Gość: raver Re: prezenterki tv - obgadujemy!!!!!!! IP: *.net / *.net 15.10.03, 00:47
          Eee tam,jest zimna i chłodna,zero ciepla z ekranu;)
    • Gość: kubu Re: prezenterki tv - obgadujemy!!!!!!! IP: *.chello.pl 15.10.03, 00:12
      Anita Werner?
      to taki plastykowy manekin z TVN24 z rozbieznym zezem?
      zaiste dziwny masz gust :/
      • Gość: raver Re: prezenterki tv - obgadujemy!!!!!!! IP: *.net / *.net 15.10.03, 00:49
        To fakt z ockami Werner,jedno oko na Maroko a drugie na Kaukaz;)
    • kita2 Re: prezenterki tv - obgadujemy!!!!!!! 15.10.03, 00:22
      smoktunowicz wyrąbista laska, werner też. i obie wiedzą co mówią.
      • faktyrulez Re: prezenterki tv - obgadujemy!!!!!!! 15.10.03, 00:55
        Nie w tym rzecz zeby byly laskami. Lis is the best, ale trzeba pzryznac ze
        informacje TV4 sa jedyna konkurencja dla Faktow. Zawodowo robione i wala po
        ryju kogo trzeba. Smoktunowicz nie jest przenterka bo na koncu informacji
        widac jej nazwisko jako osobe przygotowujaca program. Wiec cyborgiem chyba
        nie jest tylko dziennikarzem. Fakty the best, a potem info TV4.
        • michal_82 Re: prezenterki tv - obgadujemy!!!!!!! 15.10.03, 18:18
          Nie mam TV4, więc nie mogę ocenić Smoktunowicz, ale napisy końcowe o niczym nie
          świadczą. W Faktach TVN zawsze jest na koniec "Program przygotowali" i w tej
          pozycji mamy zawsze prowadzącego i jeszcze jedną osobę, która ten program
          tematycznie opracowała. (Lis chyba jest chyba jedynym wyjątkiem w tej kwestii,
          bo on się w kształt programu mocno angażuje)

Do niedawna w Wiadomościach pokazywali tylko na koniec w napisach pozycję
          redaktor wydania i realizator TV. Obecnie zamiast tego pierwszego jest tak jak
          na TVN - "Program przygotowali" na co składa się prezenter i właśnie redaktor
          wydania.

Więc Smoktunowicz może równie dobrze przychodzić do pracy "na gotowe".
    • Gość: raver Re: prezenterki tv - obgadujemy!!!!!!! IP: *.net / *.net 15.10.03, 00:51
      A dla mnie podoba się Magda Mołek.
    • bareja Re: prezenterki tv - obgadujemy!!!!!!! 15.10.03, 01:19
      I o to chodzi żeby byly wiarygodne. smoktunowicz nie jest cyborgiem bo też
      wydaje ten program. chociaz bałbym się być jej facetem i jej podpaść. czasami
      wygląda groźnie.
    • ka2 Re: prezenterki tv - obgadujemy!!!!!!! 15.10.03, 09:19
      Marta Kuligowska - dramat !!
      Nie wiem, kto jej kupuje te bluzeczki z falbankami.
      I zawsze wygląda jakby się ośliniła.
      No i ten głosik cieniutki.
      I te ulizane trzy włoski na krzyż.

Ogólnie katastrofa .
      • Gość: brian Re: prezenterki tv - obgadujemy!!!!!!! IP: *.defbank.com.pl 15.10.03, 10:37
        > Marta Kuligowska - dramat !!

Jestem całkowicie odmiennego zdania, ale szanuję twój gust

> [..]
        > I zawsze wygląda jakby się ośliniła.

Mnie się zdaje, że to kwestia błyszczącej szminki ?
        > No i ten głosik cieniutki.

Cieniutki? Pani Marta ma charakterystyczny niski głos

> I te ulizane trzy włoski na krzyż.
        Tu się, niestety, zgadzam. Przez pewien czas już miała piekną fryzurę. Widać to
        komuś przeszkadzało, bo znowu nosi te idiotyczne kosmyki spadające na czoło.
        > [...]

• ka2 Re: prezenterki tv - obgadujemy!!!!!!! 15.10.03, 12:28
          Huknę się w pierś ( bynajmniej nie cherlawą:), że mało osób budzi we mnie taką
          niechęć jak Marta Kuligowska.
          Mam jej za złe nadużywanie nieszczęsnego błyszczyku choć pewnie niektórym
          wydaje się on seksowny.
          Tak samo jak seksowny może wydawać się jej głos, który nie zawsze pasuje do
          treści w stylu :
          - rak szyjki macicy w porę zdiagnozowany....

A dla mnie takimi błyszczącymi ustami i tym głosem to powinna raczej ograniczyć
          się do mówienia " misiu " do swojego faceta.

Choć pewnie i tak jest lepsza od Pieńkowskiej, która cokolwiek by nie czytała,
          zawsze brzmi to jak apel poległych.
    • johnny_tomala Re: prezenterki tv - obgadujemy!!!!!!! 15.10.03, 09:30
      wrener ładna ??? tak zimnej i bezpłciowej kobietki to dawno nie wiedziałem i o
      ile to rzecz gustu to naprawdę nie jestem w stanie na nia patrzyć i zmieniam
      kanał. Pieńkowska fajna jest choć czasami głupoty gada i latka już nie te ale
      dalej niezła laska, fajkowska to ciepłe kluchy od których mam ochotę pawia
      puścić ale chyba najgorsze wrażenie robi żona młodego olbrychskiego w vip na tv
      4 - no tak brzydkiej kobiety to dawno nie wiedzałem
      ale se fajnie tak dop....ić komus zrana ! miodzio !
    • magda_s4 łech... 15.10.03, 09:43
      Ja bardzo lubię Iwonę Kubicz - taka jest swojska. Nie cierpię za to Agaty
      Młynarskiej - co chwila sztucznie się uśmiecha jak by kto jej gwoździem usta
      rozszerzał. Nie cierpię Kamela, Dowbora i Szaranowicza. Z prezenterów
      dzienników nie cierpię Jeneralskiego - wygląda jakby mu kto spłaszczył twarz, a
      tę grzywkę to mógłby sobie do góry podniesć - wygląda jak fijoł.
      • Gość: jan_suzin Re: łech... IP: *.crowley.pl 15.10.03, 10:18
        magda mołek rulezzzzzzzzz. i żadna inna.
        • sonny07 Re: Magda Mołek 15.10.03, 10:20
          ano! dzisiaj rano w kawce czy herbatce.. miodzio! najładniejsza prezenterka w
          polskich telewizorniach!
          • Gość: Znajomy Re: Magda Mołek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 12:48
            Kolego, pozory mylą! Madzia jest niziutka, drobniutka, ma krzywe nogi i
            powracającą opryszczkę. W realu byś się srodze rozczarował...
            • Gość: baba Re: Magda Mołek IP: *.acn.waw.pl 15.10.03, 13:05

To nie jest chyba najwazniejsze jak ona wyglada na zywo, a nawet czy jest
              skonczona pieknoscia na ekranie czy nie. Chodzi o to COS, co emanuje z czlowieka
              - mieszanka ciepla, pewnosci siebie i wielu innych skladnikow. Magda to ma i
              Iwona Kubicz to ma zawsze, niektore panie maja to czasami, w zaleznosci od
              dyspozycji jak przypuszczam.
              Mlynarska bywa, ze mi sie podoba, ale kompletnie nie trawie Fajkowskiej
              - gdy na nia patrze mam wrazenie jakby oczekiwala calowania po nogach z
              wdziecznosci za zaproszenie do studia.
              Niezla jest Wellmanowa, szkoda, ze babe z takimi jajami wykorzystuje sie do
              jakis pierdol o fryzurach, gotowaniu i. t. p.
              PZDR
    • Gość: s_l Re: prezenterki tv - obgadujemy!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 12:41
      nie wiem czy sie miesci w tak waskiej kategorii jak 'prezenterka', ale dla mnie
      absolutny numer jeden to dorota gawryluk z polsatowych informacji i graffiti
      • Gość: annika Re: prezenterki tv - obgadujemy!!!!!!! IP: *.dial.pl 15.10.03, 12:50
        młynarska i Dowborka do wylotu!!! Mołek - ładna ale sztuczna i nadmiernie
        eksploatowana (żeński odpowiednik Kamela), Pieńkowska - to ma być kobieta?
        Smoktunowicz i prezenteri TVN iTVN24 są ok.
      • Gość: Kaka Re: prezenterki tv - obgadujemy!!!!!!! IP: 149.156.213.* 15.10.03, 13:36
        Ale lubisz czy nie lubisz. Bo ja Gawryluk lubie bardzo.
        • mindo Re: prezenterki tv - obgadujemy!!!!!!! 15.10.03, 13:49
          E, tam, nie znacie się.
          Only Katarzyna Łoska z polsatu (pogoda). Miodzio!
          • Gość: Ron Obvious Re: prezenterki tv - obgadujemy!!!!!!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 15.10.03, 16:29
            O tak, a ktoś widział jak w wakacje czasami prognoze pogody urzadzała na plaży
            w bikini...MIODZIO.........
      • Gość: s_l Re: prezenterki tv - obgadujemy!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 13:47
        numer jeden to numer jeden :)

gawryluk jest swietna
        szczegolnie rozmowy z politykami prowadzi tak blyskotliwie, ze az milo patrzec,
        mysle, ze w sposobie prowadzenia graffiti bije nawet olejnik, z calym
        szacunkiem dla warsztatu ostatniej
    • Gość: ART Re: prezenterki tv - obgadujemy!!!!!!! IP: *.artinfo.com.pl / *.artinfo.com.pl 15.10.03, 13:49
      Akurat podobają mi się (za kunszt) prezenterki, dziennikarki z Kawy czy
      Herbaty: Anna Pawłowska, Magda Olszewska i Iwona Schymalla. Podobnie jak wielu
      nie przepadam za Dorotą Warakomską, Jolantą Pieńkowską i super do wszystkiego
      Tomaszem Kamelem i Piotrem Kraśko. Z Dwójkowych ulubienic Niny Terentiew
      najlepiej wypada ta najmniej medialna Iwona Kubicz. Mimo wielu ciepłych słów,
      niestety Pani Werner i Redo to nie moje typy.
      • Gość: kola Re: prezenterki tv - obgadujemy!!!!!!! IP: 193.235.68.* 15.10.03, 13:56
        Patrycja Redo chyba warta jest ten-tego!
    • Gość: bolawa Re: prezenterki tv - obgadujemy!!!!!!! IP: *.pap.net.pl 15.10.03, 15:12
      jaj popatrzysz uważniej, to werener też ma coś z konia-cyborga...... jest tylko
      młodsza
      • Gość: merc Re: prezenterki tv - obgadujemy!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.10.03, 17:29
        Pochanke- to jest cyborg straszna,mach agłowa jak koń

Gawryluk-hitlerowa,brakuje jej tylko wilczura,odrobiny ciepła nie ma w niej

Dowbor -wiecznie myląca sie

Mołek -jest ok ,ale powinna uważać,bo czasami jest za kostyczna i niepzrystepna

Młynarska- ona jest po prostu głupia

Kamel -robi sobie świetny wizerunek-zawsze pzrygotowany widac pracuje nad soba-
        ale nigdy nie powinen mowic o powąznych sparwach,absolutnie jest nie
        wiarygodyny

Olszański jest męski i fajnie sie prezentuje ,jemu sie ufa mimio tego
        niepotrzebnego kolczyka

• Gość: baba Re: prezenterki tv - obgadujemy!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 15.10.03, 17:35

Dlaczego uwazasz, ze Mlynarska jest glupia ?
          Nie czepiam sie, po prostu jestem ciekawa Twojej opinii ?
          • Gość: merc Re: prezenterki tv - obgadujemy!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.10.03, 21:22
            Jest głupia ,bo mająć takie attuty jak urode i inteligencje,obycie w ogole
            tego nie porafi wykorzystać.Ja na poczatku ja bardzo lubiłem, teraz cos nie
            moge znies i uwazam,ze jesli ma sie atuty a nie wykorzystuje sie ich to jest
            sie po prostu głupim,ona mogłaby być świetną prezenterka,a nie pracuje w
            ogole nad swoim wizerunkiem..w ogole.....i daltego jest głupia,pomijając
            egazltacje i nie do zniesienia w jej wykonaniu dziudziubowatość i
            szcebiotanie,ona jest dorosła..
    • Gość: ziuta Re: prezenterki tv - obgadujemy!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 17:16
      a ja lubie karoline szostak z polsatu, sport prowadzi,zawsze ładnie wygląda i
      dobrze mówi
    • Gość: mm Re: prezenterki tv - obgadujemy!!!!!!! IP: *.man.polbox.pl 15.10.03, 21:13
      Obgadaliscie juz wszystkich chyba! I wszystkim się dostało. Nie oberwała chyba
      jeszcze tylko Chmielowska, Holecka, Warakomska, Torbicka, Obara, Kulczycki,
      Miśtal i Schymalla... Dajcie spokój!!!
      • Gość: mer Re: prezenterki tv - obgadujemy!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.10.03, 21:17
        Holecka jest bardzo fajna!!!!!!!!!!Chmielowska tez...
        • Gość: ki Re: prezenterki tv - obgadujemy!!!!!!! IP: 66.54.229.* 16.10.03, 00:54
          dajcie juz spokoj...
          • lamancza Re: prezenterki tv - obgadujemy!!!!!!! 17.10.03, 12:49
            Klaudia Carlos z tvn sport - oliwkowy dreszczyk.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka