Dodaj do ulubionych

"Powrót do przeszłości" 2 ...!??

IP: *.aster.pl / *.acn.pl 14.10.03, 20:05
Hmm.. to jak dowcip opowiedziany od połowy. ....What????

P.s ta trylogia jest ...moim powrotem do szkolnej młodości. Obejrzę z 2/3
przyjemnością.
Obserwuj wątek
    • mahoney Re: "Powrót do przeszłości" 2 ...!?? 14.10.03, 23:57
      hm ?
      powrot , zajebisty film zemeckisa , ogladam jak mi zle ,
      ktora czesc lubicie najbardziej , ja chyba klasycznie 1ke
      • Gość: emcia Re: "Powrót do przeszłości" 2 ...!?? IP: *.icpnet.pl 15.10.03, 01:04
        Oczywiście że 1 najlepsza :) Uwielbiam :)))) 3 jeszcze ujdzie, chociaż już nie
        bardzo, ale 2 to zupełna pomyłka.

• Gość: motyl69 Re: 'Powrót do przeszłości' 2 ...!?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.03, 04:55
      Na Allegro można kupić taką bryczkę (40kPLN).
      Rzeczywiście na chandrę jedynka.Mój kumpel mówi mi,że to film tak jakby o mnie.
      Podobny koleś,podobna gitara(metr ode mnie,z tym,że to Strat) i ten klimat w
      domu przy kolacji.Karierę posiadacza auta zaczynałem od...27-letniego
      garbiego,później drugi VW....Niechciałbym aby spotała mnie taka skucha z
      rozwalonym autem Tatusia(Biff).Mój papa zasuwał wtedy nieposkromioną(w
      naprawach)"Sarną".Emmet Brown jest NIE DO PODROBIENIA !!!!!PZDR Paweł
      • filomina Re: 'Powrót do przeszłości' 2 ...!?? 15.10.03, 15:35
        Uwielbiam te filmy i ogladam za każdym razem, szczegolnie jak humorek u mnie
        nieciekawy...
        Najbardziej podoba mi się I i IIIcz., kapitalna muzyka, dr Brown - rewelacja!!!
        Szkoda, że Michael J.Fox jest tak chory...
        Pozdrawiam
    • Gość: aol Re: "Powrót do przeszłości" 2 ...!?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.10.03, 23:05
      No wBasnie czy kto[ wie czemu polsat pokazal I w poBowie czerwca,a dwie
      kolejne pokazuje w polowe pazdziernika?Ale w sumie to dobrze,bo myslalam ze
      juz w ogóle II i III nie pokaza...
      A ja najbardziej lubie chyba pierwsze 2,choc tak naprawde to mogli by dawac je
      wszystkie razem
      • aric Re: "Powrót do przeszłości" 2 ...!?? 16.10.03, 08:54
        Ja natomiast nie traktuje tego jako odcinków tylko jako jeden film raczej.
        Oglądam zwykle trzy częsci na raz. Z czestotliwością mniej więcej raz na rok.
        Podobnie mam z Indianą, GW, Obcymi.:)))
    • Gość: ania Re: 'Powrót do przeszłości' 2 ...!?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.03, 10:50
      Ktoś mnie oświeci i opisze jak się film skończył bo jak zwykle zasnęłam. Wiem
      oczywiście, że się skończył dobrze ale w jaki sposób?
      • motyl69 Re: 'Powrót do przeszłości' 2 ...!?? 26.10.03, 02:35
        Gość portalu: ania napisał(a):

> Ktoś mnie oświeci i opisze jak się film skończył bo jak zwykle zasnęłam. Wiem
        > oczywiście, że się skończył dobrze ale w jaki sposób?

TO NIEWYBACZLNE!!!!!
        • Gość: P-77 Re: 'Powrót do przeszłości' 2 ...!?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 11:36
          Druga część była moim zdaniem słaba - choćby wtedy kiedy postaci spotykały
          swoje młodsze wersje. Dlaczego w 1985 roku Marty i prosesor występowali w
          jednym egzemplarzu a w 1955 w dwóch?
          Ktoś zwrócił uwagę na niekonsekwencję - kiedy stary Beef wręcza młodemu
          nieszczęsną książkę, wraca do tej samej przeszlości, z któej wyjechał, choć
          przecież nie powinno jej być - od tego powodu pojawia się nowa rzeczywistosć.
          Natomiast mocnym punktem wszystkich części byłą Lea Thompson jako matka
          Martyego. Potem miała swój własny sitcom - Caroline In The City, ale po jego
          zakończeniu całkiem zniknęła.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka