kama3570 29.09.08, 23:33 Rany jak nuuuuda,Hakiel jest strasznie, delikatnie mówiąc niemedialny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yagres Re: Cichopki u Szymona.... 30.09.08, 08:22 I do tego przypominał mi generała czy płk. Polko z tą jego nową fyzurą albo raczej jej brakiem. Czy to skin osiedlowy czy dres bejsbolowy? Odpowiedz Link Zgłoś
petronellla Re: Cichopki u Szymona.... 30.09.08, 09:16 Oj gejzerem intelektu to on nie jest. Chyba zdecydowal sie na udzial w tym programie, zeby nam-widzom oraz sobie udowodnic, ze jest fajny i zabawny. Coz, mnie nie przekonal.... Odpowiedz Link Zgłoś
saabb Re: Cichopki u Szymona.... 30.09.08, 09:23 Nooo nieeee, czy taka fryzura zawsze musi świadczyć, że się jest skinem, dresem lub kryminalistą??? Czy dziarki, też o tym świadczą??? Yagres, pachnie mi tu zaściankiem.... Co do Hakiela to faktycznie marnie wypadł, Cichopkowa o niebo lepiej, choć nie przepadam za nią. Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_rzeka general Polko 30.09.08, 09:35 General Polko fantastyczny jest i basta. Uzywanie jego nazwiska w tym samym zdaniu, co tego pana tancerza jest naduzyciem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
gajowy.maciejowy Re: Cichopki u Szymona.... 30.09.08, 18:03 Czy tylko mi wydawało się, że Cichopkowa była pod lekkim wpływem...? Odpowiedz Link Zgłoś