zoey7 16.11.08, 20:09 Tylko gwiazdy jakieś takie mało "gwiazdorskie"... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martuha Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 20:13 chyba tylko z przyzwyczajenia. w zeszlym tygodniu sobie odpuscilam, wiec nadrabiam dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 20:23 hehe ja oglądam, bo nie ma nic ciekawszego w tv... Odpowiedz Link Zgłoś
smettka Czuje sie jak Wolszczan 17.11.08, 01:40 Czuje sie jak Wolszczan gdy ogladam TzG: odkrywam nigdy wczesniej nie znane "gwiazdy" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 20:13 ja ogladam gwiazdy jak gwiazdy:-) mam nadzieje, ze dzis Natalia i Lukasz nie odpadna:) Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 20:16 Ja właśnie włączyłam telewizor. Ale są reklamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 20:19 oglądam, zastanawjąc się kto dziś odpadnie, bo Głogowska oczywiście NIE :) Odpowiedz Link Zgłoś
zoey7 Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 20:21 No a powinna (a raczej powinien, ten serfer). Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 20:24 kurcze głupia sprawa ale mnie zastanawia-jak to mozliwe, ze ten caly stiv nie umie nic po polsku powiedziec? jak on sie ze swoimi dziecmi dogaduje??? Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 20:26 no cos tam umie po polsku. zona mowi do dzieci po polsku, a on po angielsku, dwujezyczne dzieciaki i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 20:25 haha po tej scence rodzinnej to na pewno nie odpadnie:-) no i Ania, Mistrzyni OZYWIANIA :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 20:26 co jej rzesy stają... omg... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 20:36 a oczy sie skrza, spojrzenie pelne wyczekiwania na oceny sedziow, wtf?? czy Glogowska ma wygrac ten program czy co, albo jak odpadnie przed finalem to jakiejs super premii nie dostanie?? Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 20:39 no zdaje sie, ze finał jest juz zaplanowany-zmuda i glogowska, tylko kto wygra? Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 20:42 dzis widze ze Stefano slabsze oceny bedzie mial,wlasnie trwa krytyka Agaty:-) Zmuda z narzeczonym traca popracie, wiec Steve taki mily i sympatyczny i rozruszany:-) ma szanse na to autko:D Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 20:45 ojej zeby Stefcio dziś nie odpadl! Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 20:22 ja ogladam ale jak steve dziś nie odpadnie to jest to moje ostatnie oglądanie;P Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 20:45 taniec tak sobie, ale make up i uczesanie marty dzis bardzo fajne Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 20:47 moje też, tym bardziej, jeśli odpadnie Agata i Stefano Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 20:55 paulinaa napisała: > ja ogladam ale jak steve dziś nie odpadnie to jest to moje ostatnie > oglądanie;P dla mnie to nie ma już znaczenia bo Steve powinien odpaść na początku tej edycji, Alan siedzi na widowni a Steve, szkoda słów, udaje, że tańczy:/, jak patrzę na te pary to tylko Agata ze Stefano wzbudzają we mnie jakąś sympatię, jakaś taka beznadziejna ta końcówka, podobał mi się jive Natali, dużo zasługi Czarneckiego, jive Żmudy jakiś sztywny i z wymuszoną energią, Żmuda przypominała mi Kate Backinsale z filmu Pearl Harbour. Jeszcze tylko dwa odcinki i ta żenada spod znaku Allena się skończy Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 20:58 steve teraz bedze gwiazda - ddtvn, gala, viva te sprawy :D Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 21:02 paulinaa napisała: > steve teraz bedze gwiazda - ddtvn, gala, viva te sprawy :D no bo po to trafił do tego programu, nie mogli Go wylansować w Gwiazdach na lodzie czy śpiewających, musiał spaprać tą edycję:/ Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 21:03 niech w tym watku wpisze sie ktos kto glosuje na Steva, oprocz jego rodziny:-) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 21:05 gas sie powinien wpisac ;P nadal tvn probouje wmowic widowni, ze to jednak ona glosuje, daliby juz sobie spokój... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 21:09 kto pamieta jak Iwona zjechala Marine za to, ze w tancu rusza ustami, tzn. spiewa, dlaczgo nie powie tego Glogowskiej???to mila dziewczyna, ale strasznie mnie to rozwieranie paszczy w tancu denerwuje Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 21:11 bo glogowska jest w tym programie na specjalnych warunkach;/ Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 21:08 Tego fenomenu SMSów na Steva nie rozumiem, NIKT z moich głosujących znajomych nie oddał na Niego ani jednego głosu Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 21:12 a myślisz, że z Twoich nie-znajomych oddal? :) Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 21:20 > Żmuda przypominała mi Kate Backinsale z filmu Pearl Harbour Bo to była stylizacja na scenę z tego filmu, potem to powiedzieli :) Skądinąd stylizacja wyszła świetnie, ale taniec już nie. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 20:38 oj, co to sie stalo, pani Iwona tylko 7 dla slodkiej pielegniareczki? choc przyznaje, ze dzis wyglad Marty mi sie podobal Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 20:40 mnie tez sie podobal jej wyglad. szczerze powiem, ze gdybym nie wiedziala, ze to ona, nie zgadlabym kto to. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 20:43 ja chyba nikogo nie zaskocze jak powiem, że mnie się nie podobalo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 20:42 i tak za duzo;) ale na pewno ją król jakoś ukara, bo tylko 35pkt dzis;) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 20:44 spoko, 100 przysiadow :-) pewnie dlatego tak schudla ostatnio.przez te kary Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 20:46 hehehe :) przyznam, ze nikt mnie dzisiaj nie zachwycil. lesz po raz pierwszy od wielu odcinkow tez nie byla fajna w tancu. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 20:46 mnie tez sie lesz tak średnio dziś podobała, zresztą nikt mi sie poki co za bardzo nie podobał Odpowiedz Link Zgłoś
zoey7 Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 20:49 Czy ktoś lubi Martę? Bo śliczna to jest, ale głupiutka i jak dla mnie niestrawialna... Moje typy na finał: Martunia oraz Agata, ta druga przegra. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 20:50 juz ustalone, ze w finale jest glogowska ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 20:52 PAULINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! nawet tak nie żartuj Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 20:50 mnie nie podobała się jej sukienka Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 20:48 tak, ładnie Marta wygląda, mnie też się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 20:59 halo co z ta orkiestraaaa przeciez do tych niektorych aranzacji sie nie da tanczyc.. ale pewnie zaraz Wodecki powie ze bylo swietnie Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 21:01 hehe pisalysmy w tym samym czasie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 21:00 nich tylko wodecki cos wspomni o orkiestrze to sie wyłączam, dlaczego oni tak amsakrują takie piekne piosenki? :( Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 21:01 hehe dzieki ze tez to slyszalas:D Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 21:06 po co Głogowska tłumaczy fenomen Steva? że co,ludzie go pokochali ??? buhaha Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 21:11 no teraz glogowska twierdzi, ze to taki super-tancerz, zenujące to już jest Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 21:04 hmm podobno taniec steva podoba sie publiczności... czyli my jacys nie teges jesteśmy? :> Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 21:06 zaraz ktos napisze ze to tylko ma byc dobra zabawa i takie tam, ze w zasadzie te umiejetnosci sie nie licza:-) ooo dymy juz puszczono, moze Galinski tego i owego nie zauwazy, beda 4 dychy jak nic LOL Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 21:13 czy Żmuda nadal tanczy z rozdziawioną buzią? Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 21:16 hmm no niestety ona tez buzi zamknac nie potrafi Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 21:17 jury sie rozpływa, ach och ojej! Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 21:20 nozki jej sie pomylily,troche dziecinna ta Martunia ech, czasami to szkoda ze taki program rozwiewa wyobrazenie o danej osobie Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 21:22 mallina napisała: > > ech, czasami to szkoda ze taki program rozwiewa wyobrazenie o danej osobie szkoda, że nie tylko czasami;) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 21:26 ale np Agata Kulesza okazuje sie bardzo sympatyczna osoba, skromna, dowcipna naprawde jej sie dobrze slucha:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 21:28 i przecudnie tańczyła, passo mnie PO-WA-LI-ŁO !! Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 21:30 tak, Stefano to czarodziej final to powinna byc Agata i Natalia Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 21:31 też tak uważam, ale obawiam się dzisiejszego głosowania.. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 21:36 Marta tez ma udane tance, ale wydaje mi sie za spieta. Natalia ma wszystko ladnie dopracowane i tanczy naprawde lekko i przyjemnie dla oka.Agata to na pewno niespodzianka, ale zasluzyla bez dwoch zdan na final. ja rozumiem ze ludzie na Pudziana glosowali, serio, choc dziwilo mnie to, ale wysokiej pozycji Steva i Ani nie pojmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 21:39 ale Pudzian się ruszał, cha-cha Pudziana była czadowa :) a tu ?! śmiem twierdzić , że już nawet Bryndal był lepszy!! Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 21:39 mallina napisała: > ja rozumiem ze ludzie na Pudziana glosowali, serio, choc dziwilo mnie to, ale > wysokiej pozycji Steva i Ani nie pojmuje. otóż to, nie lubiłam pudziana, nie podobał mi sie taniec ale rozumiem, ze mogło sie to podobać (nawet na forum było to widać) a steve to po prostu jedna wielka ściema Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 21:59 mallina napisała: > Marta tez ma udane tance, ale wydaje mi sie za spieta. Natalia ma wszystko > ladnie dopracowane i tanczy naprawde lekko i przyjemnie dla oka.Agata to na > pewno niespodzianka, ale zasluzyla bez dwoch zdan na final. > > ja rozumiem ze ludzie na Pudziana glosowali, serio, choc dziwilo mnie to, ale > wysokiej pozycji Steva i Ani nie pojmuje. Też tak odbieram tańce Natalii, lekko i dopracowane, bez wątpienia to zasługa szkoły baletowej, nic tak nie uczy techniki tańca jak taniec klasyczny a Agata rzeczywiście zasługuje na finał Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 22:08 mallina napisała: > tak, Stefano to czarodziej > final to powinna byc Agata i Natalia jestem jak najbardziej "za":) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 21:30 oczywiscie ale jednk wiecej jest sytuacji gdy kogos lubiłam a jak posluchałam pare razy w TzG to wrecz przeciwnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 22:07 mallina napisała: > ale np Agata Kulesza okazuje sie bardzo sympatyczna osoba, skromna, dowcipna > naprawde jej sie dobrze slucha:-) też tak odbieram Agatę, właściwie dzięki Niej oglądam jeszcze ten program i Jej właśnie kibicuję do końca:) Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 22:05 mallina napisała: > nozki jej sie pomylily,troche dziecinna ta Martunia > > ech, czasami to szkoda ze taki program rozwiewa wyobrazenie o danej osobie Bo Martunia mocno poszła w stronę zjawiska pt "Cichopek" co bezlitośnie właśnie obnażył ten program, wcześniej byłą nawet taką aktorką z małą tajemnicą, ale to se ne wrati, niestety dla Martuni Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 22:12 niestety masz rację, nie lubię używać słowa druga ktoś tam, ale Żmuda zrobiła się drugą Cichopek Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 21:13 zeby cos wiecej niz tylko o Steve:-): Skrzynecka dzis ma dobre uczesanie, ostatnio miala takie dziwne loczki, dzis ok Marta dzis ma mniej slodki image:-) szkoda ze Natalii nie pomalowano jak tydzien temu, bardzo dobrze wtedy wygladala, dzis tez nie jest zle Odpowiedz Link Zgłoś
zoey7 Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 21:28 Głogowska ma dziwne uda jak siedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 21:29 nie zauwazylam, ja zawsze widze przede wszystkim to jak sie szczerzy Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 21:30 nie mówiąc o sposobie wypowaiadania się Odpowiedz Link Zgłoś
zoey7 Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 21:33 A to prawda, że ona w jakimś wywiadze ze szczegółami opisywała swój długi poród? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 21:35 nie wiem, ale dziś zachwycała sie tańcem brzucha, obiecała, że koniecznie spróbuje bo to świetna rzecz dla kobiet po ciąży Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 21:38 boshe! powaznie? nie ma juz nic swietego na swiecie... Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 21:41 bylo, bylo - w vive czy innej gali Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 21:43 a kiedy skrzynka sie przyzna, ze jest w ciąży? Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 21:45 w finale? ojej a kto tak glosuje na Marte? Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 21:46 steve odpadł!!!!!!!!!!!!!!! niewiarygodne :D Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 21:48 a Wodecki dzis nic o orkiestrze nie powiedzial:-) moze uszy wyczyscil w koncu przed programem porzadnie?? Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 21:47 jeju co za ulga!!!!!!!! o co tej Ani Glogowskiej chodzi, zabujala sie w tym Stevie czy co??? mine miala jakby stalo sie cos wiecej niz tylko to, ze odpadla Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 21:48 źródło dochodow sie wyczerpało;) poza tym ona byla nieamowicie pewna siebie i wiecznie powtarzała, ze czula, ze w tym odcinku to nie odpadną-moze dzis tez tak czula? :D i sie nie sprawdzilo :D Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan wreszcie 16.11.08, 21:53 tylko tyla mam do npisania w tej kwestii ;)))) uff Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 21:55 albo chodzilo o to, ze znow przerwa w pokazywaniu sie w tv, powrot do pieluch itd. a tak to mogla Gasa troche podraznic:D ale pewie w nastepnej edycji tez bedzie tanczyla.. w kolejnej edycji skoro jury na pewno nie beda chcieli zmienic, mogliby przynajmniej dac wszystkich tancerzy nowych. przeciez taki Stefano to niebawem sam bedzie popularniejszy od niektorych "gwiazd" Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 17.11.08, 13:55 mallina napisała: > ale pewie w nastepnej edycji tez bedzie tanczyla.. > no raczej;/ a w ogole to wczoraj w ddtvn byl material z proby i oczywiscie gadali o tym, ze eguroli sie dziecko urodzilo i glogowska od razu krzyknela: a moze by jakąs tam sto ktąś edycje z naszymi dziecmi zrobic :] wiec sie od glogowskiej nie uwolnimy:] > przeciez taki Stefano to niebawem sam bedzie popularniejszy od niektorych "gwia > zd" > od kasi tusk na pewno byl popularniejszy;) Odpowiedz Link Zgłoś
limonka-2 Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 21:52 I co z tego, że odpadł ten "kołek w płocie" jak i tak zabrał mi kilka odcinków z Alanem:/ Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 22:00 Wysoka pozycja Steva i Anny na zawsze pozostanie słodką tajemnicą TVNu, ale co nawkurzali ludzi to nawkurzali, a najbardziej chyba fanów Alana i Olega;) Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: TzG - ktoś ogląda? ;-) 16.11.08, 23:53 no a mnie się dziś allen podobał wyjątkowo, tańczył wyluzowany, raczej czuli oboje, że żegnają się z publicznością. szczerzenia głogowskiej też nie znoszę jej śpiewu w trakcie tańca - podobnie żmuda - stylizacja na pigułę - świetna taniec fajny o tyle, że też dała sobie miejsce na trochę luzu i zabawy tym tańcem, tymi układami natalia - jive fajny, drugi taniec uciekł mi z pamięci agata - jakoś dziś bez wyrazu, również passo dość mdłe wg mnie, a fokstrot to chyba najgorszy w odbiorze ich taniec na przestrzeni tej edycji, i bałam się że przez niego niezasłużenie odpadną. allen - zasłużony odjazd z programu jak najbardziej, kilka odcinków jednak za późno co do głosowania na niego, natknęłam się na jakieś apele, by głosować przeciwko gwiazdom, taka mobilizacja antyfanów gwiazd. Odpowiedz Link Zgłoś
kkokos a ja lubię anię głogowską :) 17.11.08, 19:15 mówcie sobie co chcecie, tańczy ślicznie i wydaje się miłą, ciepłą, bardzo energetyczną osobą :) Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: a ja lubię anię głogowską :) 17.11.08, 22:04 To prawda, że program ogląda się również dla tancerzy, w pamięci zapisali się Maserak, Korolyow, Piotrowska, a Głogowska co prawda jest dobrą tancerką, ale to nie tancerzy ocenia jury, a Steve bezdyskusyjnie jest najgorzej tańczącą gwiazdą nie tylko tej edycji, ale wszystkich ośmiu razem wziętych Odpowiedz Link Zgłoś