Gość: s IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.10.03, 12:47 Nie wydaje wam się ze frytka to dziw..? Za przeproszeniem? Każdego faceta by chciała. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wiesia Re: Frytka !!! IP: *.w193-251.abo.wanadoo.fr 27.10.03, 18:01 ... i niejeden facet by Frytke chcial. Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: Frytka !!! 01.11.03, 01:58 Coo?? Czy frytka jest ladna?? ja osobiście bym jej nie chciał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek4 Re: Frytka !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.03, 15:37 ma wielki nos i jest tlusta! a zachowuje sie jak kur.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merc Re: Frytka !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.11.03, 21:32 no włąsnie...ale kreuje sie na bohatera i tv jej w tym pomaga.. ona jest silna osobowośc jak kazdy barbarzyńca,wulgarna Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: Frytka !!! 01.11.03, 22:20 Frytka dawała D... w BB a czy juz dała d... w barze?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZAKAL Re: Frytka !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.03, 09:14 Zazdrość i tylko tyle przeciętniacy! BRAKUJE WAM OSOBOWOŚCI! Zawsze było tak i będzie szczególnie w naszym kraju, gdzie nikomu nic się nie chce a jedyne co przychodzi łatwo to obgadać czyjąś d...! Jest odważna ,silna i nie boi się ocen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek4 Re: Frytka !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.03, 01:06 dlatego jestem przecietny w porownaniu do fryty bo nie daje dupska w barze? czy bigbrotherze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sw Mikus Re: Frytka !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.03, 14:55 no frytolinska ma osobowosc niewatpliwie, kazdy ma jakas ;-P a odwazna? kiedy? jak sie drze ze strachu przed przebranymi ludzmi? czy ze potrafi ze swojej buzi szmate zrobic i rzucic takim stekiem wyzwis, ze fonia szwankuje w telewizorze? a moze gdy rzuca sie na faceta z piesciami??? silna? ale kiedy? kiedy? i w jakiej sytuacji? moze jak wyje po programie cejrowskiego? albo jak WYJE do poduszki jak nie wyjdzie jej z mackiem po jej mysli? z szacunkiem fryta jest pusta jak dzban, prozna jak wiadro i ladna jak peknieta parowka z wody ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta frytka to kur, a maciek to nie? IP: *.vogel.pl 17.11.03, 08:22 robi dokładnie to samo co ona, ślini się do każdej kobiety. Ale on jest facetem to mu wolno, a jak to samo robi kobieta to jest kur? Podwójna moralność męskich szowinistów!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzisław Re: Frytka !!! IP: *.kozuchow.sdi.tpnet.pl 12.11.03, 11:40 Gość portalu: wiesia napisał(a): > ... i niejeden facet by Frytke chcial. na kilka minut..... hahahahahaahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)Pik Re: Frytka !!! IP: *.aratec.co.kr / 210.103.42.* 03.11.03, 00:26 Frytka, super dziewczyna!!! Niech zyje Frytka!!! Hip hipp... Uurrrrraaaa!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewa-ewa Re: Frytka !!! 03.11.03, 11:06 frytka jest szmatą.tylko by chciala zeby ktos ja przelacial.prosta i glupia.pokazuje sie w telewizji jako ku...wka. Niewyżyta seksualnie.Kobieta z klasą tak się nie zachowuje.to prostaczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelinka dla ewci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.03, 12:45 chyba trzeba cię wydymać bo nigdy tego nie robiłaś głupia suko!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa-ewa dla ewelinki IP: *.aster.pl / *.acn.pl 03.11.03, 13:34 chyba ciebie nikt dawno nie dymal.Pewnie jestes taka sama jak ona.to napewno brakuje ci h..do dupy.Licz sie ze słowami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelinka dla ewci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.03, 14:47 Niby taka cnotka ...a tu proszę ..tania dziwka z tej ewci. Idż się umyć brudna kurwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moderator ewelinka IP: *.aster.pl / *.acn.pl 05.11.03, 08:13 spróbuj teraz coś dopisać to odrazu cię namierzę.akurat mam takie mozliwosći że uważaj. podejrzewam że jesteś mężczyzną,a jeżeli nie,to sprawdzimy przy najblizszym twoim wpisie.bo wiem skąd jesteś,z jakiego miasta i numeru komputera. Nie radzę o powtarzanie takiego słownictwa na mnie,bo Ci łeb ukatrupię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jass Re: dla ewci IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.03, 15:38 jestescie zalosni, lepiej idzcie pobiegac moze trochż żółci z was ujdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slowa slowa Re: dla ewci IP: *.udn.pl 05.11.03, 17:05 Jestescie zalosni. Weszlam tu tylko po to, zeby sprawdzic, czy faktycznie reality shows ogladaja ludzie prymitywni, niedowartosciowani wlasnym zyciem i stwierdzam, ze mialam racje. Nie macie wlasnych problemow, w pracy w rodzinie, zeby sie zajmowac cudzymi? Ciekawe, czy gdybyscie spotkali ta Frytke, kimkowiek jest, to czy umielibyscie jej to powiedziec w twarz, czy moze plaszczyli byscie sie przed nia by dostac autograf z dedykacja!? Ludzie, jestesmy dorosli, wiec jak dorosli sie zachowujmy Z powazaniam Katarzyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miśka fryta jest spox!!!!!! IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 05.11.03, 17:39 Frytka to świetna babeczka,fakt w BB nie pokazała się z najlepszej strony i teraz za to płaci.Jej wizerunek uległ diametralnej zmianie.Popatrzcie lepiej na innych uczestników Baru,np.na Magdę,ta dopiero pokazała "klasę" w ostatnim czasie.Wyszło szydło z worka,okazała się wulgarną i zbyt pewną siebie dziewczyną.A tak miło się zapowiadała ;-)Nie uważacie,że epitety lecące z niewyparzonej bużki Magdy pod adresem dziewczyny Marco,były conajmniej niestosowne!!!! A wracając do Fryty,to bardzo inteligentna dziewczyna,szybko i sprytnie wychodzi z wszelkich opresji.Przypomnijcie sobie jej rozmowę z durniem Aldkiem,przecież ten chłopak nie ma za grosz rozumu!!!A do tego nie umie się wysłowić,pasowałby do Tomali ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert23 Re: fryta jest spox!!!!!! IP: 80.51.244.* 09.11.03, 01:47 No raczej nie !!! Dziewczyno - moze TY nie widzisz pewnych zeczy - moze jestes do niej podobna, moze to jakas solidarnosc - ale dla mnie to kompletna idiotka !!! Raz: jak juz patrza na nia - jej ciuchy i wymalowanie - to mi nie dobrze sie robi - ze musze przelaczyc ten caly Polsat a dwa: (co wazniejsze) to gdy zobacze jej zachowania (1.mala dziweczynak, 2.wyrafinowana s..a, 3. wielce doswiadczona kobieta, 4. osoba szukajaca milosci) to juz calkiem wymiekam. Ona jest chora - ludzie - czy wy jak nie mozecie znalesc sobie kogos idziecie do tv i robicie na tym punkcie zamieszania, kazda wypowiedz - konczy sie jej jednym tematem. A teraz dlaczego ona tak szuka ??? bo wlasnie przebiera ... mialismy tu przyklad (wczesniej tez w BB) - u niej najpierw mysli D a potem rozum - zreszta mysle ze i tak sex jest dla niej wazniejszy - a stara sie grac wielce gleboka osobe. Nie jestem zlosliwy - ale wkurzaja mnie takie dziewyny - bawiace sie - i sory - ale chcialbym zeby zaden facet jej nie pokochal (bo moze do czego innego ta jakis naiwniak znajdzie sie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: Frytka !!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.03, 13:35 Frytka jest dla mnie wulgarna i bezkompromisowa w najgorszym tego słowa znaczeniu.to osoba ktora nawet jesli nie ma racji nigdy sie do tego nie przyzna, z takimi ludzmi mozna tylko sila bo argumenty zadne do takich pan nie trafiaja. unikam takich ludzi jak ognia. jesli chodzi o jej stosunek to facetow to jedynie jej sprawa.Lubi seks wiec niech korzysta, co komu do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Frytka !!! IP: 212.69.73.* 13.11.03, 12:20 jak dziewczyna lubi seks to musi byc od razu dziwka?? ale jak facet lata z kwiatka na kwiatek to wszystko jest ok! bo jest cool i zaliczyl duzo dup tak? Frytka lubi seks i sie z tym nie ukrywa a to wcale nie znaczy ze jest kurwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keczup Re: Frytka !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 21:45 Frytka nie jest dziwką...ona tylko lubi MLASKAĆ PYTONGA...w autobusie pełnym arabów ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sars ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.03, 16:41 Co to znaczy mlaskać pytonga? Odpowiedz Link Zgłoś
baton666 Re: Frytka !!! 23.11.03, 01:03 ziemniak to jest najbrzydsza dziewczyna jaka widzialem i jaka wulgarna. Ciekawe jaki facet chcialby z nia spedzic reszte zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony_jak_cegla Re: Frytka !!! 04.12.03, 07:53 brzydka, wulgarna i poza facetami niczego więcej nie widzi, tu swiat jej zamyka się.Czy uwazacie,ze dziewczyna jest apetyczna jesli mowi o kolezance (w formie komplementu)ze jest albo mala dziewczynką albo suką, a czy nie ujawnia się egizm frytki? Jej sprawy są najwazniejsze, sprwy Aldka(kiedy zaczał mowic o Leczku ,gdy plunął mu w twarz, frytka potraktowała to jako jego problem i tym samym zamknęla mu usta.Przeraza mnie ta dziewczyna,jej wartości, sposob traktowania ludzi, to wszytko co powtarza głośno na antenie dotyczy jej a nie Aldka Odpowiedz Link Zgłoś