shatmach 13.12.08, 21:57 Który to już raz na Polsacie? Ciągle się wzruszam tym głupim filmem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulinaa Re: Titanic 13.12.08, 21:59 no wlasnie 100 razy juz bylo a ja titanica widziałam raz w zyciu, z 5 lat temu... Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Titanic 13.12.08, 22:01 Ja oglądałem z 5 razy na VHS, a w tv oglądam prawie przy okazji każdej emisji. Nie oglądam oczywiście całego i nie zawsze obie części, ale jak pamiętam, że jest to zerkam. Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Titanic 13.12.08, 22:10 Trzeba być niezłym twardzielem, żeby zobaczyć to więcej niż jeden raz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maciej1909 Re: Titanic 13.12.08, 22:47 Również widziałem raz w życiu w latach kiedy wszedl na ekrany wiec bylem jeszcze dzieckiem :D:D:D Jakoś więcej nie ciągnie mnie do tego filmu za to do innych wracam często :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Titanic 13.12.08, 22:50 heh, chcialbym byc takim twardzielem, ale niestety Polsat z uporem maniaka tnie ten film, zeby sie zmiescily wszystkie reklamy, i jakos nigdy nie udalo mi sie obejrzec dwoch czesci. A szkoda - pod kilkoma wzgledami mozna go uznac za zakonczenie pewnej epoki w historii kina :) Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: Titanic 13.12.08, 22:56 ja widziałam raz i wystarczy :) Winslet mogła się posunąć,a tak to się na tych dryfujących drzwiach rozwaliła i biedny Leo się już nie zmieścił :(( Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Titanic 13.12.08, 23:01 niektore kobiety maja po prostu szerokie biodra, tak? chociaz w sumie to mogli dryfowac na jezdzca ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maciej1909 Re: Titanic 13.12.08, 23:05 No ej w końcu to arystokratka była... co ma sie posuwac jej drzwi zreszta jednoosobowe Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: Titanic 13.12.08, 23:13 taaaaaaa,arystokratka... ;) dobrze chociaż,że jak ją ładowali do szalupy,to się nie spytała:`Which is the non-smoking lifeboat ?` :DD Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Titanic 13.12.08, 23:14 o to pytala jej matka. zanim omowila menu na nastepny dzien ;) Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 parodia Tajtanika (by French & Saunders) 14.12.08, 10:19 zawsze mnie śmieszą te babki :)) pl.youtube.com/watch?v=tBuUDQN8hno&feature=related pl.youtube.com/watch?v=wm5fW1tGszc&feature=related pl.youtube.com/watch?v=yB50zI_c5qA&feature=related "fa fa fa..." Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: parodia Tajtanika (by French & Saunders) 14.12.08, 10:36 tutaj jeszcze z dodatkiem Joanny Lumley :) uwielbiam parodie F&S i zawsze podziwiam ich charakteryzacje, bo naprawde potrafia sie upodobnic do kazdego :) Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: parodia Tajtanika (by French & Saunders) 14.12.08, 11:25 jako Bjork D.French mnie rozwaliła :)) pl.youtube.com/watch?v=41iySHgV_iI&feature=related i jeszcze jako Tyra Banks :)) pl.youtube.com/watch?v=Yt6OjnazjZs&feature=related a Ab Fab -Eddie i Patsy mmm... miodzio !!! Odpowiedz Link Zgłoś
barbasia1 Re: parodia Tajtanika (by French & Saunders) 14.12.08, 11:29 :))) Rewelacja! Świetne parodie! Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Elton John (by French & Saunders) :DDD 14.12.08, 11:45 pl.youtube.com/watch?v=QtkGRaTHlX4&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
barbasia1 Re: Elton John (by French & Saunders) :DDD 14.12.08, 11:51 Boskie, fantastyczne! :))) Kobiety są naprawdę niesamowite. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Elton John (by French & Saunders) :DDD 14.12.08, 13:06 poszukaj na jutubie ich parodii Wladcy pierscieni. to jest boskie :) Odpowiedz Link Zgłoś
barbasia1 Re: Elton John (by French & Saunders) :DDD 14.12.08, 14:07 > poszukaj na jutubie ich parodii Wladcy pierscieni. to jest boskie :) Absolutnie fantastyczne! Znalazłam jeszcze znakomite parodie M. Monroe, S. Loren, J. Kenndy- Onassis. Nie znałam wcześniej French & Saunders. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsic Re: Titanic 14.12.08, 19:35 Obejrzałam raz (kiedyś) i wystarczy. Trochę to było nudne i nieprzekonujące. Trudno było się wczuć w tragedię.Para głównych bohaterów niedobrana. On (Leo) wieczny chłopiec, ona (Kate) w typie dojrzałej kobiety. "Trzeba być niezłym twardzielem, żeby zobaczyć to więcej niż jeden raz ;) " - zgadzam się z melange. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Titanic 16.12.08, 14:55 Oglądam często, ale... samą końcówkę, od momentu zderzenia się z górą lodową. Sama historyjka jest nieprawdopodobnie ckliwa, a dobre sceny katastroficzne lubię sobie obejrzeć :) Odpowiedz Link Zgłoś
barbasia1 Re: Titanic 16.12.08, 16:42 the_dzidka napisała: > Oglądam często, ale... samą końcówkę, od momentu zderzenia się z > górą lodową. > To ja odwrotnie, oglądam czasami sam początek, do momentu zderzenia się z górą lodową. :) Odpowiedz Link Zgłoś
estutweh Re: Titanic 20.12.08, 17:48 Ja sobie sciagnelam wlasnie, wiec nie bede czekac znowu rok, zeby go obejrzec ;-) Odpowiedz Link Zgłoś