Dodaj do ulubionych

Kasia S. u Kuby

IP: *.rtk.net.pl 20.10.03, 00:21
jak wam się podobało?
mnie super. Kasią jestem zauroczony, choć nie zawsze Jej muzyka mnie bierze.
ale jako kobieta jest super: bezpretensjonalna, spontaniczna, bardzo wrażliwa
i pięknie operuje polskim językiem. nawet jak się z nią nie zgadzam, to
chętnie jej słucham, jak mówi. ona ma coś istotnego do powiedzenia, ona nie
truje, imponuje mi, że broni swoich racji w sposób niebanalny.
zaperzyła się trochę bez powodu - ale była w tym po prostu urocza!
i ma teraz piekna fryzurkę.
NADZWYCZAJNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
chyba najinteligentniejsza w młodym pokoleniu show biznesu...
Obserwuj wątek
    • Gość: Fuj Re: Kasia S. u Kuby IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.10.03, 01:26
      a kto to jest "urocza kasia s."?
      przepraszam za niekompetencję.
      • Gość: 3x Re: Kasia S. u Kuby IP: 62.233.183.* 20.10.03, 02:35
        Kasia Stankiewicz.
        Tez mi sie podobala. Troche Kuba byl drapiezny. Choc nie twierdze, ze
        przyczepial sie bez powodu. Po raz pierwszy widzialam teledysk Kasi i szczerze
        powiedziawszy podobal mi sie tak sobie. Jesli Kasia jest hetero, to
        skojarzenia z biseksualizmem sa bezsensowne. Prowokacja dla samej prowokacji
        jest bez sensu. Tak czy inaczej punkt dla Kasi, a nie dla Kuby!
        • Gość: merc Re: Kasia S. u Kuby IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.10.03, 11:35
          Ludzie..Ona jest podobna do Twiggy...On był jak normalnie i zwykle,a ona
          broniła swojego stanowiska...no i to było fajne..tylko tak mi się żal jej
          zrobiło ,bo ma 25 lat...i tak mowi o tej miłość,a jak ja w trabe pusci? to
          szkoda,,wszyscy tak zapewniaja o tej miłości i sa lojalni a ppotem to się
          kończy.Myslę,ze osoba ,ktora pisała ten post....hahahah zna Kasię.:) co nie
          znaczy,ze nie ma racji:):)
    • aguszak Kasia contra Pudzian 20.10.03, 11:53
      Ogladałam wczoraj i zastanawiałam się dlaczego po Pudzianowskim tak nie
      poleciał, jak po Kasi Stankiewicz. Odpowiedziałam sobie, że z Kaską po prostu
      liczył na rzeczową inteligentną rozmowę i się nie zawiódł (choć momentami był
      bardzo natarczywy i nieprzyjemny), natomiast Pudzanowskiemu najzwyczajniej
      odpuścił rozmiawiając tylko o odżywkach i dyskotekach - po prostu dostosował
      się do poziomu gościa i tyle.
      Brawo dla Kasi za obronę "Widziałam orła cień..." - w końcu Kuba się tak czepił
      tego wakacyjnego utworu, jakby nie wierzył w jej rzeczywisty talent. Kupię
      płytę Kasi, choć jej pierwsza solowa nie była do polecenia :)))
      • Gość: him Re Stankiewicz dużo straciła z urody. IP: *.spray.net.pl 20.10.03, 12:00
        Zbrzydła, zobleśniała,wychudziała klapki na oczach.
        Jak się mleka napiła, to jej nalot nad ustem został. I to świetnie pasowało do
        żółtego, za dużego sweterka. Brrr....
        • bokaj Re: Re Stankiewicz dużo straciła z urody. 20.10.03, 18:06
          Gość portalu: him napisał(a):

Zbrzydła, zobleśniała,wychudziała klapki na oczach. Jak się mleka napiła, to jej
          nalot nad ustem został. I to świetnie pasowało do żółtego, za dużego sweterka.
          Brrr....

rozumiem, że masz inny gust.
          dla mnie Kasia to SZKOŁA BEZPRETENSJONALNEGO WDZIĘKU!
      • Gość: $malec Re: Kasia contra Pudzian IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.03, 12:59
        aguszak napisała:

> Ogladałam wczoraj i zastanawiałam się dlaczego po Pudzianowskim tak nie
        > poleciał,

Nie dziwota,wpierdol od Pudziana mógłby być straszny w skutkach dla tego
        patyczaka.
        • eroll1985 Re: Kasia contra Pudzian 20.10.03, 14:17
          kuba przesadził, skoro mu się płyta "extrapop" podoba to po co się czepia, a że
          Radkowi udało się z rotary wylansować tylko jeden przebój to nie znaczy że jest
          skreślony jako kompozytor, zresztą pokazał na tej plycie że nie jest.
          • Gość: merc Re: Kasia contra Pudzian IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.10.03, 19:47
            Swięte słowa znam wielu superzdolnych ,ktorzy nie sa znani...znamwielu
            gości,którzy sa zadzebiści..Ta Twiggy jest teraz szlachetniejsza i fajnie ,że
            chce mieć cos do powiedzenia...a propos czy Kuba wojewódzki był mniej fajny
            gdy był zupełnie nieznanym kolesiem....Fajnie ,ze dziołcha cós robi ,ze jest
            ambitna ,lojalna wobec narzeczonego,pomysłu,siebie..to fajne jak ktos jest tak
            okreslony..Kochani gdyby nie Kuba nie dowiedzielibyście się jak fajna jest
            KS...i jego napastliwośc pokazała jak fajna jest KS.Pokazał się z dobrej
            strony,ale Kuba Jej to umozliwił.A swoja droga Maleńczuk nie zastapił
            Wojewódzkiego:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka