Gość: max IP: *.chello.pl 14.11.03, 01:11 mój to chyba chłopaki nie płaczą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iwonka Re: wasz ulubiony film IP: *.acn.pl 14.11.03, 10:49 A mnie ostatnio rozbraja "Pieniadze to nie wszystko" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubek Re: wasz ulubiony film IP: 195.177.196.* 14.11.03, 10:55 zdecydowanie "MIŚ" pozdr... Odpowiedz Link Zgłoś
sonny07 Re: wasz ulubiony film 14.11.03, 11:01 'Młode wilki' 'Młode wilki 1/2' 'Reich' 'Słodko - gorzki' 'Chłopaki nie płaczą' chcem je wszystkie mieć na dvd i postery z filmów tych tesz.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: wasz ulubiony film IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.03, 11:02 „Negocjator” z Samuelem L. Jacksonem i Kevinem Spaceyem (tego ostatniego może przekręciłem nazwisko :-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: wasz ulubiony film IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 14.11.03, 12:14 mój ulubiony film na serio to pierwsza trylogia Gwiezdnych Wojen, moge to ogladać praktycznie cały czas. Nigdy chyba mi sie nie znudzi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mag26nov Re: Dom gry n/t 14.11.03, 12:23 'Dom gry ' - co to za film? jeden z moich ulubionych to 'Pulp fiction' :))) Odpowiedz Link Zgłoś
uriel1 Re: Dom gry n/t 14.11.03, 12:29 mag26nov napisała: > 'Dom gry ' - co to za film? ======== Pomijająć obsadę - to historia zawodowych oszustów, którzy na prośbe wziętej pani psycholog - uczą ją jak się robi przewalanki. Ona potrzebuje tego do swojej pracy. Film jest cudownie prowadzony. Łącznie z ciągłymi zmianami - kto jest dobry, a kto zły. No i oczywiście wrobienie pani psycholog w morderstwo. Suspens goni suspens. Zobacz mag' jeśli tylko będziesz mogła. Polecam. Mam nadzieję, że nie zepsuję Ci tej historii, ale dla mnie wiosek z tego filmu jest jeden - sztuka przetrwania w życiu polega na umiejętności przebaczenia sobie. Brzmi może głupawo, ale ten film daje takie podstawy. Pokazała mi ten film wspaniała kobieta. Ale się rozpisałem..... Odpowiedz Link Zgłoś
sonny07 Re: Dom gry n/t 14.11.03, 12:34 dom gry mam w swoich zbiorach video.. rezyseria david mamet, a główną rolę gra joe mantegna - film powalający, ogladałem chyba z 4 razy i chyba sobie w weekend powtórze znowu.. Odpowiedz Link Zgłoś
uriel1 Re: Dom gry n/t 14.11.03, 12:35 zaczynam podejrzewać sonny, że masz dobry gust. :o))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: wasz ulubiony film IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.03, 12:41 "Prawdziwy romans" Odpowiedz Link Zgłoś
westpoint Star Wars!!! 14.11.03, 12:44 Oczywiście episod IV, V i VI. Te nowe to jakaś kicha. Ale stare, mogłabym oglądać cały czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: Star Wars!!! IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 14.11.03, 13:01 o ja tez pisałam powyżej że moge to ogladać cały czas Odpowiedz Link Zgłoś
westpoint Re: Star Wars!!! 14.11.03, 13:09 No widzisz? Wszyscy fani Star Wars mogliby to oglądać bez końca. Odpowiedz Link Zgłoś
sonny07 Re: wasz ulubiony film - na serio 14.11.03, 12:54 ulubionych mam full - np. LOKATOR, MATNIA Polańskiego, HARRY ANGEL z najbardziej zajebistą rolą Rureczki, CHINA GIRL Ferrary, KRWAWY ROMEO z boskim Oldmanem, FRANCUSKI ŁĄCZNIK itd ale ULUBIONYM NAJ NAJ NAJ jest 'Basen' - ten z 1970 roku z Delonem i Romy Schneider - oglądać mogę bez względu na porę roku, rewelacyjny film z cudownym klimatem.. polecam bardzo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: wasz ulubiony film 14.11.03, 13:09 Od niedawna "Ciało" "Komedia małżeńska", "Kogiel mogiel", "Galimatjas" - to z komedii "Siedem", "Kolekcjoner kości", "Milczenie owiec", "Czerwony smok" - to ciemna strona moich upodobań... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak ...i jeszcze... 14.11.03, 13:13 "Władca pierścieni"... czekam z niecierpliwością na III część. Mogę oglądać dwie pierwsze na okrągło i zawsze znajdę coś, czego nie widziałam wcześniej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: wasz ulubiony film IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.03, 13:27 mnóstwo !!! : Czas Apokalipsy Piknik pod Wiszącą Skałą Nóż w wodzie Ojciec Chrzestny Seksmisja Wąski Margines Nóż Autostopowicz Obcy Ukryty 4 Wesela i Pogrzeb Bez Lęku a nawet Koszmar z Ulicy Wiązów (pozdrowienia dla Freddiego Krugera :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: wasz ulubiony film IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.03, 13:56 Tajemnica morderstwa na Manhattanie, Drobne cwaniaczki i w ogóle PRAWIE cały Allen. Odpowiedz Link Zgłoś
bartek.m 20 ulubionych 14.11.03, 14:04 Umiem wymienić dwadzieścia - nie sposób wybrać jednego: 1. Iwan Groźny i Spisek bojarów (traktowane razem) - reż. S. Eisenstein 2. Osiem i pół - reż. F. Fellini 3. Amarcord - reż. F. Fellini 4. Satyricon - reż. F. Fellini 5. Siódma pieczęć - reż. I. Bergman 6. Szepty i krzyki - reż. I. Bergman 7. Fanny i Aleksander - reż. I. Bergman 8. Andriej Rublow - reż. A. Tarkowski 9. Ofiarowanie - reż. A. Tarkowski 10. Zeszłego roku w Marienbadzie - reż. A. Resnais 11. Ran - reż. A. Kurosawa 12. Ojciec chrzestny 1-2 (traktowane razem) - reż. F. F. Coppola 13. Rozmowa - reż. F. F. Coppola 14. Czas Apokalipsy - reż. F. F. Coppola 15. Niebieski - reż. K. Kieślowski 16. Lawrence z Arabii - reż. D. Lean 17. Śmierć w Wenecji - reż. L. Visconti 18. Zawód: reporter - reż. M. Antonioni 19. Dawno temu w Ameryce - reż. S. Leone 20. Ostatnie tango w Paryżu - reż. B. Bertolucci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: 20 ulubionych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.03, 16:08 Różne, różniste... Z tych, które oglądałam kilka razy, zawsze z ogromnym zainteresowaniem, wymienię: "Nieśmiertelny" (wyłącznie pierwsza część) "Hair" Milosa Formana "Co gryzie Gilberta Grape'a" "Fisher King". Z polskich: "Rejs" i "Miś"- śmieszą niezmiennie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: germanio Kariera Nikodema Dyzmy IP: *.da.ru / *.dialin.hansenet.de 14.11.03, 17:13 Najlepsza polska komedia, chociaz z dosc subtelnym humorem Odpowiedz Link Zgłoś
dafni Re: wasz ulubiony film 14.11.03, 18:00 "nie lubię poniedziałków" za niepowtarzalny klimat starej Warszawy (jeszcze bez tych wszystkich architektonicznych koszmarów) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orald Kolor Purpury IP: *.zory.msk.pl 14.11.03, 21:03 Zdecydowanie "Kolor Purpury". Potem Siedmiu wspaniałych i takie coś o przewałkach z Redfordem i Newmanem - zapomniałem tytułu..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: przewałki z Redfordem i Newmanem to ŻĄDŁO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.03, 23:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ossa Re: wasz ulubiony film IP: *.icpnet.pl 14.11.03, 22:57 "Dawno temu w Ameryce" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vera Re: wasz ulubiony film IP: *.acn.waw.pl 14.11.03, 23:02 "Władca Pierścieni" potem długo długo nic :))) "Braveheart" "Meet Joe Black" "Amelia" "Porozmawiaj z nią" "Wszystko o mojej matce" "Śniadanie u Tiffany'ego" "Snatch" "W imię ojca" "Skazani na Shawshank" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3x Re: wasz ulubiony film IP: 62.233.183.* 14.11.03, 23:13 Wszystkie polskie komedie (przede wszystkim Bareji, ale nie tylko) Wszystkie Bondy z Sean Connerym Imie rozy Klatwa skorpiona Metropolis Amelia Sniadanie u Tiffany'ego Trzy kolory (za muzyke i zdjecia) Gattaca Brat I i II Swiety Grall brytyjskie seriale Allo,allo, Bukietowa, Hotel zacisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: wasz ulubiony film IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.03, 00:18 " Dzieci i ryby " , " Tato " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Superpotwor IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.03, 07:40 Superpotwor cos lata 70/80 made in japan dawno nie ogladalem i nie wioem gdzie a chetnie bym se przypomnial Odpowiedz Link Zgłoś
filomina Re: ulubiony film 15.11.03, 10:18 "Gorączka" "Siedem" "Dawno temu w Ameryce" "Gladiator" "CO się wydarzyło w Madison County" "Thelma i Luisa" "Kroll" "Psy I i II" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: wasz ulubiony film IP: *.srem.sdi.tpnet.pl 16.11.03, 09:00 "Fanny i Alexander", " Forrest Gump", "Chinatown", "Dziecko Rosemary", " Skazani na Shawshank", "Trzy kolory", "Pianista", "Frida", "ET", "amadeusz", "Rain man", "Titanic", "Co gryzie Gilberta Grape", "Piękna i bestia" animowana, "Spirited away", "stowarzyszenie umarłych poetów", " Buntownik z wyboru", " U progu sławy", "Misery", "Kabaret" ... Uff, trochę tego jest :))) Jak widać Polański rulez :))))) pzdr kasia Odpowiedz Link Zgłoś
dark.raven Stigmata 16.11.03, 17:31 Stygmaty to najlepszy film jaki widzialm!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś