stara_dominikowa 13.02.09, 17:18 www.wrzuta.pl/film/2fzYDpsdkP/durczok_klnie_w_faktach_nie_wku...aj_mnie Cóż, robota stresująca... Żołnierskie maniery na froncie medialnym - norma. Szkoda tylko, że bluzgał w twarz makijażystce:/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karen64 Re: puścili farbę:) 13.02.09, 17:33 zresztą,sam mógł zetrzeć...jak mu tak przeszkadza od kilku dni upier****** stół :D Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: puścili farbę:) 13.02.09, 18:23 Nie ma pliku na Wrzucie i YT. Na Pudlu napisali, ze TVN kazał im usunąć www.pudelek.pl/artykul/15485/durczok_klnie_gorzej_niz_lis_nie_wku...aj_mnie_wideo/ Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: puścili farbę:) 13.02.09, 18:23 nie ma tu to jest gdzie indziej tiny.pl/vvg8 Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: puścili farbę:) 13.02.09, 18:41 cudowne :) w sumie to wydzwiek ma prawie pozytywny - facet prosi o zachowanie porzadku. I to nie jego wina, ze jest taki "kruwa" kulturalny ;) w swietle jego niedawnego medialnego onanizmu w sprawie telekamer to naprawde wspaniale nagranie. szkoda tylko, ze nie wyplynelo w trakcie zbierania głosów :) ciekawe czy Kasia Cichopek tez tak bluzga :) Odpowiedz Link Zgłoś
stara_dominikowa Re: puścili farbę:) 13.02.09, 18:32 ... aż ciężko sobie wyobrazić jak werbalnie zareagował pan prezenter... tfu! dziennikarz jak to zobaczył. w końcu to nie tylko brud, to straszna plama:) Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: puścili farbę:) 13.02.09, 18:39 Jestem w szoku! Rozumiem, że można sobie przeklnąć i pewnie większości się zdarza, ale zeby tak w pracy, w takim miejscu, przy tych wszystkich współpracownikach. Szczyt buractwa. TVN jeszcze pomaga to ukrywać. Odpowiedz Link Zgłoś
kkokos Re: puścili farbę:) 13.02.09, 19:35 odezwali się święci, co to nigdy-przenigdy w obecności innych osób słowa gorszego niż pupa nie powiedzieli... nie bądźcie hipokrytami - w bardzo wielu miejscach pracy się klnie na potęgę. zwłaszcza tam, gdzie pracuje się w stresie. "w takim miejscu" a co to, kościół? dziecko, jeśli potrzebujesz, by ci ktoś wytłumaczył, że studio telewizyjne to nie kościół, to niniejszym to robię. takie samo miejsce pracy jak budowa. tylko stres, presja i adrenalina kilkakrotnie większe. a skoro rzeczony rurek, do którego durczok się zwraca, nie widzi rzeczy, które powinien widzieć - czyli np. lepiącego się stołu, co to miał lśnić w świetle reflektorów - to może tą metodą rurek zrozumie. mnie tam nic nie oburzyło i mogę się założyć o milion dolarów, że państwa z SE też absolutnie nie, bo u nich w redakcji rozmawia się tymi samymi słowy. zagranie pod publiczkę pełne hipokryzji i tyle. rzygać mi się chce na te gazetki. aha, i dla jasności - nie pracuję w tvn. ani nie mam tam żadnego kuzyna. Odpowiedz Link Zgłoś
ratujcie_mnie_bija_mnie_niemcy Re: puścili farbę:) 13.02.09, 19:42 można to jeszcze gdzieś zobaczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
there.there Re: puścili farbę:) 13.02.09, 19:49 link działa na godzine 19:49 :D www.youtube.com/watch?v=j9DKYLuxAa0 Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: puścili farbę:) 13.02.09, 19:50 Trzeba przyznać, że TVN jest skuteczny. SE usunał newsa. :) Drogi przedmówco skoro wszystko jest ok, te jego przekleństwa to nic złego to dlaczego z uporem maniaka TVN tak walczy o usuniecie tego materiału? No dlaczego? Przecież wszystkim sie zdarza... Odpowiedz Link Zgłoś
ratujcie_mnie_bija_mnie_niemcy Re: puścili farbę:) 13.02.09, 19:51 obejrzałem sobie, fajne :) Odpowiedz Link Zgłoś
stara_dominikowa Re: puścili farbę:) 13.02.09, 19:57 kkokos napisała: > "w takim miejscu" > a co to, kościół? dziecko, jeśli potrzebujesz, by ci ktoś wytłumaczył, że studi > o > telewizyjne to nie kościół, to niniejszym to robię. takie samo miejsce pracy ja > k > budowa. tylko stres, presja i adrenalina kilkakrotnie większe. Facet nie krzyknął "ku.wa, Zdzichu zje..łeś rusztowanie i Heniek mało się nie sp....olił!". Nie było to także: "Stefan do ku.wy nędzy gdzie strzelasz?". Nie chodziło o niczyje życie, tylko o brudny pulpit. Rzucał mięsem przez parę minut nawet podczas gdy charakteryzatorka zajmowała się jego twarzą traktując ją jak powietrze. Wiesz, kkokos, jeśli miałabym codziennie funkcjonować w taki sposób - wytrzymałabym miesiąc, a po tym czasie nie byłabym w stanie spojrzeć w lustro. Ale to ja. Odpowiedz Link Zgłoś
there.there Re: puścili farbę:) 13.02.09, 19:59 praca w tv na zywo jest bardzo stresująca. Ja mu sie nie dziwie Odpowiedz Link Zgłoś
there.there Re: puścili farbę:) 13.02.09, 20:09 ale z drugiej strony wyszło na jaw to jego zapatrzenie w siebie - "jaki to ja nie jestem, gwiazda telewizji, k...wa" Odpowiedz Link Zgłoś
thorgal_aegirsson Re: puścili farbę:) 15.02.09, 19:31 there.there napisał: > ale z drugiej strony wyszło na jaw to jego zapatrzenie w siebie - "jaki to ja n > ie jestem, gwiazda telewizji, k...wa" Tyle, że on tam jest nie tylko gwiazdą, ale i szefem wszystkich szefów. Odpowiedz Link Zgłoś
kkokos Re: puścili farbę:) 13.02.09, 23:37 > Wiesz, kkokos, jeśli miałabym codziennie funkcjonować w taki sposób - > wytrzymałabym miesiąc, a po tym czasie nie byłabym w stanie spojrzeć w lustro. > Ale to ja. a mnie nie rusza, u mnie wszyscy klną. za to na pewno są w twojej pracy sytuacje, od których ja bym wiała po tygodniu. może na ustach twoi kolegów w pracy nigdy nie zagościło brzydkie słowo, za to podkradają sobie nawzajem projekty z uśmiechem na ustach. może wasza praca polega na niekończącym się udowadnianiu swojej przydatności w kilometrowych sprawozdaniach dla szefów i szefów szefów (oczywiście nie ma tam przekleństw). może w niezwykle kulturalny sposób wciskacie klientom niepotrzebny im chłam. to ja już wolę kilkuminutowe rozładowanie stresu choćby w wulgarny sposób. i tyle. a o charakteryzatorkę się nie martw, minuty przed wejściem na antenę ona się nie będzie domagać ukłonów i towarzyskich pogawędek. a ilu twoich kolegów z pracy marszczących nosek na dźwięk przekleństwa, nie mówi dzień dobry strażnikom w budynku, w którym pracują, bo po co? nie mam cienia pojęcia, jakim durczok jest szefem. ale wiem, że nie przekleństwa lub ich brak o jakości szefa decydują. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_dominikowa Re: puścili farbę:) 14.02.09, 11:04 kkokos napisała: > a mnie nie rusza, u mnie wszyscy klną. > za to na pewno są w twojej pracy sytuacje, od których ja bym wiała po tygodniu To jak starasz się zracjonalizować chamstwo jest prawidłowością psychologiczną. Tworzysz świat podzielony na przeklinających w pracy uczciwych i kulturalnych wbijających noże za plecami. Podział jest wytworem twojej wyobraźni i jest zachowaniem przystosowawczym do chorej sytuacji. Przypomina monolog bohatera filmu "Co mi zrobisz jak mnie złapiesz", który "i tak ma dobrze": www.youtube.com/watch?v=fBfQgcLvg-c Za terapię biorę pińcet za godzinę, zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
kkokos Re: puścili farbę:) 15.02.09, 08:26 > To jak starasz się zracjonalizować chamstwo jest prawidłowością psychologiczną. buahahahahha > Tworzysz świat podzielony na przeklinających w pracy uczciwych i kulturalnych > wbijających noże za plecami. tak, na potrzeby tej dyskusji tworzę taki podział. jeśli tego nie widzisz, to współczuję. > Podział jest wytworem twojej wyobraźni nie do końca. nie zaprzeczysz, że sytuacje opisane przeze mnie zdarzają się częściej niżbyśmy chcieli - wolisz raczej przejść do argumentów ad personam. a ja powtórzę - wolę przeklinających niż sytuacje, które opisałam. widocznie ty wolisz te drugie. twój wybór. i nie, nie zamierzam cię z tego leczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_pabianice Re: puścili farbę:) 13.02.09, 20:11 Akcja - reakcja. Jest odpowiedź Kamila Durczoka: www.tvnfakty.pl/?p=128 Odpowiedz Link Zgłoś
stara_dominikowa Re: puścili farbę:) 13.02.09, 20:32 Tak, tak, sama podsunęłam pomysł z "żołnierskimi" słowami. Numer konta prześlę później. Cóż, odpowiedzieli waląc w nutę "bojownika o dopracowany news za wszelką cenę", to była jedyna możliwa droga. Poprosimy jeszcze słów parę "O piędzi, chwale i rubieży, O ojcach, dziadach i sztandarach, O bohaterach i ofiarach". Odpowiedz Link Zgłoś
ratujcie_mnie_bija_mnie_niemcy Re: puścili farbę:) 13.02.09, 20:56 swoją drogą to kompletna głupota ze strony tefałenu, że ciągle usuwają ten filmik, skoro sprawa wyszła na światło dzienne to będzie opisana przez wszystkie brukowce, a w wersji pisanej monolog Durczoka wygląda gorzej niż na ekranie Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: puścili farbę:) 13.02.09, 21:02 SE się przestraszył i usunał dzisiaj całego newsa (nie tylko filmik). Myślisz, że będzie coś w papierowym wydaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
ratujcie_mnie_bija_mnie_niemcy Re: puścili farbę:) 13.02.09, 21:07 jak nic nie będzie w SE to będzie u konkurencji :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: puścili farbę:) 13.02.09, 21:17 tak, tak tyo praca w tv, i to w tak wyjątkowej stacji jak TVNjest stresująca i biedny Kamilek musi rzucać mięsem, w naszej firmie 2 m- ce temu wdrożyli nowy program, do dziś nic nie działa tak jak trzeb i do dziś każdy z nas, każdego dnia bluzga i chodzi wqr na system, więc już niech Durczok nie bedzie taki krystaliczny! Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: puścili farbę:) 13.02.09, 21:40 hmmm typowy dla telewizyjnej kuchni sposób? dla mnie to zwykłe buractwo, niestety... -- Podróż w świat zapachów Odpowiedz Link Zgłoś
ktosiek29 Re: puścili farbę:) 13.02.09, 22:04 durczok też człowiek a pani od malowania gorsze rzeczy słyszała:P Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: puścili farbę:) 14.02.09, 11:56 to współczuję tej pani, nie chciałabym pracować w takich warunkach Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Re: puścili farbę:) 14.02.09, 00:25 nie widziałem tego filmiku bo ktoś pousuwał wszystko ale przeczytałem co Durczok mówił i dla mnie nie ma w tym nic dziwnego. Kiedyś inne mp3 chodziło z nagraniem Lisa, który się wkurzał, że "no jak ci biedni ludzie mają to zrozumieć...". Naprawdę żadnego minusa u mnie nie ma. Miał prawo się wkurzyć. Pewnie od paru dni prosił żeby coś zrobiono i nic nie zrobiono. Odpowiedz Link Zgłoś
bardu Re: puścili farbę:) 14.02.09, 00:40 No cóż, cham chamem zostanie - nie pomoże puder, róż ani firmowy garniturek. Odpowiedz Link Zgłoś
ratujcie_mnie_bija_mnie_niemcy Re: puścili farbę:) 14.02.09, 10:20 adam81w napisał: > nie widziałem tego filmiku bo ktoś pousuwał wszystko masz jeszcze szanse, ale się pośpiesz :) www.se.pl/media/video/933.flv Odpowiedz Link Zgłoś
naburmuszony Re: puścili farbę:) 14.02.09, 10:33 ale burak!!! Zawsze uważałem go za bufona i chama. Odpowiedz Link Zgłoś
xibi Re: puścili farbę:) 14.02.09, 14:03 dwa nagrania w chwili pisania tego postu sa tez na rutube: rutube.ru/search.html?page=index&search=durczok&x=0&y=0 ciekawe czy macki TVN tez tam siegaja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
xibi Re: puścili farbę:) 14.02.09, 16:22 ale to bedzie juz musztarda po obiedzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ratujcie_mnie_bija_mnie_niemcy Re: puścili farbę:) 14.02.09, 16:49 skoro już jesteśmy w tym temacie dla przypomnienia Tomasz Lis :) video.interia.pl/obejrzyj,film,71802,sortuj,sm,st,103892,pozycja,4,Tomasz_Lis-wypowied%C5%BA_pe%C5%82na_przekle%C5%84stw Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: puścili farbę:) 14.02.09, 12:34 Podobno pani Cichopek już wyznała, że czuje się zażenowana faktem niedawnego umieszczenia jej razem z panem Kamilem Nie Wkur.wiaj Mnie na liście nominowanych do nagród telewizyjnych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: puścili farbę:) 14.02.09, 17:12 Nic w tym dziwnego nie widzę wiadomo stresująca praca to muszą jakos odreagować. Pewnie najbardziej huczą Ci z was którzy najbardziej klną... Odpowiedz Link Zgłoś
ksywa Re: puścili farbę:) 14.02.09, 20:57 wy tak dyskutujecie, ale oglądaliście dziś rano co z tym fantem zrobili dziś rano Majewski z Kuźniarem w poranku tvn24? Prawie się popłakałam ze śmiechu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ksywa Re: puścili farbę:) 14.02.09, 21:31 Majewski przyszedl z takimi farbkami jak się malują kibice, namalował Kuźniarowi walentynkowe serduszko na twarzy, a potem odstawił numer z przesadnym czyszczeniem i polerowaniem stołu na wypadek, bo 'Kamil nie lubi jak jest brudno' mało dziury w blacie stołu nie zrobił tak się starał:-P a Kuźniar z wdziękiem kibicował;-) nie wiem tylko, czy Majewski miał to w zamyśle przygotowane, czy m tak wyszło, ale dobre to było na początek dnia ps: w ogóle weekendowy poranek w tvn24 jest IMO lepszy niż DDTVN, bo mnie ta nasilona od jakiegoś czasu autotematyczność - promujemy tvnowskie programy i tvnowskie gwiazdy - z deka już irytuje; dla nich chyba widz, który nie ogląda tzg-ycd-mam-talent-brzydula-teraz- albo-nigdy, to nie ma racji bytu:-/ Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: puścili farbę:) 14.02.09, 21:33 ostatnio mnie w ddtvn wkurza reklama jakiegos tanecznego filmu, ktory bedzie mial premiere za miesiąc;/ non stop o nim gadają;/ mnie już zdązyli zniechęcić Odpowiedz Link Zgłoś
black-emissary Re: puścili farbę:) 15.02.09, 14:44 Pani makijażystka pudrująca prezentera przed wejściem na wizję zawsze będzie "powietrzem", bo to nie czas i miejsce na zabawy w etykietę. Afera z niczego. Facet nie obluzgał nikogo personalnie, nikogo nie obraził, nikomu niczym nie groził, po prostu ubrał swoją frustrację w odpowiednie słowa. TVN w stopę sobie strzela usuwając filmiki. Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: puścili farbę:) 15.02.09, 17:08 Wiem, co trzeba zrobić! Kiedy następnym razem stół będzie upie..ony, wyłaczą im światło, nosy zaczną się świecić i Durczok znów zacznie używać brzydkich wyrazów, wszystcy powinni udać że nic nie słyszą! Po prostu, że nic nie słyszą. To (moim zdaniem) bardzo dobra rada. Odpowiedz Link Zgłoś
paero123 Re: puścili farbę:) 16.02.09, 14:04 Ale to jest dobra rada, wuju, jesli używa się przekleństw "motyla noga" i "krucze pióro". Na Durczoka to znaleźć trzeba sobie jakąś Irenę, ożenić się z nią i będzie Irena Ochódzka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
magonia24 Re: puścili farbę:) 15.02.09, 17:59 video.azbuz.com/video-izle/Durczok-klnie-na-antenie---TVN/41000000001052697#set:0 tu jest filmik Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaje zwykły burak i tyle 15.02.09, 20:17 Poziom i klasę człowieka najlepiej widać w sytuacjach stresowych. Mnie też byle co denerwuje - ale nie uważam tego za swój atut. Aż strach pomysleć jak Durczok zachowuje się w przypadku prawdziwych problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
mania_28 Re: zwykły burak i tyle 16.02.09, 08:22 Ach, bo ty to nawet kurde nie powiesz - mnie ten film nie bulwersuje, facet dobitnie wyraził co myśli o syfie na stole, sorry tez miałabym dyskomfort, gdyby spod kartek wyziewał mi upaćkany stół... ktoś zrobił z igły widły i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: zwykły burak i tyle 16.02.09, 10:46 przypomniał mi sie słoik z musztardą Laskowika w Studiu Gama ;] video.azbuz.com/video-izle/Durczok-klnie-na-antenie---TVN/41000000001052697#set:0 Odpowiedz Link Zgłoś
prawie.jak.coleman Re: zwykły burak i tyle 16.02.09, 20:12 mania_28 napisała: > mnie ten film nie bulwersuje każdy ma swoje standardy, dla jednych potok wulgaryzmów to normalka, dla innych nie Odpowiedz Link Zgłoś
mania_28 Re: zwykły burak i tyle 17.02.09, 08:43 wiesz kto mnie bulwersuje? szpetna i fałszywa gęba kurskiego i jego kolesiów z pisu, karskiego i Jarosława Oświeconego - to są dopiero buraki. Życie jest tak zwulgaryzowane, od dobranocek przez ochroniarza z biedronki do samej "władzy", że nerwy które pokazał niejaki pan durczok nie robią na mnie wrażenia... co może bulwersować, to postawa po - ale o tym świetnie napisał/a watek niżej aqua.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aqua.pl Malutki Durczok 16.02.09, 11:49 Facet z klasą czasami zaklnie szpetnie. Czasami zachowa się nietaktownie. Nerwy robią swoje. I, ewentualnie, można ten naganny skądinąd incydent potraktować z przymrużeniem oka. Ale facet z klasą powinien umieć stosownie się zachować po nagłośnieniu tegoż incydentu. Gdyby powiedział, że jest mu przykro, że przeprasza że... to w dalszym ciągu mógłby być uważany za faceta z klasą. Ale Durczok nie potrafi się jednak zachować. Cóż ten burak odpowiedział na stawiane mu zarzuty? Ano stwierdził, że człowiek odpowiedzialny za przeciek zostanie ukarany!!! Ani słowa przepraszam, nadal nadęty bufon jest przekonany o swojej racji, ba, o swojej nieskazitelnej postawie! Powiem coś, co może nie jest do końca prawdziwe, ale w świetle ostatnich wydarzeń wielce prawdopodobne. Otóż wydaje mi się, że ten średnio uzdolniony człowieczek zbudować swoją wyimaginowaną zresztą wielkość na swojej chorobie. Że żerując na współczuciu zdobył popularność i uznanie. I powiem jeszcze, że dla mnie jest to ohydne. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9717 Re: Malutki Durczok 16.02.09, 11:57 No i w tym się rzecz ma cała... Na reakcji po. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Malutki Durczok 16.02.09, 15:56 prawda? kręci się, kręci się, kręci się kręęęęci... Odpowiedz Link Zgłoś
ankas4 Re: Malutki Durczok 17.02.09, 05:32 Jakby miał klasę, to sam wytarłby ten stolik... co korona mu z głowy spadnie jesli zrobi cos poza obowiazkami szefa? Zobaczylam nagranie i jestem zniesmaczona, myslalam ,ze to cos zabawnego, a to tylko brzydkie zachowanie Pana , ktory z obrzydzeniem patrzy na stolik pobrudzony farbą... i dobrze, ze to ktos puscil w sieci, moze chociaz troszke nos mu utarli... Odpowiedz Link Zgłoś
pepsic Re: puścili farbę:) 17.02.09, 21:42 Wypadek przy pracy, nawet dość zabawny. Dziwią mnie okrzyki pełne hipokryzji i świętego oburzenia. Przecież Durczok nikogo nie obraził (tylko stół), bo słowa rzucał w nieokreśloną przestrzeń. Okazało się, że dziennikarze to zwykli śmiertelnicy ze słabościami, a nie nudni sztywniacy. A swoją drogą współpracownika donoszącego do mediów wolałabym nie mieć w zespole. Riposta Durczoka - ok i nieważne że podpowiedzieli ją fachowcy od PR. Odpowiedz Link Zgłoś
grzesioo_xiii Przeciek kontrolowany 19.02.09, 07:49 A jednak to wszystko było zaplanowane :D www.joemonster.org/art/10920/Oszukali_nas_To_jest_reklama Odpowiedz Link Zgłoś