Dodaj do ulubionych

o Arturze Żmijewskim

IP: 213.241.2.* 24.10.03, 19:42
ruszyla strona dotyczaca Artura Żmijewskiego!!!! Serdecznie zapraszamy:
www.artur-zmijewski.prv.pl
Kabanosek i Tusia
Obserwuj wątek
    • Gość: agi Re: o Arturze Żmijewskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 19:50
      w nos się ugryźcie i stuknijcie w głowę za władowanie na tę stronę MASZYNY
      JAVA nienawidzę jej bo ciągle ją trzeba montować - bez skutku... a jest w co
      drugiej wyszukiwarce!Wrrr!!
    • Gość: agi Re: o Arturze Żmijewskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 19:54
      no sorry na szczęście się otwarło po anulowaniu javy
      • Gość: Kabanosek i Tusia Re: o Arturze Żmijewskim IP: 213.241.2.* 24.10.03, 20:32
        a takze czekamy na opinie...itd :D
        • Gość: józefka Re: o Arturze Żmijewskim IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.03, 13:36
          Hej, lubie Artura Żmijewskiego, więc zerknęłam. Niestety, nie mam czasu by
          przedzierać się przez wszystkie linki, ale na pierwszy rzut oka wygląda, że
          zegromadziliście mnóstwo danych o aktorze, co jest duzym plusem :)). Natomiast
          mniej podoba mi się szata graficzna, takie jakieś "techniczne" są te "moduły".
          (ale to oczywiście rzecz gustu). No i ta często spotykana mania wstawiania na
          stronę daty, zegarka, imienin. To, że jest taka mozliwość, nie znaczy, że
          zawsze i wszedzie nalezy z niej korzystać. To dobre, na jakimś portalu
          informacyjnym. Ale na stronie Artura Żmijewskiego? Uważam, że zupelnie
          niepotrzebne.
          Pozdrawiam i trzymam kciuki

józefka
    • Gość: Meg Re: o Arturze Żmijewskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.03, 21:49
      Naprawdę aż tak go uwielbiacie?
      (Strona fajna ale wolno chodzi)
      • Gość: Kabanosek i Tusia Re: o Arturze Żmijewskim IP: 213.241.2.* 25.10.03, 08:09
        tak, bardzo ;-))) dzieki za ocene, ale moze podasz + i - strony? :-)))
        • Gość: Meg Re: o Arturze Żmijewskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.03, 12:26
          co mam podać?
          • Gość: Kabanosek i Tusia Re: o Arturze Żmijewskim IP: 213.241.2.* 25.10.03, 15:43
            plusy i minusy tej strony !!! a tak w ogole ciesze, sie ze podoba Wam sie ta
            strona --> choc troche:)
    • Gość: AlexK Re: o Arturze Żmijewskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.03, 08:09
      Tak a propos Żmijewskiego
      Swego czasu w Teatrze TV była puszczana sztuka Fredry w reżyserii Pszoniaka,
      grał w niej również Artur Ż. Czy ktoś wie jaki jest tytuł tej sztuki??

P.S. Jakoś na stronie nie mogłam jej się doszukać :/.
      P.S.2. Właśnie przy opisach sztuk brakuje na początku autora sztuki i reżysera,
      [już nie mówię o głównej obsadzie ;)]
      • Gość: Kabanosek i Tusia Re: o Arturze Żmijewskim IP: 213.241.2.* 25.10.03, 16:06
        a pamietasz ktorego dnia ? bo tak ciezko jest dojsc... albo o czym byla..
        • Gość: Kabanosek i Tusia Re: o Arturze Żmijewskim IP: 213.241.2.* 25.10.03, 16:08
          bo my nie dojdziemy jak tylko tyle danych dales...
          • Gość: AlexK Re: o Arturze Żmijewskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.03, 19:51
            Znalazłam :)
            Okazało się, że w swoim spisie ją macie, ale nie umiałam sobie przypomnieć
            tytułu, tylko autor się w głowie telepał ;), więc szukać ciężko.
            Sztuka A.Fredy "Dożywocie" reż. W.Pszoniak, emitowana w marcu 2002.
            Suuuuperaśna!! :DDD

Jeden szczegół, to ten, że moglibyście w jakiś bardziej czytelny sposób podać
            autorów sztuk w dziale teatr TV (np. przy tytule?? ;)). - Ja wcale się nie
            czepiam :).

pozdrówka
            • Gość: Kabanosek i Tusia Re: o Arturze Żmijewskim IP: *.w3cache.pl / *.pl 26.10.03, 19:37
              ok, wielkie dzieki za rady :-) a jak sie Tobie podoba kolorystyka i uklad i w
              ogole?
              • Gość: Meg Re: o Arturze Żmijewskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.03, 20:00
                kolorystyka mogłaby być nieco żywsza, zdjęcia większe
                ale ogólnie to spoko jest

Pozdrawiam
                Meg
                • Gość: Kabanosek i Tusia Re: o Arturze Żmijewskim IP: *.w3cache.pl / *.pl 27.10.03, 13:51
                  dzieki :-))) juz dzis pojawi sie tam nowy artykul o Tele maskach ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka